تاپیک درخواست و مشکلات درایور کارت گرافیک (VGA)

دوستان کارت گرافیکه من قدیمیه برای دو ساله پیشه چون با حc بازی نکردم از اون موقع ولی میخوام باهاش angry bird بازی کنم ارور اپدیت کارت گرافیک میده
کارت گرافیک: nvidia 7300
میخواستم از کجا میتونم اپدیت کنم و طریقه آپدیتش و فعالسازی و اجراش چطوریه که بتونم بازیو اجرا کنم
ممنون.
درایور گرافیک رو باید با چیز پی ان از خود سایت Nvidia دانلود کنی
اگر نداری می تونی از سایت Techpowerup درایور مربوط به نسخه ی ویندوز خودت رو دانلود کنی. بعدش نصب می کنی و تموم.

سلام......
میخوام کارت گرفیکمو آپدیت کنم ولی سایت nvidia خراب شده و باز نمیشه.......
از توی کنترل پنل خود کارت گرافیکم هم بلد نیستم....توی ویندوز سون بلد بودم ولی الان توی XP نمیدونم باید چیکار کنم......
کارت گرافیکم هم: nvidia geforce 9400 gt

سلام......
از توی کنترل پنل خود کارت گرافیکم هم بلد نیستم....توی ویندوز سون بلد بودم ولی الان توی XP نمیدونم باید چیکار کنم......
حتما لازم نیست از Nvidia دانلود کنی!این مال ویندوز Seven
http://files.3dnews.org/pub/drivers/nvidia/275.33-desktop-win7-winvista-64bit-international-whql.exe

سلام......

خراب نشده، همین پست بالایی گفتم چیز پی ان می خواد اگه زحمت می دادید ببینید!! ، بخاطر تحریم خود NVIDIA به ما که توی ایران هستیم سرویس نمیده، واقعا که!
دوستان از سایتهای دیگه بجز Techpowerup لینک ندن، احتمال داره آلوده باشه و سیستم کاربرا رو آلودهکنه.
سلام خدمت همه ی دوستان
دوستان من یه لب تاپ خریدم اما متاسفانه در مورد گرافیک این لب تاپ به شک افتادم
روی خود لپ تاپ نوشته 2 گیگ ولی داخل سیستم(ویندوز)که نگاه میکنی فقط 1 گیگ نوشته عکس ها رو هم میزارم لطفا کمک کنید
85287221275356673721.jpg

هم برچسب درسته و هم آمار ویندوز
سازنده ها معمولا جمع حافظه ی اختصاصی گرافیک+Shared Memory رو توی مشخصات دستگاه اعلام می کنن که برای دستگاه شما میشه 2 گیگ، اما مهمترین حافظه همون حافظه ی اختصاصی هست که برای شما 1 گیگ هست.

سلام خدمت همه ی دوستان
دوستان من یه لب تاپ خریدم اما متاسفانه در مورد گرافیک این لب تاپ به شک افتادم
روی خود لپ تاپ نوشته 2 گیگ ولی داخل سیستم(ویندوز)که نگاه میکنی فقط 1 گیگ نوشته عکس ها رو هم میزارم لطفا کمک کنید
85287221275356673721.jpg

81429023438325921752.jpg

33191138407552958970.jpg

پسر خوب این عکسی که گذاشتی برای گرافیک اینتل هست که حافظه ی اصلیشم 128 مگابایته گرافیک اصلی شما برای گیم gt540 هست که فقط توی بازی اکتیو می شه شما اگه درایور مخصوصشو نصب کرده باشی کلیک راست کن گزینه ی nvidia بعد قسمت information می بینی چقدر حافظه داری

سلام دوستان متاسفانه من می خوام که تنظیمات کارت گرافیکم رو ببینم
اما در حالی که نصب هستند چیزی نشون نمیده و یه گزینه هست که وقتی کلیک راست میکنی مربوط به گرافیک هست رو نشون میده ولی بالا نمایره الان که گرافیک رو هم حذف کردم باز اون برند هست میشه کمک کنید
خواهشا درایور ویندوز سون مربوط به گرافیک nvidia geforce 8400 رو برام بزارید

دوست عزیز، درست متوجه نشدم چیکار کردید، ولی درایور کارت گرافیک شما درست نصب نشده و قطعا درست هم کار نمی کنه
اگه دستگاه شما لپ تاپ هست باید درایور مربوطه رو از سایت سازنده ی دستگاه بگیرید، درایور خود NVIDIA مممکنه روی دستگاه شما نصب نشه یا کار نکنه.

اگر PC هست که همین درایوری که توی پستهای بالایی معرفی شده باید درست کار کنه.

سلام
دوست عزیز کلا بحث بالا رو فراموش کنید
اول اینکه من PC دارم Lap Top مال برادر کوچیک ترمه
حالا من گرافیکم پریده حذف شده الان می خوام با cd خود کارت گرافیک
دوباره گرافیک رو نصب کنم که نمیشه (این cd روی ویندوز ویستا و xp جواب میده)اما روی سون نصب نمیشه میتونید کمک کنید
در حین نصب این خطا رو میده(شاید بپرسید تا الان که ویندوز سون داشته اید گرافیک چه طور نصب بوده باید بگم که تا الان با خود ویندوز سون نصبش میکردم اما باز شک داشتم که کامل نصب میشده الان اون dvd ویندوز سون رو ندارم خواستم با خود cd گرافیک نصب کنم گرافیکم رو)
تا اینجا و نصب دایرکس خوب میره اما بعدش یه خطایی میده
95714827008396790438.jpg

67068270492824497464.jpg

درایور جدید که دوستمون گذاشتن رو نصب کن صفحه ی اصلی دانلود انویدیا بعد انتخاب نوع گرافیک و سیستم عامل سرچ رو بزن البته چیز شکن می خواید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or