تاپیک درخواست و مشکلات درایور کارت گرافیک (VGA)

آخرین درایور کارت گرافیک این رو می خواستم

AMD Radeon HD 6470M
مدل لبتاب چیه ؟
اخرین ابدیت درایور گرافیک hp pavilion g6-1325sx رو میخواستم ممنون نمیدونستم کجا بپرسم این جا پرسیدم ببخشید دیگهl-)بعد چجوری میتونم بین دو تا گرا فیکش سوییچ کنم برای بازی چجوری باید سویچ کنم توی بازی ها روونه ولی گیر های لحظه ای میکنه
Microsoft Windows 7 - 32 or 64bit
سلام دوستان اگه کسی تونست درایور گرافیکی انویدیا gt 210 windows 7 32bit رو بزاره ممنون میشم.لطفا جدیدترین ورزن رو بزارید.بسیار ممنون
NVIDIA ForceWare 301.42 Vista / W7 32-bit
NVIDIA ForceWare 301.42 Vista / W7 64-bit
این مشخصات کارت من با gpu-z هست درسته یا نه ؟http://gpuz.techpowerup.com/12/08/29/5fm.png
بله درسته ، دقیقترش یعنی HD7450M هستش !

آخرین ویرایش:

این مشخصات کارت من با gpu-z هست درسته یا نه ؟http://gpuz.techpowerup.com/12/08/29/5fm.png

بله درسته ، دقیقترش یعنی HD7450M هستش !
خیلی ممنون رامین جان چرا gpu clock و defullt clock هردو 0 هستند؟
بعد این گرافیک از 9500 GT قوی تر هست؟
این گرافیک 32bit هست؟
ببخشید زیاد سوال میکنم

چجوری میتونم بین دوتا گرافیکم سویچ کنم توی configer switchable grpafics بازی رو ادد میکنم بعد روی high performanc قرار میدم ولی بازم نمیشه نمونشم:
http://up.vatandownload.com/images/1...wbl1cmelyq.png

Last edited by a moderator:
خیلی ممنون رامین جان چرا gpu clock و defullt clock هردو 0 هستند؟
بعد این گرافیک از 9500 GT قوی تر هست؟
این گرافیک 32bit هست؟
ببخشید زیاد سوال میکنم
خواهش
دلیلش احتمالا اینه که گرافیک سوییچ شده رو حالت اینتل ، درایور AMD نصبه ؟ به نظر میاد نصب نیست یا مشکل دیگه ای هست بهتره هر دو درایور رو پاک و دوباره (Clean) نصب کنی ! (اول intel و بعد AMD)
برای اجرای بازی هم از تو خود CCC یا همون کنترل پنل درایور AMD اقدام کن (بازی رو انتخاب و تو قسمت سوئیچ گرافیکا گزینه ی High performance mode رو انتخاب کن) ببین نتیجه چی میشه.

آخرین ویرایش:
خواهش
دلیلش احتمالا اینه که گرافیک سوییچ شده رو حالت اینتل ، درایور AMD نصبه ؟ به نظر میاد نصب نیست یا مشکل دیگه ای هست بهتره هر دو درایور رو پاک و دوباره (Clean) نصب کنی ! (اول intel و بعد AMD)
برای اجرای بازی هم از تو خود CCC یا همون کنترل پنل درایور AMD اقدام کن (بازی رو انتخاب و تو قسمت سوئیچ گرافیکا گزینه ی High performance mode رو انتخاب کن) ببین نتیجه چی میشه.
داریور گرافیک intel نصب نمیشه تین ارور رو میده http://8pic.ir/images/99vnbfhyfjzk9izpdpyy.png خیلی ممنون که کار ما رو راه مینداری کارت amd نصب هست ولی هر کاری میکنم گرافیک سویچ نمیشه روی high performance قرار میدم ولی تغییری احساس نمیکنم .وقتی صفحه چند بار خاموش و روشن میشه یعنی گرافیک amd نصب شده؟توی کنترل پنل هم ورزن رو 8.00.881 نوشته ولی من ورزن 12.8 رو نصب کردم ولی به نظرم گرافیک intel نصب نیست اون ارور برای چی هست؟

