تاپیک درخواست و مشکلات درایور کارت گرافیک (VGA)

سلام...
من آخرین آپدیت کارت گرافیکم رو از انویدیا گرفتم اما نصب اولیه که تموم میشه یه پنجره ای باز میشه و میگه کارت گرافیک رو پیدا نکرد!سیستمم لپ تاپه و کارت گرافیکم Nvidia Geforce 310M هست.لطفا کمک کنید.اینم ارور:
7dgjpiffu3cjpar0yqlx.png

کسی نبوووووووووووود؟؟؟؟

شما به جای گرفتن درایور کارت گرافیک مخصوص مدل لب تاپ از انویدیا رفتی داری درایور دسکتاپیش رو نصب می کنی .

معلومه که همچین چیزی رو روی سخت افزارت شناسایی نمی کنه ! باید بری انویدیا و از قسمت درایور و سری کارت هاش مدل لب تاپش رو پیدا کنی و با توجه به ویندوزت که 32 یا 64 بیتی هست بگیری و نصب کنی .

به طور مثال :

اقا یکی هم جواب ما رو بده.
اخرین درایور برای
Geforce 9600 GT
رو برای ویندوز ۷ -64 bit
می خواستم.
این از خود Nvidia
http://us.download.nvidia.com/Windo...op-win7-winvista-64bit-international-beta.exe

Softpedia اگه چیز بشکن ندارین
http://drivers.softpedia.com/dyn-postdownload.php?p=141617&t=0&i=1

اینم محض اطمینان :
http://games.on.net/file/47944/GeForce_290.36_BETA_Driver_-_Windows_7_64-bit

بچه ها من آپدیت درایو کارت گرافیکم رو از سایت خود انویدیا دانلود کردم. 285.62-notebook-win7-winvista-64bit-international-whql_2
مدل کارتم هم : Geforce GT555M Cuda 2GB هست. بعد دانلود آپدیت درایو رو با موفقیت نصب کردم. اما پس از نصب میبینم تاریخ آپدیت همون تاریخ قبلیه! روی آپدیت هم کلیک کردم (تو عکس زیر چیزی پیدا نکرد!) مشکل چیه؟!
czrem7eg6oj8ouwe.jpg

بچه ها من آپدیت درایو کارت گرافیکم رو از سایت خود انویدیا دانلود کردم. 285.62-notebook-win7-winvista-64bit-international-whql_2
مدل کارتم هم : Geforce GT555M Cuda 2GB هست. بعد دانلود آپدیت درایو رو با موفقیت نصب کردم. اما پس از نصب میبینم تاریخ آپدیت همون تاریخ قبلیه! روی آپدیت هم کلیک کردم (تو عکس زیر چیزی پیدا نکرد!) مشکل چیه؟!
czrem7eg6oj8ouwe.jpg
توصیه میکنم یک Clean Install انجام بدید ! اول درایور رو پاک کرده و بعد دوباره نصب کنید ! هرچند Driver Date هیچ مشکلی تو کار شما ایجاد نمیکنه

شما به جای گرفتن درایور کارت گرافیک مخصوص مدل لب تاپ از انویدیا رفتی داری درایور دسکتاپیش رو نصب می کنی .

معلومه که همچین چیزی رو روی سخت افزارت شناسایی نمی کنه ! باید بری انویدیا و از قسمت درایور و سری کارت هاش مدل لب تاپش رو پیدا کنی و با توجه به ویندوزت که 32 یا 64 بیتی هست بگیری و نصب کنی .

به طور مثال :

طبق همون چیزی که شما گفتی و عکسی که گذاشتید عمل کردم اما بازم همون ارور رو داد ~x(

طبق همون چیزی که شما گفتی و عکسی که گذاشتید عمل کردم اما بازم همون ارور رو داد ~x(

نگفتم دقیقا مثل این عکس !!!! تو عکس درایور یک مدل دیگه رو نشون میده نه مدل شما ! منظورم این بود که از اون لیست درایور خودتون رو انتخاب کنید و دانلود کنید .

نگفتم دقیقا مثل این عکس !!!! تو عکس درایور یک مدل دیگه رو نشون میده نه مدل شما ! منظورم این بود که از اون لیست درایور خودتون رو انتخاب کنید و دانلود کنید .
اونقدم که دیگه خنگ نیستم که!همه چیزو طبق سیستم خودم تنظیم کردم.

اونقدم که دیگه خنگ نیستم که!همه چیزو طبق سیستم خودم تنظیم کردم.
علی جان گرافیک قبلیو کامل پاک کن بعد بسته به ویندوزت اگه 7 32 هست برو سایت نویدیا موبیلیتی 7 32 بگیر نصب کن هیچ مشکلی پیش نمیاد اگه هم نشد نهایت برو پیش این بازی فروشا یه بازی که جدید ترین کارت گرافیکم کنارش داررو بگو فقط درایو کارت گرافیکشو برات بریزه چون اون درایو اکثرا برا همه مدل توشه 100 درصد جواب میگیری موفق باشی .

من یه کارت 6870 دارم که با کابل HDMI به مانیتورم که BX2485 سامسونگ هست وصل کردم.
اول که کارت رو نصب کردم توی desktop با اینکه رزولیشن 1920*1080 بود ولی کناره های تصویر سیاه بود. با تنظیمات درایور AMD تونستم scaling رو روی 0 بزارم و تصویر تمام صفحه داشته باشم.
حالا توی بعضی از بازیها مثل کرایسیس وار حد یا پرنس یا برید و خیلی های دیگه کنارههای تصویر توی حالت فول اسکرین سیاه هست.نوی خیلی از بازها هم مثل SKyrim و خیلی های دیگه سیاه نیست.
چه کار کنم تصویر تمام صفحه داشته باشم.آخرین ورژن درایور رو هم نصب دارم.

من یه کارت 6870 دارم که با کابل HDMI به مانیتورم که BX2485 سامسونگ هست وصل کردم.
اول که کارت رو نصب کردم توی desktop با اینکه رزولیشن 1920*1080 بود ولی کناره های تصویر سیاه بود. با تنظیمات درایور AMD تونستم scaling رو روی 0 بزارم و تصویر تمام صفحه داشته باشم.
حالا توی بعضی از بازیها مثل کرایسیس وار حد یا پرنس یا برید و خیلی های دیگه کنارههای تصویر توی حالت فول اسکرین سیاه هست.نوی خیلی از بازها هم مثل SKyrim و خیلی های دیگه سیاه نیست.
چه کار کنم تصویر تمام صفحه داشته باشم.آخرین ورژن درایور رو هم نصب دارم.

منم قبلا روی سیستمهای مختلف با کارتای AMD به این مشکل برخوردم، فقط با کارتا و درایورای AMD این مشکل هست، یه کارت Geforce ارزون قیمت Nvidia رو هم بزاری تصویر بدون مشکل و Full HD نمایش داده میشه، Scale کردن هم دردی رو دوا نمی کنه

راه حل من تعویض کارت گرافیک با همردش از Nvidia بوده، راه حل دیگه استفاده از کابل VGA یا همون RGB قدیمی برای اتصال کیس به مانیتور هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or