برادر حداقل بذار 2 خط بگذره بعد خودت رو نقض کن:مشکل میدونید چیه؟ ... یه سری هستن تا الان رنگ آنچارتد رو ندیدن ( حتی کنسول رو) . سمت بازی ها و کنسول مایکرو هم نمیرن و حتی یه زحمتی هم به خودشون نمیدن رو استیم یا اوریجین اشتراکی پایریت کنن!
مه سری کمپانی بازی سازی براشون شده بُت و هر چیزی بسازن میگن خداست !
"-یه عده هم میان با تبدیل کردن بازی های مقابل به ساده ترین تعریف می خوان ثابت کنن بقیه بازی ها به درد نمی خورن "کلا این دوستان تعریف بازی رو این میدونن : یه محیط یا آرنا یه مشت کرکتر بی سر و ته (حشره هم میتونه باشه) با نوک تفنگ ( یا دشنه ) ، بریزن سر هم و همدیگرو تیکه پاره کنن! ( دووم هم عینا همیچین چیزی بود).
نوژن جان من کاری به دعوای این تاپیک و یا تنفر بیش از حدت به آنچارتد ندارمبینید بازی هم عین فیلم یا موزیک یا میلیارد ها چیز دیگه سلیقه ای هست چرا اصرار دارید نظرات به هم دیگه تحمیل کنید یکی می گه انلاین باز نیستی گیمر نیستی یکی دیگه می گه فلان نیستی گیمر نیستی. همه ی اینا سلیقه ای هست من می گم فلان بازی ها مناسبه دلایلم هم می گم دلیلی هم نداره کل سایت با من هم عقیده باشن حتی ممکنه 10 درصد هم نباشن اهمیتی نداره اسمش سلیقه س
نوژن جان من کاری به دعوای این تاپیک و یا تنفر بیش از حدت به آنچارتد ندارم
در خصوص سلیقه باهات موافقم ( حالا سلیقه میتونه براساس معیار و شاخص باشه یا حتی تنفر)
ولی وقتی یه چیزی میخواد برگزیده بشه مثلا بازی سال بشه یا اثری با ارزش لقب بگیره، قطعا یه سری شاخص و معیار وجود خواهد داشت که براساس اونها ارزش گذاری انجام میشه و دیگه سلیقه چندان مطرح نیست
به عنوان مثال شما میتونی از بهترین فیلم ها و موسیقی های کلاسیک و یا نقاشی های داوینچی خوشت نیاد و درکشون نکنی ولی این ها آثاری بسیار با ارزش محسوب میشن. پس عدم درک اثر توسط شخص دلیلی بر بی ارزش بودن اون اثر نیست.
اولا که الان دقیقا خودت داری مغلطه میکنی ( بحث رای و ترامپ چه ربطی به ارزش گذاری و یا نقد داره؟ اینکه یه نفر یه اثر رو نقد میکنه چه ربطی به رای گیری داره؟) در ضمن بحث داوینچی و ... مثال بود که موضوع رو درک کنی. واقعا عجیب بود این طرز نتیجه گیریت!!!دیگه وارد بحث خطرناکی داری می شی نیما جان
در ابتدا چرا عادت کردی مغلطه می کنی من گفتم انچارتد بازی خوبی هست اما از نظر من شایسته goty نیست این یعنی تنفر؟ این از این
شما داری انچارتد با اثار داوینچی مقایسه می کنی؟؟؟؟؟؟
این که سلیقه 1 شخص درک بشه دلیلی بر داشتن منطق یا درک هست نه اینکه به زور 1 چیزی با ارزش نشون داده بشه ارزش اصلا چی هست؟ جز اینه که چیزی هست که انسان ها براش تعریف درست کردن؟ ارزش واقعی چی هست؟ اینکه کلی ادم بهش رای بدن؟ با این حساب ترامپ هم که رای اورده الان ادم خیلی با ارزشی هست و هر شخصی که قبولش نداره طبق تعریف شما درک کافی نداره.
نیما جان بهتره جای تعصبت روی سونی و انچارتد به درک و عقلت رجوع کنی اینقدر هم بحث درست نکنی.
این اخلاق رو بذارید کنار لطفا. قرار نیست یکی گفت U4 بالا رفتن از دیواره یا مثل اون دوستمون Doom بکش بکش مسخره بازیه شما جوری بهت بربخوره که بخوای بی احترامی کنی. ماشالا، خود سازنده هاش هم اینقدر جو گیر نیستن کسی از بازیشون انتقاد کرد حتی ناحق بگن پس احترام گذاشتن تموم شد. شما اگر جزو تیم سازنده بودی فکر کنم تا حالا شونصد بار با منتقد ها دست به یقه شده بودی!نظر شخصی و سلیقه فرق داره با اینکه بگی یو۴ از ۱۵ ساعت ۱۴ ساعت فقط از در و دیوار میری بالا یا ارزشی نداره یا بلاک باستر نماس یا تکراری هستش و هیچ چیزی جدیدی نسبت به نسخه های قبل نداره و ازین تیپ حرفا
وقتی همچین حرفایی زده میشه نمیتونین انتظار احترام و نقل قول نشدن ، داشته باشین
ماشالا، تو کمتر از 1 روز خودتون رو نقض می کنید.یه بازی هم داریم از ۱۰ ساعت ۸ساعت بیخودی میکشی
بازی هایی هم هستن که دنیای بزرگی دارن همینجوری الکی میری ول میچرخی و آدم میکشی
ریسینگ همینجوری الکی رانندگی میکنی
فوتبال که اصن هیچی
بازی های فایتینگ هم اصن مال این حرفا نیستن
یک بار دیگه بازی ها ND تاریخ ساز شدن
این اخلاق رو بذارید کنار لطفا. قرار نیست یکی گفت U4 بالا رفتن از دیواره یا مثل اون دوستمون Doom بکش بکش مسخره بازیه شما جوری بهت بربخوره که بخوای بی احترامی کنی. ماشالا، خود سازنده هاش هم اینقدر جو گیر نیستن کسی از بازیشون انتقاد کرد حتی ناحق بگن پس احترام گذاشتن تموم شد. شما اگر جزو تیم سازنده بودی فکر کنم تا حالا شونصد بار با منتقد ها دست به یقه شده بودی!
-همه شروع می کنن رندوم لگد پروندن به هر بازیی که جرات کرده در کنار بازی مورد نظرشون نامزد بازی سال بشه.
شما کسی بهت بگه لگد زدی بهت بی احترامی شده؟شما که احترام گذاشتن بلدی میشه معنی این جمله رو بفرمایید؟