آخرین ویرایش:
با سلام
مدل لپ تاپ من asus k52jc هست با ویندوز 32 بیتی اما گرافیک اون که جیفرس 310m هست نصب نمیشه
توی سایت ایسوس دوتا درایور برای این گرافیک بود که دانلود کردم اما بازهم روی لپ تاپ نصب نشد ( پیغام داد که سخت افزار پیدا نشد و درایور قابل نصب نیست)
اگر کمکم کنید ممنون میشم
با تشکر

داریور گرافیک intel نصب نمیشه تین ارور رو میده http://8pic.ir/images/99vnbfhyfjzk9izpdpyy.png خیلی ممنون که کار ما رو راه مینداری کارت amd نصب هست ولی هر کاری میکنم گرافیک سویچ نمیشه روی high performance قرار میدم ولی تغییری احساس نمیکنم .وقتی صفحه چند بار خاموش و روشن میشه یعنی گرافیک amd نصب شده؟توی کنترل پنل هم ورزن رو 8.00.881 نوشته ولی من ورزن 12.8 رو نصب کردم ولی به نظرم گرافیک intel نصب نیست اون ارور برای چی هست؟
خوب وقتی درایور intel نصب نباشه چجوری میخوای بین گرافیکا سوئیچ کنی ؟
این شاتی هم که گذاشتی منظورش اینه که این درایور برای GPU (حالا فایل مشکل داره یا...) این لبتاب یا OS (سیستم عامل) نیست ، با توجه به OS (منظور 32 یا 64 بودنش) از این لینکا بگیر :arrowd:

Intel High-Definition (HD) Graphics Driver 32-bit

Intel High-Definition (HD) Graphics Driver 64-bit
دوستان آخرین درایور کارت گرافیک کامپیوترمو که ati 5770 HD از برند gigabyte هست از این لینک بگیرم درسته ؟

AMD Catalyst™ Display Driver for Windows Vista/Windows 7 32-bit 7 - 32-Bit Edition#1
بله اگه OS هم 32 بیت هستش از همین لینک بگیرید.

درود

کارت 560 انویدیا تا چه فرکانسی oc میشه
از نظر cpu و پاور مشکلی نیست
به ازای هر مگاهرتز چقدر دما بالا میره
ایا بعد از oc ردن روی کارت مشخص میشه
ایا در بازار جز فن های معمولی و خنک کننده های مایع خنک کننده نیتروژنی هم برای کارت هست که ثبات داشته باشه و بشه دایم ازش
کار کشید

با سلام
مدل لپ تاپ من asus k52jc هست با ویندوز 32 بیتی اما گرافیک اون که جیفرس 310m هست نصب نمیشه
توی سایت ایسوس دوتا درایور برای این گرافیک بود که دانلود کردم اما بازهم روی لپ تاپ نصب نشد ( پیغام داد که سخت افزار پیدا نشد و درایور قابل نصب نیست)
اگر کمکم کنید ممنون میشم
با تشکر
سلام دوست عزیز...
من هم کارت گرافیک لپ تاپم 310M هست و کلا این سری کارت گرافیکها همین مشکل رو دارند.من بعد از 1 سال کلنجار رفتن بالاخره از خود انویدیا پرسیدم و گفتند که اینا این مشکلو دارند.
موفق باشید...

