بهترین بازیهای سال 2015 از نگاه سایتها و مجلات

ما با Goty کاری نداریم.همونطور که دارک سولزم Goty نشد آنچنان عوضش آخر نسلو کار داریم که میشیم بهترین بازین نسل:d

بازی که میازاکی میسازه محدود به سال نیس محدود به نسل:d

.

روزی میرسه که بازی سازی رسما به عنوان یک هنر شناخته میشه،و اون زمان منتقدان و مهم تر یه سری نظریه پرداز میان تو این حیطه که دیگه بازی ها رو با این فرم روال و ساده ای که نقد میشه نقد نمیکنن،میرن تو جراحی یه سری مسائل والاتر.اون موقعست که تو میری کتاب خونه تو قسمت ویدئوگیم کتاب «نظریه مولف در بازی های کامپیوتری» رو میخری که سه فصلش فقط مربوط به DeS و DaS و BBـه :دی یه سری کتاب دیگه هم هست خواستی بهت معرفی کنم مث «اگزیستیالیسم در دنیای سولز»و....:دی

واسه همینه که من بالا پایین نمی پرم واسه گوتی شدن،چون ایمان دارم به چیزی که گفتم.بازی هایی که الان اسمش رو میارن جلوش برای مقایسه در اون زمان تبدیل به سطحی نگری میشه،مگه نمیدونی یه زمانی میون آثار اروپایی، حرف،فقط حرفِ فیلمای کمدی بزن بکوب و farce هالیوود بود؟:دی

Best Strategy رو برای استارکرفت گذاشتن که برداره ببره خونه-ش دیگه:d ولی توی گوتی خیلی بعیده وارد بشه. دلیلش رو هم خودت بهتر میدونی. کلا اینکه استراتژی به عنوان گوتی انتخاب بشه به فاز اینا نمیخوره8-|
بهترین استراتژی رو که اگه استارکرفت عرضه هم نشه باز باید بهش بدن با این هجمه از مسابقات آنلاینی که واسش برگزار می کنن!:d
ولی یادت باشه اون سالی هم که WOL اومد خیلی جوایز گوتی رو درو کرد حتی اگه اون سال رد دد ردمشن عرضه نمیشد هیشکی جلودار استارکرفت نبود، هرچند در مورد HOtS یذره کم لطفی کردن که اونم به خاطر قیمت بالاش و نیازش به WOL بود ولی قضیه LOtV فرق داره، سایت ها یذره چشمشون رو باز کن استارکرفت خیلی از جوایز رو میبره!

توی جوایز GotY همیشه RPG ها شانس اولن! در نتیجه به نظر من محتمل ترین گزینه های به ترتیب F4 و W3 خواهند بود. از اون طرف MGSV هم به خاطر از اساس حماسی و بزرگ بودنش شانس زیادی داره و قشنگ رقیب جدی هست. در نتیجه من فکر میکنم رقابت بین این سه تا هست و جوایز بینشون پخش میشه. باقی موارد مثل BB و SC هم ممکنه هر کدوم یکی دوتا جایزه GotY گیرشون بیاد.

واقعا دلت میاد راجع به الماس میون بازیهای امسال همچین حرفی بزنی....بازی بی نظیر بود....نمونه گیم پلی اش رو هیچ بازی دیگه ای تا به امروز نداشته.....

- - -ویرایش - - -

شوخی؟ بلادبورن واقعا فوق العاده بود....بتمن بازی قشنگی بودش شکی نیست ولی واقعا ازون بازیهایی نبود که مثل بلادبورن تا سالیان سال توی خاطر آدم بمونه.....بازی هارو اگر بخوایم Tier بندی کنیم....اگر بلادبورن و ویچر و متال گیر توی دسته اول قرار بگیرن....از دید من بتمن جزو بازیهایی که توی دسته دوم قرار میگیره.......
Bloodborne, Witcher 3: The wild hunt, Metal Gear Solid V: The phantom Pain --------->Perfect games
Batman: Arkham Knight, Halo 5---------->Great games

امسال من خیلی احساس خوشبختی کردم، چون توی یه سال 3 تا بازی اومد که نمونه هاشون هر 4-5 سال یه بار دیده میشن......

