کسی نه با بازی ها انحصاری سونی و نه با طرفداران سونی تو این topic نه قبلا کار داشته و نه الان کار داره . این شما و دوستان شمایید که گاه و بی گاه در تلاشید که بگید که witcher3 در سطح جوایزش نیست . یک دفعه میاید میگید رقبای ضعیفی داره ، یک دفعه دیگه میاید میگید جایزه ها از طرف سایت ها معتبری نبوده ، یک دفعه دیگه کلا اعتبار gotypick رو زیر سوال میبرین .همین که سایه طرفدارای سونی رو با تیر میزنن گویای هیتریسم و بی منطقیه. من از بازیهای هر سه پلتفرم سونی، مایکروسافت و نینتندو لذت میبرم. البته بیشتر از بازیهای ژاپنی که روی پلتفرمای سونی و نینتندو هستن بیشتر.
هنوز تو همین خطها هستین متاسفانه که فن های سونی خیلی زیادن و زور میگن و... طوری که دو نفر مدیر و تحریریه فن سونی باشن یه لشکر بهشون حمله میکنن. بیخیال این کارا شین. از لحاظ جمعیت اول فنهای PC همه جا اکثریتن بعد فنهای سونی و مایکرو به یه اندازه. و اینم فقط آماره دلیل نمیشه بد یا خوب باشن هر کدوم از این گروهها.
این که ان قدر روی این نظرتون اصرار میکنید و نظر خودتون رو فکت میدونید و کلا منکر ارزش این آرا میشید ، چیزی جز ترول نمیتونه باشه .شما نظرتون رو در مورد «ویچر» گفتید و فکر نکنم نیاز به این همه بحث و جدل برای اثبات اینکه این بازی یک سطح پایی تر هست وجود داشته باشه. از نظر شما پایین تر هست و از نظر خیلی اینطور نیست. هرکسی نظرش رو میگه و تمام. ولی اینکه بخواهیم بگیم این آراء اهمیت نداره و فلان بازی معمولی هست و ... میشه ترول نه بحث منطقی.
این بحثی که شما راه انداختی مصداق کامل سفسطه red herring ( شاه ماهی سرخ ) هستش .من صد بار گفتم باید سبک بازی رو دید.
داستان رزیدنت اویل4 هم تو دنیای واقعی اتفاق میوفته نه تو خواب و خیال. مثلا یه استعاره از لیون با یه کلاهخود و قداره نمیاد جلوی چشمش بخواد بکشتنش. مستحضر هستین دیگه؟
خب الان بگم فن سونی هستم راحت میشین؟ من که از سونی پول نمیگیرم، واقعا این فکرا چیه دارین؟ یه حقیقته دارم میگم شما بگو فلان بازی شده 97 یا 99 ببین چند تا نقد داشته؟ بذار برچسب بزنن چه فرقی واسه من داره؟ فقط گفتم که یه سری مسائل روشن شه. یه نمونه بازیای دیوید کیج چون انحصاری کنسول سونی بودن همه حتی HR رو هم مورد عنایت قرار میدادن بعد چند صباحی که بازیای از این دست زیاد شدن شد به به و چه چه و شاهکار... قضیه اظهر من الشمسه کی بی منطقه. نمیگم فن سونی یا هر هر کمپانی دیگه ای توشون بی منطق نیست ولی خب طرف مقابل وضعشون به مراتب بدتره.
اون بازی با متای 97 یا 99 چند تا نقد داره واقعا؟ اگه 98 تا نقد داشت متاش همون 97 یا 99 باقی میموند؟ اون تعداد نقد که گفتمم خیلی مهمه.
بله صد در صد تروله که میگیم بازی با 98 تا نقد چنین متایی که گرفته و واضحا در عمل بازی هست که بیشترین ستایش ازش توسط منتقدین شده. دقیقا مثل بازی فجیع دیوید کیج HR (بی مویی-فاقد گیم پلی و کلا در سطح 0) که البته مدیونید فکر کنید راه روی بازیهای شاهکار دیگه باز کرد.
بحث این topic در مورد " برترین بازی ها سال 2015 " هست و شما ادعا کردی که witcher 3 در حد جوایزش نیست ولی توی هر پستت داری بیشتر سعی میکنی که فضای این topic رو به سمت pc vs console و یا Microsoft vs sony پیش میبری ، اخیرا هم که پای دیوید کیج رو هم به بحث کشیدی .Red herring is a kind of fallacy that is an irrelevant topic introduced in an argument to divert the attention of listeners or readers from the original issue
اگر تونستی رو بحث تمرکز کنی هی چیزای دیگه رو نکشی وسط خیلی خوب میشه.. یه نمونه بازیای دیوید کیج چون انحصاری کنسول سونی بودن همه حتی HR رو هم مورد عنایت قرار میدادن بعد چند صباحی که بازیای از این دست زیاد شدن شد به به و چه چه و شاهکار... قضیه اظهر من الشمسه کی بی منطقه. نمیگم فن سونی یا هر هر کمپانی دیگه ای توشون بی منطق نیست ولی خب طرف مقابل وضعشون به مراتب بدتره.
نمیگم فن سونی یا هر هر کمپانی دیگه ای توشون بی منطق نیست ولی خب طرف مقابل وضعشون به مراتب بدتره.
