بهترین بازیهای سال 2015 از نگاه سایتها و مجلات

به نظر من غیر از داستان این بازی 2 مشکل بزرگ داشت، یکی مادر بیس که برای کسایی که انلاین نمیشن بی تاثیره و در بهترین حالت نقش یک منو آپگرید و خریدن تجهیزات داره و ضرباهنگ بازی رو دچار مشکل میکنه. ایراد دوم هم اوپن ورد بازی هست که بسیار خلوته و pointless و بعد از چند ساعت خسته کننده میشه و مجبورت میکنه چند دقیقه ای تا رسیدن به محل ماموریت راه بری یا اسب سواری کنی که بازهم ضرباهنگ بازی رو دچار مشکل میکنه. به نظر من اگر این مکانیزم ها و گیم پلی رو در یک ساختار خطی مثل MGS3 قرار میدادن نتیجه خیلی بهتری میداشت

واااااااااای نگو :d هردوتا چیزی که گفتی رو من می پرستم.....حالت PVP توی FOB که واقعا اعتیاد آوره(هنوز دارم بازی میکنم).....بازی هم OW بودنش کمک میکنه به اون گیم پلی وحشتناک خوب.....اگر اپن ورلد نبود نمی تونست تا این حد دست بازیکن رو برای انتخاب روش باز بگذاره......

از نظر من هیچ بازی ای جز Bloodborne لیاقت گوتی امسال رو نداره . متالگیر 5 که اصلا متالگیر نبود . چرندی بود که هیچ رابطه ای نتونستم باهاش برقرار کنم . ویچر 3 بازی خوب و غنی ای هستش ، اما در نحوه مبارزات و پیچیدگی های نقش آفرینی به سان یه مزاح بیمزه جلوی بلادبورن میمونه . اون فال اوت هم که نیومده.

حال و حوصوله جرو بحث با یـ سری از دوستان که تهش میخوان 20 خط توجیه بیارن ندارم فقط همینو بگم که آخر سال جناب بتزدا و فن هاش رو تحمل کنید که حالا حالا رو مختونه :)

گوتی که FO4 هست و بحثی توش نیست:d
دوست دارم بهترین RPG سال رو BB ببره تا مشت محکمی باشد بر دهان استکبار:d البته شکی توش نیست که BB گوتی خور نیست و بازی سال نمیشه و جوایز خیلی کمی هم میگیره. این رویه برای دارک سولز هم بوده:d

حال و حوصوله جرو بحث با یـ سری از دوستان که تهش میخوان 20 خط توجیه بیارن ندارم فقط همینو بگم که آخر سال جناب بتزدا و فن هاش رو تحمل کنید که حالا حالا رو مختونه :)

http://forum.bazicenter.com/thread96538/page47/#post3901859

[MENTION=47]Kourosh[/MENTION] جان لطف کن به این دوستان هم تذکر بده در رابطه با رو‌مخ رفتن
با تشکر

گوتی که FO4 هست و بحثی توش نیست:d
دوست دارم بهترین RPG سال رو BB ببره تا مشت محکمی باشد بر دهان استکبار:d البته شکی توش نیست که BB گوتی خور نیست و بازی سال نمیشه و جوایز خیلی کمی هم میگیره. این رویه برای دارک سولز هم بوده:d

ما با Goty کاری نداریم.همونطور که دارک سولزم Goty نشد آنچنان عوضش آخر نسلو کار داریم که میشیم بهترین بازین نسل:d

بازی که میازاکی میسازه محدود به سال نیس محدود به نسل:d

.

