تاپیک درخواست و مشکلات درایور کارت گرافیک (VGA)

سلام دوستان

من درايور Nvidia gforce 325m براي لپتاپ براي ويندوز سون 64 بيت لازم دارم
ميشه لينك دانلود آخرين ورژن رو بدين
ممنون ميشم
آدرسش سر راست بود، سایت NVIDIA

از اینجا دانلود کن. ( با شیلتر البته)

دوستان نميدونم جاي درستي دارم مطرح ميكنم يا نه
من درايور 258 رو كه تو dvd خود كارت گرافيكم بودم كه نصب كردم اين مشكل پيش نيومد
ولي بعد از تعويض ويندوز و نصب درايور 266 اين مشكل ايجاد شده :

33069618655334459678.jpg
.
اون 4 تا audio device دفعه قبل يعني رو اون درايور شناخته ميشدن نصب ميشدن ميرفتن تو بخش audio الان اينجان
چند بار insatll كردم قبلش با Driver sweeper پاك كردم هيچي
مسير هم ميدم باز هم چيزي پيدا نميكنه

لازمه نصب شدنشون ؟

دوستان نميدونم جاي درستي دارم مطرح ميكنم يا نه
من درايور 258 رو كه تو dvd خود كارت گرافيكم بودم كه نصب كردم اين مشكل پيش نيومد
ولي بعد از تعويض ويندوز و نصب درايور 266 اين مشكل ايجاد شده :

33069618655334459678.jpg
.
اون 4 تا audio device دفعه قبل يعني رو اون درايور شناخته ميشدن نصب ميشدن ميرفتن تو بخش audio الان اينجان
چند بار insatll كردم قبلش با Driver sweeper پاك كردم هيچي
مسير هم ميدم باز هم چيزي پيدا نميكنه

لازمه نصب شدنشون ؟
این Device ها مربوط به صدای خروجی HDMI از کارت گرافیک هست و اگر از کابل HDMI برای TV خروجی می گیری نصبشون ضروریه

درایورشون هم باید با نصب درایور جدیدNVIDIA نصب بشه، چک کن که درایور کارت صدات هم قبلش نصب شده باشه.

این Device ها مربوط به صدای خروجی HDMI از کارت گرافیک هست و اگر از کابل HDMI برای TV خروجی می گیری نصبشون ضروریه

درایورشون هم باید با نصب درایور جدیدNVIDIA نصب بشه، چک کن که درایور کارت صدات هم قبلش نصب شده باشه.
مرسي فرشيد جان
پس نصبشون نكنم مشكلي تو كارايي كارت پيش نمياد؟
ضدا نصبه اينم با 258 كه نصب ميكنم نصب ميشه اما با 266 نه
266 رو هم از سايت Techpower گرفتم كه براي اولين بار ديدم منوي نصب درايور nvidia هم پس از مدت ها عوض شده

راستي تو بازي farcry2 با هر درايوري كه ميخوام برم داخل همون اول بازي تو desktop مينويسه

your video card driver is too old please update your driver

و يك ok داره كه ميزنم ميره تو بازي مشكلي هم نداره

مرسي فرشيد جان
266 رو هم از سايت Techpower گرفتم كه براي اولين بار ديدم منوي نصب درايور nvidia هم پس از مدت ها عوض شده

راستي تو بازي farcry2 با هر درايوري كه ميخوام برم داخل همون اول بازي تو desktop مينويسه

مشكل از نسخه درايور بود
من نسخه 55 مگي رو دان كرده بودم كه physX و HD Audio driver رو نداشت و فقط display driver و nVIEW رو داشت
امروز نسخه 85 مگي رو از يك جاي ديگه دان كردم حل شد
تو NFS:HP هم با اون نسخه 55 مگي همه چيز صورتي و زرد و بنفش بود با اين حل شد

مرسي فرشيد جان

بهتره که نصب کنی ، ولی بدون اونها هم مشکلی نیست، دقت کن که درایور اصلی و کامل WHQL باشه.
راجع به Far Cry 2 هم باید آپدیت بازی رو نصب کنی تا اون پیغام رو دیگه نده.

سلام ...

آقا آخرین درایور برای کارت GTS250 توی سایت Nvidia ورژنش 266.58 هست ... توی سایت zotac یه درایور جدید زده که ورژنش 267.46 اه .. اما non-WHQL هست ... کدوم یکیش رو نصب کنم به نظر شما ...؟

من لپ تاپ سونی vgn-aw 390 jch دارم از زمانی که انویدیا اپدیت 197.16 رو داده بیرون بازیهای جدید درست اجرا نمیشه اپدیتهای خود انویدیا هم با سیستمهای سونی سازگار نیست و فقط باید از طرف خود شرکت سازگار بشه که سونی هم بی شرمانه از گذاشتن درایور جدید خودداری میکنه و درایورهای که تو سایت گذاشته همه قدیمیند دوستان راه حلی دارند؟

سلام ...

آقا آخرین درایور برای کارت GTS250 توی سایت Nvidia ورژنش 266.58 هست ... توی سایت zotac یه درایور جدید زده که ورژنش 267.46 اه .. اما non-WHQL هست ... کدوم یکیش رو نصب کنم به نظر شما ...؟

سلام.اگه میشه اخرین درایور کارت گرافیک 8600GTX برای ویندوز سون 32 بیتی بزارید.فقط نمیخوام سرعت فن زیاد شه!!

سلام آخرین درایور gtx260 core216 رو می خواستم
اگر اخرین درایو فیزیک انویدیا رم داشتید بزارید

هر سه باید آخرین نسخه ی WHQL درایور NVIDIA رو دانلود کنید،
اگر به سایت خودش دسترسی ندارید می تونید از این لینک دانلود کنید.

هر سه باید آخرین نسخه ی WHQL درایور NVIDIA رو دانلود کنید،
اگر به سایت خودش دسترسی ندارید می تونید از این لینک دانلود کنید.
الان این لینکی که شما گزاشتی واسه دانلود همون نسخه ی WHQL درایور NVIDIA هستش!!اخه من هرچی دانلود کردم سرعت فن برده بالا!!

الان این لینکی که شما گزاشتی واسه دانلود همون نسخه ی WHQL درایور NVIDIA هستش!!اخه من هرچی دانلود کردم سرعت فن برده بالا!!
یعنی چی برده بالا؟؟!
مگه قراره هر سرعتی شما خواستی تنظیم بشه، اون دور فن بستگی به حرارت داره، اگرم بخوای تغییرش بدی باید با نرم افزارهای دست سوم مثل MSI After Burner یا ATITool یا NVTune این کار رو بکنی.

فقط توی محیط خارج از ویندوز دورش بالا هست

یه سوال pci-e 1 برای 460 کافیه؟ چون من اکثر بازی ها لود gpu به 100 نمی رسه گاهی 30 اینا هست فکر کنم به خاطر cpu باشه که 5200

کسی cpu خوب نداره:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or