---------------------------
یه سوال از بچه ها.....فال اوت 4 هنوز نیومده....چرا اینقدر مطمئن هستین؟ من کم و بیش خوش بینم نسبت بهش که خیلی خوب باشه......ولی این 3 تا بازی تاپ امسال اصلا چیزای کمی نیستنا......از خیلی از بازیهای Bethesda بهتر هستن....
بلادبورن و متال گیر هردو انقلاب گیم پلی آزاد و روون بودن، یکیشون توی Response time (بلادبورن) و دیگری توی آزاد گذاشتن بازیکن توی Approach در رابطه با ماموریت هاش....
ویچر هم خب....ویچر بود.....کاملترین بازی RPG که تجربه کردم از زمان Elder Scrolls IV: Oblivion
رقبای فال اوت 4 رو دست کم نگیرید......هرکدوم ازین بازیها توسط تایتان های صنعت گیمینگ ساخته شدن....نه استدیو های متوسط.....

کوجیما یک نفره ولی اسمش بزرگتره از کل Bethesda
میازاکی رو دیگه اینروزا همه میشناسن....
CD Projekt Red هم بهترین استدیو نوپای صنعت هستش که با ساختن 3 تا بازی خودشو توی کلاس محبوب ترین استدیو های نقش آفرینی غربی ساز در حد BIOWARE و Bethesda و Obsidian نشون داد

یادش بخیر این مقاله توی 2011 اومد.....امسالم انتظار داشتم همچین مقاله هایی ببینم، ولی خب ندیدیم...
http://www.ign.com/articles/2011/09/24/top-five-reasons-dark-souls-will-eat-skyrims-face?page=1
نظرت محترم و کاملا درسته و بازی گیم پلی فوق العاده کاملی داره... ولی من دلایل خودمو دارم واسه حرفم. البته فقط یه امید مسخره س و شانس گرفتن بیشترین جوایزو هم داره این بازی.

به نظر خودم شانس MGS V تو مدياي اين دوره و زمونه بيشتره، به خصوص اينكه بازي بيش از اينكه استوري محور باشه ستينگ محوره و one liner توش حرف اول رو ميزنه. آخرين MGS ئه كوجيما بودن هم مزيد بر علته كه اين عنوان بيشتر تو ذهنشون بمونه. بازيهاي one liner و پر از كات‌سين هميشه نشون دادن كه اقبال بيشتري دارن، نسبت به بازي‌هايي كه اپروچ متفاوتي تو روايت قصه‌شون دارن. شايد و شايد تازه بودن FO4 در روزهاي پاياني سال بتونه تهديدي براي اين قضيه باشه ولي خب اون بازي نيومده و نميشه گفت چقدرش جو خواهد بود (e.g Skyrim) و چقدرش جايزه‌ي واقعي (e.g New Vegas).

هرچند به نظرم هيچكدوم بهترين نيستن، BB رو بازي نكردم و FO4 هم كه نيومده، ولي تا اينجا بهترين Pillars of eternity بوده :d

آخرین ویرایش:
با بالا رفتن سن تعداد بازیهایی که بتونند هنوز مثل گذشته ها هیجان زدت بکنند و بتونند بیش از یکی دو ساعت پای کنسول نگه ت دارند هر روز کمتر و کمتر میشه.فکر میکنم به نقطه ای رسیدم که فقط یه بازی از میازاکی بتونه دوباره منو با بازی کردن آشتی بده.BB واسه ی من بی همتاست و تا زمانی که باهاش زندگی نکنی نمیفهمی با چه شاهکاری سر و کار داری.اینم مثل امثال HL2 و SOC ده سال دیگه که خواستن بهترین بازی نسل رو انتخاب کنند تو تک تک لیست ها میتونید تو رتبه های تک رقمی پیداش کنید.

