حالا کلاً چون احساس میکنم به اون دسته از یوزرایی که احساس سردرگمی کردن بعد خوندن پست من یه توضیح بدهکارم یه توضیح بدم.اول این که من اصلاً و ابداً هیتر هیچ ناشر/سازندهای نیستم.
اصلاً یعنی نمیتونم این "تنفر" رو به قول معروف درک کنم.
من بیشتر از تعاریف بیجا و تکرار مکررات خسته شدم، یه نظر کاملاً شخصی هم دادم که البته جای نقد داره و باید نقد شه ولی مشخصه که چجور داره بیان میشه فکر کنم نحوهی قراردادن اسمایلی برای همه روشن باشه که کی صحبت آدم اکیداً جدیه و کی نیست.من نظر خودم اینه که U4 کلیشه هست. تمام مکانیزم بازی، نحوهی پرداخت به داستان، تم کلی بازی کلیشه هست. این که بلاکباسترنما هم بهش میگم چون داره دقیقاً سعی میکنه Indiana Jones ـه مدیوم گیم باشه، خب این که سعی میکنه شبیه یه سری بلاکباستر باشه آیا بلاکباسترنماش نمیکنه؟
تا کی ما میخوایم بازیهایی رو انجام بدیم که سعی میکنن شبیه فیلمها و فرانچایزهای فیلم باشن و مثه اونا روایت شن؟
Indiana Jones هم یه فیلم کلیشهایه خب. یعنی یه بازی که مکانیزمش هر چند بینقص و عالی ولی چیز جدیدی نیست با تقلید از یک سری فیلم بلاکباستری و کلیشهای. من حین بازی کردن سری آنچارتد حس کردم دارم یک فیلم میبینم و اصلاً و ابداً دوست ندارم این حس رو. کاملاً هم سلیقه شخصیمه و هیچ مشکلی هم نیست یکی بدش بیاد و سرش حتی فحشم بده من اوکیم.
میدونم شبیه من هم کم نیستن. کلاً از این سری خوشم نمیاد. یکی میاد میگه تو هیتر TLOU ـی. نخیر بنده برید پستم رو بخونید با همه چیز بازی جز پایانش حال کردم و به نظرم بازی واقعاً عالیه.نمیدونم این چطور بهم چسبیده.
بیشتر فنهای tlou بودن توی این ۳ ۴ سال که سر هر چیز مسخرهای شروع به بحث کردن.
حالا در مقابل بازی ـی مثل INSIDE رو داریم که از همه کلیشههایی که میتونسته دور شده.جالبه برای من که اکثر کسایی که به پست من گیر میدن از مریدان راه Bloodborne و Dark Souls و این که بازی باید بازی باشه و فلانن.
دیگه بالاتر از INSIDE به نظرم بازی ساخته نشده که دقیقاً همه چیزش مختص مدیوم بازیهای ویدیویی باشه. شما توی بازی همش دارید از سمت چپ به سمت راست حرکت میکنید و کل اساس "تعلیق"ـی که تو بازی میشه حس شه صرفاً همینه.شما دوست دارید ببینید سمت راست چه خبره، در این حین بدون حتی یک دیالوگ یا نوشته که بهتون چیزی از داستان بگه، و صرفاً توسط پسزمینه، داستان در کمال تعاملپذیری(ترجمهای بهتر برای Interactivity پیدا نکردم) که شالودهی مفهوم لغت بازی ویدیوییه روایت میشه. داستانی که برای کسی که به این سبک شاید آشنا نباشه شاید سخت باشه گرفتنش ولی کمی سعی کنه و یه ویدیو یوتیوب ببینه و آشناتر شه با این سبک روایت کاملاً هاج و واج میمونه.
خلاصه کلیشه معنی بدی نمیده. بیشتر معنی تکراری میده. تکرار هم میتونه به خوبی یا بدی صورت بپذیره.
