سفسطه چی! خب حداقل بزار یه 4تا سایت و مجله معتبر بین المللی TW3 رو جز 5 یا 10 بازی برتر تاریخ خودشون معرفی کنن(حتی در سبک خودش!) بعد بیا بگو منظور من از اون حرف دشمنی پنهان با TW3 بوده lol
فعلا فقط یه سایت مشهور رتبه بندی برترین بازیهای تاریخش رو هم نه" بلکه عناوین RPG برتر تاریخ رو داده بیرون بنام Gamespot که تو لیست 25تاییش اثری از TW3 نیست.گرچه خودت گفته بودی لیستی که dragon age inquisition توش نباشه از پایه ساقطه!:rolleyes:
بین مجله ها هم EDGE که معرف حضور همه هست خدمت شما آخرین لیستش:
49 - The Witcher III
48 - Far Cry 4
.
.
23 - Uncharted 2
.
.
16 - MGS V: The Phantom Pain
.
.
5 - Half-Life 2
4 - Bloodborne
3 - The Last of Us
2 - GTA V
1 - Dark Souls
لابد dragon age inquisition که بازی سال 2014 شده توی لیست های گوناگون کولاک کرده دیگه! خوشحال میشم یه چندتایی رو نام ببری؟ در مورد TW3 هم همینطور" صبر میکنیم ببینیم چندتا لیست از مجله ها و سایتهای معتبر میاد بیرون که این عنوان جز چندتای برتر تاریخشون قرار میگیره! اگه اینجوری شد پس این به قول شما رکورد شکنی هاش معنی پیدا میکنه مثل TLOU و U2 که وقتی لیست های گوناگون رو نگاه میکنی معمولا جز چندتای برتر نسل که هیچی بلکه تاریخ قرار دارن! اما اگه اینجوری نشد خودت باید دنبال چراش بگردی
با این پست بی ربطت ، منطق رو راهی بیمارستان کردی !
خیلی جالبه که معیارهاتون برای آگاهی از کیفیت یک بازی و افتخارات یک بازی ، یهویی از تعداد جوایز goty به تعداد حضور در لیست های " بهترین بازی تاریخ " و رتبه بازی تو همچین لیست هایی ، تغییر کرد ! انگار نه انگار که همین دوسه صفحه پیش یه عده از دوستانتون داشتن میگفتن که" تعداد goty های tlou یک شماره از تعداد goty های witcher3 بیشتره ، پس tlou پرافتخارترین بازی تاریخه ! "
البته من مطمئن بودم که با رکوردشکنی witcher3 و با توجه به این دیگه رکورد goty ها مربوط به یک بازی انحصاری نیست ، به طرز کاملا ناگهانی (!) ، این goty ها ارزش خودشونو از دست میدن و به موضوعاتی کاملا پوچ و بی معنی تبدیل میشن ! این تغییر عظیم معیارها و این رنسانس عقیدتی رو هم پیشبینی کرده بودم !
خیلی جالبه که برای تخریب ارزش ها witcher3 به لیست های " برترین ها تاریخ " پناه بردی ، لیست هایی که ان قدر پر اشکالن که هر وقت یکی از این لیست ها مشخص میشه و یک topic در مورد این لیست ها زده میشه ، محتوای اکثر پست ها کاربرا در اعتراض به لیست و حتی مسخره کردن اون لیسته .
هر کسی که هر دو سبک wrpg و jrpg رو تجربه کرده باشه ، این رو میدونه که این دو سبک به قدری تفاوت دارن که نباید در یک رده بندی محسوب بشن . به همین در شناخت برترین عناوین نقش آفرینی غربی بهتره اگر قراره به این لیست ها توجه کنیم ، حداقل به لیست های " the best rpg game on pc " توجه کنیم که فقط به رتبه بندی wrpg ها پرداختن .
