بهترین بازیهای سال 2016

بهترین بازی سال 2016

• Civilization VI

• Dark Souls III

• Dishonored 2

• Doom

• Forza Horizon 3

• Gear of War 4

• Overwatch

• Ratcht & Clank

• Titanfall 2

• Uncharted 4: A Thief's End

• Battlefield 1

• INSIDE

Results are only viewable after voting.
آقا تو نظر سنجی یه اشتباه وجود داره:دی
Sid Meiers Civilization VI نه Civilization V :دی
ضمنا گوتی بنده هم همین بازیه:دی (نظر شخصی:دی)
فکر کنم فنهاش الان پای بازین طبق معمول و منتظرن ببینن تو چند Turn آینده چی میشه که نمیان پست بدن:دی

آقا تو نظر سنجی یه اشتباه وجود داره:D
Sid Meiers Civilization VI نه Civilization V :D
ضمنا گوتی بنده هم همین بازیه:D (نظر شخصی:D)
فکر کنم فنهاش الان پای بازین طبق معمول و منتظرن ببینن تو چند Turn آینده چی میشه که نمیان پست بدن:D
درست شد :دی

• Like
Reactions: Cait Sith
GOTY امسال به نظرم باید بین inside و dishonored 2 باشه. یعنی با هر فکت و معیاری در نظر بگیرین این دوتا قطعا از خیلی از بازیای دیگه بیشتر حقشونه. inisde که کلا از لحاظ داستان-اتمسفر - گیم پلی چیز عجیب غریبی بود . بعیده بازی به این زودیا بهش نزدیکم بشه. dh2 هم قطعا یه استاندارد جدیدی بود تو لول دیزاین واسه سبک fps.

احتمالارقابت بین انچارتد و اورواچ باشه که جفتشون خوشحال کنندند و شخصا در کنار اینها دارک سولز و فورزا هورایزن هم لایق این عنوان میدونم. واینکه به نظر من امثال اینساید یا جورنی(سال 2012) نباید بالاترین توجه را دریافت کنند. بالاترین نه اینکه جز لایقین نباشه. چون معتقدم وظیفه اصلی یک گیم سرگرم کنندگی و گیمی که 3 ساعت محتوا داره نباید "شماره یک باشه". و اینکه فکر میکنم مشخص باشه که اگر رتبه 2/3/4/5 را به دست بیاره هیچ کس ناراحت نمیشه خوش حال کننده هم هست. تا ملت و استودیو ها دریابند یک ایندی کوچک هم میتونه منفجر کنه. به قولی باعث بشه گنده های پرت از مرحله خجالت بکشند:D

بین یک‌سری بازی کلیشه‌ای Blockbusterنما مثل U4 قطعاً Inside به نظر من بیشترین ارزش رو داره.:D هر کی هم سرش به تنش بیارزه به همین گوتی رو می‌ده.:D
کسانی که تاپیک های سال های پیش راجع به goty را دنبال کرده باشند انتظار این پست از شما را داشتند:D بی احترامی و توهینتون به افرادی که به اینساید رای نمیدند به کنار. که طبق معمول با یک "دو نقطه دی" خواستی جمعش کنی:D جالب اینجاست کسانی لایکت میکنند. خودشون تو تاپیکی چند وقت پیش دیگران را محکوم به "جمع کردن بی احترامی(یا هرچی) با دو نقطه دی کرده بودند" !! کاملا میدونم لایک دیگران به من ربط نداره. پیشاپیش عذر می خوام که این را مطرح کردم.
بریم سر اصل مطلب.

ما داریم تو این تاپیک و سایت ها و تاپیم های مشابه راجع به "بهترین بازی سال" بحث میکنیم. نه "خلاق ترین بازی سال".
چه ویژگی های یک گیم را بهترین نشان میده؟ خیلی ساده برای جواب باید به ویژگی های اصلی یک گیم بپردازیم.
گیم پلی(تنوع کیفیت چالش) گرافیک (تکنیکی اجرایی هنری) صدا گذاری(کیفیت و در خور اتمسفر بودن) داستان(پردازش ارزش و کیفیت کلی) و در نهایت مهم ترین عامل یعنی سرگرم کننده بودن.
خب.اگر اینهایی که اسم بردم را به عنوان مهم ترین ویژگی های یک گیم قبول داشته باشیم به صورت کلی تمام بازی های این لیست و حتی برخی از غائبین لیاقت حضور را پیدا میکنند.

