تاریخ عرضه PES 2013 اعلام شد

• Thread starter Thread starter pxc33
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

pxc33

کاربر سایت
امروز شرکت بازی سازی کونامی تاریخ عرضه بازی شبیه ساز فوتبال خود یعنیPES 2013 را مشخص کرد و اعلام کرد تعدادی نسخه با جوایز ویژه نیز منتشر خواهد شد. PES 2013 در تاریخ ۲۱ سپتامبر برای PS3 Xbox360 و PC عرضه خواهد شد و دو نسخه ویژه نیز در پی دارد.
Pes-2013.jpg

شرکت محبوب کونامی نسخه پیش خرید را به خریداران بازی پیشنهاد می‌کند زیرا داری یک کتاب در مورد UEFA Champions League است. نسخه دوم نسخهspecially-packaged نام دارد که تمامی محتوا های اضافه در این نسخه وجود دارند. در ضمن یک نسخه ویژه برای بریتانیا وجود دارد،در آن یک کتاب و تم تیم منچستر یونایتد وجود دارد. لازم به ذکر است که نسخه های ویژه این بازی که در بالا به آن اشاره شد تنها با پیش خرید قابل خرید است.تاریخ عرضه‌ی نسخه‌های PS Vita, 3DS و Wii درآینده اعلام خواهد شد.
چند روز پیش نیز دمو دوم از این بازی در PSNوXBLقرار گرفت.بازی فیفا13نیز در 17سپتامبر(27شهریور)یعنی 4روز قبل از عرضه شدن PES 2013،آیا این دفعه pesوکونامی می توانند با فیفا که چند سال است بهترین بهترین بازی شبیه ساز ورزشی است رقابت کند؟؟؟
منبع

دوستانی که دمو رو بازی کردن اون سیستم بکش زیرش با هد راحت بزن تو گل برداشته شده یا نه؟

کلا کسانی که الان طرفدار pes ان کسانی ان که اصلا دوست ندارن دفاع درست حسابی ببیننو بکنن میخوان بدون زحمت بکشن زیرش و گل بزنن.

یه بار که pes 2012 رو بازی کردم به زور دوستای برادرم داشت خندم میگرفت هر چی میکشیدی رو دروازه بازیکنا مثل بنز با سر میزدن تو دروازه دفاع هم که نقش مترسک رو داشت راحت با یه اینور اونور کردن دسته جا میموند. فوتبال هردنبیلی اسمشو میذاشتن بهتر بود.

جالبیش اینه که طرفدارایش با چه رویی دارن از فیفا مشکل میگیرن.

آخرین ویرایش:
دوستانی که دمو رو بازی کردن اون سیستم بکش زیرش با هد راحت بزن تو گل برداشته شده یا نه؟

کلا کسانی که الان طرفدار pes ان کسانی ان که اصلا دوست ندارن دفاع درست حسابی ببیننو بکنن میخوان بدون زحمت بکشن زیرش و گل بزنن.

یه بار که pes 2012 رو بازی کردم به زور دوستای برادرم داشت خندم میگرفت هر چی میکشیدی رو دروازه بازیکنا مثل بنز با سر میزدن تو دروازه دفاع هم که نقش مترسک رو داشت راحت با یه اینور اونور کردن دسته جا میموند. فوتبال هردنبیلی اسمشو میذاشتن بهتر بود.

جالبیش اینه که طرفدارایش با چه رویی دارن از فیفا مشکل میگیرن.

کل pes بر پایه سانتر از جناحین و توکل بر خدا ساخته شده:d
معلومه که بر نمیدارنش!

سیستم بکش زیرش و با توکل به خدا هد زدن یه طرف . فوتبال بازی کردن با توپ پینگ پنگ و گیمپلی کند یه طرف دیگه
شما کدومو انتخاب می کنید .( البته با توجه به محاسبات دقیق دانشمندان توپ پینگ پنگ یه خورده از توپ فیفا سنگین تره . )

:dعجب!طرفداران PES چه قد فن بازی در میارن..یعنی چی اخه!

شما دلیل بیارید که pes بهتر از فیفاست؟
واقعا درکش چقدر سخته مگه
1-با گیم پلی pes حال میکنیم
2- با گیم پلی فیفا حال نمیکنیم

مگه فنpes بودن جرم
مگه همه باید فنfifa باشن

بحث سر لذت بردن از Pes نیست بلکه موضوع اصلی اینه که بعضی ها میگم فیفا جلوی Pes حرفی برای گفتن نداره و ما ترجیح میدیم Pes بازی کنیم.....

هر گیمری سلیقه خودش رو داره ولی واقعیت رو نمیشه انکار کرد.....

واقعا درکش چقدر سخته مگه
1-با گیم پلی pes حال میکنیم
2- با گیم پلی فیفا حال نمیکنیم

مگه فنpes بودن جرم
مگه همه باید فنfifa باشن

من خودم از ته دل فن pes هستم..اما واقعیت رو میبینم!

و نمیگم pes بهتر از فیفاست..چون واقعا بهتر نیست..پس میگم من طرافدار pes هستم به دلیل فلان و......

خودم نفهمیدم چی تایپ کردم:d

کل pes بر پایه سانتر از جناحین و توکل بر خدا ساخته شده:d
معلومه که بر نمیدارنش!
اتفاقا این سانت از جناحین به کلی درست شده و دیگه مثل 2012 نیست که هر توپیو بشه گل کرد.
من خودم قبول دارم بازی افت زیادی داشته ولی تو شماره 2013 تا حدودی مشکلاتش بر طرف شده.دوستایی که میان مشکلات بازیرو میگن اول دموی 2013 رو بازی کنن شاید نظرشون عوض شه

سیستم بکش زیرش و با توکل به خدا هد زدن یه طرف . فوتبال بازی کردن با توپ پینگ پنگ و گیمپلی کند یه طرف دیگه
شما کدومو انتخاب می کنید .( البته با توجه به محاسبات دقیق دانشمندان توپ پینگ پنگ یه خورده از توپ فیفا سنگین تره . )

با این حرفت معلوم شد آخرین فیفایی که بازی کری fifa10هست
وبا توجه به تجربه بالای گیمرها فیفا امسال هم از pes بهتر خواه بود.

با این حرفت معلوم شد آخرین فیفایی که بازی کری fifa10هست
وبا توجه به تجربه بالای گیمرها فیفا امسال هم از pes بهتر خواه بود.

تو کجا بودی که ما وینینگ الون 3 و 4 بازی مکردیم اون موقع فیفا رو فقط پی سی بازا بازی میکردن چون کونامی فقط به کنسولا افتخار میداد
حالا فیفا کیلو چند؟!

تو کجا بودی که ما وینینگ الون 3 و 4 بازی مکردیم اون موقع فیفا رو فقط پی سی بازا بازی میکردن چون کونامی فقط به کنسولا افتخار میداد
حالا فیفا کیلو چند؟!

فقظ یه چیزی که اینجا مشخصه اینه پس هر چقدرم روش کار کنن به پای فیفا و شرکت EA نمیرسه بهتره کنار بکشن!:d

حالا فیفا کیلو چند؟!

چه ربطی داشت ؟ WE 3 خوب یا بد بودنش به PES 2013 چه ارتباطی داره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or