هر مانیتور رزولوشن خودش رو داره که طبیعتا " مرتبط با اینچ مانیتور هم باید باشه تقریبا" .من چند روز پیش یک مانیتور جدید خریدم.موقعی که وصلش کردم رزولوشن کامپیوتر ام تا 1366x768 محدود شد در حالی که تو مانیتور قلیم تا 1980x1080 میومد.تازه تو بازی ها هم تا همین حد محدود شده.کارت گرافیک هم دو تا 570gtx هست.چیکار کنم که مثل قبل بشه؟
گرفتم.مرسی ولی خوب اخه رزولوشن 1366X768 خیلی زشته جلوه میکنه.کاشکی یک مانیتور دیگه میگرفتمهر مانیتور رزولوشن خودش رو داره که طبیعتا " مرتبط با اینچ مانیتور هم باید باشه تقریبا" .
مانیتورت 1080 رو قبول میکنه؟
من خودم قبلا یه مانیتور CRT داشتم رزولوشن DEFAULT خودش 768*1024 بودش و البته میشد تا 1200*1600 هم بردش که دیگه خیلی ضایع هم میشد.
اما الان که مانیتور LEDدارم رزلوشنم 1366x768 هستش و بیشتر از این همه نمیشه بردش چون اصلا " طبیعی هم هستش که رو این رزلوشون باشه.چطوری میشه روی یک مانیتور که این رزولوشن براش تعریف شده من ازش 1080 بگیریم؟؟
در کل من که تا حالا رو مانیتور های LED و LCD ندیدم بشه رزولوشن رو از حد تعریف شده خودش بالاتر برد.
توی Run تایپ کنید dxdiag و ok رو بزنیددوستان ببخشید اگه جاش نیست!
میخواستم ببینم چه طور میشه فهمید که آلان کدوم ورژن Direcet X روی سیستم نصبه؟!
و آخرین ورژن را اگه میشه اینجا بذارید!
ممنون
دلیلش اینه که کارت شما برای این بازی ضعیفهیکی نیست به ما کمک کنه ما هم دل داریم ها...
من الان آخرین نسخه رو دانلود کردم و بدردم نمیخوره چیکارش کنم
من گرافیکم 9500 GT هست و وقتی درایور 280.25 رو نصب دارم اول بازی ارور میده میگه آپدیت کن و میره تو بازی و بازی با مشخصات زیر خوب کار میکنه
Texture Quality
Ultra
Resolution
1360.768
Anti alias post
Low
Anti Alias ...بقیشو نمیدونم
Off
Shadow quality
Low
بقیه هم روی های و نورمال هست
الان اینا با درایور قدیمی هست ولی هنوز جدیده رو نصب میکنم همه رو میبرم روی LOW بازم کم فریم میگیرم لطفا کمک کنید
من بازی رو تموم کردم اما میخوام بببینم با این درایور جدیده میشه بهتر بازی کرد
اینم دوتا عکس از گیم پلیم اینجوری خوب کار میکنه بازیدلیلش چیه؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟
. . .
بهم برخورددلیلش اینه که کارت شما برای این بازی ضعیفه
و با آخرین درایور ، روی تنظیمات خوب و جزئیات بالا
از پس بازی بر نمیاد
همینکه با این کارت داری بازی میکنی ، شاد باش
rage رو که اصلا ملاک قرار نده (همه بازی ها مشکل دارند ، این یک مشکله که میشه باهاش بازی هم کرد):dسلام
من تو بعضی از بازیها خط افقی تو مانیتور میبینم....البته توضیحش خیلی سخته چون خط بصورت رنگی و واضح نیست ولی وقتی تو یه بازی مثل کرایسیس 2 موس را حرکت میدم و دوربین حرکت میکنه این خطه احساس میشه.....وقتی حرکت تو بازی انجام نمیشه اتفاقی نمیفته....توی بازی rage شدیدتره....مدل کارتم : galaxy gtx580.....driver 285......مدل مانیتور : samsung 2285 led
من کردم کارت من nvidia هست شما رو نمیدونم اگر حین اپدیت برق بره خیلی بد میشهسلام من میخوام بایوس کارت گرافیکم رو اپدیت کنم کس اینجا تا حالا همچین کاری کرده ؟
به نظرتون این کار خطرناکیه ؟