تاپیک درخواست و مشکلات درایور کارت گرافیک (VGA)

من کارتم 6950 هست باهاش مشکل دارم (اواخر شهریور خریدم ) تو بازی ها خوب عمل نمیکنه مثلا تو بتل شیلد 3 بین 20 تا 50 معمولا فریم میده (با تنظیمات ULTRA) یا تو COD MW3 روی 40 بعضی موقع ها رو 15 هم میادچرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منطقی نیست با کارت های پایینتر 60 فریم رو ULTRA گرفتن... ورژن catalyst هم 11.10 هست(فکر کنم مشکل از تنظیمات gaming تو catalyst باشه چون من بیشترشو در حد بالا گذاشتم)
مدل کارتم msi 6950 2gb TWIN FROZR II OC مثلا اورکلاکه . ممکنه کارتم خراب باشه ؟ گارانتی matrix هم داره.(البته تو tomshardware با 6950 همین مشکل من رو داشتن انگار طبیعیه.)
شهریور 380 تومن خریدم (کلا سیستم کامل خریدم)
چی کار کنم لطفا راهنمایی کنید.....
سپاس

آخرین ویرایش:
من کارت گرافیک دارم GeForce GT 435M
این اپدیت 285.62
رو دانلود کردم ولی نصب نشد این ارور رو داد :
من برای bf به این نیاز دارم داخل یه سابت دیدم که نوشته بود باید درایو گرافیک hardware driver must be evaluatedباشه

معنی : درایور سخت افزار باید ارزیابی شود

که نفهمیدم منظورش چیه ! لطفا کمکم کنید ارور اول رو سیاه کردم چون رو لپ تاپ می خواستم نصب کنم این ارور نبود
wh5oq2a4x6l9dd3s75g.png

---------- نوشته در 03:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:17 PM ارسال شده بود ----------

دوستان من آخرین ورژن آپدیت کارت گرافیک رو گرفتم (285) .. ولی وقتی میخوام نصب کنم این پیغام رو میده :

http://up.iranblog.com/images/3s6eigqpjg7t42c4umv.jpg

یعنی باید درایور گرافیک قبلی رو پاک کنم ؟ چجوری باید پاکش کرد ؟؟

کارت گرافیک من GeForce 8600M GT هست ..(توی مشخصات ویندوز تینطوری نوشته) چطور میتونم آپدیتش کنم .. سایت Nvidia هم باز نمیشه ..
اون آپدیت آخری Nvidia رو هم گرفتم (285) ولی میگه ورژنش با ورژن کارت گرافیک شما فرق میکنه
یکی کمک کنه ..

مشکل منم تقریبا همینه بعنی مثله همینه یکی کمک کنه

آخرین ویرایش:
اگر برای لپتاب میخوای درایور بگیری از سایت NVIDIA برو و سیستم عامل رو انتخاب کن بعد نوع GPU رو انتخاب کن و بعد SEARCH بزن .

نوع GPU رو حتما باید کنارش حرف M زده باشه مثل همون مدلی که خودت گفتی .
نرو مستقیم روی 500 SERIES یا 400 . بگرد دنبال مدل هایی که کنارش حرف M داره .

طبق این عکسی که گذاشتم :
szox9ae8yjn4yp9hpb.jpg

آخرین ویرایش:
اگر برای لپتاب میخوای درایور بگیری از سایت NVIDIA برو و سیستم عامل رو انتخاب کن بعد نوع GPU رو انتخاب کن و بعد SEARCH بزن .

نوع GPU رو حتما باید کنارش حرف M زده باشه مثل همون مدلی که خودت گفتی .
نرو مستقیم روی 500 SERIES یا 400 . بگرد دنبال مدل هایی که کنارش حرف M داره .

طبق این عکسی که گذاشتم :
szox9ae8yjn4yp9hpb.jpg

اقا دمت گرم حل شد . به همه پیشنهاد میدم که فقط و فقط از خود سایت nvidia دانلود کنین وگرنه جواب نمیده متاسفانه ای پی ایران رو بستن و با یه ای پی دیگه باید برین .

سلام
من چند وقت پیش نسخه 280 درایو کارت گرافیکم رو نصب کردم.حالا که میخوام نسخه 285 رو نصب کنم داخل نصب اول 280 رو به صورت اتومات حذف میکنه و بعد 285 رو نصب میکنه.وقتی هم که تموم شد میرم میبینم تا ورژنش همون 280 هست.علتش چیه؟

سلام
من چند وقت پیش نسخه 280 درایو کارت گرافیکم رو نصب کردم.حالا که میخوام نسخه 285 رو نصب کنم داخل نصب اول 280 رو به صورت اتومات حذف میکنه و بعد 285 رو نصب میکنه.وقتی هم که تموم شد میرم میبینم تا ورژنش همون 280 هست.علتش چیه؟

دوستانی که در نصب درایورهای NVIDIA از توی Setup خودش مشکل دارن از طریق Device Manager و گزینه ی Update Driver عمل کنن، حتما درایورشون کامل نصب میشه و مشکلشون حل میشه.

من دقیقا باید چیکار کنم تا کارت گرافیک amd ام آپدیت بشه تا بتونم بتلچیز 3 رو بدون هنگ کردن بازی کنم؟ممنون
مدل کارت شما چیه ؟ از اینجا سمت راست میتونی به ترتیب سری ، مدل و OS رو انتخاب ، بعدش هم جدیدترین ورژن رو دانلود کنی.
در مورد هنگ کردن هم دلایل زیادی به غیر از آپدیت درایور هست که باید بررسی شه.
سلام.اگه میشه اخرین نسخه درایور کارت های 9600 رو بذارید.با تشکر.:)

NVIDIA ForceWare 285.62 Vista / W7 32-bit
NVIDIA ForceWare 285.62 Vista / W7 64-bit

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or