میمونه بحث بهترین بودن. یعنی بازی که به بهترین شکل به این المان ها پرداخته. خب انچارتد "جز" بازی هایی هست که به بهترین حالت این ویژگی ها را تو خودش جا داده.
پس درست نیست که کلیشه ای خطاب بشه(برخلاف ادعاتون در کامنت بعدیتون که گفتید فقط نظر شخصیتونه تو کامنت اولتون که من ریپلی کردم هیچ اثری از نظر شخصی وجود نداره و فقط محکوم کردن انچارتد و بی اعتنایان اینساید دیده میشه)

بیشتر فن‌های tlou بودن توی این ۳ ۴ سال که سر هر چیز مسخره‌ای شروع به بحث کردن.:D
در کمال احترام. تعدادی از اون بحث ها. از کامنت های شخص شما شروع شده بود. واقعا نمیدونم با توجه به این موارد کامنت های خودتون را مسخره میدونید یا صرفا میخواهید دلایل بحث های مرتبط به tlou را محکوم کنید.

در نهایت. به نظر من. "بهترین بازی سال" میتونه هر بازی باشه که بازی باشه! هر بازی. یک نفر ممکنه در سال 5 برابر گیم پلی من و شما فیفا بزنه. خب ممکنه بهترین بازی سال براش فیفا باشه. یک نفر هم از خلاقیت اینساید بیشتر از +100 ساعت rpg بازی کردن لذت میبره. ممکنه برای ایشون هم اینساید بهترین باشه. همانظور که به نظر خودم 2013 گیم اف د ییر حق gtav بوده چون سرگرم کننده ترین بازی اون سال بوده برام. و همانطور که به نظر خودم tlou یک مقدار اورریتد تشریف داره چون زمانی اومد که سطح داستان پردازی و کیفیت کلی یک گیم(گیم پلی گرافیک و غیره) در اکثر بازی ها به غیر از rpg ها و معدود ابرگیم هایی مثل اواترت پایین اومده بود و حداقل بالانس نبودند.
بالک باستر. ایندیانا جونز و فلان و بیسار. تنها نظر شخص شماست و کسانی که مثل شما فکر میکنند. وقتی یک نظرسنجی کلی مطرح میشه مجموع نظرات برندست. و تاریخ بشر میگه که همیشه بهترین نیست:D

از این نظر شما حق دارید. واقعا حق دارید. به نظر منم tlou بهترین بازی 2013 نبود و همین الان هم غصم گرفته که شایعات میگه ناتی داگ بازی بعدیش ادامه tlou:D هیچ وقت هم محکوم به ترول تو این مورد نشدم با اینکه تو تاپیک های زیادی عدم علاقم به ادامه این بازی را اعلام کردم چون همیشه همون اول تاکید کردم که نظر خودمه فقط. و فلسفه بافی هم نکردم که این نظر را اثبات کنم پست تحریک امیز هم ندادم. ولی خب. نظر اکثریت که تعیین کنندست نه نظر من. خیلی راحت میتونستید شما هم به عنوان نظر شخصیتون بیان کنید. نه اینکه تو کامنت سوممتون بعد از کلی حاشیه که به وجود اومد اعلام کنید نظر شخصیه. تنها دلیلی که ریپلی کردم و این بحث را انجام دادم اینه که اولین بار نیست که شما این حرکت را انجام میدید. جدا از بی احترامی اولیتون. توضیحات بعدیتون و "نظر شخصی" دونستن حرفتون بعد از چند کامنت میتونه حکم توهین به شعور مخاطب را داشته باشه. چون شما فقط نظرتون را نسبت به حق اینساید شخصی دونستید. و فکر کنم از تمام حالت های ادبیاتی پست مورد نظر در مورد بلاک باستر کلیشه بودن انچارتد یا "سر به تن ارزیدن دیگران!" نظر شخصی نبوده و در واقع در مورد انچارتد به صورت فکت بیان کردید و بی احترامی هم مستقل انجام دادید. نتیجه هم میشه چند صفحه بحث در این مورد. اهل بوک مارک جمع کردن نبودم و نیستم. ولی خب وقتی بعد از چند سال یک موضوع خاص در یک تاپیک خاص به یک شیوه خاص توسط یک فرد خاص دیده بشه اصولا تو حافظه هم ثبت میشه و همچنین به عنوان هیت در نظر گرفته میشه:D
موفق باشیم.

