ورژن های قبل کار میکنه این ورژن جدید 11.9 کار نمیده !
راستی CCC هم همراهش هست رفتم اونجا که دانلود کردم دیدم !
در اینصورت مشکل از خود درایور هست، باید صبر کنی نسخه ی بعدی بیاد امتحان کنی، از AMD برمیاد این گاف دادن ها.
ورژن های قبل کار میکنه این ورژن جدید 11.9 کار نمیده !
راستی CCC هم همراهش هست رفتم اونجا که دانلود کردم دیدم !
1 ساعتی میشه هی Display ـم قطع میشه برا 2 3 ثانیه بعد ویندوز ارور میده 285.38 با کارت گرتفیک مشکل پیدا کرده ! انویدیا 560 ti
هیچی نبود یحتمل باگیه که 285.38 داره .با برنامه ی GPU-Z فعالیتش رو چک کن ببین حرارت و لود طبیعی داره یا خیر، اگر برنامه ی جدید یا Resident توی حافظه داری غیر فعالش کن.
دقیقا ! منم همینجورم ، وقتی میرم تو سایت Bethsoft.com اینطوری میشه تو فروم بتسدا اینطور شده فقطمنم یه همچین مشکلی رو با درایور 280.26 دارم ، از زمانی که Fire Fox رو آپ کردم اینجوری میشه (یعنی بیشتر از 1 ساعت ران باشه درایور STOP میشه) تو مرورگرای دیگه همچین مشکلی نیست !
یا باگ FFـه یا درایور ! :d
هیچی نبود یحتمل باگیه که 285.38 داره .
منم همین 285.33 رو دارم همچین مشکلی ندیدم، سیستمم هم ممکنه 7 8 ساعت در روز یه کله روشن باشه، توی موقعی که BF3 بتا باز بود، من FireFOX رو تمام مدت برای Server Browser باز می زاشتم، هیچ وقت اروری ندیدممنم یه همچین مشکلی رو با درایور 280.26 دارم ، از زمانی که Fire Fox رو آپ کردم اینجوری میشه (یعنی بیشتر از 1 ساعت ران باشه درایور STOP میشه) تو مرورگرای دیگه همچین مشکلی نیست !
یا باگ FFـه یا درایور ! :d
[FONT=&]خب اول [/FONT]درود
Lap top HP Pavilion DV6-6050 SE
درایور ATI Rage Performance رو که میخوام نصب کنم به نصب درایور که میرسه صفحه سیاه میشه سیستم هنگ میکنه.
این GPU-121,126, 33 چه فرقی با هم دارند گرافیک من 6770M هست، مربوط به کدوم یکی از اینها میشه؟
مشکل چیه؟
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون