تاپیک درخواست و مشکلات درایور کارت گرافیک (VGA)

سـلام دوستان عزیز.
من یک سوال و یک درخواست داشــــتم.اگـــه میشه بگیـــد این درایــور مخصوص بتلفـــیلد که قرار بــود یک روز قبل ار عرضه ی بازی بیاد اومــده؟ اگه اومـــده یک لینک درســت بدین
که فیـــلتــر نباشـه.
سوالم در مــورد این هست که درایــورهـایـی که مخصوص بعضی از بازی ها میــاد،فقط وفقط مخصــوص همون بازی هست و تو بازی های دیـگه بی تاثــیـر هست؟
مشـــکل بعدی که دارم این هست که من جدیـــدا هر وقت ورژن جدیـــدی از فیزیک ایکس(PhysX) رو نصــب میکنم،پیغام زیر می آد! و همینطور میمونه تا من کنسل رو بزنــم.

ممنون میشم راهنماییم کنیــد!

سـلام دوستان عزیز.
من یک سوال و یک درخواست داشــــتم.اگـــه میشه بگیـــد این درایــور مخصوص بتلفـــیلد که قرار بــود یک روز قبل ار عرضه ی بازی بیاد اومــده؟ اگه اومـــده یک لینک درســت بدین
که فیـــلتــر نباشـه.
سوالم در مــورد این هست که درایــورهـایـی که مخصوص بعضی از بازی ها میــاد،فقط وفقط مخصــوص همون بازی هست و تو بازی های دیـگه بی تاثــیـر هست؟
مشـــکل بعدی که دارم این هست که من جدیـــدا هر وقت ورژن جدیـــدی از فیزیک ایکس(PhysX) رو نصــب میکنم،پیغام زیر می آد! و همینطور میمونه تا من کنسل رو بزنــم.

ممنون میشم راهنماییم کنیــد!

در مورد سوال اول بگم که خیر منحصرا برای یک بازی نیستش درایور ها مثلا همین ورژن 285 تأثیر بسزایی در هرچه بهتر اجرا شدن Rage و Batman A C داره.
در مورد سوال دوم هم که مشخصه پیام چی میگه :میگه که ورژنی که هم اکنون روی کامپیوترت نصبه از ورژنی که الان میخوای نصب کنی جدیدتره .
اینم لینک مستقیم درایور.285(البته ویندوز 7 و vista ) و 32bit
http://www.uploadbaz.com/mq1eqk01jnoy

آخرین ویرایش:
سلام
من دیروز یک کارت گرافیک جدید خریدم GF-560TI بعد که رو سیستم بستمش بعد 1 ساعت مانیتور خود به خود خاموش شد بعد از 40 ثانیه دوباره روشن شد و این پیغام اومد

بعد دایور رو به 285.62 آپدیت کردم بعد از نیم ساعت دوباره این طوری شد!مشکل از چی میتونه باشه؟
ممنون

من یه MSI GTX 560 Ti Twinfrozzr 3 HAWK گرفتم سوالم اینکه ایا فرقی بین استفاده از کابل hdmi یا dvi هست؟
و نکته دوم اینکه همراه این کارت کابل hdmi هم باید داخل پک باشه؟

من یه MSI GTX 560 Ti Twinfrozzr 3 HAWK گرفتم سوالم اینکه ایا فرقی بین استفاده از کابل hdmi یا dvi هست؟
و نکته دوم اینکه همراه این کارت کابل hdmi هم باید داخل پک باشه؟
100 % تفاوت بینش هست ( این چیزی که خودم تجربه کردم)
برای من که کابل HDMI داخلش نبود حالا شاید هم برش داشته باشن .

---------- نوشته در 09:41 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:39 AM ارسال شده بود ----------
سلام
من دیروز یک کارت گرافیک جدید خریدم GF-560TI بعد که رو سیستم بستمش بعد 1 ساعت مانیتور خود به خود خاموش شد بعد از 40 ثانیه دوباره روشن شد و این پیغام اومد

بعد دایور رو به 285.62 آپدیت کردم بعد از نیم ساعت دوباره این طوری شد!مشکل از چی میتونه باشه؟
ممنون

مشکل از خیلی چیزا میتونه باشه.راهی که به ذهن من میرسه اینه که گرافیکت رو روی یه مادربرد دیگه بزار ببین همینطوری میشه.

Last edited by a moderator:
100 % تفاوت بینش هست ( این چیزی که خودم تجربه کردم)
برای من که کابل HDMI داخلش نبود حالا شاید هم برش داشته باشن .

از لحاظ کیفیت تصویر تفاوتی ندارن .
فقط کابل HDMI علاوه بر تصویر صدا رو هم انتقال میده.
اگه شما کابل رو عوض کردید و شاهد ِ تغییر بودید به این علته که معمولا تنظیمات پیشفرض مانیتور برای هر وردی فرق داره و اگه همرو به یک صورت تنظیم کنید میبینید که دو تصویر کاملا یکسان خواهند بود.

