دوستان من آخرین ورژن آپدیت کارت گرافیک رو گرفتم (285) .. ولی وقتی میخوام نصب کنم این پیغام رو میده :
http://up.iranblog.com/images/3s6eigqpjg7t42c4umv.jpg
یعنی باید درایور گرافیک قبلی رو پاک کنم ؟ چجوری باید پاکش کرد ؟؟
کارت گرافیک من GeForce 8600M GT هست ..(توی مشخصات ویندوز تینطوری نوشته) چطور میتونم آپدیتش کنم .. سایت Nvidia هم باز نمیشه ..
اون آپدیت آخری Nvidia رو هم گرفتم (285) ولی میگه ورژنش با ورژن کارت گرافیک شما فرق میکنه
یکی کمک کنه ..
این نوشته کارت گرافیک پیدا نمیکنه:-oببین بجای 32 بیت 64 بیت نصب نکردی یا برعکسشو؟
شما به جای دانلود نسخه لپتابی درایور نسخه دسکتاپیش رو دانلود کردید که خب نصب نمیشه هیچ وقت .
اگر برای لپتاب میخوای درایور بگیری از سایت NVIDIA برو و سیستم عامل رو انتخاب کن بعد نوع GPU رو انتخاب کن و بعد SEARCH بزن .
نوع GPU رو حتما باید کنارش حرف M زده باشه مثل همون مدلی که خودت گفتی .
نرو مستقیم روی 500 SERIES یا 400 . بگرد دنبال مدل هایی که کنارش حرف M داره .
طبق این عکسی که گذاشتم :
سلام
من چند وقت پیش نسخه 280 درایو کارت گرافیکم رو نصب کردم.حالا که میخوام نسخه 285 رو نصب کنم داخل نصب اول 280 رو به صورت اتومات حذف میکنه و بعد 285 رو نصب میکنه.وقتی هم که تموم شد میرم میبینم تا ورژنش همون 280 هست.علتش چیه؟
مدل کارت شما چیه ؟ از اینجا سمت راست میتونی به ترتیب سری ، مدل و OS رو انتخاب ، بعدش هم جدیدترین ورژن رو دانلود کنی.من دقیقا باید چیکار کنم تا کارت گرافیک amd ام آپدیت بشه تا بتونم بتلچیز 3 رو بدون هنگ کردن بازی کنم؟ممنون
سلام.اگه میشه اخرین نسخه درایور کارت های 9600 رو بذارید.با تشکر.