65 درصد کسایی که اینجا پست دادن و گفتن انچارتد تکراریه بازی رو از نزدیک هم ندیدن. 2 الی 3 تاش که اصلا تابلو هست اگه دقت کنین.نکته ای که برای من جالبه این هست که این همه که از تکراری بودن آنچاتد ایراد گرفته میشه واقعا تو این صنعت چند تا بازی مثلش داریم؟ کسی ندونه فکر میکنه دارید درباره یه بازی زامبی کشی حرف میزنید مثلا درسته تو سینما مشابه آنچارتد زیاد هست ولی چیزی که کاملا مشخصه اینه که این سری تو صنعت گیم تو سبک خودش عملا تکه و پرچم دار به حساب میاد. واقعا کدوم بازی با این سطح از کارگردانی و صحنه های اکشن انجام دادید که الان آنچارتد تکراری شده واستون؟
رفیق این بحث بازی از نزدیک ندیدن و کنسولو از 10 متری ندیدن و فقط من خوبم دیگه کهنه شده و بهتره دنبال تیکه های جدید باشین و این نگاه از بالا به پایین که من چون فن کنسولم فقط من کنسول دارم و دور وروریام و بقیه ندارن همون بحث اسباب بازیه من فقط خوبه و بازیهاش و همون U4 که شما میپرستین و در مدح و ستایشش غزل میگین خیلی از فن هاش دوست نداشتن تو همون تایپکشم نظراتشون ببینید بد نیست حتما اونا هم ندارن کنسولو65 درصد کسایی که اینجا پست دادن و گفتن انچارتد تکراریه بازی رو از نزدیک هم ندیدن. 2 الی 3 تاش که اصلا تابلو هست اگه دقت کنین.
Unch 4 همه چیز بود جز تکراری، نقص های خاص خودش رو داشت ولی تکراری... قطعا از اونا نیست.
یه دسته هم هستن منتظر بودن چشم راست نیتن از حدقه بزنه بیرون، النا شکمش سفره شه، سالی از بیضه هاش اویزون شه و اخر بازی هم بمب اتم بخوره به بشریت همه بمیرن، اینا رو باید ولشون کرد چون قبل اینه بازی رو تموم کنن دو سال قبل اومدن بازی تو ذهنشون بازی رو تموم کرده بودن و غیر از این رو نمیتونستن بپذیرن و از نظرشون پایان خوبی نبوده.
Uncharted 4 یه عرفان و درجه بالایی از بازیسازی هست، گرافیک در بالاترین سطح، گیم پلی بالاترین در ژانر خودش ( متاسفانه بعضیا هنوز متوجه نشدن شوتر سوم شخص نیست و بازی Adventure هم داره! ) ، موسیقی در بالاترین سطح، صداگذاری و کارگردانی هم لازم به ذکر نیست. یه بنده خدا خوشحال ذهنی هم هست که میخواد انچارتد رو با فیلم های سوپرهیرویی و ارزش هنریشون مقایسه کنه که این بنده خدا رو کلا ول کنید بزارید تو دنیای خودش بچرخه برای خودش.
من خودم به Inside رای دادم و بنظرم در کنار انچارتد از تاپ ترین تجربه های این نسل و عمر گیمم بوده اما یه مقایسه کوچیک وجود داره و اونم اینه هر استدیویی توانایی ساختن بازی های AAA رو نداره و از این نظر ناتی و کیفیتش بی نظیرن. توقعاتی که از اینا هست و فشاری که روشون هست و خروجی عالی که میدن نشون میده چقدر سطح این تیم و بازیاش بالا هست.
خلاصه کلام همه بازیای این لیست فوق العاده هستن و از هر دیدی بخوایم نگاه کنیم جز GeOW همشون بدون شک لایق جایزه بهترین بازی سال هستن ولی خب من خودم به شخصه رای به بازیایی دادم که خودم بازی کردم و هنوز Dishonored 2 و Titanfall 2 و Civ V و BF1 رو بازی نکردم. FH3 هم متاسفانه امکانش وجود نداره وگرنه بدجور تو کفش هستیم
فك كنم اين رفيق دقيقا به عدد ٦٥٪ اشاره كرد كه اين سوتفاهم پيش نياد ، بنده هم موافق اين حرف هستم كه ان طرف كه مياد اينجا مياد ميگه انچارتد تكراره و فلان بازي أيده نو داره ، انچارتد رو تجربه نكرده و فقط ٢ تا تريلر ديده .رفیق این بحث بازی از نزدیک ندیدن و کنسولو از 10 متری ندیدن و فقط من خوبم دیگه کهنه شده و بهتره دنبال تیکه های جدید باشین و این نگاه از بالا به پایین که من چون فن کنسولم فقط من کنسول دارم و دور وروریام و بقیه ندارن همون بحث اسباب بازیه من فقط خوبه و بازیهاش و همون U4 که شما میپرستین و در مدح و ستایشش غزل میگین خیلی از فن هاش دوست نداشتن تو همون تایپکشم نظراتشون ببینید بد نیست حتما اونا هم ندارن کنسولو
Overwatch با اون امتیازات عالی و تعریف های زیادی که کاربرها ازش میکنن، حتی طبق نظر شخصی هم بازی سطح پایین به حساب نمیاد این که شما از بازی خوشت نیومده دلیل بر سطح پایین بودن اون بازی نمیشه. البته این شرایط واسه Doom و Battlefield هم صدق میکنن.آنچارتد 4 شاهکار بلا منازع این نسل تا الان هستش . هیچ بازی ای حتی نمیتونه نزدیک یکی از فیچرهاش بشه . داستان سرایی ، گرافیک ( بهترین این نسل تا الان) ، موسیقی ، شخصیت پردازی و هر المان دیگش در بالاترین سطح خودشه . بازی کاملا با سه شماره قبلیش متفاوته و به هیچ وجه تکراری نیست ( باید بازیش کنید ). انتخاب من بعد آنچارتد 4 میتونه تایتان فال 2 و در آخر دیزآنرد 2ئه ( که متاسفانه نسخه دسکتاپش بد جور تو در و دیواره) . وجود بازی های سطح پایینی مثل Doom ( تکراری و بی داستان و بدون شخصیت پردازی و پوچ) و بتلفیلد 1 (فقط گرافیک و آنلاین) و اوور واچ (آرنا شوتر آنلاین) در لیست خنده داره . حتی به نظرم بازی Shadow Warrior 2 لیاقت بهتری نسبت به Doom تو لیست داره . نظرات شخصی ...
تایید میشهOverwatch با اون امتیازات عالی و تعریف های زیادی که کاربرها ازش میکنن، حتی طبق نظر شخصی هم بازی سطح پایین به حساب نمیاد این که شما از بازی خوشت نیومده دلیل بر سطح پایین بودن اون بازی نمیشه. البته این شرایط واسه Doom و Battlefield هم صدق میکنن.
اگر این بازی GOTY بشه اول از همه در حق UNCHARTED 2 و LAST OF US جفا شده ....
ویرایش:خیلی وقت بود از ته دل نخندیده بودم.ممنوناما من به شخصه انچنان چیزخاصی در گیم پلی این بازی مشاهده نکردم که لیاقت goty بهش بدم اینکه از 15 ساعت بازی 10 ساعت از 1 جا بری بالا از اونجا بیای پایین