تاریخ عرضه PES 2013 اعلام شد

• Thread starter Thread starter pxc33
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

pxc33

کاربر سایت
امروز شرکت بازی سازی کونامی تاریخ عرضه بازی شبیه ساز فوتبال خود یعنیPES 2013 را مشخص کرد و اعلام کرد تعدادی نسخه با جوایز ویژه نیز منتشر خواهد شد. PES 2013 در تاریخ ۲۱ سپتامبر برای PS3 Xbox360 و PC عرضه خواهد شد و دو نسخه ویژه نیز در پی دارد.
Pes-2013.jpg

شرکت محبوب کونامی نسخه پیش خرید را به خریداران بازی پیشنهاد می‌کند زیرا داری یک کتاب در مورد UEFA Champions League است. نسخه دوم نسخهspecially-packaged نام دارد که تمامی محتوا های اضافه در این نسخه وجود دارند. در ضمن یک نسخه ویژه برای بریتانیا وجود دارد،در آن یک کتاب و تم تیم منچستر یونایتد وجود دارد. لازم به ذکر است که نسخه های ویژه این بازی که در بالا به آن اشاره شد تنها با پیش خرید قابل خرید است.تاریخ عرضه‌ی نسخه‌های PS Vita, 3DS و Wii درآینده اعلام خواهد شد.
چند روز پیش نیز دمو دوم از این بازی در PSNوXBLقرار گرفت.بازی فیفا13نیز در 17سپتامبر(27شهریور)یعنی 4روز قبل از عرضه شدن PES 2013،آیا این دفعه pesوکونامی می توانند با فیفا که چند سال است بهترین بهترین بازی شبیه ساز ورزشی است رقابت کند؟؟؟
منبع

فاز های Pes بازها از معرفی یک نسخه تا عرضه و امتیازات :

• فاز 1 ( یا همون لحظه معرفی نسخه بعد ! یا به اختصار روشنایی در دل و روح و روان !! ) :

اوف !!! بازی معرفی شد !! مطمئنم این نسخه دیگه میترکونه و اشکالات رو بر طرف میکنه !! PES سلطان ( یا ترجیحا PES شوگان !! )

• فاز 2 ( 2 الی 1 ماه مانده به عرضه بازی یا به اختصار جوگیری مزمن ! ) :

من طرفدار هیچکدوم نیستما ولی FIFA اشغال هست و PES امسال میترکونه و پوز FIFA رو به خاک میمالونه !! PES سلطان !! PES خدا !! ( در دل خودش میگوید انقدر که سخت هست من نمیتونم بازی کنم !! من بازی شبیه ساز نمیخوام !! میخوام یه چیزی باشه همینجوری شوت بزنم بره تو گل !! )

• فاز 3 ( زمان عرضه بازی و انتشار امتیازات دو بازی یا به اختصار نابود شده و پودر شدن امیدی دوباره ! ) :

اصولا در این زمان دیگه تو تاپیک ها نیستند و اثری از این فراد نمیبینید و منتظر شروع دوباره فاز 1 هستند . ایشالا که در هدف خود موفق باشند .

والا تا یه تاپیک در مورد pes زده میشه فن ها هنوز تاپیک رو ندیده 40 نفر مثل امثال شما اومده پست گذاشته دودمان بازی رو داده به باد که فیفا ال فیفا بله pes اشغالی بیش نیست به مولا تاپیک fifa یه جای دیگست اشتباه گرفتید

-نمیدونم
2- امسال نقل انتقالات کامله همراه بازی
3- خیر از فیفا که بهتره
4- بله این تیم چند تیم دیگر را لاینسنس کرده
شما هم میتونید به دنبال تاپیک دیگری برای ترول بگردید
DAFUQ?1 رو که گفتی نمیدونم,2 روکه جوگیر شدی سر 2012 هم همین حرف رو میزدن ولی هنوز Ibrahimovic تو بارسا بود:|
3 رو هم که اصلا جوابت شر و ور بود(:دی)تو فیفا دیگه با کاری که کردن(خودت خوشحالی کنی)دیگه هیچ کی نمیره تو تور
4 هم که دستت درد نکنه یه حرف درست زدی:دی

فاز های Pes بازها از معرفی یک نسخه تا عرضه و امتیازات :

• فاز 1 ( یا همون لحظه معرفی نسخه بعد ! یا به اختصار روشنایی در دل و روح و روان !! ) :

