سلام
من دوتا گرافیک GTX 580 گرفتم و با تو تا کابلی که توش داشت(یه مقدار پهن بودن و نوشته روشون رو یادم نیست اما درباره ی SLI بود)بهشون وصل کردم حالا از کجا بفهمم داره SLI کار میکنه؟
اینم عکس
مهم ترین چیزی که بهش اضافه شده امکان ambient occlusion برای 3 بازی cod , skyrim , diablo هست از داخل کنترل پانل درایور همینطور افزایش 45 درصدی پرفورمنس کارت در بازی اسکایریم .
ولی نمیدونم این مس افکت که با سیستمای متوسط هم 90 فریم میده چرا تو این درایور باسش sli profil گذاشتن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نکنه ی خبراییه ؟؟؟؟؟؟
همینطور نسخه فیزیکش رو تو این درایور اپدیت کرده
هیچ خبری از پرفرمنس 45 درصدی تو اسکایریم نیست الان تست کردم همون بوده که بوده
باز ی ترکمون دیگه از انویدیا
IIncreases performance by up to 45%in The Elder Scrolls V: Skyrim (measured with GeForce GTX 560 at 1080p Ultra settings in indoor scenes vs. 285.62)..
مدل مینت چیه ؟من ندارم اونو:
خوب پل SLI رو چجوری زدی ، یه شات از کارتا بذار !p8z68v-pro
مدل مینت چیه ؟
به نظر میاد بین کارتا ارتباطی نیست (منظور پل SLI هستش) احتمالا جابجا زدی !
p8z68v-pro
---------- نوشته در 05:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:29 PM ارسال شده بود ----------
این عکس از گرافیکا:
اینا هم داخل کارتن گرافیکا بودن نمیدونم چی هستن:
سمت چپی رو برداشتم:
اینم یه عکس از PhysX Configuration
نصب کردم نشناخت...الان دارم 280.26 رو دانلود میکنمنوشته های قبلی رو اصلا خوندی؟؟
گفتم اگه SLI شناسایی بشه اسم گزینه ایی که گفتی به SLI,Sorround and PhysX Configuration تغییر می کنه.
درایور 285.62 رو دانلود و نصب کن ببین میشناسه یا نه.
نصب کردم نشناخت...الان دارم 280.26 رو دانلود میکنم
فرقی هم میکنه اگه کابل مانیتور رو به گرافیک پایینی وصل کنم؟
دیگه اونقدر هم نباید عقب بری که، وقتی با 285 نشناخته یعنی مشکل جای دیگست،
احیانان برنامه ی اضافی از دیسک مادربرد نصب نکردی؟ مثلا Lucid Virtu ؟؟ این برنامه هم یه سوییچ مثل SLI داره که تنظیماتش با تنظیمات گرافیکی هم پوشانی داره و یا باید تنظیماتش رو چک کنی که چیزی ازش فعال نباشه که باعث غیر فعال شدن SLI شده باشه.
کابل رو هم امتحان کن، ضرری نداره. در ضمن جای کانکتور رو هم عوض کن، کانکتور سمت چپی باید وصل باشه.