تاپیک درخواست و مشکلات درایور کارت گرافیک (VGA)

سلام دوستان !
من کارت گرافیک لپ تاپم GeForce GT 540M هست ولی توی سایتهای ایرانی و خارجی آپدیتش رو که همون نسخه ی 285.62 هستش ، پیدا نکردم . اگه کسی از دوستان این آپدیت رو داره یه زحمتی بکشه واسم آپلود کنه ...

ممنون ....

من چند روز پیش یک مانیتور جدید خریدم.موقعی که وصلش کردم رزولوشن کامپیوتر ام تا 1366x768 محدود شد در حالی که تو مانیتور قلیم تا 1980x1080 میومد.تازه تو بازی ها هم تا همین حد محدود شده.کارت گرافیک هم دو تا 570gtx هست.چیکار کنم که مثل قبل بشه؟

من چند روز پیش یک مانیتور جدید خریدم.موقعی که وصلش کردم رزولوشن کامپیوتر ام تا 1366x768 محدود شد در حالی که تو مانیتور قلیم تا 1980x1080 میومد.تازه تو بازی ها هم تا همین حد محدود شده.کارت گرافیک هم دو تا 570gtx هست.چیکار کنم که مثل قبل بشه؟
هر مانیتور رزولوشن خودش رو داره که طبیعتا " مرتبط با اینچ مانیتور هم باید باشه تقریبا" .
مانیتورت 1080 رو قبول میکنه؟
من خودم قبلا یه مانیتور CRT داشتم رزولوشن DEFAULT خودش 768*1024 بودش و البته میشد تا 1200*1600 هم بردش که دیگه خیلی ضایع هم میشد.
اما الان که مانیتور LEDدارم رزلوشنم 1366x768 هستش و بیشتر از این همه نمیشه بردش چون اصلا " طبیعی هم هستش که رو این رزلوشون باشه.چطوری میشه روی یک مانیتور که این رزولوشن براش تعریف شده من ازش 1080 بگیریم؟؟
در کل من که تا حالا رو مانیتور های LED و LCD ندیدم بشه رزولوشن رو از حد تعریف شده خودش بالاتر برد.

هر مانیتور رزولوشن خودش رو داره که طبیعتا " مرتبط با اینچ مانیتور هم باید باشه تقریبا" .
مانیتورت 1080 رو قبول میکنه؟
من خودم قبلا یه مانیتور CRT داشتم رزولوشن DEFAULT خودش 768*1024 بودش و البته میشد تا 1200*1600 هم بردش که دیگه خیلی ضایع هم میشد.
اما الان که مانیتور LEDدارم رزلوشنم 1366x768 هستش و بیشتر از این همه نمیشه بردش چون اصلا " طبیعی هم هستش که رو این رزلوشون باشه.چطوری میشه روی یک مانیتور که این رزولوشن براش تعریف شده من ازش 1080 بگیریم؟؟
در کل من که تا حالا رو مانیتور های LED و LCD ندیدم بشه رزولوشن رو از حد تعریف شده خودش بالاتر برد.
گرفتم.مرسی ولی خوب اخه رزولوشن 1366X768 خیلی زشته جلوه میکنه.کاشکی یک مانیتور دیگه میگرفتم

دوستان ببخشید اگه جاش نیست!
میخواستم ببینم چه طور میشه فهمید که آلان کدوم ورژن Direcet X روی سیستم نصبه؟!
و آخرین ورژن را اگه میشه اینجا بذارید!
ممنون

دوستان ببخشید اگه جاش نیست!
میخواستم ببینم چه طور میشه فهمید که آلان کدوم ورژن Direcet X روی سیستم نصبه؟!
و آخرین ورژن را اگه میشه اینجا بذارید!
ممنون
توی Run تایپ کنید dxdiag و ok رو بزنید
صفحه ای باز میشه و مشخصات سیستمتون رو نوشته که ورژن DirecetX رو هم شامل میشه
من لینک آخرین نسخه رو برای دوستان فرستاده بودم ، اما موفق به دانلود نشده بودند
اگر لینک سالم پیدا کردم ، حتما براتون میذارم

• Like
Reactions: POOYA1989
من الان آخرین نسخه رو دانلود کردم و بدردم نمیخوره چیکارش کنم
من گرافیکم 9500 GT هست و وقتی درایور 280.25 رو نصب دارم اول بازی ارور میده میگه آپدیت کن و میره تو بازی و بازی با مشخصات زیر خوب کار میکنه
Texture Quality
Ultra
Resolution
1360.768
Anti alias post
Low
Anti Alias ...بقیشو نمیدونم:دی
Off
Shadow quality
Low
بقیه هم روی های و نورمال هست
الان اینا با درایور قدیمی هست ولی هنوز جدیده رو نصب میکنم همه رو میبرم روی LOW بازم کم فریم میگیرم لطفا کمک کنید

من بازی رو تموم کردم اما میخوام بببینم با این درایور جدیده میشه بهتر بازی کرد
اینم دوتا عکس از گیم پلیم اینجوری خوب کار میکنه بازی
pwvloaf81qcbhoia7udh.jpg

kayqbof6u5w7i0exx99.jpg
دلیلش چیه؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟
. . .8-|