خوب وقتی درایور intel نصب نباشه چجوری میخوای بین گرافیکا سوئیچ کنی ؟
این شاتی هم که گذاشتی منظورش اینه که این درایور برای GPU (حالا فایل مشکل داره یا...) این لبتاب یا OS (سیستم عامل) نیست ، با توجه به OS (منظور 32 یا 64 بودنش) از این لینکا بگیر :arrowd:

Intel High-Definition (HD) Graphics Driver 32-bit

Intel High-Definition (HD) Graphics Driver 64-bit
ممنون رامین جان این رو هم امتحان کردم نشد همون ارور رو داد ویندوزم هم 64BIT

سلام دوستان گرافیکمو اورلاک کرذم بعد از 10 دقیقه گذاشتم رو حالت دیفالت مشکل پیدا کرده و مشکلش اینه که صفحه تو ویندوز می ره می یاد اینم اروری که می ده مدل گرافیک sapphaire hd 5970

display driver stopped responding and has recovered
windows kernal mode driver version 301.42 stopped responding and has successfully

ممنون رامین جان این رو هم امتحان کردم نشد همون ارور رو داد ویندوزم هم 64BIT
خواهش
خوب پس بهتره از سایت Intel اقدام کنی این لینک رو هم امتحان کن (فقط اگه درایور گرافیک AMD نصبه حتما پاکش کن اولین درایوری که باید نصب شه گرافیکه Intelـه) اگه باز جواب نداد تنها راه موجود فک میکنم ریکاوری باشه !

Intel® HD Graphics Driver for Windows 7 64

درود

کارت 560 انویدیا تا چه فرکانسی oc میشه
از نظر cpu و پاور مشکلی نیست
به ازای هر مگاهرتز چقدر دما بالا میره
ایا بعد از oc ردن روی کارت مشخص میشه
ایا در بازار جز فن های معمولی و خنک کننده های مایع خنک کننده نیتروژنی هم برای کارت هست که ثبات داشته باشه و بشه دایم ازش
کار کشید
بستگی به کارت داره.
CPU هم تاثیری تو روند OCـه کارت نداره.
این سوال هم معنی نمیده چون قانون خاصی نداره خود User باید به این قضیه برسه !
بیشتر توضیح بده ، اگه منظورت مشخص بشه که کارت قبلا OC شده یا نه (مثلا تو شرکت گارانتی برای تعمیر) 2 حالت داره اگه نرمافزاری کارت OC شده باشه با جابجایی کارت رو یه سیستم دیگه فرکانس ها و ولتاژ به حالت پیش فرض بر میگردن اما اگه تنظیمات OC رو بایوس ذخیره شده باشه به محض اینکه مشخصات کارت تو سیستم عامل دیده بشه همونجا متوجه OC بودن کارت میشن !
خیر نیتروژن برای استفاده 24/7 نیست فقط واسه زدن رکورد استفاده میشه (تجهیزات خاصی هم برای استفاده داره چون یه مایع خطرناکه) اونم به همراه کانتینر مخصوص و فقط در حالت عمودی !

آخرین ویرایش:
یک مشکلی دارم تو بازیا اینه که وقتی از دور به یه جسم نگریم یه جور گرافیک داره و وقت نزدیکتر میشیمه کل کیفیتش عوض میشه گاهی وقت ها هم جسم نامرئی مرئی میشه مشکله دیگه اینه که هر چند دقیقه یه بار وسط بازی تصویر stop میشه به مدت 5 ثانیه

رم 4 ویندوز 7 گرافیک 1GT 430

لینک اپدیت کارت گرافیکمو میخواستم gt430 nvidia

Last edited by a moderator:
سلام دوست عزیز...
من هم کارت گرافیک لپ تاپم 310M هست و کلا این سری کارت گرافیکها همین مشکل رو دارند.من بعد از 1 سال کلنجار رفتن بالاخره از خود انویدیا پرسیدم و گفتند که اینا این مشکلو دارند.
موفق باشید...

با تشکر از پاسختون
پس هنوز شما هم نتونستین درایورش رو نصب کنید ؟
یعنی هیچ راهی نیست برای نصب شدن درایور 310 m؟
من الان اینتل نصب کردم اما توی بازیها مشکل دارم

با ارض سلام
من لب تابم گرافیک geforce 630m داره. اما به غیر از آپدیت خود سی دی اش که ورزن آن 295.55 هست آپدیت دیگری مثل 306.04 دا نمی پزیرد .
آپدیت ها رو هم از سایت geforce.com دانلود میکنم.
ممنون می شم که اگر راهنمایی ام کنید .
با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or