به نظر من غیر از داستان این بازی 2 مشکل بزرگ داشت، یکی مادر بیس که برای کسایی که انلاین نمیشن بی تاثیره و در بهترین حالت نقش یک منو آپگرید و خریدن تجهیزات داره و ضرباهنگ بازی رو دچار مشکل میکنه. ایراد دوم هم اوپن ورد بازی هست که بسیار خلوته و pointless و بعد از چند ساعت خسته کننده میشه و مجبورت میکنه چند دقیقه ای تا رسیدن به محل ماموریت راه بری یا اسب سواری کنی که بازهم ضرباهنگ بازی رو دچار مشکل میکنه. به نظر من اگر این مکانیزم ها و گیم پلی رو در یک ساختار خطی مثل MGS3 قرار میدادن نتیجه خیلی بهتری میداشت
حال و حوصوله جرو بحث با یـ سری از دوستان که تهش میخوان 20 خط توجیه بیارن ندارم فقط همینو بگم که آخر سال جناب بتزدا و فن هاش رو تحمل کنید که حالا حالا رو مختونه![]()
گوتی که FO4 هست و بحثی توش نیست:d
دوست دارم بهترین RPG سال رو BB ببره تا مشت محکمی باشد بر دهان استکبار:d البته شکی توش نیست که BB گوتی خور نیست و بازی سال نمیشه و جوایز خیلی کمی هم میگیره. این رویه برای دارک سولز هم بوده:d
حال و حوصوله جرو بحث با یـ سری از دوستان که تهش میخوان 20 خط توجیه بیارن ندارم فقط همینو بگم که آخر سال جناب بتزدا و فن هاش رو تحمل کنید که حالا حالا رو مختونه![]()
چیزی که عوض داره گله نداره فقط خواستم بگم دارید رو مخ Fallout فن ها میرید بعدن که یـ سری مسائل پیش اومد گلگی نکنیدhttp://forum.bazicenter.com/thread96538/page47/#post3901859
@Kourosh جان لطف کن به این دوستان هم تذکر بده در رابطه با رومخ رفتن
با تشکر
رای من که Life Is Strange هست :dامیدوارم یه چندتایی GOTY بتونه جمع کنه
![]()
Best Strategy رو برای استارکرفت گذاشتن که برداره ببره خونه-ش دیگه:d ولی توی گوتی خیلی بعیده وارد بشه. دلیلش رو هم خودت بهتر میدونی. کلا اینکه استراتژی به عنوان گوتی انتخاب بشه به فاز اینا نمیخورهالبته بین گزینه های اصلی یه عنوان دیگه ای هم هست که البته اینجا کسی توجه نمی کنه ولی اکثر سایت ها ارزش زیادی واسش قائلن. روز عرضه استارکرفت هم تقریبا همزمان با فال اوت و توم ریدر هست، اگه باز هم بلیزارد بتونه معجزش رو تکرار کنه (مگه میشه نکنه؟؟:d) خیلی از جوایز به استارکرفت می رسه!