تاپیک درخواست و مشکلات درایور کارت گرافیک (VGA)

منم قبلا روی سیستمهای مختلف با کارتای AMD به این مشکل برخوردم، فقط با کارتا و درایورای AMD این مشکل هست، یه کارت Geforce ارزون قیمت Nvidia رو هم بزاری تصویر بدون مشکل و Full HD نمایش داده میشه، Scale کردن هم دردی رو دوا نمی کنه

راه حل من تعویض کارت گرافیک با همردش از Nvidia بوده، راه حل دیگه استفاده از کابل VGA یا همون RGB قدیمی برای اتصال کیس به مانیتور هست.

درست میگید شما با یه کارت 8500 انویدیا تصویر کامل میده.
کارتم هم خروجی VGA نداره.

سلام
من کارت گرافیکم گاهی اقات موقع انجام کارهای گرافیکی ارور میده یک ارور عجیب ! خیلی توی نت گشتم
یکی میگه این ورژن از کارت گرافیک های nvidia (285( مشکل دارن صبر کن ورژن جدید بیاد !
یکسری میگن برق به cpu خوب نمیرسه اینطوری میشه
یکجا گفتن دمای سیستم میره بالا این شکلی میشه !
و...
اما من اخرین اپدیت کارت گرافیک گرفتم بازم اون ارور داد دوباره برگردوندم روی 285 بازم این ارور داد میگن 2 تا ورژنش مشکل داره صبر کن ورژن جدید ترش بیاد !
حالا اینجا کسی پیدا میشه به من کمک کنه دارم دیوانه میشم الانم با safe mod and network امدم !
tpfydarh96aqco2640nb.jpg

راستی اینم مدل کارت گرافیکم
Nvidia Geforce GT 555M لپتاپ MSI :(

سلام
من کارت گرافیکم گاهی اقات موقع انجام کارهای گرافیکی ارور میده یک ارور عجیب ! خیلی توی نت گشتم
یکی میگه این ورژن از کارت گرافیک های nvidia (285( مشکل دارن صبر کن ورژن جدید بیاد !
و...
اما من اخرین اپدیت کارت گرافیک گرفتم بازم اون ارور داد دوباره برگردوندم روی 285 بازم این ارور داد میگن 2 تا ورژنش مشکل داره صبر کن ورژن جدید ترش بیاد !
حالا اینجا کسی پیدا میشه به من کمک کنه دارم دیوانه میشم الانم با safe mod and network امدم !
tpfydarh96aqco2640nb.jpg

خیر، مشکل درایور نیست، می تونه تداخل یکی ا نرم افزارها با درایور کارتت باشه، می تونه خرابی خود تراشه ی گرافیکی هم باشه، در هر دو صورت طبیعی نیست

شما بکآپ اصلی ویندوزت رو برگردون یا یه ویندوز جدید بریز با درایورهای جدید و بدون برنامه، مدتی استفاده کن ببین بازم مشکل پابرجاست یا خیر.

به نظر شما ببرم عوضش کنم هنوز گاراتیش تموم نشده ؟ الان درست شد خود به خود درست میشه دوباره بعد 1 یا 2 هفته دوباره میادو یک روزه کامل دستگاه از کار میندازه !

به نظر شما ببرم عوضش کنم هنوز گاراتیش تموم نشده ؟ الان درست شد خود به خود درست میشه دوباره بعد 1 یا 2 هفته دوباره میادو یک روزه کامل دستگاه از کار میندازه !

خیر، گارانتی بی دلیل عوض نمی کنه، کارایی که گفتم رو انجام بدید و باهاشون مشورت کنید راجع به مشکل.

سلام
و...
tpfydarh96aqco2640nb.jpg

منم همین مشکل با کارت گرافیم داشتم همش همین ارور میداد و هنگ میکرد دادمش گارانتی گفت چیپستش سوخته بود.

خیر، مشکل درایور نیست، می تونه تداخل یکی ا نرم افزارها با درایور کارتت باشه، می تونه خرابی خود تراشه ی گرافیکی هم باشه، در هر دو صورت طبیعی نیست
فرشید البته برا من هم این پیغام چندین بار داد با همین درایوری که دوستمون گذاشته!
درایور عوض کردم درست شده

فرشید البته برا من هم این پیغام چندین بار داد با همین درایوری که دوستمون گذاشته!
درایور عوض کردم درست شده

امکان خیلی کمی داره از خود درایور بتنهایی باشه، ولی باز هم ممکنه تداخل با نرم افزار دیگه ای باشه و باگ اون نرم افزار در رابط گرافیکیش یا باگ درایور در زمان اجرای اون نرم افزار.

امکان خیلی کمی داره از خود درایور بتنهایی باشه، ولی باز هم ممکنه تداخل با نرم افزار دیگه ای باشه و باگ اون نرم افزار در رابط گرافیکیش یا باگ درایور در زمان اجرای اون نرم افزار.
دقیقا بعدا فهمیدم مشکل از تداخل با چند تا برنامه بود و مجبور شدم کلا ویندوز عوض کنم .
ویروس گرفته بودم :|

هر چند دقیقه یک بار سیستم یه هنگ کوتاه مدت داره و صفحه سیاه میشه و بعد از چند ثانیه این پیغام ظاهر میشه !
درایورم آپدیته
GPU: Radeon HD 2600 Pro

ویرایش: ظاهرا این مشکل همه گیر شده !!!

Attachments

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    23 KB · مشاهده: 13
آخرین ویرایش:
سلام دوستان .
من گرافیکم gt430 هست و تو بازی bf3 , با تنظیمات نرمال 40 فریم میگیرم . درایورشم همون که تو سی دیش بود رو نصب کردم . میخواستم بدونم اگه درایور 285.62 رو دان کنم فریمم تو بازی bf3 خیلی بالا میره ؟ مثلا 50 فریم رو میده ؟
مرسی دوستان .

سلام دوستان .
من گرافیکم gt430 هست و تو بازی bf3 , با تنظیمات نرمال 40 فریم میگیرم . درایورشم همون که تو سی دیش بود رو نصب کردم . میخواستم بدونم اگه درایور 285.62 رو دان کنم فریمم تو بازی bf3 خیلی بالا میره ؟ مثلا 50 فریم رو میده ؟
مرسی دوستان .
نه غزیز اصلا فکرشو هم نکن !!10 فریم بیشتر بگیری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or