تاریخ عرضه PES 2013 اعلام شد

• Thread starter Thread starter pxc33
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

pxc33

کاربر سایت
امروز شرکت بازی سازی کونامی تاریخ عرضه بازی شبیه ساز فوتبال خود یعنیPES 2013 را مشخص کرد و اعلام کرد تعدادی نسخه با جوایز ویژه نیز منتشر خواهد شد. PES 2013 در تاریخ ۲۱ سپتامبر برای PS3 Xbox360 و PC عرضه خواهد شد و دو نسخه ویژه نیز در پی دارد.
Pes-2013.jpg

شرکت محبوب کونامی نسخه پیش خرید را به خریداران بازی پیشنهاد می‌کند زیرا داری یک کتاب در مورد UEFA Champions League است. نسخه دوم نسخهspecially-packaged نام دارد که تمامی محتوا های اضافه در این نسخه وجود دارند. در ضمن یک نسخه ویژه برای بریتانیا وجود دارد،در آن یک کتاب و تم تیم منچستر یونایتد وجود دارد. لازم به ذکر است که نسخه های ویژه این بازی که در بالا به آن اشاره شد تنها با پیش خرید قابل خرید است.تاریخ عرضه‌ی نسخه‌های PS Vita, 3DS و Wii درآینده اعلام خواهد شد.
چند روز پیش نیز دمو دوم از این بازی در PSNوXBLقرار گرفت.بازی فیفا13نیز در 17سپتامبر(27شهریور)یعنی 4روز قبل از عرضه شدن PES 2013،آیا این دفعه pesوکونامی می توانند با فیفا که چند سال است بهترین بهترین بازی شبیه ساز ورزشی است رقابت کند؟؟؟
منبع

بجای این که در مورد فوتبال مزخرف و مضحک ایران صحبت کنید، در مورد این دو تا بازی با همدیگر صحبت کنید .

من خودم طرفدار pes هستم.هر وقتم خواستم fifa بازی کنم نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم به جز نسخه جام جهانی 2010(اونم به خاطر این که تو جو جام جهانی بودم:d).نمیدونم دلیلش چیه ولی pes یه حس دیگه ای داره وسرشار از هیجانه.این نسخه هم که کاملا بهبود پیدا کرده و مشکلات نسخه ی قبلشو نداره.انیمیشن هاشم خیلی بهبود پیدا کرده.امید وارم نسخه کامل بازی هم بتونه موفق باشه

PES 4 EVER

تا حالا در مورد قوم بنی اسرائیل و ایراد های که میگیرن چیزی شنیده اید.؟
امین جون،صدرا که فن دو آتیشه pes بود و کلی با خود من سرش دعوا کرده بود:dبالاخره به راه راست هدایت شده و به سمت فیفا کوچ کرده.تو رو خدا تعصب رو کنار بزارید.

یکی از رفیقام سر PES با هام قهر کرده بود وقتی بهش گفتم پدیده ای به نام فیفا هم وجود داره کمتر از روزی 2 ساعت محاله بازی کنه بعد این دوست مون تراوا جان هنوز به صراط راست مستقیم نشدن !:دی

یکی از رفیقام سر PES با هام قهر کرده بود وقتی بهش گفتم پدیده ای به نام فیفا هم وجود داره کمتر از روزی 2 ساعت محاله بازی کنه بعد این دوست مون تراوا جان هنوز به صراط راست مستقیم نشدن !:دی
یعنی شما میگید همه باید با فیفا حال کنن یکی مثل من و Terova جان وقتی حال نمیکنه زور که نیست بالاخره ما با pesحال میکنیم شمام با فیفا صفا کنین

حالا مایی که فن دوتاشون هستیم کجای ماجرا قرار میگیریم ، من همیشه دوتاشون رو بازی میکنم :d

به قول یکی از بچه ها ، ما یه زمانی با میکرو و سگا فوتبال بازی میکردیم از صد تا فوتبال واقعی هم بهمون بیشتر حال میداد ، حالا اومدیم به این دوتا گیر میدیم :d

حالا مایی که فن دوتاشون هستیم کجای ماجرا قرار میگیریم ، من همیشه دوتاشون رو بازی میکنم :d

به قول یکی از بچه ها ، ما یه زمانی با میکرو و سگا فوتبال بازی میکردیم از صد تا فوتبال واقعی هم بهمون بیشتر حال میداد ، حالا اومدیم به این دوتا گیر میدیم :d

تقريبا منم همينجوريم (هر دوتا رو بازى ميکنم) ولى بالاخره آدم از يکى بيشتر خوشش مياد ديگه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or