تاپیک درخواست و مشکلات درایور کارت گرافیک (VGA)

سلام دوستان من یه مشکلی برام پیش امده امیدوارم راهنماییم کنین من قبل از اینکه ویندوزم رو عوض کنم گرافیکم رو آپدیت کردم به نسخه 285.62 و به راحتی نصب شد و مشکلی نداشتم اما بعد از اینکه ویندوزم رو عوض کردم دیگه حتی سی دی درایور رو که میزارم پوشه intel نصب میشه اما پوشه nvidia ارور این ارور رو میده که ضمیمه کردم ودیگه حتی همون آپدیت قبلی که دانلود کردم و نصب میشد میخوام نصب کنم(285.62) اینم همون ارور رو میده حالا چیکار کنم؟نه سی دی درایور و نه آپدیت نصب نمیشه و هردو این ارور رو میدن در ضمن لپ تاپ msi cx640 دارم و گرافیکم nvidia geforce gt520 1gig هست اگه کمکم کنین ممنون میشم بد جوری گیر کردم
o4fdvskerm6262wihj.png

فکر کنم باید درایور مربوط به آپدیت جدید رو بگیری :|

فکر کنم باید درایور مربوط به آپدیت جدید رو بگیری :|

تو پستم گفتم که گرافیکم چی هست قبلا هم نصب میشد اما ویندوز رو که عوض کردم این ارور رو میده حتی سی دی درایور خود لپ تاپ هم این ارور رو میده کسی نیست کمک کنه چیکار کنم؟

با سلام واحترام یک سوال دارم در خصوص آپدیت کردن کارت گرافیک
برای آپدیت کردن کارت گرافیک نباید ببینم که مدل کارت گرافیکم چیه همین جوری باید دانلود کنم مثلا کارت گرافیک من radeon هست مدلش رو هم آخر نفهمیدم چیه (اگه یک کمکی کنید بفهم خیلی خوبه )!!!
جدیدترین catalyst 12.11 v رو دانلود کنم حله ؟!

با GPU-Z میتونی اطلاعات کارت و همینطور مدلش رو بدست بیاری بعدش هم میری سایت AMD ، مدل و سری ش رو انتخاب میکنی و...
برای من کارت گرافیک لب تاب هست
قبلا این بود amd radeon 6470m بعد یک بار آپدیتش کردم شد amd radeon 6400m و الان هم با همین برنامه که گفتید میزنه amd radeon 5400M الان برای من دقیقا کدومه ؟ کلا این مدل قوی هست ؟

مهم نیست معمولا GPU-Z در هر دو حالت اطلاعات رو نمایش میده !
با این توضیحاتی که دادی داستان جالب شد ، شما برو تو Device Manager و بعدش Display adapters ببین تو زیر مجموعه ش چی زده !
در کل به نظر میاد همون 6470 باشه.

مهم نیست معمولا GPU-Z در هر دو حالت اطلاعات رو نمایش میده !
با این توضیحاتی که دادی داستان جالب شد ، شما برو تو Device Manager و بعدش Display adapters ببین تو زیر مجموعه ش چی زده !
در کل به نظر میاد همون 6470 باشه.
amd radeon hd 6400M series
Mobile Intel (R) hd graphics
مرسی که راهنمایی میکنی
یک مورد جالبی که هم هست و قتی درایور رو uninstall میکنم میزنه 6470 و لی بعدش که نصب میکنم میشه 6400M

سلام دوستان من یه مشکلی برام پیش امده امیدوارم راهنماییم کنین من قبل از اینکه ویندوزم رو عوض کنم گرافیکم رو آپدیت کردم به نسخه 285.62 و به راحتی نصب شد و مشکلی نداشتم اما بعد از اینکه ویندوزم رو عوض کردم دیگه حتی سی دی درایور رو که میزارم پوشه intel نصب میشه اما پوشه nvidia ارور این ارور رو میده که ضمیمه کردم ودیگه حتی همون آپدیت قبلی که دانلود کردم و نصب میشد میخوام نصب کنم(285.62) اینم همون ارور رو میده حالا چیکار کنم؟نه سی دی درایور و نه آپدیت نصب نمیشه و هردو این ارور رو میدن در ضمن لپ تاپ msi cx640 دارم و گرافیکم nvidia geforce gt520 1gig هست اگه کمکم کنین ممنون میشم بد جوری گیر کردم

تو پستم گفتم که گرافیکم چی هست قبلا هم نصب میشد اما ویندوز رو که عوض کردم این ارور رو میده حتی سی دی درایور خود لپ تاپ هم این ارور رو میده کسی نیست کمک کنه چیکار کنم؟

شما باید درایور مخصوص لپ تاپ ها رو از سایت NVIDIA دانلود کنی، اینی که شما می خواستی نسب کنی درایور مخصوص گرافیک PC هست و برای همین هم نصب نمیشه
از سایت خود MSI هم می تونی بخش دانلودش درایور دستگاهت رو دانلود کنی.

به نظر میاد درایوری که میخوای نصب کنی با نوع ویندوز همخونی نداره ، ویندوز 32 بیته یا 64 بیت ؟! درایور رو از کجا میگیری ؟!

ویندوزم که 7 64 بیت هست و این رو با برنامه driver magician که خودش برای دانلود میاره دانلود کردم حتی از سایت hp مخصوصخود لب تاب گرفتم بازم هین ارور رو میده .

میشه این درایور کوفتی انویدیا رو به ما بدید
مال گرافیک
این سایتش مارو تحریم کرده نمیشه بازش کرد
با چی پی انم که میرم چون چی پی انم سرورش ایرانیه بازم نمیشه بازش کرد
میشه یک لینک به غیر از لینک سایتای انویدیا و جیفورس بدید
منظورم همون نسخه ی 290 به بالاست

دوستان جوون مادرتون کمک کنید:
من یه ویندوز7 نصب کردم حالا فک کنم درایور کارت گرافیکم رو نصب کرده باشم ولی تصویر خیلی تار و بده
اینم چن تا عکس:
53wdq0gbci7h22a80m1p.png

ویندوزم که 7 64 بیت هست و این رو با برنامه driver magician که خودش برای دانلود میاره دانلود کردم حتی از سایت hp مخصوصخود لب تاب گرفتم بازم هین ارور رو میده .
اگه از سایت hp گرفتی و باز همین پیغام رو میده تنها راهی که میمونه Recovery هستش !
میشه این درایور کوفتی انویدیا رو به ما بدید
مال گرافیک
این سایتش مارو تحریم کرده نمیشه بازش کرد
با چی پی انم که میرم چون چی پی انم سرورش ایرانیه بازم نمیشه بازش کرد
میشه یک لینک به غیر از لینک سایتای انویدیا و جیفورس بدید
منظورم همون نسخه ی 290 به بالاست
GeForce Forceware 290.53 Vista 7 32-bit

GeForce Forceware 290.53 Vista 7 64-bit

دوستان جوون مادرتون کمک کنید:
من یه ویندوز7 نصب کردم حالا فک کنم درایور کارت گرافیکم رو نصب کرده باشم ولی تصویر خیلی تار و بده
به نظر میاد درایور VGA نصب نشده ، مشخصات VGAش چیه ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or