s.1
کاربر سایت
خوب اون بتا هست نسخه ی رسمی و بدون مشکل نیست 296 اخریشه
اون 301 نسخه بتا هستش نه اصلی !
خوب اون بتا هست نسخه ی رسمی و بدون مشکل نیست 296 اخریشه
اره ولی از اصلی بهتره من تستیدم
---------- نوشته در 08:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:52 PM ارسال شده بود ----------
301 مشکلی نداره که هیچ بلکه خیلی چیزاش بهتر شده
بنظر من دانلود کردن نسخه های بتا هم مشکلی نداره برای کارت
ممنون فرشید جان.افزایش دما و دور فن معمولا در مرورگرهایی که شتابدهنده ی گرافیکی توشون اکتیو هست ایجا میشه، چیز غیر طبیعی هم نیست، برای Flash Player یا ویدیو استفاده میشه، اما کارت در مد ماکزیمم فرکانسی قرار می گیره که بیش از نیاز هست، برا همین صداش درمیاد، با آپدیت به آخرین نسخه ی مرورگر تا حدی برطرف میشه.
نه دوست عزیز. اور نکرده بودم. ممنوناحتمالا یه برنامه ی خاص در حال اجرا هست که نمی ذاره فرکانس کارت پایین بیاد اگه چیزی پیدا نکردی به 301 برو شاید درست بشه
قبلش اورکلاک که نکرده بودید؟
ممنون فرشید جان.
همونطور که شما گفتید این مشکل موقع نگاه کردن ویدیو آنلاین و استفاده از Flash Player پیش میاد.فایرفاکسم رو به نسخه 12 آپدیت میکنم ، ببینم چی میشه .
پ.ن : دفعه اول از ترس سیستم رو ریست کردم.:d(یکدفعه دمای کارت از 70 رد شد)
برای دمای کارت ریست نکردماز 70 گذشت ریست کردی؟؟!
عزیز من تا 90 یا 95 هم برسه باز تحمل داره، 70 درجه که برای کارتای با فن استوک خیلی هم طبیعیه، واسه کارت شما هم طبیعیه.
بهرحال روی تمام کارتا همین حالت هست، البته نباید GPU Usage خیلی بالا بره، ولی غیر طبیعی نیست.
برای دمای کارت ریست نکردم
توی نت بودم که یکدفعه پیغام آنتی ویروس و افزایش دمای کارت با هم همراه شد و صدای فن داشت هی زیاد میشد
هول شدم و ریست کردم :d
(میگن بعضی ویروس ها هست که وقتی روی سیستم فعال بشه ، قطعات رو بصورت اتومات اور میکنه) :d
-
بازم ممنونم
برای دمای کارت ریست نکردم
توی نت بودم که یکدفعه پیغام آنتی ویروس و افزایش دمای کارت با هم همراه شد و صدای فن داشت هی زیاد میشد
هول شدم و ریست کردم :d
(میگن بعضی ویروس ها هست که وقتی روی سیستم فعال بشه ، قطعات رو بصورت اتومات اور میکنه) :d
-
بازم ممنونم
ویرایش:
جالبه بدونی تو همین انجمن هم بود کسی که میگفت همچین ویروسی هست :d
پستش رو برات پ.خ کردم