تاریخ عرضه PES 2013 اعلام شد

• Thread starter Thread starter pxc33
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

pxc33

کاربر سایت
امروز شرکت بازی سازی کونامی تاریخ عرضه بازی شبیه ساز فوتبال خود یعنیPES 2013 را مشخص کرد و اعلام کرد تعدادی نسخه با جوایز ویژه نیز منتشر خواهد شد. PES 2013 در تاریخ ۲۱ سپتامبر برای PS3 Xbox360 و PC عرضه خواهد شد و دو نسخه ویژه نیز در پی دارد.
Pes-2013.jpg

شرکت محبوب کونامی نسخه پیش خرید را به خریداران بازی پیشنهاد می‌کند زیرا داری یک کتاب در مورد UEFA Champions League است. نسخه دوم نسخهspecially-packaged نام دارد که تمامی محتوا های اضافه در این نسخه وجود دارند. در ضمن یک نسخه ویژه برای بریتانیا وجود دارد،در آن یک کتاب و تم تیم منچستر یونایتد وجود دارد. لازم به ذکر است که نسخه های ویژه این بازی که در بالا به آن اشاره شد تنها با پیش خرید قابل خرید است.تاریخ عرضه‌ی نسخه‌های PS Vita, 3DS و Wii درآینده اعلام خواهد شد.
چند روز پیش نیز دمو دوم از این بازی در PSNوXBLقرار گرفت.بازی فیفا13نیز در 17سپتامبر(27شهریور)یعنی 4روز قبل از عرضه شدن PES 2013،آیا این دفعه pesوکونامی می توانند با فیفا که چند سال است بهترین بهترین بازی شبیه ساز ورزشی است رقابت کند؟؟؟
منبع

اهان !! یعنی الان باگ های فراوون و اعصاب خرد کن ، خرج نکردن برای لایسنس تیم ها ، صداگذاری مفتضح ، گیم پلی بچگانه و ...... میشه ایراد بنی اسرائیلی !!!!

فیفا باگ نداره..؟ برو تو یوتیوب سرچ کن ببین چی دستت میاد..

ایراد های بعدی هم همه با یک پچ چند مگی خیلی ساده بر طرف میشه و یک بچه 2 ساله که کور مادرزاد هم هست میتونه این پچ رو نصب کنه..این الان خیلی سخت بود..

خیلی دوست دارم قیافه فن های fifa رو ببینم وقتی PES 2013بهترین بازی ورزشی میشه ونمراتش بالا تر میشه:d

حتما ! فقط کافیه به انیمیشن های دویدن نگاه کنی تا تفاوت بازی رو بفهمی

---------- نوشته در 09:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:16 PM ارسال شده بود ----------

لعنت بر شیطون:d من که PES13 رو 3 روز پیش داخل پاساژ صدف دیدم!:d یکی به ما بگه چه خبره!:d

خاک بر ما که حتی به خودمون اجازه میدیم بگیم پیییییییییییییییییییییییییی اسسسسسسسسسسسسس2013.زنده باد فیفا

تو خواب؟ :دی

تعصبی ترین پی اس باز (90 درصد) فیفا هم بازی میکند:)) یا در دل به ان ایمان دارد:))

PES باز ها یه کم اینور و اونور رو نگاه کنن تا واقعیت رو ببینن...این سری حالا حالا ها به فیفا نمیرسه...

آ ماشاااله ! :d طرفدارای فیفا بیان تو :d بازم این PES ها شاخ شدن با اون بازی مذخرف کونامی :d

mostafa682
تقديم به همه فيفا بازان

بنده موفق شدم در فيفا 12 به عنوان اولين و تنهاترين ايراني پلاتينيوم رو بدست بيارم(معادل1000اچيمنت )
اينم مدرك
http://psnprofiles.com/trophies/FIFA-12/mostafa682

اولا ه مدرکت باز نمیشه ! دوما که ادعات میشه بیا با هم سر زندگی بازی کنیم . جدی میگم :d

با PES بازی کردن جز لذت، و با FIFA بازی کردن جز خفت چیزی نصیبم نشد! من نمیدونم بعضی ها از این FIFA چی دیدن که انقد سنگش رو به سینه میکوبن؟!!!
FIFA باید به خودش بیاد و درک کنه که مردم فوتبال میخوان، نه آشغال!

امين خدايي ديگه بي منطق طرفدراي نكن از pes جز گرافيك چه برتري اي نسبت به فيفا داره؟

صد رحمت بر پدر و مادرت که حداقل گفتی PES گرافیکش خوبه.. یک عده PES رو با مزخرف ترین بازی ها دنیا مقایسه میکنن.. من موندم این چه جوری بازی مضخرفی هست که سالی 7 - 8 میلیون فروش میکنه..؟

فیفا باگ هم داشته باشه،1 هزارم درصد پی اس هم نمیشه تعداد باگ هاش.

