اون خطها وسط بازی از بین رفته الان فقط مثلا تو ویندوز وقتی یه بنجره رو با موس سریع به چپ و راست که میبرم گوشه های پنجره شکسته شکسته میشه
اون خطها وسط بازی از بین رفته الان فقط مثلا تو ویندوز وقتی یه بنجره رو با موس سریع به چپ و راست که میبرم گوشه های پنجره شکسته شکسته میشه
پس بازم ایراد پابرجاست، این دیگه به درایور مربوط نیست به احتمال زیاد، از خود کارته، خودت رو معطل نکن با این کارا، یکی از تستا اساسی رو که گفتم انجام بده، اگه نمی خوای انجام بدی دیگه راجع به این مشکل هر چی بپرسی دیگه فایده نداره.
همون ۲۸۰ هستاون هیچ اهمیتی نداره
3d vision پاک کردی درست شد؟ یا برگشتی به 275؟
همون ۲۸۰ هست
اونم ریموو کردم اثری نداشت
الان اون مشکل ویندوز هم برطرف شد نمیدونم بعد ازظهر رفتم بیرون وقتی اومدم خونه درست شده بود ولی الان مثلا تو بازی مترو وقتی با رگبار شلیک میکنم نوری که از شلیک کردن تفنگ درست میشه شکسته شکسته هست یا وقتی موس رو سریع میچرخونم باز تصویر شکسته میشه نمیدونم چرا این شکستگیها توی تستای سنگین 3dmark خودشو نشون نمیده اگه مشکل از گرافیکم باشه که فقط تو بازی نباید خودشو نشون بده اخه ببرم گارانتی میگه این که سالمه
---------- نوشته در 09:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:29 PM ارسال شده بود ----------
این علی بابایی هم که چیزی بارش نبود فقط گفت که اخرین نسخه درایور رو ابدیت کن و ویندوز عوض کن اگه درست نشد ببر گارانتی
بهش هم گفتم به فارسی جواب بدید بهم گفت شرمنده نمیشه. خوبه ایرانی هم هس کلاس میذاره
اره این دفعه اینجوری شده دیگه اون مشکلی که عکس گذاشتمو نداره V Sync رو هم وقتی روشن میکنم اون شکستگی توی بازی از بین میره و منتقل میشه به ویندوز مثلا وقتی یه پنجره رو با موس سریع حرکت میدم لبه های پنجره شکسته شکسته میشه ولی تو بازی دیگه مشکلی ندارمشکسته شکسته شدن میشه Tearing یا Flickering که مربوط به V Sync هست که باید توی تنظیمات روشن بشه، با اون شرحی که دفه اول دادی فرق داره داستان.
سلام دوستان!
ممنون میشم آخرین ورژن درایور کارت گرافیک Geforce GTX 560 را برام بزارین!
سلام دوستان، من وقتی میخوام بازی کرایسی دو رو باز کنم این پیام خطا رو میده:Unsupported video card detected!continuing to run might lead to unexpected results or crashes please check the manual for further information on hardware requirements
Nvidia Geforce Gt 220[vendor ID
از کارت گرافیکه؟
سلام دوستان بنده یه کارت گرافیک Geforce Gtx 560 خریدم وقتی داخل بازی مثل کرایسیس 2 میرم بازی تا 5 دقیقه روون و بدون هیچ مشکلی اجرا میشه ولی یه دفعه صفحه تار میشه و یه صفحه آبی میاد کامپیتر ریست میشه دمای کارت گرافیک هم خیلی بالا میره دماش را گرفتم به 100 درجه رسید!!! مشکل از چیه؟