من هم اشتیاقی برای ادامه دادن این بحث ندارم ، ولی باید به چند تا نکته اشاره کنم :من قبلا گفتم واقعا فن کنسول خاصی نیستم ولی سونی و نینتندو رو دوست دارم. به پی سی هم کار ندارم بهش نفرت یا علاقه داشته باشم. (اصلا یک کلمه هم یادم نیست در موردش گفته باشم)
بهتره بیخیال این بحث شیم... قبلا دلایلم رو گفتم چرا... البته هر کس بدون شک گیمر باشه با خودش فکر کنه میفهمه بهترین بازی عمرش که انجام داده چیا بودن. مسلما کسی نیست این بازی رو مثلا به GTA V ارجحیت بده. البته شایدم یه عده باشن ولی چنین مقامی لایق ساخته های استدیوهایی مثل راک استار، ND، بانجی و امثالهمه. در مورد این آمار و ارقام که گفتم زمان بگذره همه چی مشخص میشه.
بیربط نبود! همیشه با بازیهای انحصاری سونی تو این سایت اینطور رفتار شده، این مثال رو زدم که بگم همینطور که قبلا این مورد (حتی چند نفر تا تو بخش اخبار صحبتهای کیج گذاشته میشد کم میموند بیان فحش بدن...) و موارد مشابه رو دیدیم الانم تو این تاپیک داریم چنین خوشحالی ای میبینیم و به محض اینکه یه سال-دو سال-سه سال یا هر وقت دیگه یه بازی جز انحصاری کنسول مورد غضب دوستان این رکورد رو باز اینطوری بشکونه اعتراضات برخلاف الان 100% شروع میشه.
بازم میگم بیخیال بحث. کلا اسم سونی میاد وسط تو این سایت همه حمله میکنن و آدم رو متهم میکنن حالا تاپیک نمرات بازیاش باشه، حرف یکی از مسئولاش باشه یا هر چی.
صبر میکنم تا وقت مناسب بشه بحث کرد الان هر چی میگیم یه چیز دیگه جواب میگیریم. فقط جنگ کنسولها و PC رو نمیدونم از کجا در اوردین؟
اومدیم و از پایانش خوشت نیومد یا چمیدونم گیم پلی اش از اواسط بازی خسته کننده شد و برات تجربه بدی شد چرا آخه قبل بازی کردن آدم باید بگه بی نظیره، بی نظیر؟![]()
والا با اون تعریف تو فکر کردم 32 تا پایان بازی رو تجربه کردیچون تا اینجایی که بازی کردم بینظیره. هر موقع به نظرم بد شد، میام میگم بد شد![]()
خب منظور دوستان هم از همون اول این بوده دیگه! ولی نمیدونم چرا بعضیا میخوان امسال رو هر جوری شده ربطش بدن به انتخاب دهه اخیر یا حتی تاریخ از نظر همه گیمرا و منتقدین صنعت گیم lol ! بنظرم وقتی راک استار ناتی داگ سانتا مونیکا و دو سه تای دیگه تو این نسل عناوینشون رو منتشر کردن میشه با دید بهتری نظر داد.من هم اشتیاقی برای ادامه دادن این بحث ندارم ، ولی باید به چند تا نکته اشاره کنم :
1- شما در پست قبلیت باز هم از سفسطه red herring استفاده کردی و یک موضوع کاملا بی ربط رو پیش کشیدی تا از بحث اصلی طفره بری . شما هر چه قدر دوست دارید میتونید از این جور تکنیک ها استفاده کنید ، فقط فکر نکنید بقیه متوجه این جور مسائل نمیشن .
2-راجع به این بخش از پست شما :
" البته هر کس بدون شک گیمر باشه با خودش فکر کنه میفهمه بهترین بازی عمرش که انجام داده چیا بودن. مسلما کسی نیست این بازی رو مثلا به GTA V ارجحیت بده. البته شایدم یه عده باشن ولی چنین مقامی لایق ساخته های استدیوهایی مثل راک استار، ND، بانجی و امثالهمه. "
ششما در جایگاهی نیستید که در مورد اعتبار developer ها مختلف تصمیم گیری کنید و developer هارو رده بندی کنید و نظر شخصی خودتونو فکت بدونید .
شما در بخش دیگه از پستتون نوشتید که " به پی سی هم کار ندارم بهش نفرت یا علاقه داشته باشم. (اصلا یک کلمه هم یادم نیست در موردش گفته باشم)" ، شما وقتی طبق گفته خودتون با pc اصلا کار ندارید ، پس مسلما نمیتونید شناخت دقیقی از طیف وسیعی از بازی ها مثل witcher1 و یا baldurs gate ها و یا مثلا شماره ها قدیمی tes و ... داشته باشید و در نتیجه نمیتونید شناخت دقیقی از طیف وسیعی از developer ها داشته باشید و در نتیجه نظرتون ، که به طرز جالبی فکت هم میدونیدش ، از روی عدم آگاهیه .
3- شاید لحن من کمی تند بوده باشه ، امیدوارم دلخوری و کدورت به وجود نیمده باشه . اون طور که مشخصه ، شما هم دلیلی واقعی و فنی برای ادعاتون ذر مورد witcher 3 ندارید ، پس لطفا با بهانه تراشی ها الکی به این بحث ادامه ندید .
بله ... خوبه تازه انحصاری نداشت مثلا:
Winners: Publishers/Devs/Games
1. Sony Interactive Entertainment - 5 Awards
2. Psyonix - 3 Awards
2. Sam Barlow - 3 Awards
4. Introversion Software - 1 Award
4. Warner Bros. Interactive Entertainment - 1 Award
4. Microsoft - 1 Award
4. Bethesda Game Studios - 1 Award[/QUOTE
خوبه، واقعا خوشحالم بابت انتخابش، انتخاب های خوبی داشت ، البته جای witcher 3 خالیه در بین عناوین.
این until down رو بازی نکردم ولی هر کسی گرفته خیلی راضی بوده، باید بازی خوبی باشه. از انتخاب fallout 4 هم واقعا خوشحالم.
ای کاش کارمک داخل id software میموند.... ای کاش دوباره برگرده به صنعت بازیسازی.