تاپیک درخواست و مشکلات درایور کارت گرافیک (VGA)

سلام
من درایور کارت گرافیک رو از طریق آپدیت ویندوز سون به روز کردم ، اما یک سری مشکلات(کوچیک) تو تصویر داشتم .مخصوصا تو صفحه اول ویندوز (آرم سون)، تصویر پرش پیدا میکرد
به همین خاطر آپدیت رو پاک کردم و از سایت گیگا نسخه قبل از اون رو گرفتم و نصب کردم که الان مشکل حل شده
اما الان دوباره ویندوز پیغام میده که گرافیک به روز نیست و باید آپدیت کنم. به نظرتون ممکنه این درایوری که ویندوز پیدا میکنه مشکل دار باشه و دوباره با آپدیت، اون مشکل برگرده یا نه؟
از طرفی چون تصویر مشکلی نداره نمیخوام دستش بزنم ، از طرف دیگه درایور گرافیک باید به روز باشه8-|

شما نسخه ی آخر درایور NVIDIA رو داری و احتیاجی به دانلود مجدد نیست، اون مشکل برش در لوگوی اول هم باگ خود درایور هست و روی سیستم خودم و هر سیستمی که نصبش کردم اون خط رنگی رو دیدم.

سلام
لینک دانلود درایور 280.26 انویدیا از دو سایت مختلف
TechPowerup (بعد از باز شدن لینک روی Download Now کلیک و بعد روی سروری که کمترین ترافیک رو داشت کلیک کنید)
NVIDIA ForceWare 280.26 Vista / W7 32-bit
NVIDIA ForceWare 280.26 Vista / W7 64-bit
NVIDIA ForceWare 280.26 XP 32-bit
NVIDIA ForceWare 280.26 XP 64-bit
Softgozar

بعضی وقت‌ها با نصب برخی برنامه‌ها (مثل Nero9) فایل‌های DX هم دچار مشکل میشن که بهتره آخرین آپدیت اون رو هم از اینجا دانلود و نصب کنید.

اگه چیز پی ان داری میتونی از لینک های پایین استفاده کنی:

شما نسخه ی آخر درایور NVIDIA رو داری و احتیاجی به دانلود مجدد نیست، اون مشکل برش در لوگوی اول هم باگ خود درایور هست و روی سیستم خودم و هر سیستمی که نصبش کردم اون خط رنگی رو دیدم.
ممنون بابت درایور ها
الان که فهمیدم لوگوی ویندوز طبیعی هست ، آپدیت درایور گرافیک رو دانلود و نصب کردم . بازی ها خیلی روون تر شده . فک نمیکردم اینقدر تاثیر داشته باشه !!
ولی خدایی چه باگ عجیبی داره این درایور:d
بازم ممنونم

سلام.
چند وقتيه درايور هايATI AGP Hotfix ورژن هاي جديدشو وقتي دانلود و نصب ميكنم روي ويندوز XP پس از نصب و Reset كردن كامپيوتر تنظيمات رنگ روي حالت 4 بيت هست و زيادتر نميشه و رنگ ها كاملا بي كيفيت هست.
روي ويندوز 7 هم وقتي نصب ميكنم وسط نصب كامپيوتر خود بخود Reset ميشه و ويندوز ديگه بالا نمياد!
با ورژنهاي قديمي تر مثل 11.1 همچين مشكلي نداشتم و وقتي نصب ميكنم روي هر دو ويندوز بدون مشكل كار ميكنه.
اما از ورژن 11.1 به بعد اين مشكل برام پيش اومده.
درايور ها رو مستقيم از خود سايت AMD دانلود ميكنم و ورژن 32 بيت.
كارت گرافيك : Club3D AMD Radeon HD4670 1024MB DDR3 AGP8X
مشكل سخت افزاري هم هيچ كدوم از قطعات سيستمم نداره چون تو هيچكدوم از ويندوزها در حال نصب يا اجراي برنامه، بازي، فيلم، اينترنت و .... نه اروري ميده، نه هنگ، نه ري استارت خود بخود و نه هيچ چيز ديگه.
خيلي ممنون.