آخرین ویرایش:
بین یک‌سری بازی کلیشه‌ای Blockbusterنما مثل U4 قطعاً Inside به نظر من بیشترین ارزش رو داره.:D هر کی هم سرش به تنش بیارزه به همین گوتی رو می‌ده.

خوبه تو کامنت اولم گفتم به نظر من که این همه پیچوندی که از توش بی‌احترامی درآری، نکنه توقع داری تهه هر گروه کلمه بنویسم به نظر من تا شما راضی شی؟:D کاربرد ":D" هم خب مطمئناً نمی‌دونی چون وقتی کسی جدی جدی و به صورت کاملاً مستقیم حرف می‌زنه ":D" نمیزاره. مگر این که بخواد به یه حالت شوخی و کنایه حرفشو بزنه که کاملاً هم مشخص بود از چجور اغراقی استفاده کردم. متأسفانه هم آستانه تحمل ملت پایین رفته نسبت به همون قعری که ۴ ۵ سال پیش توی سایت وجود داشت هم از اون‌ور ابراز محبتا بیشتر شده وقتی به ملت بر می‌خوره.:D
به علاوه بنده برای لیبل نظرشخصی هیچ ارزش دیگه‌ای جز این که فکت نیست قائل نیستم. اصاً کی داره فکت می‌گه و کی نمی‌گه؟ برای من جالبه بدونم شما کی می‌فهمید چی فکته چی نیست؟ من که هر وقت کسی سندی رفرنسی چیزی عرضه نکنه اون رو نظر شخصیش میگیرم و بحث سلیقه‌ای مگر این که بخواد استناد کنه به یه چیزی که اون موقع میشه فکت و کیفیت بحث هم عوض می‌شه.
خلاصه شما منتظر من باش سال دیگه هم توی یه تاپیک مشابه یه پست مشابه بدم و دوباره بهت بربخوره من که راضیم.:D به هر حال از کیفیت پست‌ها کاملاً مشخصه که کی هدفش چیه.
بحث tlou هم شما یادت نمیاد من یه جا گفتم پایانش به نظرم خوب نیست همه ریختن سرم، حالا این که بقیه توی اون بحث داشتن میزدن توی سر و کله‌ی هم به من ربطی نداره چون من سعی کردم واقعاً نظرم رو بگم.:D

خلاصه من دیگه پستی نمی‌دم تا وقتی که تعداد سایت‌های زیادی GotY رو انتخاب کنن ولی به نظر من (راضی شدی؟:D میخوای بزرگتر بنویسم؟:D رنگ دیگه چی؟:D یا می‌خوای مشخص کنم فکت نمی‌گم دیگه و دارم نظر خودمو میگم؟:D از تمام دلواپسان عزیز طلب آمرزش می‌کنم.:D) قشر گیمر باید از بازی‌های نوآور و مؤلفی مثل INSIDE مثل ناموسشون دفاع کنن چون اینا هستن که وقتی ۱۰۰ سال دیگه ملت میان تاریخ گیمینگ رو بررسی کنن به یادشون میمونه. INSIDE به عنوان یک بازی ویدیویی در جایی قرار داره که به عنوان یک بازی بیشتر از این که مفهوم سرگرم‌کنندگیش رو داشته باشه یک اثر هنریه(نه این که سرگرم‌کننده نیست! که اتفاقاً هست و به شدت هم هست.) و در عین سادگی بسیار عمیقه.(داستان بازی رو حتماً سعی کنین برید بخونید یا ویدیو‌های توی یوتیوب رو ببییند و به علاوه پایان دومش رو هم حتماً ببینید.)