اوف !!! بازی معرفی شد !! مطمئنم این نسخه دیگه میترکونه و اشکالات رو بر طرف میکنه !! PES سلطان ( یا ترجیحا PES شوگان !! )

• فاز 2 ( 2 الی 1 ماه مانده به عرضه بازی یا به اختصار جوگیری مزمن ! ) :

من طرفدار هیچکدوم نیستما ولی FIFA اشغال هست و PES امسال میترکونه و پوز FIFA رو به خاک میمالونه !! PES سلطان !! PES خدا !! ( در دل خودش میگوید انقدر که سخت هست من نمیتونم بازی کنم !! من بازی شبیه ساز نمیخوام !! میخوام یه چیزی باشه همینجوری شوت بزنم بره تو گل !! )

• فاز 3 ( زمان عرضه بازی و انتشار امتیازات دو بازی یا به اختصار نابود شده و پودر شدن امیدی دوباره ! ) :

اصولا در این زمان دیگه تو تاپیک ها نیستند و اثری از این فراد نمیبینید و منتظر شروع دوباره فاز 1 هستند . ایشالا که در هدف خود موفق باشند .

همونطور که گفتم من فن pes نيستم (الانم جام fifa با رفقام گذاشتم و داريم بازى ميکنيم.)

اين حرفى هم که ميزنم مطمئنا درسته.

الان بگيريم سال 2039 و fifa از pes بهتره ولى اگه pes دقيقا همون فيفايى که اونسال مياد رو همزمان بده بيرون (حالا فک کنين مشکلى هم نباشه از نظر تقليد و...) نمره ى pes ميشه 2 و نمره ى فيفا ميشه 9.9 (البته بيشتر نمره هاى سايتاى آمريکايى) و فروشش هم هفتاد برابر pes ميشه و همه سايتايى مثل gamespot و ign ميان نقد مينويسن ميگن:
pes گيمپلى افتضاحى داره.
pes فيزيک پنبه اى داره (به نظرم فيفا فيزيکش يه کم پنبه ايه)
pes هيچى هوش مصنوعى نداره.
pes گرافيک افتضاحى داره

حالا نقداى فيفا:
گرافيکى خيره کننده و گيمپلى فوق طبيعى به طورى که ما در تعجبيم که همچين گرافيکى چگونه روى کنسول هاى اين نسل اجرا شده.

اينارو هم جدى گفتم و نيايد بگيد دارم ترول ميکنم و اين چيزا . البته يه کم اغراق هم کردم ولى کليتش حقيقت محضه.

DAFUQ?1 رو که گفتی نمیدونم,2 روکه جوگیر شدی سر 2012 هم همین حرف رو میزدن ولی هنوز Ibrahimovic تو بارسا بود:|
3 رو هم که اصلا جوابت شر و ور بود(:دی)تو فیفا دیگه با کاری که کردن(خودت خوشحالی کنی)دیگه هیچ کی نمیره تو تور

:|:|:|
شما اصلا نسخه 2012 رو انجام دادی؟؟؟

من دموی دوم رو بازی کردم , از حق که نگذریم کمی فان و جالب بود بازیش :d من خودم همیشه فیفا بازی می کنم ولی PES خوب بودش امسال ولی ارزش اورجینال خریدن رو نداره و واسه X-Box باز ها خوبه :d

نقل و انتقالات کامله امسال خیالت راحت

3- والا من تو pes ندیدم هیچ باگی که به تیره گیر کنه اون اقا همینطوری خواست یه جوی بده بازی رو بکوبه بره

به جان خودم اگه شما حتی dvd pes2012 رو از نزدیک دیده باشید Ibrahimovic توی pes 11توی بارسا بود
نقل و انتقالات ه مبا یه فایل 4 5 kb درست میشد
داداش من pes 2011 یادش بخیر با بارسا و دنی الوز ضربه کاشته زدم 43 متری یک ضرب:-oقیافه دنی الوز :(قیافه کاسیاس یک همچین بازی مزخرفی pes
والا من که نفهمیدم شما چی گفتید

آخرین ویرایش:
داداش من pes 2011 یادش بخیر با بارسا و دنی الوز ضربه کاشته زدم 43 متری یک ضرب:-oقیافه دنی الوز :(قیافه کاسیاس یک همچین بازی مزخرفی pes​

محمود فکری هم از فاصله 45 متری گل زد پرسپولیس حالا باید چی کار کنیم..؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or