moha112233
کاربر سایت
یه سوال مهم برام پیش اومده!!
چطور میشه با خود ایکس باکس عکس/فیلم گرفت؟؟ ( یعنی با موبایل نگیریم و خود XB ضبط کنه )
چطور میشه با خود ایکس باکس عکس/فیلم گرفت؟؟ ( یعنی با موبایل نگیریم و خود XB ضبط کنه )
فقط با ایکس باکس جی تگ شده میشه screen shot بگیری.یه سوال مهم برام پیش اومده!!
وقتی حواست به نقشه باشه رو نقشه یهو یه flash میزنه بعد یه علامت یا آبی یا قرمز یا آبی و قرمز چشمک زن به وجود میادچرا برا من این اتفاقات کم پیش میاد؟
من کلن همه جا با ماشین میرم شاید تو هر 6 7 ساعت یه بار این اتفاقات برام بیوفته.وقتی حواست به نقشه باشه رو نقشه یهو یه flash میزنه بعد یه علامت یا آبی یا قرمز یا آبی و قرمز چشمک زن به وجود میاد
آبی ها مامولا آدمای عادی ان
قرمز ها معمولا اعضای گنگ ها هستن
دو رنگ ها هم دزد هستن مامولا ولی پیش میاد یه نفر خودش رو آدم خوب جا بزنه و رنگش آبی باشه اما یهو روت اسلحه بکشه
تصویر شیلترهمن این مطلب رو تو اسپویلر گذاشتم تا نه عکس و نه کار برد ماشین لو بره و سوپرایز شینمن این مطلب رو تو اسپویلر گذاشتم تا نه عکس و نه کار برد ماشین لو بره و سوپرایز شین
این ماشین بعد از باز کردن مرحله ی Spaceship PartsCollectible قابل استفاده است ماشینی با رنگی خوش کل و صدا های جالب
نه درست نشده ، عکس رو توی یه آپلود سنتر که شیلتر نیست آپلود کنید مثل :
دوست عزیز اون طرف ها یه پایگاه نظامی هست شما احتمال زیاد به اونجا رفتیدآقا ما رفتیم نزدیک یه چیزی مثل نیروگاه حالا معلوم نبود نیروگاه هسته ای بود چی بود.یهو دیدم یه هلی کوپتر بالا سرمه.گفتم چه با حال نیرو گاهه حمل و نقلش با هلی کوپتره.بعد که شلیک کرد بهمون دیدم ای دل غافل:-o.4 ستاره شدیم اینم هلی کوپتر پلیسه!!!
این نیرو گاهه؟ دقیقا چیه طرفای شمال شرق نقشه.
ممنون