تاپیک درخواست و مشکلات درایور کارت گرافیک (VGA)

سلام دوستان عزیز.
من یک سوال دارم که تقریبا جوابش رو میدونم ولی برای اطمینان باز می پرسم!
من قصد دارم که روی سیستمم "win7 64Bit" نصب کنم،میخواستم بدونم درایور کارت گرافیکم رو
که در "win 32Bit" استفاده میکردم،آلان هم میتون روی ویندوز "64Bit" نصب کنم؟ یا باید حتما درایور مخصوص
ویندوز "64Bit" رو دانلود کنم؟!
اگر جواب بله هست،پس بی زحمت آخرین درایور کارت های "NVIDIA" برای ویندوز "64 Bit" رو برای دانلود بذارید.
چون من دسترسی به "وی.P.ان" در حال حاضر ندارم و نمیتونم به سایت این شرکت برم.
ممنون.
GTX285 ASUS 1GB
بله.
بفرما:
http://www.techpowerup.com/downloads/2027/NVIDIA_ForceWare_280.26_Vista__W7_64-bit.html

• Like
Reactions: POOYA1989
این هم درایور جدید البته بتا هست چیز بشکن هم می خواد

285.38

September 26, 2011
The Battlefield 3 beta will begin tomorrow for pre-order customers and Medal of Honor owners, and on the 29th for everyone else. To get the most out of the beta you’ll need to download our new GeForce 285.38 beta drivers that increase performance in the Battlefield 3 beta by up to 38% compared to the 285.27 drivers. In addition, our Battlefield 3 SLI profile has been updated, allowing you to get the absolute best performance from your multi-GPU machine.
If you’re unsure if your graphics card can run the Battlefield 3 beta adequately be sure to try out NVIDIA’s one-click GPU Analyzer. It will let you know whether your GPU meets the recommended specification for the game and offer helpful upgrade suggestions in case you don’t.
The 285.38 beta drivers are also the ones to get if you’re planning to play id Software’s Rage next month. The long-awaited game is the first new intellectual property from id Software in many years and marks an evolution of the studio’s design style, previously having made linear ‘corridor shooters.’ With fantastic graphics, a lengthy storyline, co-op, and multiplayer, Rage is a feature-packed release that offers fantastic value in a time of ever-shorter games.
The 285.38 beta drivers also include updated SLI profiles for Batman: Arkham City, Dead Island, Dragon Age II, and new profiles for Diablo III, Need For Speed: The Run, and Saints Row: The Third.

آخرین ویرایش:
این درایور توی خیلی از بازی ها پیشرفت ایجاد می کنه ها فقط برای بتل 3 نیست

من نصبش کردم سازگاری خوبی داره می تونید با خیال راحت نصب کنید

این درایور توی خیلی از بازی ها پیشرفت ایجاد می کنه ها فقط برای بتل 3 نیست

من نصبش کردم سازگاری خوبی داره می تونید با خیال راحت نصب کنید

نوژن توی فرومای اجنبی ها خوندم که با Fifa 12 مشکل داره و باعث ایجاد لگ میشه ... یه تست میکنی ببینی با Fifa 12 مشکل داره یا نه ؟

سلام
اقا اگه میشه یه لینک واسه دانلود درایو جدید285.38 که بهینه شده رو بزارین ممنون میشم خواهشا شیلتر نباشه
مدل کارت هم gtx 560 ti
با تشکر:d

دوستمون این لینکا رو گذاشته بود:

خودم تست نکردم.

سلام
من واسه لپتاپم (Dell 1558) درایورش رو از سایت AMD دانلود کردم و ریختم ولی هرکاری میکنم Catalyst Control center رو نمیتونم اجرا کنم !
ورژن قبلیش درست بود ولی این ورژن جدید که ریختم قاطی داره !
کسی میدونه چیکار کنم؟

سلام
من واسه لپتاپم (Dell 1558) درایورش رو از سایت AMD دانلود کردم و ریختم ولی هرکاری میکنم Catalyst Control center رو نمیتونم اجرا کنم !
ورژن قبلیش درست بود ولی این ورژن جدید که ریختم قاطی داره !
کسی میدونه چیکار کنم؟

شما باید از Catalyst Control center که همراه درایور جدید هست استفاده کنی، قبلش همه ی اونا رو از داخل Control Panel و Remove Program کامل Uninstall کن و بعد هم درایور و هم CCC جدید رو با هم نصب کن، دیگه نباید مشکلی داشته باشی.

شما باید از Catalyst Control center که همراه درایور جدید هست استفاده کنی، قبلش همه ی اونا رو از داخل Control Panel و Remove Program کامل Uninstall کن و بعد هم درایور و هم CCC جدید رو با هم نصب کن، دیگه نباید مشکلی داشته باشی.
من اول قبلی رو پاک کردم بعد جدیدرو ریختم ! ولی نمیشه اجرا کرد !
CCC چی هست ؟
من همون درایور ورژن 11.9 رو دانلود کردم حجمش 87 مگ بود !
نمیدونم چشه اجرا نمیشه !
فایل DXDIAG سیستم رو هم میگیرم جلوی ورژن درایور کارت گرافیک رو خالی گذاشته !

من اول قبلی رو پاک کردم بعد جدیدرو ریختم ! ولی نمیشه اجرا کرد !
CCC چی هست ؟
من همون درایور ورژن 11.9 رو دانلود کردم حجمش 87 مگ بود !
نمیدونم چشه اجرا نمیشه !
فایل DXDIAG سیستم رو هم میگیرم جلوی ورژن درایور کارت گرافیک رو خالی گذاشته !

دوست عزیز، CCC همون Catalyst Control Center هست!
شما درایوری که گرفتی حتما CCC نداشته، فقط درایور خالی بوده، برای همین مشکل پابرجاست،
اگر اونم همراهش بوده یه سری به سایت خود Dell بزن و درایور گرافیک رو از اونجا بگیر ببین کار می کنه یا نه.

دوست عزیز، CCC همون Catalyst Control Center هست!
شما درایوری که گرفتی حتما CCC نداشته، فقط درایور خالی بوده، برای همین مشکل پابرجاست،
اگر اونم همراهش بوده یه سری به سایت خود Dell بزن و درایور گرافیک رو از اونجا بگیر ببین کار می کنه یا نه.
ورژن های قبل کار میکنه این ورژن جدید 11.9 کار نمیده !
راستی CCC هم همراهش هست رفتم اونجا که دانلود کردم دیدم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or