واقعا دلت میاد راجع به الماس میون بازیهای امسال همچین حرفی بزنی....بازی بی نظیر بود....نمونه گیم پلی اش رو هیچ بازی دیگه ای تا به امروز نداشته.....
- - -ویرایش - - -
شوخی؟ بلادبورن واقعا فوق العاده بود....بتمن بازی قشنگی بودش شکی نیست ولی واقعا ازون بازیهایی نبود که مثل بلادبورن تا سالیان سال توی خاطر آدم بمونه.....بازی هارو اگر بخوایم Tier بندی کنیم....اگر بلادبورن و ویچر و متال گیر توی دسته اول قرار بگیرن....از دید من بتمن جزو بازیهایی که توی دسته دوم قرار میگیره.......
Bloodborne, Witcher 3: The wild hunt, Metal Gear Solid V: The phantom Pain --------->Perfect games
Batman: Arkham Knight, Halo 5---------->Great games
امسال من خیلی احساس خوشبختی کردم، چون توی یه سال 3 تا بازی اومد که نمونه هاشون هر 4-5 سال یه بار دیده میشن......
---------------------------
یه سوال از بچه ها.....فال اوت 4 هنوز نیومده....چرا اینقدر مطمئن هستین؟ من کم و بیش خوش بینم نسبت بهش که خیلی خوب باشه......ولی این 3 تا بازی تاپ امسال اصلا چیزای کمی نیستنا......از خیلی از بازیهای Bethesda بهتر هستن....
بلادبورن و متال گیر هردو انقلاب گیم پلی آزاد و روون بودن، یکیشون توی Response time (بلادبورن) و دیگری توی آزاد گذاشتن بازیکن توی Approach در رابطه با ماموریت هاش....
ویچر هم خب....ویچر بود.....کاملترین بازی RPG که تجربه کردم از زمان Elder Scrolls IV: Oblivion
رقبای فال اوت 4 رو دست کم نگیرید......هرکدوم ازین بازیها توسط تایتان های صنعت گیمینگ ساخته شدن....نه استدیو های متوسط.....
کوجیما یک نفره ولی اسمش بزرگتره از کل Bethesda
میازاکی رو دیگه اینروزا همه میشناسن....
CD Projekt Red هم بهترین استدیو نوپای صنعت هستش که با ساختن 3 تا بازی خودشو توی کلاس محبوب ترین استدیو های نقش آفرینی غربی ساز در حد BIOWARE و Bethesda و Obsidian نشون داد
یادش بخیر این مقاله توی 2011 اومد.....امسالم انتظار داشتم همچین مقاله هایی ببینم، ولی خب ندیدیم...
http://www.ign.com/articles/2011/09/24/top-five-reasons-dark-souls-will-eat-skyrims-face?page=1