بله، کافیهفقط توی محیط خارج از ویندوز دورش بالا هست
یه سوال pci-e 1 برای 460 کافیه؟ چون من اکثر بازی ها لود gpu به 100 نمی رسه گاهی 30 اینا هست فکر کنم به خاطر cpu باشه که 5200
کسی cpu خوب نداره:d
سلام
تو سایت Nvidia درایوری واسه سری 500m نیست
الان من باید جچوری درایورشو آپدیت کنم؟
کارت گرافیک لپتاپ من Geforce 540 هست
میشه آخرین درایورشو لطف کنید
ممنون
سلام
یکی از دوستان لطف می کنه لینک آخرین درایور کارت 460 رو برای ویندوز 7 - 64 بزاره.
ممنون میشم.
یا علی ...
اگه فقط توی ویندوز تصویر نداری شاید درایورش رو اشتباه نصب کردی یا درست نصب نشده،سلام
من یه کارت afox 240gt گرفتم
بعد از نصب درایورش هیچی تصویر دیگه مانیتور نداره
کمک کنید
بله، کافیه
لود گرافیک در بازی هم به اسلات PCI-E ربطی نداره، بیشتر گردن CPU هست که باید به موقع تغذیش کنه که پردازنده ی شما اونچنان قوی نیست
سلام بر همه
من یه مشکل عجیب دارم که خواهش می کنم یکی کمک کنه
من یه مادر بورد دارم که روش یه گرافیک آنبورد داره. گرافیک هم NVIDIA 6150 SE هست.
سی پی یو هم دو هسته ای ای ام دی
رم هم دی دی ار 3 سه گیگا
گرافیک نخریدم
ولی این آنبورده وقتی درایورش رو نصب می کنم تمام فایل های تصویری رو مثلا سیاه سفید نشون می ده و یا موقعی که روی پلیر کلیک راست می کنم تصویر می لزره و خلاصه تو اجرای این فایل ها مشکل داره.
گفتم شاید درایوره. نسخه ی جدید درایور رو گرفتم و باز همینطوری بود.
کارت گرافیک جدید دوستم رو گرفتم و گذاشتم بهتر شد. ولی باز مثلا موقع نصب بازی بولت استورم اینستال بازی دیده نمی شد.
سلام بر همه
من یه مشکل عجیب دارم که خواهش می کنم یکی کمک کنه
من یه مادر بورد دارم که روش یه گرافیک آنبورد داره. گرافیک هم NVIDIA 6150 SE هست.
سی پی یو هم دو هسته ای ای ام دی
رم هم دی دی ار 3 سه گیگا
گرافیک نخریدم
ولی این آنبورده وقتی درایورش رو نصب می کنم تمام فایل های تصویری رو مثلا سیاه سفید نشون می ده و یا موقعی که روی پلیر کلیک راست می کنم تصویر می لزره و خلاصه تو اجرای این فایل ها مشکل داره.
گفتم شاید درایوره. نسخه ی جدید درایور رو گرفتم و باز همینطوری بود.
کارت گرافیک جدید دوستم رو گرفتم و گذاشتم بهتر شد. ولی باز مثلا موقع نصب بازی بولت استورم اینستال بازی دیده نمی شد.
خلاصه کمک
وقتی می گیم مربوط نمیشه برای اینه که اسلات PCI-E اگر از سری 1.0 هم باشه هنوز جوابگوی تمام کارتای گرافیکی حتی جدیدترهای 2.0 هم هست و افت فریمی ایجاد نمی کنه، به بحث تئوری و کارکردش کاری نداریم.چرا خوب مربوط که می شه اگه اون حجم اطلاعاتی که باید عبور کنه نکنه در واحد زمان سرعت افت می کنه که البته خیلی بعید بود pci-e بخواد کم بیاره
ی
مدل کارت اول مشخص نیست و همینطور osهاشون هم مشخص نیست ، در کل این آخرین درایور عرضه شده از طرف nvidia هستش :لطفا این دو تا درایور رو لینک بدید ! (غیر از خود سایت اصلی چون دانلود نمیشه !)
آخرین درایور Nvidia 32bit Desktop
آخرین درایور ATI 5730 Laptop 64bit
ممنون
سلام
ممنون
تو هر ویندوزی همینطوره. این چیپست که می گین منظور چیپست کارت گرافیکه دیگه. اگر اینطوره به نظر شما برم یه گرافیک ساده بخرم یا برم بدم به گارانتیش که اگر شد تعویض اش کنن. به نظر شما این مشکل به بقیه ی جاهای مادر بورد ربطی نداره؟ و یا سرایت نمی کنه؟
گارانتی مادر برد سازگاره. چه طوریه؟ خوبن یا سرکاری هست؟
پیشاپیش از پاسختون ممنونم
با برنامه ی CCleaner تمام تنظیمات قبلی درایور AMD رو پاک کن و دوباره نصب کن ببین مشکل حل میشه یا نهسلام
آخرین ورژن ارائه شده برای کارت گرافیک amd HD 5730 در سایت خود AMD این هست:
11-3_mobility_vista_win7_32-64_ccc
اما متاسفانه من دانلودش کردم و وقتی نصب کردم دیدم کاتالیست کنترل سنترم خراب شد. یعنی دیگه اجرا نمیشد. کارت گرافیک رو کلا با تمام برنامه هاش unistall کردم بعدش ری استارت کردم و دوباره نصب کردم ایندفعه دیگه کارت گرافیک هم نصب نمیشه و سیستم نمیشناسش کاتالیست سنتر هم اجرا نمیشه!!
با ورژنهای قبلیش مشکلی نداشتم. چیزی به نظر شما میرسه؟