بهترین بازی تا اینجا برای من بتمن بوده. ار پی جی دوست ندارم خیلی و نمیتونم راحب فال اوت و ویجر نظر درستی بدم:دی
پ.ن: با تمام وجود امیدوارم Mgs v چیزی نبره!

اگر آر پی جی باز هم نیستی بازم بشین ویچر بازی کن . خیلی حال میده . از همه لحاظ عالیه

ولی مجهول ترین نکته انتخاب بازی سال اینه که یک سری ژانر اصلا حساب نمیشن. ریسینگ، فایتینگ و استراتژی. من واقعا موندم چرا این سبک ها نمیتونن بازی سال باشن؟ در حالی که به جرات میتونم بگم توی هر 3تاشون بازی هایی هست که مراتب با کیفیت تر از بعضی بازیهایی هستن که نامزد میشن.

ولی مجهول ترین نکته انتخاب بازی سال اینه که یک سری ژانر اصلا حساب نمیشن. ریسینگ، فایتینگ و استراتژی. من واقعا موندم چرا این سبک ها نمیتونن بازی سال باشن؟ در حالی که به جرات میتونم بگم توی هر 3تاشون بازی هایی هست که مراتب با کیفیت تر از بعضی بازیهایی هستن که نامزد میشن.
همونطوری که تو دنیای فوتبال پست هایی چون گلر و دفاع ( البته کاناوارو استثنا بود :دی) توپ طلا نمی برن!:d

همونطوری که تو دنیای فوتبال پست هایی چون گلر و دفاع ( البته کاناوارو استثنا بود :دی) توپ طلا نمی برن!:d
نه خو اینجا فوتبال که نیست:دی کلا یه تصور غلط بر جمع حاکمه که میگه این سبک های نمیتونن بازی گوتی داشته باشن و واقعا هم ملت به ناخودآگاهشون تلقین شده که همینطوره:دی مثل اینان که میگن زن ها حق رانندگی ندارن:دی این موضوع گوتی نشدن این سبک ها به اندازه موضوع رانندگی زن ها جای لول داره.
بیشتر بازی های زیر مجموعه سبک Action Adventure شانس بردن گوتی دارن. فکر میکنم سلایق ملت بیشتر توی این موضوع دخیله.

پیش بینی نداره که :d F4 همون روزی که مشخص شد امسال عرضه میشه پرونده 2015 رو بست.:dبرید تاپیک 2016 بزنید :d البته مواظب باشیدسال دیگه DOOM , Dishonored هستن ، میتونه بازم ..... :d

همه میدونن Fallout 4 قرار عنوان خفنی باشه و گوتی خورش ملسه
اما اگه امسال گوتی رو به bloodborne بدن واقعا دل من و خیلیا رو شاد کردن
آخه این بازی هیچ ایرادی بهش وارد نیست و این که عنوان های قبلی میازاکی هم گوتی نگرفتن
این اگه بگیره خیلی خووبه

بین بازیای امسال من BB و MGS و بازی نکردم هنوز و F4 هم فکر نکنم وقت کنم بازی کنم ولی چیزی که واضحه اینه که امسال یک سال فوق العاده برای دنیای گیم بود... بعد سال تقریبا دست خالی ۲۰۱۴، امسال واقعا عالی بود‌.
بیشترین GOTY رو هم اگر F4 ببره، اگر Witcher ببره، اگر MGS ببره، اگر هر کدوم از بازیا حتی یک عنوان درپیتی از Acti ببره، باز هم هیچی از ارزش های این عناوین فوق العاده امسال کم نمیشه! :bighug:

به این خاطره که سبکی مث ریسینگ و فایتینگ فاقد اون زیبایی‌شناسی لازم برای بهترین شدنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or