من سیو های بازی ها رو ماد میکنم
تو IV هم همینقدر پول داشتم
تو SC هم همینقدر پول داشتم
ماد کردن این هم که عین آب خوردن
ماد کردن چیه؟ سیو های PS3 هم میشه دست کاری کرد؟
من سیو های بازی ها رو ماد میکنم
باو خب یجا آپلودش کن ما هم استفاده کنیم دیگه -O< [-O< [-O< [-O< [-O<[-O<[-O< [-O<من سیو های بازی ها رو ماد میکنم
سلام برادر راجع به این توضیح میدی : (چه نرم افزاری داری ؟)سوال منم همینه ماد کردن چیه و چجوریه ؟
البته آف تاپیک هست ، اگه تونستی تو پروفایلم بگو !!!یه فیلمم برا دوستان گرفتم از لحظه شروع بازی یعنی لودینگ اولش که خواسته بودید با گوشی 299 مگابایت شد یکم با کیفیت و فرمتش ور رفتم شد 44 مگ
منم نمیدونم ماد چیه مثل شما از دوستمون توضیح خواستمسلام برادر راجع به این توضیح میدی : (چه نرم افزاری داری ؟)
البته آف تاپیک هست ، اگه تونستی تو پروفایلم بگو !!!
خوب اینم سیو ماد شده من برای x360
پول فرانکلین و تروور هر دو 1000000000 و مایکل هم تقریبا همونقدر
مایکل گواهینامه خلبانی داره
استامینا و فلایینگ اسکیل مایکل 100 هست
مایکل فرودگاه لوس سانتوس رو داره و 2 تا هم هواپیما
3 تا ماشین هلو هم تو گاراژ مایکل
ولی سیو به نام پروف خودمه و شما باید با هوریزون پروفایل آی دی و کنسول آی دی رو تغییر بدید و بعد استفاده کنید
به خاطر اینکه هیچ چیتی استفاده نکردم اچیومنت ها آزادن ولی اگه با این سیو من به لایو وصل بشید بن میشید
بازی سر 64 درصد هست و مراحل داستانی همشون تموم شدن
لینک
کسی با ماد کردن سیو بن نمیشه مایکروسافت نمیتونه چکش کنه.خوب اینم سیو ماد شده من برای x360
پول فرانکلین و تروور هر دو 1000000000 و مایکل هم تقریبا همونقدر
مایکل گواهینامه خلبانی داره
استامینا و فلایینگ اسکیل مایکل 100 هست
مایکل فرودگاه لوس سانتوس رو داره و 2 تا هم هواپیما
3 تا ماشین هلو هم تو گاراژ مایکل
ولی سیو به نام پروف خودمه و شما باید با هوریزون پروفایل آی دی و کنسول آی دی رو تغییر بدید و بعد استفاده کنید
به خاطر اینکه هیچ چیتی استفاده نکردم اچیومنت ها آزادن ولی اگه با این سیو من به لایو وصل بشید بن میشید
بازی سر 64 درصد هست و مراحل داستانی همشون تموم شدن
لینک
دقیقا هم میتونه خوبم بن میکنه! یعنی کلا پروفایلت رو بن میکنهکسی با ماد کردن سیو بن نمیشه مایکروسافت نمیتونه چکش کنه.
من گفتم ماکروسافت نمیتونه چک کنه ولی راک استار میتونه بعد هم اینکه سیوهای افلاین خطر ندارن.دقیقا هم میتونه خوبم بن میکنه! یعنی کلا پروفایلت رو بن میکنه
داشتم با تروور تو خیابونای خارج از شهر میچرخیدم که ناگهان صدای فریاد کمک خواسته ای از توی کلیسای کنار خیابون برخواست:d صدای زنی بود که از فریاد هاش مشخص بود که زجری زیادی تو زندگی کشیده! خلاصه ما هم با یه چرخش 180 درجه رفتیم سراغش. او دختری بود زیبا:drooling: با لباس عروس بر تن , دوان دوان اومد سراغم بهم گفت: منو بزور اوردن که به شوهر بدن خواهش میکنم منو نجات بده منم گفتم عزیزم بپر سوار ماشین شو>:d خوب کسیو گیر اوردی:shrewd: بلاخره سوارش کردیم. دختره توضیح میداد که پسره روانیه اعصابمو بهم میریزه منو میزنه و از این حرفا تا اینکه ... یهو این شوهر احمقش پیداش شد با ماشینش از پشت بهم زد ماشینم از کنترل خارج شد رفتیم تو خاکی بعد با یه چرخش بجای فرمون ماشینو به تعادل رسوندم و دختره جیغو من گاز دختره جیغو من گاز تا اینکه دیدم شوهر ول کن نیست تفنگمو در اوردم و شلیک کردم به ماشینش گفتم مثلا خودشیرینی کنم:shifty: بعد طوری که اصلا انتظارش رو نداشتم دختره گفت: لعنتی داری چه گهی میخوری تفنگ واسه چی دستته؟؟ تو که دیوونه تر از اون شوهرمی!! بعد خودشو از ماشین پرت کرد بیرون و من مات و مبهوت جاده ی ناتمام شدنی این بازی رو ادامه دادم:smoke1: