تاپیک درخواست و مشکلات درایور کارت گرافیک (VGA)

اول از همه به شما بگم اگر گرافیک شما مشکل خاصی نداره و کمپانی سازنده اخیرا نسبت به رفع عیب اون توصیه ای مبنی بر flash bios نکرده شما سرخود این کار رو انجام نده که 80 درصد باعث damage و خرابی کارتت خواهد شد .
البته این bios upgrade در مورد کارت های ati خیلی شایع هستش . اما nvidia خیلی به ندرت و تقریبا نزدیک به صفر هست.
در کل اگر با upgrade درایور گرافیک مشکلت حل نشده این کار رو انجام بده و از همون سایت گیگا در قسمتی که برنامه رو گرفتی توضیحاتش هست که می تونی نحوه این کار رو مرحله به مرحله متوجه بشی .
برای این کار شما علاوه بر برنامه ای که داری باید آخرین بایوس کارتت رو هم که اصولا به صورت فایلی با پسوند *.bin هست داشته باشی. البته بیشتر بایوس های موجود official و از طرف شرکت سازنده نیستن پس توصیه میشه که حتما از منبع معتبری این بایوس رو دریافت کنی و حتما هنگام دریافت مدل کارت رو با نام بایوس مطابقت بدی . از اونجا که گیگا بایت و کلا نرم افزارهاش در حد بوق هستن در صورت آپگرید بایوس مدل اشتباه اگر از آپگرید جلوگیری نکنه شما باید با کارتت بای بای کنی برای همیشه .

اصلا بایوس آپگرید کارت گرافیک فقط مربوط به یک سری تنظیمات سخت افزاری کارت میشه مثلا تنظیم timing memory کارت و یا memory address که فقط باعث ایجاد اشکالات بیشتر میشه و همینطور این کار در بعضی مواقع برای unlock کردن قابلیت overclock هم مورد استفاده قرار می گیره .

در کل نکن. ور نرو . خراب میشه اونوقت زمین و زمون رو ....... آره دیگه:d

:))) مرسی . من چون مشکل افت فریم تو بازی کرایسیس 1 رو دارم (30-40 فریم با رزولوشون 1920*1080) گفتم شاید با آپدیت بایوس ، مشکل حل بشه . دلیل دیگر هم این بود که با نصب آخرین درایور کارت گرافیک هم مشکل حل نشد

در کل اگر بایوس کارتتون رو اپدیت کردید این 3 کار رو انجام بدید:

1-بستن تمامی برنامه و اطمینان از درست بودن فایل بایوس و سپس انجام ان
2- ری استارت کردن کامپیوتر بلافاصله بعد از اتمام فلش
3-درایور کارت گرافیک مربوطه رو مجددا نصب کنید

اگه کارتتون evga هست تقریبا safe اتفاقی پیش نمیاد اما در مورد بقیه مطمئن نیستم

نه دیگه داره میگه کارتش EVGA نیست دیگه:d
گیگابایته.
ولی کارت های سری NVIDIA گیگابایت خیلی بهتر از ATI این شرکت هست .
حالا یعنی چی ! همش EVGA TOXIC خودتو به رخ ما می کشی ؟:d
نزار باز جنگ بنچ مارک شروع بشه ها :d
خودت که میدونی ZOTAC AMP! چیه :x

نه دیگه داره میگه کارتش EVGA نیست دیگه:d
گیگابایته.
ولی کارت های سری NVIDIA گیگابایت خیلی بهتر از ATI این شرکت هست .
حالا یعنی چی ! همش EVGA TOXIC خودتو به رخ ما می کشی ؟:d
نزار باز جنگ بنچ مارک شروع بشه ها :d
خودت که میدونی ZOTAC AMP! چیه :x

نه من کلی گفتم کسی به شما جسارت نکرد:d

دقیقا اما کلا با کارت گرافیک گیگا حال نمی کنم

بابا ببیخیال ما باختیم خوبه:d من انصافا از بچگیم عاشق evga بودم اما توی ایران نمی ذاشتن بیاد:( مخصوصا پشتیبانیه بی نظیری داره اون موقع ها zotac نبود:d

خیلی اف شد اما یه چیزی دیدم که طرف کارت 460 evga تا فرکانس 1075 اور کرده بود نمی دونم طرف الان زندس یا نه اما از عجایب بود cpu 955 هم تا فرکانس 7.1:-o

سلام دوستان. من میخواستم بایوس کارت گرافیکم رو آپدیت کنم ( Gaigabyte ati 5850) برای همین از سایت گیگابایت نرم افزار آپدیت بایوس کارت گرافیک رو که 7 مگ بود دانلود کردم ، اما نمیدونم باهاش چطور کار کنم و فایل های بایوس کجای پوشه ی این برنامه ای هست که من دانلود کردم. ممنون میشم منو راهنمایی کنید درباره آپدیت بایوس این کارت گرافیک :)

Anyone?....

:))) مرسی . من چون مشکل افت فریم تو بازی کرایسیس 1 رو دارم (30-40 فریم با رزولوشون 1920*1080) گفتم شاید با آپدیت بایوس ، مشکل حل بشه . دلیل دیگر هم این بود که با نصب آخرین درایور کارت گرافیک هم مشکل حل نشد

عزیزم بایوس گرافیک مثل درایور با تناوب زیاد که نسخه ی جدیدش نمیاد که بخوای بی جهت آپدیت کنی، بعلاوه یه مقدار دقت و حوصله برای خوندن راهنما می خواد که اگر خرابکاری بشه دیگه کارتت بالا نمیاد

مشکل Crysis هم اگر مربوط به سیستمت نباشه فقط با آپدیت درایور حل میشه نه آپدیت بایوس!