من تازگی ها یک مشکل دارم اونم فریز شدن کامپیوتر بعد از نصب داریور جدید قبلا نسخه 266 رو نصب کرده بودم که راحت با هاش کار می کردو... بعد ها نسخه 280 رو ریختم که بعد از هر 5یا10 دقیقه خود بخود یا تصویر یک رنگ می شد یا رنگهاش قاطی میشد و یا صفحه سیاه می شد و دوباره مجور شدم به نسخه قبی که 266 بود نصب کنم که مشکلم درست اما الا که جدیدترین نسخه که برای بتلفیلد اومده رو نصب کردم باز همین مشکل بال رو دارم خود به خود صفحه قاطی میکنه و.... میشه بگید من چیکار کنم

من تازگی ها یک مشکل دارم اونم فریز شدن کامپیوتر بعد از نصب داریور جدید قبلا نسخه 266 رو نصب کرده بودم که راحت با هاش کار می کردو... بعد ها نسخه 280 رو ریختم که بعد از هر 5یا10 دقیقه خود بخود یا تصویر یک رنگ می شد یا رنگهاش قاطی میشد و یا صفحه سیاه می شد و دوباره مجور شدم به نسخه قبی که 266 بود نصب کنم که مشکلم درست اما الا که جدیدترین نسخه که برای بتلفیلد اومده رو نصب کردم باز همین مشکل بال رو دارم خود به خود صفحه قاطی میکنه و.... میشه بگید من چیکار کنم
و یه چیزه دیگه که می خوام بگم اونم اینه تو استفاده از مرورگر اینترنت مثل گوگل کروم کلا فیریز میشه

در مورد سوال اول بگم که خیر منحصرا برای یک بازی نیستش درایور ها مثلا همین ورژن 285 تأثیر بسزایی در هرچه بهتر اجرا شدن Rage و Batman A C داره.
در مورد سوال دوم هم که مشخصه پیام چی میگه :میگه که ورژنی که هم اکنون روی کامپیوترت نصبه از ورژنی که الان میخوای نصب کنی جدیدتره .
اینم لینک مستقیم درایور.285(البته ویندوز 7 و vista ) و 32bit
http://www.uploadbaz.com/mq1eqk01jnoy
اقا نمیشه از این لینک دان کرد.

سلام دوستان من کارت گرافیک nvidia geforce gt9400 دارم.
یه بازی میخوام نصب کنم این پیغام رو میده مشکلم چیه؟

لطفا سریع کمک کنید.
http://www.pic.iran-forum.ir/images/c66odcslhfuhnkb8wq52.jpg
directxه تو نصب کن;)
با اجازه ی کی ذب3(این کلمه رو به اینگلیسی بنویس)رو میخوای نصب کنی؟)x:dیا اصلا ذب3 نیست و من اشتبا میکنم؟:-/

دوستان من آخرین ورژن آپدیت کارت گرافیک رو گرفتم (285) .. ولی وقتی میخوام نصب کنم این پیغام رو میده :

http://up.iranblog.com/images/3s6eigqpjg7t42c4umv.jpg

یعنی باید درایور گرافیک قبلی رو پاک کنم ؟ چجوری باید پاکش کرد ؟؟

کارت گرافیک من GeForce 8600M GT هست ..(توی مشخصات ویندوز تینطوری نوشته) چطور میتونم آپدیتش کنم .. سایت Nvidia هم باز نمیشه ..
اون آپدیت آخری Nvidia رو هم گرفتم (285) ولی میگه ورژنش با ورژن کارت گرافیک شما فرق میکنه
یکی کمک کنه ..

دوستان من آخرین ورژن آپدیت کارت گرافیک رو گرفتم (285) .. ولی وقتی میخوام نصب کنم این پیغام رو میده :
http://up.iranblog.com/images/3s6eigqpjg7t42c4umv.jpg
یعنی باید درایور گرافیک قبلی رو پاک کنم ؟ چجوری باید پاکش کرد ؟؟
برای پاک کردن درایور میتونی به Device Manager بری و درایورت رو uninstall کنی
نرم افزار هایی رو هم که بهمراه درایور نصب میشه میتونی از program and features پاک کنی (مثل عکس سمت راست)
p9wguorsb3jupf51oyxn.jpg

کارت گرافیک من GeForce 8600M GT هست ..(توی مشخصات ویندوز تینطوری نوشته) چطور میتونم آپدیتش کنم .. سایت Nvidia هم باز نمیشه ..
اون آپدیت آخری Nvidia رو هم گرفتم (285) ولی میگه ورژنش با ورژن کارت گرافیک شما فرق میکنه
یکی کمک کنه ..
همین پست بالا که توضیح داده شد ، دیگه تکرار همون پست چه دلیلی داره ؟!
اگه از سالم بودن درایور (منظورم از سری Notebook بودنشه) اطمینان داری درایور قبلی رو بطور کامل پاک کن بعد اقدام به نصب درایور جدید کن.
احتمال میدم درایوری که میخوای نصب کنی از سری Desktopش هست نه Notebook !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or