Dr. Ariamax
کاربر سایت
من اگه جای PC باز ها بودم یه کنسول میخریدم نمیدونم چرا صبر میکنید ! یه کنسول کارکرده تمیز با 700 تومن گیر میاد حالا یارو میره بابت بازی اوریج 300 تومن میده به نظرم 700 تومن دیگه تو این مملکت چیزی نیستکی حوصله داره تا دو ماه صبر کنه که gta v برای pc بیاد تا اون موقع باید بسوزیم. تا زه من قبلش میخواستم xbox بخرم اگه gta برای pc نمیومد.
شاید برای شما چیزی نباشه اما برای خیلی ها مبلغ زیادیه. الان کنسول این نسل ارزش نداره خریدن + هممون هم میدونم که GTA V برای PC خواهد اومد.من اگه جای PC باز ها بودم یه کنسول میخریدم نمیدونم چرا صبر میکنید ! یه کنسول کارکرده تمیز با 700 تومن گیر میاد حالا یارو میره بابت بازی اوریج 300 تومن میده به نظرم 700 تومن دیگه تو این مملکت چیزی نیست
دوستان امشب چند تا عکس میزارم براتون لذت ببرید
من اگه جای PC باز ها بودم یه کنسول میخریدم نمیدونم چرا صبر میکنید ! یه کنسول کارکرده تمیز با 700 تومن گیر میاد حالا یارو میره بابت بازی اوریج 300 تومن میده به نظرم 700 تومن دیگه تو این مملکت چیزی نیست
آقا لطفا ویدیوهای 10 دقیقه ای از بازی بزارین با کیفیت بالا تا لحظه انتشار بازی واسه pc اصلا خواب و خوراک نداریم
هر چیز جالبی توی بازی بود ازش فیلم با کیفیت بگیرین آپلود کنین تا بقیه هم بتونن ببینن
كسي .Groove St نرفته ؟
من سیو های بازی ها رو ماد میکنمچجوری اینهمه پول به دست آوردید ؟