خب البته تعجبي نداره، اگه حرفي براي گفتن داشتي كه قطعا 100 خط هم مينوشتي! چندسال اينترنت رو كشف كردي كه 20 خط برات زياده؟ :))
بچه‌هاي عصر post-twitter شدن طرف مقابل بحث ما، يا خود خدا!!!! :)):))

http://forum.bazicenter.com/thread96538/page47/#post3901859

@Kourosh جان لطف کن به این دوستان هم تذکر بده در رابطه با رو‌مخ رفتن
با تشکر
چیزی که عوض داره گله نداره فقط خواستم بگم دارید رو مخ Fallout فن ها میرید بعدن که یـ سری مسائل پیش اومد گلگی نکنید ;) از این به بعدم وایمیسم و از پستا لذت میبرم ;) قصد توهین به کسی رو هم ندارم ...

[MENTION=33255]Roter Jäger[/MENTION]

دوست عزیز فعالیت شما هر جهت هر کی به F4 بده خر است، قابل تحسینه اما هر چقدر هم که الان به در و دیوار بزنی و چه می دونم بتزدا فلانه و از این حرفا .... تغییری تو اصل قضیه بوجود نمیاد که اونم صبر کردن برای عرضه بازی هست، شما هر طور حساب کنی، احتمال ترکوندن F4 امسال خیلی خیلی بالا هست، اینکه شاید درصدی از گوتی های این تاپیک برای این بازی باشه دقیقا احتمالش خیلی زیاد هست پس خودتو با جملاتی مثل بتزدا فلانه و هر کی به F4 بده زرده و .... اذیت نکن چون احتمال این اتفاق بارها رخ میده صحبت های تو هم تاثیری تو این قضیه نداره...

البته بین گزینه های اصلی یه عنوان دیگه ای هم هست که البته اینجا کسی توجه نمی کنه ولی اکثر سایت ها ارزش زیادی واسش قائلن. روز عرضه استارکرفت هم تقریبا همزمان با فال اوت و توم ریدر هست، اگه باز هم بلیزارد بتونه معجزش رو تکرار کنه (مگه میشه نکنه؟؟:d) خیلی از جوایز به استارکرفت می رسه!

این فال اوت 4 چون اخر سال میاد بعید نیست یه سری از سایت هارو که تو حال و هوای بازی هستن جوگیر کنه
ولی مطمئن باشید امسال ازون سالهایی نیست که مثل اب خوردن همه جایزه هارو درو کنه و قطعا رقابت سختی داره
نکته مهم هم اینه که بازی هنوز نیومده چجوری اینقدر با قاطعیت میگین میترکونه؟:|

رای من که Life Is Strange هست :d :x امیدوارم یه چندتایی GOTY بتونه جمع کنه :(

خدا خیرت بده, یکی حرف دل ما رو زد :d اگه اسم استودیو جای Dontnod مثلا Bethesda یا CD Projekt خورده بود الان منتقدا خود کشی کرده بودن پاش 8-| مهم اینه که بطور معنوی بهترین بازی ساله :d

البته بین گزینه های اصلی یه عنوان دیگه ای هم هست که البته اینجا کسی توجه نمی کنه ولی اکثر سایت ها ارزش زیادی واسش قائلن. روز عرضه استارکرفت هم تقریبا همزمان با فال اوت و توم ریدر هست، اگه باز هم بلیزارد بتونه معجزش رو تکرار کنه (مگه میشه نکنه؟؟:d) خیلی از جوایز به استارکرفت می رسه!
Best Strategy رو برای استارکرفت گذاشتن که برداره ببره خونه-ش دیگه:d ولی توی گوتی خیلی بعیده وارد بشه. دلیلش رو هم خودت بهتر میدونی. کلا اینکه استراتژی به عنوان گوتی انتخاب بشه به فاز اینا نمیخوره8-|

دل من میخواد MGS V جایز ها رو درو کنه، اما خب رقیب هایی مثل fallout 4 و witcher و bloodborne رو داره که از بین اینها بیشترین شانس برای witcher و mgs و fallout هست.

هر سه عنوان قابل احترام و با ارزش هستند، فقط من به خاطر اینکه با متال زندگی کردم دوس دارم ببره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or