بهترین بازیهای سال 2015 از نگاه سایتها و مجلات

من که دوست دارم متال گیر بشه. ولی با توجه به گستردگی زیاد فال اوت،احتمالا همه جوایز را درو میکنه.
رقابت اصلی به نظر من بین fo4 و mgs 5 هست.
بلاد بورن بعیده.
ویچر هم .....

- - -ویرایش - - -

امیدوارم بتمن مورد بی مهری قرار نگیره، لیاقتش خیلی بیشتر از بازخورداش بود!

با توجه به ایراد تو گیمپلی ،بعیده جایزه خاصی ببره.
حتی احتمال کاندید گوتی شدنش هم کمه.

تنها بازی که بعد از مدتها مجبور شدم دوبار تمومش کنم Bloodborne بود . گیم پلی بازی شاهکار به تمام معنا است .با اینکه احتمالا زیاد جایزه نمیگیره ولی بین بازیهای که دوستان گفتن تنها بازیه که مطمئنا DLC اش را می گیرم.

تا اینجا قابل پیشبینی، بچه ها مجلات و رسانه های زرد و ضایع و بی مصرف رو امسال خیلی خوب میشه تشخیص داد، هر بازی بجز سه تا بازی ویچر، بلادبورن و متال گیر امسال جایزه بگیره دیگه از اون سایت و مجله باید اجتناب کرد....چون این سه تا به صورت خیلی تابلویی از دیگر بازیهای عرضه شده سال بهتر هستن.

با توجه به ایراد تو گیمپلی ،بعیده جایزه خاصی ببره.
اگر منظورتون بتموبیل هست که بنظرم ایراد نبود,استفاده بیش از حد ازش بود.
خیلی ها بعد از یک مدت که قلق کنترل بتموبیل دستشون اومد هم خوششون اومد,توی نقد ها بیش از حد به بتموبیل گیر دادن.

به احتمال بالای ۸۵ درصد فال اوت جوایز رو درو می کنه مگه اینکه بازی خراب کنه که اون هم بعیده!
اما اگه از بازی تاد هاوارد فاکتور بگیریم ویچر و بلود بورن هم می تونه کاندید باشه!
امیدوارم هیلو هم جزو کاندید ها باشه چون واقعا به جز اندک ضعفهایی در داستان بازی در مجموع عالیه!
---------
گوتی من هم تا اینجا : the witcher 3

Fallout 4 که خیلی خطری میزنه ، حتی اگه اپسیلنی شبیه به 3 هم باشه کسی نمی تونه جلوش وایسه :دی ولی به شخصه برای من تا به الان Witcher 3 پرفکت ترین اثری بوده که امسال بازی کردم. لحظه لحظه ـش برام لذت بخش بود. به کل هیکل کرکتر اصلی هم گند نزدن ، میشن های کپی پیست شده با درجه سختی مختلف هم نداشت :دی واقعاً نمونه ی بارز یه بازی کامل بود از هر نظر :دی

امیدوارم بتمن مورد بی مهری قرار نگیره، لیاقتش خیلی بیشتر از بازخورداش بود!

الان تا اینجای کار بتمن ارکام نایت واقعا لیاقتش مثلا از ویچر 3 و بلاد و MGS V بالاتره؟

بازی رو از لحاظ گرافیک فنی و جو و محیط واقعا قبول دارم ولی اون قسمت تانک بازیش و داستان بشدت آبکیش تو سری سوم اش میکنه چه برسه به اینکه بخواد بازی سال بشه.

بهترین بازی تا اینجا برای من بتمن بوده. ار پی جی دوست ندارم خیلی و نمیتونم راحب فال اوت و ویجر نظر درستی بدم:دی
پ.ن: با تمام وجود امیدوارم Mgs v چیزی نبره!

الان تا اینجای کار بتمن ارکام نایت واقعا لیاقتش مثلا از ویچر 3 و بلاد و MGS V بالاتره؟

بازی رو از لحاظ گرافیک فنی و جو و محیط واقعا قبول دارم ولی اون قسمت تانک بازیش و داستان بشدت آبکیش تو سری سوم اش میکنه چه برسه به اینکه بخواد بازی سال بشه.
ویچر رو قبول دارم بهتر از بتمن هست، متال گیر هم بازی نکردم و بعید هم هست که بازی کنم ولی به شخصه بتمن رو بالاتر از بلادبورن میدونم!
به هرحال کسی انتظار نداره به اندازه اونا گوتی ببره ولی این جوری هم نباید باشه که فاصله خیلی زیادی به عناوین دیگه داشته باشه، حداقل یه سری از سایت ها باید انتخابش کنن!

ویچر رو قبول دارم بهتر از بتمن هست، متال گیر هم بازی نکردم و بعید هم هست که بازی کنم ولی به شخصه بتمن رو بالاتر از بلادبورن میدونم!
به هرحال کسی انتظار نداره به اندازه اونا گوتی ببره ولی این جوری هم نباید باشه که فاصله خیلی زیادی به عناوین دیگه داشته باشه، حداقل یه سری از سایت ها باید انتخابش کنن!

من خودم آرکارم سیتی رو خیلی دوست دارم
اما این نسخه آخری شخصا و به نظرم ( D : ) اصلا در اون حد جالب نبود ، ماشین بازی خیلی خسته کننده بود ، و داستان هم میتونست خفن تر باشه
و این که بلادبرن پایین تر از بتمن؟! نظر شخصیته اما به عنوان فن بلادبرن وظیفم دونستم بیام ازش دفاع کنم
بلادبرن از MGS V هم بالاتره و در کنار ویچر قرار میگیره (همچنین Fallout 4 )

این راکستدی با اون زیاده رویش توی استفاده از بتموبیل کار خراب کرد واسه جوایز و ...ریسکی که جواب نداد متاسفانه!
جوایزم که احتمالا MGS V درو میکنه جدا از شایسنگی هاش مورد بی مهری قرار گرفتن کوجیما پروداکشن هم توسط کونامی ،ی نرمش احساسی به وجود اورده
الان باد به سمت کوجیما میوزه برای جوایز.>:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or