علم غیب آیا..؟ تو که فیفا بازی از کجا به این مهم دست پیدا کردی..؟

PES یک شبیه ساز فوتبال آشغال و یک بازی فوتبال آرکید خوب بود در این نسل ، مخاطب های Fifa و PES فرق میکنن ، کسی که دنبال شبیه ساز هست باید Fifa بازی کنه (گرچه خود Fifa هم تا یک شبیه ساز ایده آل خیلی فاصله داره) و کسی که به دنبال یه بازی آرکید هست ، PES رو انتخاب میکنه as simple as that !

صد رحمت بر پدر و مادرت که حداقل گفتی PES گرافیکش خوبه.. یک عده PES رو با مزخرف ترین بازی ها دنیا مقایسه میکنن.. من موندم این چه جوری بازی مضخرفی هست که سالی 7 - 8 میلیون فروش میکنه..؟
امين جون من روي هيچكدومشون تعصبي هم ندارم تا فيفا جام جهاني 2010 pes باز بودم ولي وقتي اينو بازي كردم ديگه pes بازي نكردم ولي توي كلوپ و دموهاي pes هاي بعدي رو هميشه بازي ميكردم
الان منظور از اين 7 8 ميليون كه وسط كشيدي اينه كه بگي بيشتر از فيفا ميفروشه؟خودتم خوب ميدوني فيفا دست كم دوبرابر بيشتر ميفروشه
بهرحال من فنه هيچكدومشون نيستم ولي خدايي حقايق رو نميتونم كتمان كنم

تعصبی ترین پی اس باز (90 درصد) فیفا هم بازی میکند:)) یا در دل به ان ایمان دارد:))

اتفاقا من اصلا روى هيچ کدوم تعصب ندارم و هر سال هر دو رو ميگيرم و بازى ميکنم ولى به نظرم فيفا پشيزى نمى ارزه و به شدت overrated هست و بيشتر عام پسند هست تا حرفه اى.

حالا شما ميتونى هر اسمى که دوست دارى بزارى (فن بوى pes , فن بوى متعصب , فن بويى که ضد ea هست و ....)

من چند تا سئوال از PES فن ها داشتم .

آیا در این نسخه و در تیم ملی ایران بازیکنی به اسم Dahoo بازی می کند ؟!

آیا نسخه حداقل به نقل و انتقالات ژانویه پارسال آپدیت شده ؟؟

آیا بعد از ثمر رساندن یک گل توسط یک بازیکن ، آن بازیکن به تو دروازه گیر می کند و پس از یک دقیقه دنده عقب می گیرد و خوشحالی می کند و تازه می فهمه که گل زده ؟

آیا در این نسخه بالاخره می توانیم اسم CHELSEA FC را ببینیم ؟؟

1-نمیدونم
2- امسال نقل انتقالات کامله همراه بازی
3- خیر از فیفا که بهتره
4- بله این تیم چند تیم دیگر را لاینسنس کرده
شما هم میتونید به دنبال تاپیک دیگری برای ترول بگردید

فاز های Pes بازها از معرفی یک نسخه تا عرضه و امتیازات :

• فاز 1 ( یا همون لحظه معرفی نسخه بعد ! یا به اختصار روشنایی در دل و روح و روان !! ) :

اوف !!! بازی معرفی شد !! مطمئنم این نسخه دیگه میترکونه و اشکالات رو بر طرف میکنه !! PES سلطان ( یا ترجیحا PES شوگان !! )

• فاز 2 ( 2 الی 1 ماه مانده به عرضه بازی یا به اختصار جوگیری مزمن ! ) :

من طرفدار هیچکدوم نیستما ولی FIFA اشغال هست و PES امسال میترکونه و پوز FIFA رو به خاک میمالونه !! PES سلطان !! PES خدا !! ( در دل خودش میگوید انقدر که سخت هست من نمیتونم بازی کنم !! من بازی شبیه ساز نمیخوام !! میخوام یه چیزی باشه همینجوری شوت بزنم بره تو گل !! )

• فاز 3 ( زمان عرضه بازی و انتشار امتیازات دو بازی یا به اختصار نابود شده و پودر شدن امیدی دوباره ! ) :

اصولا در این زمان دیگه تو تاپیک ها نیستند و اثری از این فراد نمیبینید و منتظر شروع دوباره فاز 1 هستند . ایشالا که در هدف خود موفق باشند .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or