به عتوان مثال لیست pc gamer :
http://www.pcgamer.com/the-best-rpgs-of-all-time-1/
رتبه witcher 3 توی این لیست چهارمه و رتبه dragon age : origins تو این لیست یازدهمه .
یا لیست rock paper shotgun :
https://www.rockpapershotgun.com/2015/07/10/best-rpg/
رتبه witcher3 توی این لیست هفتمه و رتبه dragon age : origins تو این لیست یازدهمه .
و یا لیست pcgamesN :
http://www.pcgamesn.com/15-best-rpgs-pc
هر دو بازی witcher3 و dragon age : origins توی این لیست حضور دارن .
البته در این لیست ها اکثرا به جای da : o ، da : I رو قرار میدن . هر دو نسخه شاهکارن ولی چون da : o از نظر المان ها نقش آفرینی قوی تره ، در این جور لیست ها بیش تر بهش بها داده میشه .
1-witcher3 بر اساس تعداد goty ها در حال حاضر پرافتخار ترین بازی تاریخه و تعداد بسیار زیادی از این جوایز readers pick هست و انتخاب خود گیمرهاست ، پس سعی نکن موفقیت ها witcher3 رو زیر سوال ببری و سعی کن با موفقیت هاش خودت رو وفق بدی .
2-من علاقه ای نداشتم که در این topic در مورد dragon age : inquisition مطلبی بنویسم ، ولی حالا که شما به این بازی هم حمله کردید ، توصیه زیر رو به شما میکنم :
da : I در سال 2014 ، game of the year شد ، در سالی غنی از بازی های نقش آفرینی ، در سالی که عناوین نقش آفرینی با کیفیتی مثل divinity : original sin و wasteland 2 و dark souls 2 عرضه شدن . da : i با برنده شدن این جوایز در سالی که رقبای سرسختی حتی در ژانر خودش داشت ، نشون داد که یک شاهکار به تمام معناست ، پس سعی کن خودت رو با موفقیت هاش سازگار کنی .
3-هر دو بازی witcher3 و da : I عناوینی شاهکاری هستن و اگر از عنوانی مثل tlou برتر نباشن ، مسلما کمتر هم نیستن . سعی کن خودتو با این حقیقت هماهنگ کنی .
4- شعور مخاطبت رو ان قدر کم فرض نکن و سعی نکن که به شعور مخاطبت توهین کنی .
واقعا تلاش یه عده برای ترول کردن شاهکارهایی مثل The Witcher 3 و The Last Of Us ستودنی هست :confused:
مگه میشه TW3 رو به این راحتی ترول کرد و منکر ارزشهای این بازی شد؟ همین مورد هم برای TLOU صدق میکنه. مگه میشه منکر شاهکار بودن این عنوان شد؟ مگه TLOU کم رکورد داره
پر افتخارترین بازی نسل قبل
پر افتخارترین انحصاری
یکی از 5 بازی برتر نسل قبل
اینها فقط گوشه ای از افتخارات بازی TLOU هست پس سعی در ترول کردن این عنوان کار بیهوده ای هست.
افتخارات TW3 و TLOU اونقدر زیاد هست که با ترول کردن اونا به هر شکلی فقط خودتون رو زیر سوال میبرید. لطفا دیگه به این بحث های بچه گانه ادامه ندهید
الان دقیقا چه کسی در حال تلاش برای ترول tlou هست ؟ کسی کیفیت بالای tlou رو انکار کرد ؟
الکی سعی در گل آلود کردن آب نکنید ، که بعدا بتونید به ماهیگیری بپردازید !
مسلما کسی که tlou رو تجربه کره باشه ، نمیتونه منکر شاهکار بودن این بازی بشه . البته همین شرایط برای witcher3 و da : I هم وجود داره . و کسی که به این بازی ها توهین میکنه و موفقیت های این بازی هارو زیر سوال میبره ، در واقع داره به منطق و عقلانیت توهین میکنه .