تاپیک درخواست و مشکلات درایور کارت گرافیک (VGA)

سلام من لپ تاپ لنووا دارم vga :nvidia geforce 9300M gs هستش قبلا cod:mw2 رو روش بازی کرده بودم هیچ مشکلی نداشت ولی بعد از اون دیگه باهاش بازی نکردم تا الان که هر بازی روش نصب میکنم اصلا اجرا نمیشه یعنی هرثانیه یک فرم میره جلو اصلا نمیشه باهاش بازی کرد فقط angry bird میشه باهاش بازی کرد البته shank هم میشه بازی کرد ولی وقتی دشمنا زیاد میشن بازی کند میشه .لطفا کمکم کنید:(

---------- نوشته در 05:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:18 PM ارسال شده بود ----------

سلام من لپ تاپ لنووا دارم vga :nvidia geforce 9300M gs هستش قبلا cod:mw2 رو روش بازی کرده بودم هیچ مشکلی نداشت ولی بعد از اون دیگه باهاش بازی نکردم تا الان که هر بازی روش نصب میکنم اصلا اجرا نمیشه یعنی هرثانیه یک فرم میره جلو اصلا نمیشه باهاش بازی کرد فقط angry bird میشه باهاش بازی کرد البته shank هم میشه بازی کرد ولی وقتی دشمنا زیاد میشن بازی کند میشه .لطفا کمکم کنید:(

---------- نوشته در 05:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:18 PM ارسال شده بود ----------

نمیشه بهش گفت مشکل ، توانایی این چیپ در حد همون خروجی تصویر هستش (اصلا واسه بازی نیست همین که تا منوی بازی میره جای شکر داره) انتظار دیگه ای نمیشه ازش داشت !

سلام دوستان من چند وقت پیش تو بازی بودم که یهو کامپیتر ریستارت کرد خودش رو
بعد اون وقتی میخوام وارد ویندوز بشم تا میهواد وارد ویندوز بشه مدام ریستارت میشه
وقتی هم میخواد بیاد بالا و وارد ویندوز بشه یه سری رگه های آبی رو مانیتور ظاهر میشه
درایور کارت گرافیکم رو پاک کردم و دوباره نصبیدم
ویندوز رودوباره نصب کرد
درست نشد
اما وقتی کارت گرافیک قدیمم رو جا میزنم بدون هیچ مشکلی وارد ویندوز میشه
به نظرتون چیکار کنم تا درست شه
مدل کارت گرافیکم:9800GTX plus

سلام دوستان من چند وقت پیش تو بازی بودم که یهو کامپیتر ریستارت کرد خودش رو
بعد اون وقتی میخوام وارد ویندوز بشم تا میهواد وارد ویندوز بشه مدام ریستارت میشه
وقتی هم میخواد بیاد بالا و وارد ویندوز بشه یه سری رگه های آبی رو مانیتور ظاهر میشه
درایور کارت گرافیکم رو پاک کردم و دوباره نصبیدم
ویندوز رودوباره نصب کرد
درست نشد
اما وقتی کارت گرافیک قدیمم رو جا میزنم بدون هیچ مشکلی وارد ویندوز میشه
به نظرتون چیکار کنم تا درست شه
مدل کارت گرافیکم:9800GTX plus

اگه بعد از آپدیت اینجوری شد درایور قبلی رو نصب کن
منم مشکلم یه مقدار مثل شما بود
http://forum.bazicenter.com/thread5278/page222/#post2057396

سلام.

---------- نوشته در 12:54 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:48 AM ارسال شده بود ----------

سلام خدمت دوستان.لب تاب من اچ پی مدل dv6 هست با کارت گرافیک 6770 چند ماهی هست میخام کارت گرافیک رو اپدیت کنم هرکار میکنم نمیشه!!!!!اعصابمو خورد کرده!!!!!با خود نرم افزار کارت فایل رو دانلود میکنه اما وقتی نصب میشه در حین نصب ارور میده ونصب هم نمیشه همه راه ها رو رفتم دیگه راهی برام نمونده!!!!1خاهشن کمکم کنید...............

