Sajad.Marshal کاربر سایت Oct 19, 2015 #166 اقا من از چه راهی پول در بیارم????? مراحلشو نمیخوام برم ماشین پولم کم پیدا میشه Sent from my K016 using Tapatalk
اقا من از چه راهی پول در بیارم????? مراحلشو نمیخوام برم ماشین پولم کم پیدا میشه Sent from my K016 using Tapatalk
IMANOKA کاربر سایت Oct 19, 2015 #167 نوشته شده توسط Sajad.Marshal: اقا من از چه راهی پول در بیارم????? مراحلشو نمیخوام برم ماشین پولم کم پیدا میشه Sent from my K016 using Tapatalk بیشتر... اگه pc داری سیو بازی رو دانلود کن
نوشته شده توسط Sajad.Marshal: اقا من از چه راهی پول در بیارم????? مراحلشو نمیخوام برم ماشین پولم کم پیدا میشه Sent from my K016 using Tapatalk بیشتر... اگه pc داری سیو بازی رو دانلود کن
Sajad.Marshal کاربر سایت Oct 19, 2015 #168 نوشته شده توسط Iman_0013: اگه pc داری سیو بازی رو دانلود کن بیشتر... نه با کنسولم نمیشه سینما یا سوپر مارکت یا پمپ بنزین یه همچی چیزی بخرم منبع در امد باشه? Sent from my K016 using Tapatalk
نوشته شده توسط Iman_0013: اگه pc داری سیو بازی رو دانلود کن بیشتر... نه با کنسولم نمیشه سینما یا سوپر مارکت یا پمپ بنزین یه همچی چیزی بخرم منبع در امد باشه? Sent from my K016 using Tapatalk
Naughty Kitty کاربر سایت Oct 21, 2015 #169 چه تاپیک خوبی! در یکی از همین سوییچ کردنا روی Trevor؛ بنده ایشون رو در یک لباس زنانه و یک جای خیــلی پرت و دورافتاده پیدا کردم! احساس میکنم یه کم مشکل داره ایشون... پیشنهاد میکنم زیاد رو Trevor سوییچ کنید اتفاقات بامزه ای میفته. ای lol
چه تاپیک خوبی! در یکی از همین سوییچ کردنا روی Trevor؛ بنده ایشون رو در یک لباس زنانه و یک جای خیــلی پرت و دورافتاده پیدا کردم! احساس میکنم یه کم مشکل داره ایشون... پیشنهاد میکنم زیاد رو Trevor سوییچ کنید اتفاقات بامزه ای میفته. ای lol
christmas کاربر سایت Aug 17, 2017 #170 بچه ها نامه رييس جمهور ماشين يكً ميليون دلاري اينا جاشون كجاست؟ جاي سه تا اسلحه اي كه خاليه ،از كجا پيدا كنم توي فروشگاه؟
بچه ها نامه رييس جمهور ماشين يكً ميليون دلاري اينا جاشون كجاست؟ جاي سه تا اسلحه اي كه خاليه ،از كجا پيدا كنم توي فروشگاه؟
Coma BlacK Dead Memories کاربر سایت Sep 22, 2017 #171 صد تا از اتفاقاتي كه شايد تو بازي بهش برنخورده باشين! يا بهش توجه نكردين... صد بار تَحسین ِ راک استار....! Reactions: miiilllaaad
صد تا از اتفاقاتي كه شايد تو بازي بهش برنخورده باشين! يا بهش توجه نكردين... صد بار تَحسین ِ راک استار....!
P pooriyartist کاربر سایت Sep 11, 2018 #173 سلام دوستان، اگه میشه یه نفر خیلی جامع به من راجع به صحنه های بازی توضیح بده که باید وقتی کسی بود چه کارایی نکنم و تو مراحل اگه چه نشونه ای دیدم باید دستگاهو خاموش کنم.
سلام دوستان، اگه میشه یه نفر خیلی جامع به من راجع به صحنه های بازی توضیح بده که باید وقتی کسی بود چه کارایی نکنم و تو مراحل اگه چه نشونه ای دیدم باید دستگاهو خاموش کنم.