تاپیک درخواست و مشکلات درایور کارت گرافیک (VGA)

با سلام خدمت دوستان عزیز.
میخواستم اگر زحمتی نیست آخرین درایــور کارتهای گرافیک انویدیا که با نام و ورژن Nvidia, ForceWare 290.363 هست و مخصوص بهینه کردن بازی های
جدید از جمله skyrim هست رو برای دانلود بذارید.با تشکر.

NVIDIA GTX 285 1024 MB
Microsoft™ Windows Seven Ultimate64Bit

با سلام خدمت دوستان عزیز.
میخواستم اگر زحمتی نیست آخرین درایــور کارتهای گرافیک انویدیا که با نام و ورژن Nvidia, ForceWare 290.363 هست و مخصوص بهینه کردن بازی های
جدید از جمله skyrim هست رو برای دانلود بذارید.با تشکر.

NVIDIA GTX 285 1024 MB
Microsoft™ Windows Seven Ultimate64Bit
بفرما:
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=2822
سلام
به درایور xp برای کارت MASERATI FX 8500 GT 1 GB DDR2 PCI-E نیاز دارم . سی دیش رو گم کردم ((
کلا داریور کارتها رو از کجا باید پیدا کرد؟ ممنون
بفرما:
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=2820
باید تو سایت انویدیا پیدا کرد چون سایتش ip ایران رو بسته باید از سایت های دیگه دانلود کنی.

• Like
Reactions: POOYA1989
برادر اگه میشه از یک جا دیگه بده،این سایت برای اینکه من بخوام دانلود کنم
من رو به سایت انویدیا وصل میکنه،که خوب اون سایت برای ما ایرانی ها مسدود هست.

• Like
Reactions: POOYA1989
خود کمپانی DELL تو این مدل (اگه N5110 هستش) از XP پشتیبانی نمیکنه (درایوری نداره) حالا شما مشخصات VGAش رو بگو شاید واسه XPش هم پیدا بشه !

سلام ببخشید من درایور 285 رو نصب کردم ولی الان بازی ها همش گیر میکنه.درایور قبلیم که 280 بود بهتر بود و گیر در بازی نداشت ولی حالا که این جدیده رو نصب کردم خیلی در بازی ها مشکل افت فریم دارم.مشکل از چیه؟

سلام ببخشید من درایور 285 رو نصب کردم ولی الان بازی ها همش گیر میکنه.درایور قبلیم که 280 بود بهتر بود و گیر در بازی نداشت ولی حالا که این جدیده رو نصب کردم خیلی در بازی ها مشکل افت فریم دارم.مشکل از چیه؟

290 رو بگیر ببین چطوری میشه

منم با 285 مشکله افت فریم داشتم با اپ به 290 خوب شد ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or