12.11 نسخه ی Beta هستش و نهایی نیست اینجور مشکلات برای نسخه ی Beta طبیعی هستش !من بعد از آپدیت درایورم (6950) به نسخه ی 12.11 یه سری تغییرات مثبت داشته یه سری منفی!!
تو اکثر بازیا فرم ریت بیشتر شده.. مخصوصا بتلفید که وحشتناک بهتر شده!!
اما نمیدونم چرا کرایسیس1 و 2 مشکل پیدا کردن!
وقتی V-sync رو روشن میکنم فریم ریت از 24 بیشتر نمیشه..
راه حل چیه؟!!
شما ویندوز 8 رو نصب کنی DX 11.1 هم همراهش نصب میشه برای آپدیتش باید از این لینک استفاده کنی ! (بعد از اجرای برنامه خودش میگرده اگه آپدیتی بود دانلود و نصب میکنه)سلام. directX v 11.1 رو میخواستم. و اینکه کارت گرافیکم(msi 570gtx power) هست که با directX v 11 به صورت ready هماهنگ هستش. حالا با سوالم اینه که با نسخه 11.1 هماهنگی کامل رو مثل سری 6XX که از کارخونه و بصورت ready با v 11.1 هماهنگ هستن داره یا نه؟
میشه در مورد این قسمت بیشتر توضیح بدید! مثلا از چه امکاناتی پشتیبانی نمیکنن(به عنوان مثال کارت خودم)!12.11 نسخه ی Beta هستش و نهایی نیست اینجور مشکلات برای نسخه ی Beta طبیعی هستش !
شما ویندوز 8 رو نصب کنی DX 11.1 هم همراهش نصب میشه برای آپدیتش باید از این لینک استفاده کنی ! (بعد از اجرای برنامه خودش میگرده اگه آپدیتی بود دانلود و نصب میکنه)
طبق آخرین اطلاعات موجود معماری Fermi و Kepler یعنی سری 400 , 500 و 600 از DX 11.1 پشتیبانی میکنن البته نه بصورت کامل !
بچه ها یه سوال داشتم :
میخوام درایور کارت گرافیکمو آپدیت کنم ولی وقتی آپدیتو دانلود می کنم و می خوام نصبش کنم بعد از یه سری عملیات انجام دادن میگه که سخت افزار گرافیکمو نمی تونه پیدا کنه . مشکل چیه ؟
GT 630M ـم هستش .
آپدیت 306.97 ام هستش . فکر کنم یه بتا هم بعدش اومده.
فقط اگه میشه آخرین آپدیتشم بگین .
سلام
من بعد از آپدیت درایور گرافیکم به 310.70 یه سری اشکالات دیدم. برای مثال تو فیفا13 یه لگهای جزیی دیده میشه. مخصوصاً هنگام تغییر صحنهها. همچین چیزی رو دیدید؟
VGA 460
CPU i7-870
سلام
درایور کارت های گرافیک ای تی ای سری 5000 و 6000 باهم هیچ فرقی ندارن؟
یعنی اگه من 5750 دارم درایور 6870 رفیقم رو نصب کنم مشکلی پیش نمیاد؟
و اینکه میخوساتم لینکه برنامه فیزیک و درایور دستکاری شده برای ATI رو هم قرار بدید.
ممنون
یا علی
سلام
ببخشيد من كارت گرافيكم يه مشكلي پيدا كرده ، من مانيتور ١٣٦٠*٧٦٨ دارم در صورتي كه همه چيز رو ١٠٢٤*٧٦٨ نشون ميده از موقعي كه بوت ميشه تا داخل بازيها دو گوشه تصوير خالي و سياه هست تو خود ويندوز تونستم درستش كنم ولي تو محيط بوت و بازيها هر كاري كردم درست نميشه لطفا راهنماييم كنيد خيلي رو اعصابه
بچه ها یه سوال داشتم :
میخوام درایور کارت گرافیکمو آپدیت کنم ولی وقتی آپدیتو دانلود می کنم و می خوام نصبش کنم بعد از یه سری عملیات انجام دادن میگه که سخت افزار گرافیکمو نمی تونه پیدا کنه . مشکل چیه ؟
GT 630M ـم هستش .
آپدیت 306.97 ام هستش . فکر کنم یه بتا هم بعدش اومده.
فقط اگه میشه آخرین آپدیتشم بگین .
مشکل این بود که درایور اشتباهی رو گرفته بودی ، درایور تراشه های موبایل جدا هست، لینکش همونی هست که دوستمون گذاشتن و باید با شیلتر دانلود کنی.
فرشید جان متوجه نشدم !
من لب تابم N53SM هستش .
این رو دانلود کنم درسته :
Nvidia GeForce Notebook Graphics Driver 310.33 Beta for Windows Vista/7/8 64-bit Download - TechSpot
یا
Nvidia GeForce Notebook Graphics Driver 306.32 for Windows Vista/7/8 64-bit Download - TechSpot
درسته، اما باید اول درایور گرافیک اینتل رو نصب کنی تا درایور تراشه ی NVIDIA رو هم بشناسه.
ممنون فرشیدجان.بله، توی برخی عناوین لگ های جزیی ایجاد می کنه، البته بعضی کاربران با Uninstall کردن کامل درایور و بعد نصب Clean درایور جدید مشکل رو با همین نسخه هم حل کردن.
منم با لبتاپ یکی این مشکل رو داشتم.درایو پاک کردم گزاشتم ویندوز همراه با اپدیت درایور جدید گرفتسلام
ممنون فرشیدجان.
اما مشکل من با این کار حل نشد. حتی تمام باقیماندههای درایور رو به صورت دستی پاک کردم ولی افاقه نکرد.
خب با این وضعیت، باید منتظر ارائه درایور جدید سالم در آیندهای نزدیک باشیم.