سلام.
سوالی در مورد استفاده از 2 کارت گرافیک داشتم.
این کار با وجود چه شرایطی انجام میشه؟ کارت گرافیک هم باید از این قابلیت پشتیبانی کنه؟
با G210 میشه؟

سلام.

---------- نوشته در 12:54 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:48 AM ارسال شده بود ----------

سلام خدمت دوستان.لب تاب من اچ پی مدل dv6 هست با کارت گرافیک 6770 چند ماهی هست میخام کارت گرافیک رو اپدیت کنم هرکار میکنم نمیشه!!!!!اعصابمو خورد کرده!!!!!با خود نرم افزار کارت فایل رو دانلود میکنه اما وقتی نصب میشه در حین نصب ارور میده ونصب هم نمیشه همه راه ها رو رفتم دیگه راهی برام نمونده!!!!1خاهشن کمکم کنید...............
خوب این اروری که میده دقیقا چیه ؟
بهتره از سایت خود AMD واسه آپدیت اقدام کنید برید به این لینک از سمت راست گزینه ها رو به ترتیب برید جلو تا به لینک دانلود برسید !
سلام.
سوالی در مورد استفاده از 2 کارت گرافیک داشتم.
این کار با وجود چه شرایطی انجام میشه؟ کارت گرافیک هم باید از این قابلیت پشتیبانی کنه؟
با G210 میشه؟
خوب در اولین مرحله مینبرد باید از این قابلیت پشتیبانی کنه (CFX یا SLI و یا هردو بصورت همزمان) و بعد هم کارتا ، تو کارتای nVIDIA هر دو کارت (تا 4 کارت رو میشه SLI کرد ولی کارتا باید تک GPU باشن) باید از یه سری و مدل باشن اما تو کارتای AMD نیازی نیست هر دو کارت عین هم باشن فقط باید از یه سری (خانواده) باشن تو این لینک مشخصه !
GT210 هم از SLI پشتیبانی نمیکنه ، یه وقت هم پشتیبانی میشد جز مصرف انرژی ، نابود شدن پول و... منفعت دیگه ای نداشت !
سلام

چند وقته میخوام کارتمو آپدیت کنم اما نمیتونم،نه با فیتلرشکن نه با چیز پی ان هیچی نمیاد نمیدونم چرا

نیازی نیست به سایت nVIDIA مراجعه کنید ، میتونید از این لینک آخرین درایورای ارائه شده رو دانلود کنید !

دوستان من ویندوزم رو عوض کردم به ویندوز 7 و کارت گرافیک سی دیش فقط نصب درایو های ویندوز ویستاو اکس پی رو داره.میخواستم لطف کنید برای ویندوز 7ـش رو برای دانلود بدید.

NVIDA 9500GT

دوستان من یه کارت گرافیک استوک خریدم
ازکجا بدونم اورکلاک شده یا نه؟

معلومه دیگه ، از مدلش
توی اینترنت مدلش رو سرچ می کنی یا میری سایت سازنده، مقایسه می کنی که فرکانسش با فرکانس کارت مرجع تفاوت داره یا خیر.

معلومه دیگه ، از مدلش
توی اینترنت مدلش رو سرچ می کنی یا میری سایت سازنده، مقایسه می کنی که فرکانسش با فرکانس کارت مرجع تفاوت داره یا خیر.

منظورت از فرکانس Core Clock ه؟
این لینک مشخصات گرافیک:
Newegg.com - GIGABYTE GV-RX387512H Radeon HD 3870 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card
خوب از کجا بدونم فرکانس فعلی گرافیکم چنده؟تو برنامه cpu-z چیز خاصی ننوشته بود

منظورت از فرکانس Core Clock ه؟
این لینک مشخصات گرافیک:
Newegg.com - GIGABYTE GV-RX387512H Radeon HD 3870 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card
خوب از کجا بدونم فرکانس فعلی گرافیکم چنده؟تو برنامه cpu-z چیز خاصی ننوشته بود
اگه همین کارته که این مدل یه کارت مرجع هستش و OC نیست !
با GPU-Z میشه مشخصات کارت رو بررسی کرد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or