سلام دوستان..یه سوال داشتم راجع به کارت کرافیک لب تاب...ati hd 5470 مدلشه اما من مشخصاتو که نکاه میکنم 5400 نوشته...چرا؟
درایورشم کاملا نصب کردم..
کسی علت رو میدونه؟؟؟؟؟ ممنون

سلام دوستان..یه سوال داشتم راجع به کارت کرافیک لب تاب...ati hd 5470 مدلشه اما من مشخصاتو که نکاه میکنم 5400 نوشته...چرا؟
درایورشم کاملا نصب کردم..
کسی علت رو میدونه؟؟؟؟؟ ممنون
خب اون 5400 منظور سری مدل کارت هست، یعنی سری 5400 شامل مدلهای 5450 و 5470 و غیره میشه ، سری 5600 هم شامل 5650 و 5670 میشه.

سلام دوستان

من یه لپ تاپ دارم با مشخصات زیر:

ram:4 gig (2.99 usable
graphic : 512 geforce310 m
cpu:intel core i5 (4cores 2.4ghz
op:win7 32-bit
dell vostro330
من تو اجرای اکثر بازیها مشکل دارم حتی نمیتونم sims3 رو با حداکثر گراقیک اجرا کنم یا pop:tfs
میخواستم بدونم مشکل از چیه

سلام دوستان

من یه لپ تاپ دارم با مشخصات زیر:

ram:4 gig (2.99 usable
graphic : 512 geforce310 m
cpu:intel core i5 (4cores 2.4ghz
op:win7 32-bit
dell vostro330
من تو اجرای اکثر بازیها مشکل دارم حتی نمیتونم sims3 رو با حداکثر گراقیک اجرا کنم یا pop:tfs
میخواستم بدونم مشکل از چیه

از سیستمت دیگه 310 گرافیک خیلی ضعیفیه چه انتظاری داری ازش در ضمن sims3 همچین خیلیم بازی سبکی نیست که مثال زدین

دوستان چند هفته ای میشه سیستم بعد از 4 5 ساعت بازی یا کارهای دیگه حتی اگه به حال خودش بزارم درصد استفاده از gpu میره رو 99 درصد هین مشکل رفیقم هم داره
گرافیک 5870
windows seven 32
گرافیکه رفیقم 5850
2 تا ویندوز نصب کردم بازم اینطوری میشه.درایو قبلی 11.2 هم نصب کردم درست نشد
به نظرتون مشکل کجاست؟

دوستان چند هفته ای میشه سیستم بعد از 4 5 ساعت بازی یا کارهای دیگه حتی اگه به حال خودش بزارم درصد استفاده از gpu میره رو 99 درصد هین مشکل رفیقم هم داره
گرافیک 5870
windows seven 32
گرافیکه رفیقم 5850
2 تا ویندوز نصب کردم بازم اینطوری میشه.درایو قبلی 11.2 هم نصب کردم درست نشد
به نظرتون مشکل کجاست؟

احتمال قوی یه برنامه زیر پوستی در حاله اجرا هست task باز کن به ترتیب برنامه هایی که cpu بیشتر مصرف می کنن حذف کن ببین درست می شه

garshasp که نزدی؟ مثلا اون بازی درست خارج نمی شه

سلام خسته نباشید سوالی داشتم در مورد hdmi.گرافیکم asus gt430 هست نمیدونم چرا hdmi کیفیتش خوب نیست و اصلا نوشته ها واضح نیستن بیشتر از اینکه جزییات خوبی داشته باشه رو اعصابه همه hdmi ها همینن رو پی سی؟واسه اینکه مطمن بشم با 37 و 24 و 22 اینچ امتحان کردم RGB تصویره خیلی واضح تری داره مشکل از چیه؟ ممنونم

سلام خسته نباشید سوالی داشتم در مورد hdmi.گرافیکم asus gt430 هست نمیدونم چرا hdmi کیفیتش خوب نیست و اصلا نوشته ها واضح نیستن بیشتر از اینکه جزییات خوبی داشته باشه رو اعصابه همه hdmi ها همینن رو پی سی؟واسه اینکه مطمن بشم با 37 و 24 و 22 اینچ امتحان کردم RGB تصویره خیلی واضح تری داره مشکل از چیه؟ ممنونم

دقت تصویر dvi کلا بیشتر از hdmi هست hdmi مزیت رنگ های گسترده رو داره اما نمی تونه dpi خیلی دقیق رو نمایش بده خیالت راحت مشکل فقط کارت شما نیست کلا فقط اگه خواستی فیلمی چیزی ببینی ازش استفاده کن و الا فقط dvi اگرم نداری rgb

چیزی که گفتم خیلی علمی نبود چون کله شب جواب خواستی تجربی جواب دادم

• Like
Reactions: ™MASOUD 3
دقت تصویر dvi کلا بیشتر از hdmi هست hdmi مزیت رنگ های گسترده رو داره اما نمی تونه dpi خیلی دقیق رو نمایش بده خیالت راحت مشکل فقط کارت شما نیست کلا فقط اگه خواستی فیلمی چیزی ببینی ازش استفاده کن و الا فقط dvi اگرم نداری rgb

چیزی که گفتم خیلی علمی نبود چون کله شب جواب خواستی تجربی جواب دادم

ممنون بابت جواب فقط یه سوال دیگه مانیتوره من dvi نداره اگه dvi به hdmi استفاده کنم تصویر بهتری میده؟یا rgb?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or