آخرین ویرایش:
باز دوباره بحث بهترین بازی سال شد و سطح تاپیک تو کمترین زمان ممکن با مخ سقوط کرد حالا داره میره منفی. همیشه هر سال این اتفاقات می افته:
-همون اول یکی سریع به یه بهونه ای TLOU رو می کشه وسط، هر دو سه پست دیگه به این بازی می پردازن.
-یکی میاد می پره به بازیی که اون سال توجه همه رو جلب کرده.
-یهو یه عده لشگر کشی می کنن تا این توهین عظیم رو بی جواب نذارن.
-یکی می بینه چند پست شده کسی حرفی در مورد TLOU نزده، به همه یادآوری می کنه این بازی شاهکار بود.
-همه شروع می کنن رندوم لگد پروندن به هر بازیی که جرات کرده در کنار بازی مورد نظرشون نامزد بازی سال بشه.
-یه عده هم میان با تبدیل کردن بازی های مقابل به ساده ترین تعریف می خوان ثابت کنن بقیه بازی ها به درد نمی خورن "فلان بازی که فقط ماشین روندنه"، "فلان بازی 80% بکش بکش هست" یا "بازی Open world الکی چرخ زدنه".
-یه عده هم با بکار بردن Smiley فراوان و چسبوندن "به نظرمن" سعی می کنن هر گونه انتقادی به حرفشون رو حمله شخصی حساب کنن.
-یکی میاد میگه TLOU ارزش بهترین بازی سال رو نداشت دیگه کلا تاپیک منفجر میشه.

قشر گیمر باید از بازی‌های نوآور و مؤلفی مثل INSIDE مثل ناموسشون دفاع کنن )
شما احساس می کنم بعضی وقتا حواست نیست داری چی می نویسی، به نظر من همیشه پستت رو سیو کن، چند ساعت بعد یکی دو بار بخونش بعد تصمیم بگیر بفرستیش یا نه.

ویرایش:خیلی وقت بود از ته دل نخندیده بودم.ممنون=))
الان یعنی U4 از U2 , TLOU بهتره؟!!!
U2 و TLOU زمان خودشون بازی های تاثیرگذاری بودن و در اون شکی نیست و سالای خودشون GOTY رو بردن ولی U4 هم همون اندازه تاثیرگذار بود؟
DISHONORED2 رو بازی کردی؟ طراحی مراحل, اتمسفرش و گیم پلیشو دیدی؟ جای دیگه چنین دیزاینی دیده بودی؟ ا

من نه بیکارم منتظر باشم کسی پست میده نه چیز دیگه:D اصولا هیت ها موندگار میشند خصوصا وقتی توسط یک شخص تکرار میشند. بهتر بود پست را کامل میخوندید چون توضیج دادم چرا تو ذهنم مونده. اینجا یک تاپیک و وقتی یک بحث مطرح میشه همه میان نظر میدن. منم نظرمو راجع به اون پست ها گفتم. و اینکه بله وقتی کسی تاکیدی رو حرفش نمیکنه نظر شخصی برداشت میشه. ولی خب. کامنت ها موجوده. و موجودتر که کی رو حرفش پا فشاری نکرده و کلی دلیل منظقی(!) برای اثبات حرفش نیاورده:D هیچ کسم بهش بر نخورده. اینکه یک پست حالت توهین به شعور مخاطب داره دلیل نمیشه به کسی برخورده باشه. چون اصولا ملت برای خودشون فکر/زندگی میکنند. این تاپیکه که باعث میشه ملت ریپلی کنند نه برخوردن:D u4 هم نخریدم هنوز و به بازی رو کنسول دوستم راضی شدم چون معتقدم ارزش 60$ نداره شخصا قیمت و کمیت محتوا رو با هم در ارتباط میدونم مطمئن باش در دفاع از u4 ریپلی نکردم:D اگر بهم برخورده بود پست های خیلی بهتری تو این تاپیک بود که ریپلی کنم حتی از شخص شما و مطمئنا با لحنی متفاوت حرف میزدم:D صرفا خواستم جلوی (فاز روشن فکری) گرفتن یک جواب بدم که متاسفانه یا خوشبختانه این روز ها تو این سایت و تمام فضای مجازی مملکت مد شده. و چی بهتر از حمله به یک محتوای فراگیر برای نشون دادن این فاز؟:D سرشون به تنشون نمیارزه هم با یک اسمایلی شد شوخی؟ :D بیخیال. این یک مورد واقعا نیاز به توضیح نداره:D و اینکه منم اشاره کردم که شما در مورد اینساید فقط اینساید نظر شخصی بیان کردید.
---
در مورد بحث کلیشه ای بودن u4. با این طرز فکر. شاهکار های زیادی تو دنیای بازی حتی سینما زیر سوال میرند. نیاز به مثال نداره:D مدیای تصویری با کتاب فرق داره. چون راه ارتباط تصویر. یک تصویر مشخص خصوصا وقتی بازی به اصطلاح خطی باشه. نه کتاب که بسیار لایه زیرین داره و دست برای خلاقیت بسیار بازه.

