تاپیک درخواست و مشکلات درایور کارت گرافیک (VGA)

سلام
من از موقعی کارت گرافیکgt 240 گرفتم سیستمم همش هنگ میکنه بیشتر موقع ها هم این eror میده (display drive has stop responding and has recovered) درایورش هم اپدیت کردم درست نشد. ویندوز هم 7 .به نظرتون مشکل چیه؟
شاید پاور شما جوابگو نباشه، مدل پاورتون چیه دقیقا؟

سلام
من از موقعی کارت گرافیکgt 240 گرفتم سیستمم همش هنگ میکنه بیشتر موقع ها هم این eror میده (display drive has stop responding and has recovered) درایورش هم اپدیت کردم درست نشد. ویندوز هم 7 .به نظرتون مشکل چیه؟

این مدل کابل 6 پین برق که نیاز نداره بگیم نزدیش اما احتمال زیاد از پاورته دره کیستو باز کن ببین پاورت چه برندیه و چند واته

با برنامه ی CCleaner تمام تنظیمات قبلی درایور AMD رو پاک کن و دوباره نصب کن ببین مشکل حل میشه یا نه

اگر نشد درایور گرافیکت رو باید از سازنده ی لپ تاپ دانلود کنی، بعضی وقتا تغییراتی توی مشخصات GPU می دن که ممکنه با درایور استاندارد سازنده ناسازگار باشه.

من سی دی همراه لپتاپم هم درایور رو داره ولی هیچجوری حل نشد تا اینکه سیستم رو ری استور کردم.

چیزی که من متوجه شدم شما اگر فایل setup CCC-catalyst control center رو اجرا کنید و گزینه unistall رو بزنید نباید تیک گزینه drivaer رو بزنید چون اگر درایور پاک بشه دیگه با catalyst control center نصب نمیشه! من دو بار ری استور کرد و همین کار رو تکرار کردم و دیگه درایور گرافیکم نصب نشد!

و چون کاتالیست کنترل سنتر آخرین ورژن کار نمیکرد ایندفعه ری استور کردم ولی موقع آنیستال دیگه تیک درایور رو نزدم و بقیه رو تیک زدم. سپس آخرین ورژن رو دوباره نصب کردم و کاتالیست کنترل سنتر درست شد

از کجا بفهم مدلشو؟;)

برچسب روی خود پاور رو نگاه کن.

من سی دی همراه لپتاپم هم درایور رو داره ولی هیچجوری حل نشد تا اینکه سیستم رو ری استور کردم.

چیزی که من متوجه شدم شما اگر فایل setup CCC-catalyst control center رو اجرا کنید و گزینه unistall رو بزنید نباید تیک گزینه drivaer رو بزنید چون اگر درایور پاک بشه دیگه با catalyst control center نصب نمیشه! من دو بار ری استور کرد و همین کار رو تکرار کردم و دیگه درایور گرافیکم نصب نشد!

و چون کاتالیست کنترل سنتر آخرین ورژن کار نمیکرد ایندفعه ری استور کردم ولی موقع آنیستال دیگه تیک درایور رو نزدم و بقیه رو تیک زدم. سپس آخرین ورژن رو دوباره نصب کردم و کاتالیست کنترل سنتر درست شد
از این ایرادات مسخره توی درایورهای AMD بعضی وقتا به چشم می خوره، حالا که راهش رو یاد گرفتی بهتره چک کنی ببینی که هم CC و هم خود درایور به آخرین نسخه آپدیت بشن، در غیر اینصورت ممکنه با هم درست کار نکنن.

مدل: p4_1000 cooler max
300w

پاورت یه مدل تقلبیه دیگه، تا یه پاور درست درمون نخریدی فکر هیچ کار دیگه ای نباش ، یه پاور 485 وات GREEN مناسبه.

دوستان درایور 9200se atiرا می خوام برا ویندوز xp
ممنون

از اینجا می تونی دانلود کنی، درایورای جدید دیگه ساپورتش نمی کنن چون قدیمیه.

ببخشید من یه مشکلی دارم تو نصب درایور انویدیا اونم اینکه وقتی میزنم نصب شه یه پنجره کوچیکی باز میشه و میگه non 7-zip archive

خود 7 زیپ هم نصب کردم اما همچنان همان مشکلو داره خواهش میکنم کمک کنید .................

ببخشید من یه مشکلی دارم تو نصب درایور انویدیا اونم اینکه وقتی میزنم نصب شه یه پنجره کوچیکی باز میشه و میگه non 7-zip archive

خود 7 زیپ هم نصب کردم اما همچنان همان مشکلو داره خواهش میکنم کمک کنید .................
خب 7ZIP رو پاک Uninstall کنید،این برنامه اشتباها می خواد درایور نصب کارت رو باز کنه.

خب 7ZIP رو پاک Uninstall کنید،این برنامه اشتباها می خواد درایور نصب کارت رو باز کنه.

بازم نشد من میخوام از روی داریور دی وی دی بازیرایانه نصب کنم احتمال داره که این ورژنهایی که اینا میگذارن مشکل داشته باشه همه دی وی دی هاش همین جوریه :d

بازم نشد من میخوام از روی داریور دی وی دی بازیرایانه نصب کنم احتمال داره که این ورژنهایی که اینا میگذارن مشکل داشته باشه همه دی وی دی هاش همین جوریه :d
شما برنامه ی WINRAR رو دانلود و نصب کن شاید مشکل حل بشه، بعیده که برنامه های یه مجله خراب باشه

اگرم نشد از لینکایی که دوستان توی پستای بالایی گذاشتن درایور آخری رو دانلود کن.

سلام دوستان. من میخواستم بایوس کارت گرافیکم رو آپدیت کنم ( Gaigabyte ati 5850) برای همین از سایت گیگابایت نرم افزار آپدیت بایوس کارت گرافیک رو که 7 مگ بود دانلود کردم ، اما نمیدونم باهاش چطور کار کنم و فایل های بایوس کجای پوشه ی این برنامه ای هست که من دانلود کردم. ممنون میشم منو راهنمایی کنید درباره آپدیت بایوس این کارت گرافیک :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or