مصطفی جان یه سرچ تو وب بکن شاید باگ نرم افزاری درایور جدید با این مدل کارت باشه .
درود بر دوست قديمي آقا نيما گـُل :)
راستش تو نت هم سرچ كردم اما ملت مشكل اينچنيني نداشتن! گاها مشكلات ديگه اي كه مثل قضيه من نبود!
خيلي برام عجيبه اين قضيه :-b

سلام.
چند وقتيه درايور هايATI AGP Hotfix ورژن هاي جديدشو وقتي دانلود و نصب ميكنم روي ويندوز XP پس از نصب و Reset كردن كامپيوتر تنظيمات رنگ روي حالت 4 بيت هست و زيادتر نميشه و رنگ ها كاملا بي كيفيت هست.
روي ويندوز 7 هم وقتي نصب ميكنم وسط نصب كامپيوتر خود بخود Reset ميشه و ويندوز ديگه بالا نمياد!
با ورژنهاي قديمي تر مثل 11.1 همچين مشكلي نداشتم و وقتي نصب ميكنم روي هر دو ويندوز بدون مشكل كار ميكنه.
اما از ورژن 11.1 به بعد اين مشكل برام پيش اومده.
درايور ها رو مستقيم از خود سايت AMD دانلود ميكنم و ورژن 32 بيت.
كارت گرافيك : Club3D AMD Radeon HD4670 1024MB DDR3 AGP8X
مشكل سخت افزاري هم هيچ كدوم از قطعات سيستمم نداره چون تو هيچكدوم از ويندوزها در حال نصب يا اجراي برنامه، بازي، فيلم، اينترنت و .... نه اروري ميده، نه هنگ، نه ري استارت خود بخود و نه هيچ چيز ديگه.
خيلي ممنون.
خب کارت شما AGP هست، شاید دیگه AMD ساپورتش نمی کنه، قبلا هم پیش اومده بود که درایوراش با کارتای قدیمی AGP مشکل داشتن.

خب کارت شما AGP هست، شاید دیگه AMD ساپورتش نمی کنه، قبلا هم پیش اومده بود که درایوراش با کارتای قدیمی AGP مشکل داشتن.
خيلي ممنون بابت راهنمايي دوست عزيز :)
AMD همزمان با ارائه درايورهاي جديد، نسخه اصلاح شده همون درايورهارو براي كارتهاي گرافيكي سري 2، 3، و 4 نسخه AGP هم عرضه ميكنه كه من اين نسخه رو دانلود ميكنم. نسخه اصلي درايور همون اول نصب اصلا كارت گرافيك منو Detect نميكنه كه بخواد وسط نصب ارور بده.
جهت اطلاعات بيشتر يه سر به لينك زير بزنين :

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/CatalystAGPHotfix.aspx

خيلي ممنون بابت راهنمايي دوست عزيز :)
AMD همزمان با ارائه درايورهاي جديد، نسخه اصلاح شده همون درايورهارو براي كارتهاي گرافيكي سري 2، 3، و 4 نسخه AGP هم عرضه ميكنه كه من اين نسخه رو دانلود ميكنم. نسخه اصلي درايور همون اول نصب اصلا كارت گرافيك منو Detect نميكنه كه بخواد وسط نصب ارور بده.
جهت اطلاعات بيشتر يه سر به لينك زير بزنين :

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/CatalystAGPHotfix.aspx

منم که همین رو گفتم شاید دیگه کارت شما رو ساپورت نمی کنه که شناساییش نمی کنه.

سلام دوستان عزیز.
من یک سوال دارم که تقریبا جوابش رو میدونم ولی برای اطمینان باز می پرسم!
من قصد دارم که روی سیستمم "win7 64Bit" نصب کنم،میخواستم بدونم درایور کارت گرافیکم رو
که در "win 32Bit" استفاده میکردم،آلان هم میتون روی ویندوز "64Bit" نصب کنم؟ یا باید حتما درایور مخصوص
ویندوز "64Bit" رو دانلود کنم؟!
اگر جواب بله هست،پس بی زحمت آخرین درایور کارت های "NVIDIA" برای ویندوز "64 Bit" رو برای دانلود بذارید.
چون من دسترسی به "وی.P.ان" در حال حاضر ندارم و نمیتونم به سایت این شرکت برم.
ممنون.
GTX285 ASUS 1GB

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or