• Like
Reactions: only sony
U2 و TLOU زمان خودشون بازی های تاثیرگذاری بودن و در اون شکی نیست و سالای خودشون GOTY رو بردن ولی U4 هم همون اندازه تاثیرگذار بود؟
DISHONORED2 رو بازی کردی؟ طراحی مراحل, اتمسفرش و گیم پلیشو دیدی؟ جای دیگه چنین دیزاینی دیده بودی؟ ا

بازی سال رو نسبت به همون سال میسنجن ... نه سال های قبل . بازی نسل یا بازی قرن رو که نمیخوان انتخاب کنن که .... به موضوع به همین سادگی هم توجه نمی کنید؟؟
سال 2014 هم فکر میکنم بازی در خورد بهترین بازی سال وجود نداشت.
...........
به نظر من که جوایزی اهمیت دارن که بعد از ژانویه میان به خصوص امسال ... اخه ما همین الان یه غول خفته داریم که هنوز غرش نکرده .

آخرین ویرایش:
  • Like
کار به جایی کشیده که تو این فروم انچارتد 4 هم زیر سوال میره!:))
دوستان کارشناس نه که خودشون ده هاست دستی به بازیسازی دارن خوب میدونن که ناتی داگ چه بازی سطحی تحویل داده!روز انتخاب بازی سال برفرض بازی جواد سبزی فروشم جایزه بگیره مهم نیست فقط انچارتد 4 نگیره که دل یه ملت خنک بشه!
تنها بازی که تو این لیست از هر لحاظی موفقتر بوده اصلا لیاقت حضور بین نامزدین رو هم نداره که هیچ تازه حق D2 رو هم خورده این بازی!الان D2 تو این لیست نیست فقط و فقط بخاطر حضور سیاست های پشت پرده سونی با دست اندرکاران مراسمه.

شما معلومه تو اقلیت قرار داری، من بازی نکردم و حالا حالا ها هم نمی کنم ولی اکثریت قریب به اتفاق بازی رو یه بازی خوب دونستن ولی نه شاهکاری که مثلش نبوده. همون اولش که بازی می خواد شروع بشه داستانش اینقدر مسخره شروع میشه که خنده داره. طبق معمول این سالها هم همین جور که زمان می گذره نظرات واقعی و دور از هایپ در مورد بازی داره مشخص میشه ، رو PC هم که ماشالا کلا تعطیله بازی. یه چیز دیگه، شما داری به U4 گیر میدی میگی کار جدیدی نکرده بعد میایی شماره دو Dishonored رو برتر می دونی؟ الان در مقایسه با شماره یکش مگه چقدر تغییر کرده خدایی؟

1.من هیچوقت در مورد D2 صحبت نکردم که بگم خوبه یا نه چون صحبت شما در مورد مقایسه عناوین ND با همدیگه هست.
2.همه بازیهای ND رو تجربه کردم پس دستکم میتونم در موردشون نظر بدم.
3.اینکه شما میگی اونا تاثیر گذار بودن و این نیست نظر شماست چون ظاهرا اون 112 سایت و مجله ای که نقدشون تو سایت متا ثبت شده در مجموع چیز دیگه ای رو دارن میگن(شایدم اون 38 نقد کامل رو یه سری نوب دادن!).U4 در کنار Bloodborne و MGS V جز 3 تا بازی برتر نسل 8 خودم بوده.همونطور که TLOU و U2 اشکالات خودشون رو داشتن اینم داره منتهی دلیل نمیشه بگیم حقش نیست و اگه شد به عناوین گذشته توهین شده! شما یه مورد بیار که من گفته باشم U4 قطعا گوتی 2016 میشه.شایدم همون بازی مورد نظر شما تونست آخر سال بهتر عمل کنه یا اینساید و...

