تاریخ عرضه PES 2013 اعلام شد

• Thread starter Thread starter pxc33
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

pxc33

کاربر سایت
امروز شرکت بازی سازی کونامی تاریخ عرضه بازی شبیه ساز فوتبال خود یعنیPES 2013 را مشخص کرد و اعلام کرد تعدادی نسخه با جوایز ویژه نیز منتشر خواهد شد. PES 2013 در تاریخ ۲۱ سپتامبر برای PS3 Xbox360 و PC عرضه خواهد شد و دو نسخه ویژه نیز در پی دارد.
Pes-2013.jpg

شرکت محبوب کونامی نسخه پیش خرید را به خریداران بازی پیشنهاد می‌کند زیرا داری یک کتاب در مورد UEFA Champions League است. نسخه دوم نسخهspecially-packaged نام دارد که تمامی محتوا های اضافه در این نسخه وجود دارند. در ضمن یک نسخه ویژه برای بریتانیا وجود دارد،در آن یک کتاب و تم تیم منچستر یونایتد وجود دارد. لازم به ذکر است که نسخه های ویژه این بازی که در بالا به آن اشاره شد تنها با پیش خرید قابل خرید است.تاریخ عرضه‌ی نسخه‌های PS Vita, 3DS و Wii درآینده اعلام خواهد شد.
چند روز پیش نیز دمو دوم از این بازی در PSNوXBLقرار گرفت.بازی فیفا13نیز در 17سپتامبر(27شهریور)یعنی 4روز قبل از عرضه شدن PES 2013،آیا این دفعه pesوکونامی می توانند با فیفا که چند سال است بهترین بهترین بازی شبیه ساز ورزشی است رقابت کند؟؟؟
منبع

دوستان فراموش نکنید ؛ نقطه ی اوج فیفا ، فیفا11 بود که گیم پلی اون ، یه تقلید کامل از نسخه ی 10 بازی مذکور بود . سازنگان احمق خواستن در نسخه ی 11 سبک جدید رو بیارن که کلاً گند زدن به این سری رفت .
من هنوز هم نمی فهمم ، چرا در تابستان عرضه نمی شن .. ! :|

جدا نمی خواستم توی تاپیک PES درباره دعوای بین اونو فیفا بنویسم چون خیلی مسخره اس. ولی مسخره تر از اون اینه که FIFA 3-4 ساله نه PES رو رد کرده، بهترین بازی ورزشی سال شدهT باز PES بازا ادعا میکنن.
وقتی این دو نظر آخر (بقیه پیش کش) رو میخونی به اوج فاجعه فن و ترولینگ PESبازا پی میبری!:
طرفدارای فیفا را می بینم یاد اون دسته از طرفدارای پرسپولیس می افتم که تیمشون شونزدهمه ولی از رو نمی رن.
حداقل چهار ساله که PES حرفی برای گفتن جلوی فیفا نداره، بعد طرفدارای فیفا از رو نمی رن؟l-) خدایا توبه!!!!!!!!!!!!!!
دوستان فراموش نکنید ؛ نقطه ی اوج فیفا ، فیفا11 بود که گیم پلی اون ، یه تقلید کامل از نسخه ی 10 بازی مذکور بود . سازنگان احمق خواستن در نسخه ی 11 سبک جدید رو بیارن که کلاً گند زدن به این سری رفت .
اولا جدا فکر میکنین نقطه ی اوج فیفا، فیفا 11 بود؟؟؟؟؟؟؟!!!!! بعد گیم پلی شبیه ساز اون تقلیدی از گیم پلی آرکید PES هست؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!

مثل اون یارو که میره توی خونه اش در رو قفل میکنه میگه آی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی نفس .... . خوب یه بار PES میانگین بالاتر از فیفا بگیره بعد ادعا!
خود کونامی همچین مثل جیگر تو گل مونده که میخواد با کمک کوجیما و میکامی و سودا 141 و ... از این مخمصه در بیاد که نمیتونه!
ما که کم آوردیم.
جای که به جای منطق ترول حکومت میکنه، PES بهترین بازی ساله! GotY!!!!!!!!!

امیدوارم زودتر توی ایران سرو کله این بازی پیدا شه مثل همه بازی های دیگه! حتی طاقت این 3-4 روز صبر کردن رو هم ندارم... سرگرمی دیگه ای هم که 1 ساله ندارم...هههـههــی برای ایکس باکسم دموهای فیفا 13(نزدیک 1.5 گیگ) و pes را دانلود کردم اما از روی فلشم اجرا نشد...
:(
راستی یاد فیفا 2002 جام جهانی به خیر... عجب بازی ای بود دیگه توی فوتبال ها همچین بازی ای رو تا 2012 شاهد نبودم
:((

آقا PES 2013 لیک شده که توی گوگل سرچ کنید سایت های مثل میهن دانلود ، دانلود ها ، آسان دانلود یاس دی ال گذاشتند

اما من باور نمی کنم چون کلا 2 گیگ هست و یکی از عکس هایی که توی دانلود ها بود نوشته بود توی قسمت تصاویر محیط بازی

تصویر مسی با پیراهن قبلی بارسا واسه فصل پیش بود در حالی که توی دمو اینطوری نبود

من هنوز هم نمی فهمم ، چرا در تابستان عرضه نمی شن .. ! :|

سوای از اینکه حوصله ندارم ترولهای جالبتون رو جواب بدم، این موقع ها عرضه میشه که با شروع فصل جدید مسابقات تو کشورهای مختلف باشه ...

1-نمیدونم
2- امسال نقل انتقالات کامله همراه بازی
3- خیر از فیفا که بهتره
4- بله این تیم چند تیم دیگر را لاینسنس کرده
شما هم میتونید به دنبال تاپیک دیگری برای ترول بگردید
یه چندتا چیز هم بگم:
جایگیری بازیکنا واقعا مشکل داره تو این نسخه.واقعا عذاب آوره!
یه گل خوردم بازم رو اون اشتباه های عجیب مدافع ها!
نقل و انتقالات انجام نشده!
لایسنس ها بازم داغونه!

احساس میکنم توپ بازی واقعا سنگینه!
صداگزاری استادیوم بهتر شده ولی گزارش بازی بازم مثل قبلا خواب آوره!

-----------
البته بگم که هر کسی نظر شخصیه داره و من هم این نظرات رو بعد از انجام 6 تا بازی دادم.
اینو یکی که بازی کرده نوشته.قسمت های بولد شده رو نگاه کنین.
میریم یه جا دیگه ترول میکنیم.باشه;))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or