تاریخ عرضه PES 2013 اعلام شد

• Thread starter Thread starter pxc33
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

pxc33

کاربر سایت
امروز شرکت بازی سازی کونامی تاریخ عرضه بازی شبیه ساز فوتبال خود یعنیPES 2013 را مشخص کرد و اعلام کرد تعدادی نسخه با جوایز ویژه نیز منتشر خواهد شد. PES 2013 در تاریخ ۲۱ سپتامبر برای PS3 Xbox360 و PC عرضه خواهد شد و دو نسخه ویژه نیز در پی دارد.
Pes-2013.jpg

شرکت محبوب کونامی نسخه پیش خرید را به خریداران بازی پیشنهاد می‌کند زیرا داری یک کتاب در مورد UEFA Champions League است. نسخه دوم نسخهspecially-packaged نام دارد که تمامی محتوا های اضافه در این نسخه وجود دارند. در ضمن یک نسخه ویژه برای بریتانیا وجود دارد،در آن یک کتاب و تم تیم منچستر یونایتد وجود دارد. لازم به ذکر است که نسخه های ویژه این بازی که در بالا به آن اشاره شد تنها با پیش خرید قابل خرید است.تاریخ عرضه‌ی نسخه‌های PS Vita, 3DS و Wii درآینده اعلام خواهد شد.
چند روز پیش نیز دمو دوم از این بازی در PSNوXBLقرار گرفت.بازی فیفا13نیز در 17سپتامبر(27شهریور)یعنی 4روز قبل از عرضه شدن PES 2013،آیا این دفعه pesوکونامی می توانند با فیفا که چند سال است بهترین بهترین بازی شبیه ساز ورزشی است رقابت کند؟؟؟
منبع

من چند تا سئوال از PES فن ها داشتم .

آیا در این نسخه و در تیم ملی ایران بازیکنی به اسم Dahoo بازی می کند ؟!

آیا نسخه حداقل به نقل و انتقالات ژانویه پارسال آپدیت شده ؟؟

آیا بعد از ثمر رساندن یک گل توسط یک بازیکن ، آن بازیکن به تو دروازه گیر می کند و پس از یک دقیقه دنده عقب می گیرد و خوشحالی می کند و تازه می فهمه که گل زده ؟

آیا در این نسخه بالاخره می توانیم اسم CHELSEA FC را ببینیم ؟؟

حيف ما ايرانيا بخاطر طرفداري بدون دليل از اين بازي من خودم هر دورو بازي ميكنم تا بدونم كدوم بهتره واقعا فيفا يه سرو گردن از pes بهتره
اونايي كه سنشون به فوتيال 99 ps1 ميخوره ميدونند اين بازي (pes ) دقيقا همون سبك اركيد گونه فوتبال 99 رو داره
مگه اونكه با موتور جديد يه كاري كنن وگرنه pes هر روز بدتر از ديروز

PES 4 EVER

من چند تا سئوال از PES فن ها داشتم .

آیا در این نسخه و در تیم ملی ایران بازیکنی به اسم Dahoo بازی می کند ؟!

آیا نسخه حداقل به نقل و انتقالات ژانویه پارسال آپدیت شده ؟؟

آیا بعد از ثمر رساندن یک گل توسط یک بازیکن ، آن بازیکن به تو دروازه گیر می کند و پس از یک دقیقه دنده عقب می گیرد و خوشحالی می کند و تازه می فهمه که گل زده ؟

آیا در این نسخه بالاخره می توانیم اسم CHELSEA FC را ببینیم ؟؟

تا حالا در مورد قوم بنی اسرائیل و ایراد های که میگیرن چیزی شنیده اید.؟

PES 4 EVER

تا حالا در مورد قوم بنی اسرائیل و ایراد های که میگیرن چیزی شنیده اید.؟

اهان !! یعنی الان باگ های فراوون و اعصاب خرد کن ، خرج نکردن برای لایسنس تیم ها ، صداگذاری مفتضح ، گیم پلی بچگانه و ...... میشه ایراد بنی اسرائیلی !!!!

حالا هر چقدر هم بگید pes بده اما من بازم نمیتونم با فیفا ارتباط برقرار کنم من با pes به دنیا اومدم ,با pes بزرگ شدم و با pes هم از دنیا میرم نقطه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or