• Like
بازی سال رو نسبت به همون سال میسنجن ... نه سال های قبل . بازی نسل یا بازی قرن رو که نمیخوان انتخاب کنن که .... به موضوع به همین سادگی هم توجه نمی کنید؟؟
سال 2014 هم فکر میکنم بازی در خورد بهترین بازی سال وجود نداشت.

الان از کجای حرف من این برمیومد که نسبت به سال خودش نسنجیدم؟! U2 یه رقیب گردن کلفت مثل COD MW2 داشت و TLOU هم رقیبش GTA V بود، یعنی اینقدر این دوتا خوب بودن که از پس رقیباش بر اومدن، ولی U4 در این حدا نبود. بله گرافیک بسیار خوب بود و روایت داستان خوبی هم داشت ولی مشکل گیم پلی داشت.
بنده اصلا نمیگم U4 حقش نیست GOTY بشه، حرفم اینه که تنها بازی که لیاقت این عنوانو داره نیست، اینجا فقط حق U4 میدونن که GOTY بشه و هر کی خلافش بگه احتمالا یا از دامنه درک خارجه یا جزو هیتراست.

کار به جایی کشیده که تو این فروم انچارتد 4 هم زیر سوال میره!:))
دوستان کارشناس نه که خودشون ده هاست دستی به بازیسازی دارن خوب میدونن که ناتی داگ چه بازی سطحی تحویل داده!روز انتخاب بازی سال برفرض بازی جواد سبزی فروشم جایزه بگیره مهم نیست فقط انچارتد 4 نگیره که دل یه ملت خنک بشه!
تنها بازی که تو این لیست از هر لحاظی موفقتر بوده اصلا لیاقت حضور بین نامزدین رو هم نداره که هیچ تازه حق D2 رو هم خورده این بازی!الان D2 تو این لیست نیست فقط و فقط بخاطر حضور سیاست های پشت پرده سونی با دست اندرکاران مراسمه.
اولا که کسی زیر سوال نبرده
ثانیا کسی از ناتی داگ خرده نگرفته که یه بازی بول شت تحویل داده و بنده هم میدنم این بازی بسیار خوب و قابل احترامه
این لفظی که "فقط U4 بازی سال نشه کافیه" هم تو حرفای بنده نبود و تخیل شماست، مگه عقده دارم که GOTY نگیره؟!! اتفاقا بحث من اینه که تنها بازی نست که لیاقت GOTY رو داره!! پس یعنی منم این درکو دارم که این بازی یکی از شانسای بازی ساله، بقیه حرفاتون(تنها بازی که تو این لیست از هر لحاظی موفقتر بوده اصلا لیاقت حضور بین نامزدین رو هم نداره که هیچ تازه حق D2 رو هم خورده این بازی!الان D2 تو این لیست نیست فقط و فقط بخاطر حضور سیاست های پشت پرده سونی با دست اندرکاران مراسمه) هم که نمیدونم از کجا اوردید چون به صحبت من ربطی نداشت.

شما معلومه تو اقلیت قرار داری، من بازی نکردم و حالا حالا ها هم نمی کنم ولی اکثریت قریب به اتفاق بازی رو یه بازی خوب دونستن ولی نه شاهکاری که مثلش نبوده. همون اولش که بازی می خواد شروع بشه داستانش اینقدر مسخره شروع میشه که خنده داره. طبق معمول این سالها هم همین جور که زمان می گذره نظرات واقعی و دور از هایپ در مورد بازی داره مشخص میشه ، رو PC هم که ماشالا کلا تعطیله بازی. یه چیز دیگه، شما داری به U4 گیر میدی میگی کار جدیدی نکرده بعد میایی شماره دو Dishonored رو برتر می دونی؟ الان در مقایسه با شماره یکش مگه چقدر تغییر کرده خدایی؟
تو اقلیت که بله قرار دارم ولی خیلی از سایتا طراحی بازی بخصوص مراحلش رو شاهکار دونستن. داستان بازی هم قبول دارم کلیشه ای شروع میشه ولی در ادامه روند محکمی پیدا میکنه. این بازی خیلی هایپ دورش نبود که بخوایم بگیم بخاط هایپ بعضی از ضعفاش دیده نشده . مشکلات بازی هم فقط برای PC بوده و دو نسخه دیگه خوب بودن. شماره 2 این بازی از هر نظر پیشرفت کرده. محیطا خیلی بزرگ شده، دو کارکتری شدن بازی که انتخاب هرکدوم روند بازی رو بشدت تغییر میده، انتخابایی که تو بازی اضافه شده و ......
من گیری بهش ندادم تنها گیری هم که به U4 دادم این بود که اصلا بالانس نبود و پلتفرمینگش خیلی خیلی میچربید به اکشنش.