باقی دوستان هم که تعارف به آب یخ و اینا کردن برف اومد یه سر اینورا استفاده میکنیم از همونا برای سوزش.![]()
قطعا اون نماینده TLOU هست و نه آنچارتد 4 ! آنچارتد 2 هم پشت سرTLOU قرار میگیرهاگر صنعت گيم بخواد يك نماينده داشته باشه براي مقابله با ديگر سرگرمي ها اون نماينده بي شك انچارتد و مجري هاي ان نيل و بروس از ناتي داگ هستند.
الان چقدر طول کشید تا باز پای TLOU بیاد وسط باز؟ شما زحمتش رو کشیدی یا قبلش کسی گفته بود؟قطعا اون نماینده TLOU هست و نه آنچارتد 4 ! آنچارتد 2 هم پشت سرTLOU قرار میگیره
پ ن: البته سلیقه ها متفاوته!
کسی باید از شما اجازه بگیره واسه بحث کردن؟الان چقدر طول کشید تا باز پای TLOU بیاد وسط باز؟ شما زحمتش رو کشیدی یا قبلش کسی گفته بود؟
بحث نخ و نما کهنه شده این بازی وقتی الان تو سال 2016 هستیم و بازی های این سالکسی باید از شما اجازه بگیره واسه بحث کردن؟
من سوال کردم، نگفتم چرا این حرف رو زدی. همیشه این مواقع دوست دارم بدونم چقدر طول میکشه یکی اسم این بازی رو بکشه وسط. بازم خوبه 3 صفحه جلو رفت، خودش یه رکورد هست.کسی باید از شما اجازه بگیره واسه بحث کردن؟
فکر کنم فقط یه بار u4 تموم کردی برا همین این میگی این بازی هیچ چیش کیلیشه ای تیست فقط یه ذره اکشنش کمه یه بار دیگه بازی کن میفهمی چی میگم
حرفت به صورت کلی درسته ولی اینو در نظر بگیر که بازی 20 دلارهنصف این بازیای توی لیست رو بازی نکردم واسه همین نمیتونم درست نظر بدم. ولی اگه قرار بازیای مولتی پلیر محور رو حذف کنیم. چطور انتظار داریم یه بازی که کلش ۳ ساعت گیم پلی داره بشه بهترین بازی سال؟ من لیمبو رو وحشتناک دوست داشتم. و در اولین فرصت هم اینساید رو میگیرم تجربه میکنم اما ۳ ساعت گیم پلی و محتوی واسه یا بازی به شدت کمه هر چقدرم غنی باشه.
همین نقطه ضعف کافیه تا واسه من از لیست بهترین بازی سال خط بخوره.
حرفت به صورت کلی درسته ولی اینو در نظر بگیر که بازی 20 دلارهیعنی به اندازه قیمتش محتوا داره.
==
برای بهترین بازی سال تا اینجا بین INSIDE و Overwatch و Forza Horizon 3 شک داشتم (من فقط X1 دارم)، ولی به نظر میاد Gwent: The Witcher Card Game به این شک خاتمه بده!![]()
![]()
اینساید برتری ای داره که نقطه ضعف اکثر بازی های بزرگ این روز هاست، از کلیشه ها و تکرارها به دوره! بخاطر فروش بیشتر و جذب مخاطب بیشتر المانی رو زور چپون نکرده، سعی نکرده صرفا بفروشه (که هدف خیلی از بازی های بزرگه). این خیلی قابل احترامه امیدوارم قدر دونسته بشه خصوصا که سازنده هاش اگه اشتباه 6 سال تمام وقت صرفش کردند و از جون مایه گذاشتند نتیجه تلاششون رو باید بگیرند.نصف این بازیای توی لیست رو بازی نکردم واسه همین نمیتونم درست نظر بدم. ولی اگه قرار بازیای مولتی پلیر محور رو حذف کنیم. چطور انتظار داریم یه بازی که کلش ۳ ساعت گیم پلی داره بشه بهترین بازی سال؟ من لیمبو رو وحشتناک دوست داشتم. و در اولین فرصت هم اینساید رو میگیرم تجربه میکنم اما ۳ ساعت گیم پلی و محتوی واسه یا بازی به شدت کمه هر چقدرم غنی باشه.
همین نقطه ضعف کافیه تا واسه من از لیست بهترین بازی سال خط بخوره.