Last edited by a moderator:
یکی نیست به ما کمک کنه ما هم دل داریم ها...
من الان آخرین نسخه رو دانلود کردم و بدردم نمیخوره چیکارش کنم
من گرافیکم 9500 GT هست و وقتی درایور 280.25 رو نصب دارم اول بازی ارور میده میگه آپدیت کن و میره تو بازی و بازی با مشخصات زیر خوب کار میکنه
Texture Quality
Ultra
Resolution
1360.768
Anti alias post
Low
Anti Alias ...بقیشو نمیدونم:دی
Off
Shadow quality
Low
بقیه هم روی های و نورمال هست
الان اینا با درایور قدیمی هست ولی هنوز جدیده رو نصب میکنم همه رو میبرم روی LOW بازم کم فریم میگیرم لطفا کمک کنید

من بازی رو تموم کردم اما میخوام بببینم با این درایور جدیده میشه بهتر بازی کرد
اینم دوتا عکس از گیم پلیم اینجوری خوب کار میکنه بازی
pwvloaf81qcbhoia7udh.jpg

kayqbof6u5w7i0exx99.jpg
دلیلش چیه؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟
. . .8-|
دلیلش اینه که کارت شما برای این بازی ضعیفه
و با آخرین درایور ، روی تنظیمات خوب و جزئیات بالا
از پس بازی بر نمیاد
همینکه با این کارت داری بازی میکنی ، شاد باش

دلیلش اینه که کارت شما برای این بازی ضعیفه

و با آخرین درایور ، روی تنظیمات خوب و جزئیات بالا
از پس بازی بر نمیاد
همینکه با این کارت داری بازی میکنی ، شاد باش
بهم برخورد:دی:دی:دی
ا اا اا اا اا ااا :((
یعنی چی من شنیدم 30% فریم بازی رو افزایش میده اینا همین AC.amir میگفت
یعنی راه حل نداره
من الان با همین تنظیمات و با همین درایور قدیمی دارم به راحتی بازی میکنم آنتی آلیاز هم روشنه پس چطور...

---------- نوشته در 10:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:01 PM ارسال شده بود ----------

من الان کال آف رو میتونم با این گرافیک مثل بتل اجرا کنم؟؟؟؟

سلام
من تو بعضی از بازیها خط افقی تو مانیتور میبینم....البته توضیحش خیلی سخته چون خط بصورت رنگی و واضح نیست ولی وقتی تو یه بازی مثل کرایسیس 2 موس را حرکت میدم و دوربین حرکت میکنه این خطه احساس میشه.....وقتی حرکت تو بازی انجام نمیشه اتفاقی نمیفته....توی بازی rage شدیدتره....مدل کارتم : galaxy gtx580.....driver 285......مدل مانیتور : samsung 2285 led

آخرین ویرایش:
سلام
من تو بعضی از بازیها خط افقی تو مانیتور میبینم....البته توضیحش خیلی سخته چون خط بصورت رنگی و واضح نیست ولی وقتی تو یه بازی مثل کرایسیس 2 موس را حرکت میدم و دوربین حرکت میکنه این خطه احساس میشه.....وقتی حرکت تو بازی انجام نمیشه اتفاقی نمیفته....توی بازی rage شدیدتره....مدل کارتم : galaxy gtx580.....driver 285......مدل مانیتور : samsung 2285 led
rage رو که اصلا ملاک قرار نده (همه بازی ها مشکل دارند ، این یک مشکله که میشه باهاش بازی هم کرد):d
اما برای بقیه بازی ها
مطمئن بشو که گزینه Vsync (از تنظیمات گرافیک بازی) فعال هست
آخرین نسخه Directx و درایور رو هم نصب کن
اگر همچنان مشکل داشتی ، بگو
در صورتی که مشکلت بر طرف نشد، لطفا این نکته رو هم بگو که از اول که وارد بازی میشه این خط ها مشاهده میشه یا بعد از یک مدت که بازی میکنی مشکل دار میشه

اپدیت بایوس گرافیک

سلام من میخوام بایوس کارت گرافیکم رو اپدیت کنم کس اینجا تا حالا همچین کاری کرده ؟

به نظرتون این کار خطرناکیه
؟

سلام من میخوام بایوس کارت گرافیکم رو اپدیت کنم کس اینجا تا حالا همچین کاری کرده ؟

به نظرتون این کار خطرناکیه
؟
من کردم کارت من nvidia هست شما رو نمیدونم اگر حین اپدیت برق بره خیلی بد میشه
در کل تاثیری نداره البته من همیشه ریسک میکنم و اپدیت میکنم

سلام
من با یه لپ‌تاپ قدیمی مشکل پیدا کردم. گرافیکش X3100 از چیپ 965 اینتل. وقتی ویندوز 7 میریزم خودش درایور پیش‌فرض رو میریزه. اما وقتی درایور خودش رو نصب می‌کنم و ReStart میشه، درایور رو مشکل دار نشون میده. بنا به دلایلی باید درایور خودش رو نصب باشه.
راهی هست که جلوی نصب خودکار درایور رو بگیرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or