AMD Catalyst™ 13.1 Display Driver Windows Vista/7/8 64-bitHD 7770
win7.64Bit
اخرین درایور رو میشه بدید
ممنون
AMD Catalyst™ 13.1 Display Driver Windows Vista/7/8 64-bitHD 7770
win7.64Bit
اخرین درایور رو میشه بدید
ممنون
وقتی میخوام کارت گرافیکو آپدیت کنم این ارور رو میده:
VGA:GTX 560 ti
وقتی میخوام کارت گرافیکو آپدیت کنم این ارور رو میده:
VGA:GTX 560 ti
من اومدم همین پست رو بزنم که این دوست عزیزمون دیدم دقیقا مشکل من رو داره! تا حتی عکس هم گرفته بودم که بذارم!شما ویندوزت 64 بیتی هست یا 32 بیت؟ ببین کدوم هست و درایوری که دان کردی کدوم یکی. 32بیت یا 64 بیت
این کارا رو انجام دادم ولی متاسفانه بازم نشد!شما اول کل درایور رو از تو کنترل پنل همشو انیستال کن(پاکش کن)ریستارت که شد دوباره برو تو کنترک پنل ببین چیزی از درایور نمونده باشه.حالا درایور رو نسبت به ویندوزت نصب کن.(منظورم 64 یا 32 بیت بودنه)
سلام
مشکل من از جایی شروع شد که خواستم اخرین نسخه گرافیک رو نصب کنم!!من اخرین درایور رو نصب کردم بعد رستارت دیگه وقتی وارد ویندوز میشدم کمتر از 10 ثانیه سیستم هنگ میکرد که با عوض کردن ویندوز نصفه نیمه درست شد الا هم دوباره کارت رو به مادربورد وصل کردم ولی دیگه نمی شنساه کارت گرافیک رو 20 بار امتحان کردم دوباره وصلش کردم گردگیری و... ویندوز عوض کردن هم درستش نکرد!!!
2تا روش تستسلام
مشکل من از جایی شروع شد که خواستم اخرین نسخه گرافیک رو نصب کنم!!من اخرین درایور رو نصب کردم بعد رستارت دیگه وقتی وارد ویندوز میشدم کمتر از 10 ثانیه سیستم هنگ میکرد که با عوض کردن ویندوز نصفه نیمه درست شد الا هم دوباره کارت رو به مادربورد وصل کردم ولی دیگه نمی شنساه کارت گرافیک رو 20 بار امتحان کردم دوباره وصلش کردم گردگیری و... ویندوز عوض کردن هم درستش نکرد!!!
مدل کارت گرافیک رو نگفتی و ویندوز 8ی که داری چیه؟32 یا 64!؟سلام به همه ی دوستان سال نو مبارک باشه
من یک مشکل عجیب تو نصب اپدیت های جدید انویدیا دارم.
من وقتی دارم اپدیت جدید یعنی 314.07 رو نصب میکنم یکدفعه وسط نصب صفحه کامپیوتر سیاه میشه و تا دوباره درایور قدیمی رو از راه Safe Mode نصب نکنم صفحه سیاه میمونه
ویندوزم 8 است لطفا کمممممممممک کنید
دیدی زیاد داره اذیت میکنه با driverscanner بزار اپدیت کنه.فقط اگه این دراور بتا باشه بعید میدونم دانلودش کنه.تو 80% سیستمها دراورها کامل نصب شده با این نرمافزاراین کارا رو انجام دادم ولی متاسفانه بازم نشد!
این حقیقت داره ؟ایا میدانستید در PC تنظیماتی وجود دارد که اجازه میدهد کارت گرافیک شما علاوه بر رم خود کارت از رم سیستم برای خوداستفاده کند؟.تکنولوژی GART این امکان را به شما میدهد برای فعال سازی این امکان شما باید وارد بایاس مادربرد شده و به قسمت چیپست مادربرد یا NORTHBRIDGEرفته و حتما گزینه IOMMU را فعال یا ENABLE کنید.نتیجه فوق العاده هست.
AMD Mobility Radeon™ Driver Verification Toolلینک آخرین ورژن ATi Mobility Radeon HD 5650 رو برای لپتاب رو میشه بدید ممنون
Win 7/8
لینک از سایت Nvidiaس ولی با آموزش این تاپیک بدون مشکل دانلود میشه !دوستان لینک دانلود آپدیت 314.22 برای لب تاب رو می ذارین ؟ برای ویندوز 7 64 بیت . 630m
فقط هیتلر نباشه چون چیز پی ان اینا ترکیده نمیشه دانلود کرد .