تاپیک به اشتراک گذاری تجربه های GTA V ( پست اول مطالعه شود )

چرا برا من این اتفاقات کم پیش میاد؟
وقتی حواست به نقشه باشه رو نقشه یهو یه flash میزنه بعد یه علامت یا آبی یا قرمز یا آبی و قرمز چشمک زن به وجود میاد
آبی ها مامولا آدمای عادی ان
قرمز ها معمولا اعضای گنگ ها هستن
دو رنگ ها هم دزد هستن مامولا ولی پیش میاد یه نفر خودش رو آدم خوب جا بزنه و رنگش آبی باشه اما یهو روت اسلحه بکشه

وقتی حواست به نقشه باشه رو نقشه یهو یه flash میزنه بعد یه علامت یا آبی یا قرمز یا آبی و قرمز چشمک زن به وجود میاد
آبی ها مامولا آدمای عادی ان
قرمز ها معمولا اعضای گنگ ها هستن
دو رنگ ها هم دزد هستن مامولا ولی پیش میاد یه نفر خودش رو آدم خوب جا بزنه و رنگش آبی باشه اما یهو روت اسلحه بکشه
من کلن همه جا با ماشین میرم شاید تو هر 6 7 ساعت یه بار این اتفاقات برام بیوفته.
رد دد که همش تند تند ماموریت اتفاقی پیش میومد

دوستان امروز با ترور بودم که دیدم جلوی بار علامت ابی اومد.
بعد رفتم دیدم یک زوج هستن که شدیدا مست کردن بعد گفتن ما رو برسون به هتلمون.b-)
وقتیم سوارشون کردم ۲ تاشونم پشت نشستن یه کارای غیر اخلاقیم داشتن می کردن وقتیم رسیدم جلو هتل گفتن ما بریم دنبال بقیه کارمون. ;;)
۴۰ دلارم پول دادن

خب دوستان قول چند تا عکس داده بودم که دیر شد

سایز تصاویر خیلی بزرگه برای مشاهده در سایز واقعی روشون کلیک کنید
این دو تا از طبیعت بازی یکیش کنار سد هستش اون یکی هم تلکابین :

اینم برای اون دسته از افرادی که فیزیک ماشین ها رو زیر سوال میبرن ، سر تقاطع تصادف کردیم لاستیک جلو از جاش کنده شد ، البته بازم پیش اومده برام اما فقط از این یکی عکس گرفتم :

من این مطلب رو تو اسپویلر گذاشتم تا نه عکس و نه کار برد ماشین لو بره و سوپرایز شین
این ماشین بعد از باز کردن مرحله ی Spaceship Parts Collectible قابل استفاده است ماشینی با رنگی خوش کل و صدا های جالب
468px-Custom2.jpg
من این مطلب رو تو اسپویلر گذاشتم تا نه عکس و نه کار برد ماشین لو بره و سوپرایز شین

این ماشین بعد از باز کردن مرحله ی Spaceship PartsCollectible قابل استفاده است ماشینی با رنگی خوش کل و صدا های جالب
468px-Custom2.jpg
تصویر شیلتره

آقا ما رفتیم نزدیک یه چیزی مثل نیروگاه حالا معلوم نبود نیروگاه هسته ای بود چی بود:).یهو دیدم یه هلی کوپتر بالا سرمه;;).گفتم چه با حال نیرو گاهه حمل و نقلش با هلی کوپتره:>.بعد که شلیک کرد بهمون دیدم ای دل غافل:-o.4 ستاره شدیم اینم هلی کوپتر پلیسه!!!8-|

این نیرو گاهه؟ دقیقا چیه طرفای شمال شرق نقشه.

ممنون

آقا ما رفتیم نزدیک یه چیزی مثل نیروگاه حالا معلوم نبود نیروگاه هسته ای بود چی بود:).یهو دیدم یه هلی کوپتر بالا سرمه;;).گفتم چه با حال نیرو گاهه حمل و نقلش با هلی کوپتره:>.بعد که شلیک کرد بهمون دیدم ای دل غافل:-o.4 ستاره شدیم اینم هلی کوپتر پلیسه!!!8-|

این نیرو گاهه؟ دقیقا چیه طرفای شمال شرق نقشه.

ممنون
دوست عزیز اون طرف ها یه پایگاه نظامی هست شما احتمال زیاد به اونجا رفتید ;)

من یه بار واسه مایکل یه ماسک خیلی قشنگ گذاشته بودم :دی
و بعد کاراکترمو عوض کردم وقتی دوباره تروور شدم دیدم یکی داره عکس میگیره از در و دیوار و اینم هی کلشو(با اون ماسک زیبا)میاره جلو یارو :دی
یه بارم وقتی کاراکترمو عوض کردم شدم تروور دیدم با اون ماسک زیبا داره یه زن و یه مردو که تو ساحل آفتاب گرفته بودنو رو میترسونه :دی

یه چیز خوب بازیم اینه که زیاد تو فروشگاه ها دزدی میشه بعد شما برید دزدا رو بکشید بعد میتونید پولو به صاحابش پس بدید یا واسه خودتون نگه دارید >:)
من توی اون مرحله ای که باید مولی رو بگیریم بلند کردم برای فرار از پلیس لامصب یک حالی میده ولی جنگنده از کجا کش بریم؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or