1.من هیچوقت در مورد D2 صحبت نکردم که بگم خوبه یا نه چون صحبت شما در مورد مقایسه عناوین ND با همدیگه هست.
2.همه بازیهای ND رو تجربه کردم پس دستکم میتونم در موردشون نظر بدم.
3.اینکه شما میگی اونا تاثیر گذار بودن و این نیست نظر شماست چون ظاهرا اون 112 سایت و مجله ای که نقدشون تو سایت متا ثبت شده در مجموع چیز دیگه ای رو دارن میگن(شایدم اون 38 نقد کامل رو یه سری نوب دادن!).U4 در کنار Bloodborne و MGS V جز 3 تا بازی برتر نسل 8 خودم بوده.همونطور که TLOU و U2 اشکالات خودشون رو داشتن اینم داره منتهی دلیل نمیشه بگیم حقش نیست و اگه شد به عناوین گذشته توهین شده! شما یه مورد بیار که من گفته باشم U4 قطعا گوتی 2016 میشه.شایدم همون بازی مورد نظر شما تونست آخر سال بهتر عمل کنه یا اینساید و...
احتمالا من منظور شما رو بد متوجه شدم ،عذر میخوام
منم دقیقا منظورم مثل شماست، یعنی U4 برام قابل احترامه و فقط میگم تنها شانس GOTY نیستش

امسال متاسفانه من بیشتر به انجام بازی های باقی مونده از قبل پرداختم و نشد عناوین زیادی رو تجربه کنم. بهترین بازی سالم رو هم بر اساس بازی هایی که انجام دادم انتخاب می کنم!

گزینه هایی که برای نظر سنجی انتخاب کردم Dark Souls 3 - Inside و Forza Horizon 3 بود.

Inside به نظرم شاهکار بود، روی تک تک جزییات کار شده بود و همه چیز حساب شده پیش رفت. بدون وجود یک خط دیالوگ داستان بازی شما رو از ابتدا تا مدت ها پس از اتمام درگیر خودش می کرد. گیم پلی بازی نقصی نداشت و همه جا به روونی پیش میرفت.

Dark Souls 3 رو با اینکه زیاد پیش روی نکردم همچنان اما درصد زیادی از حس بازی اول رو بهم منتقل کرد و از اونجایی که Dark Souls رو جزو برترین بازی ها و تجربه های خودم می دونم مطمئن هستم در ادامه Dark Souls 3 هم جزو بهترین های امسال و بالاتر از سایر بازی هایی که موفق به انجام اون ها شدم برای من قرار می گیره!

Forza Horizon رو نمی دونم چطور توصیف کنم، بازی به شدت عالی هست در سبک خودش، همه المان های بازی برای سرگرم کردن شما چه در حین مسابقه چه گردش آزاد به کار گرفته می شن. بازی جایی که باید سخت گیر می شه ولی با این حال اون حس پاداش دادن رو در همه حال حفظ می کنه. به نوعی بازی در هیچ قسمتی بازیکن رو آزار نمی ده و طوری نمی شه که بگین ای کاش این قسمت طور دیگه بود!

قطعا توی لیست بازی های خیلی خوب دیگه ای هستن که هنوز تجربه نکردم مثل Dishonored 2 یا متاسفانه دسترسی نداشتم مثل Uncharted 4. همچنین بازی هایی هم هستن که توی لیست حضور ندارند ولی تجربه های خیلی خوبی برای من بودند، عناوینی مثل Firewatch و ABZU که کمتر دیده شدند اما بازی های زیبایی بودند.

اما اگر بخوام یک بازی رو برای خودم در نظر بگیرم و جایزه بهترین بازی سال رو بهش بدم، اون بازی Forza Horizon 3 هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or