بهترین بازیهای سال 2015 از نگاه سایتها و مجلات

شما اول به ما بگو توی اون سه سال که TLOU رکورد داشت ، چی به شما رسید دقیقا ؟!

اصلا بحث من تعداد گوتی های TLoU نیست عزیزم. چه 3000 تا چه 3 تا گوتی میبرد برای من چندان فرقی نمیکرد. از بهترین بازیهای نسل قبل بود. (اگه نگیم بهترین) رکورد شکوندنش فقط باعث خوشحالیه. در همین حد.

آیا الان که رکورد شکسته شد ، داری به دیوار مشت میکوبی ؟
:O

طبق شواهد اون کسی که داره سوزش رو احساس میکنه ، من نیستم و شخص دیگریه .

برای من به شخصه اصلا فرقی نمیکنه که کی الان رکورد دار هستش. میتونید رکوردشکنی Witcher 3 رو به کلکسیون افتخاراتتون اضافه کنید. ;)-)

سفسطه چی! خب حداقل بزار یه 4تا سایت و مجله معتبر بین المللی TW3 رو جز 5 یا 10 بازی برتر تاریخ خودشون معرفی کنن(حتی در سبک خودش!) بعد بیا بگو منظور من از اون حرف دشمنی پنهان با TW3 بوده lol

فعلا فقط یه سایت مشهور رتبه بندی برترین بازیهای تاریخش رو هم نه" بلکه عناوین RPG برتر تاریخ رو داده بیرون بنام Gamespot که تو لیست 25تاییش اثری از TW3 نیست.گرچه خودت گفته بودی لیستی که dragon age inquisition توش نباشه از پایه ساقطه!:rolleyes:

بین مجله ها هم EDGE که معرف حضور همه هست خدمت شما آخرین لیستش:

49 - The Witcher III
48 - Far Cry 4
.
.
23 - Uncharted 2
.
.
16 - MGS V: The Phantom Pain
.
.
5 - Half-Life 2
4 - Bloodborne
3 - The Last of Us
2 - GTA V
1 - Dark Souls

لابد dragon age inquisition که بازی سال 2014 شده توی لیست های گوناگون کولاک کرده دیگه! خوشحال میشم یه چندتایی رو نام ببری؟ در مورد TW3 هم همینطور" صبر میکنیم ببینیم چندتا لیست از مجله ها و سایتهای معتبر میاد بیرون که این عنوان جز چندتای برتر تاریخشون قرار میگیره! اگه اینجوری شد پس این به قول شما رکورد شکنی هاش معنی پیدا میکنه مثل TLOU و U2 که وقتی لیست های گوناگون رو نگاه میکنی معمولا جز چندتای برتر نسل که هیچی بلکه تاریخ قرار دارن! اما اگه اینجوری نشد خودت باید دنبال چراش بگردی
با این پست بی ربطت ، منطق رو راهی بیمارستان کردی !
خیلی جالبه که معیارهاتون برای آگاهی از کیفیت یک بازی و افتخارات یک بازی ، یهویی از تعداد جوایز goty به تعداد حضور در لیست های " بهترین بازی تاریخ " و رتبه بازی تو همچین لیست هایی ، تغییر کرد ! انگار نه انگار که همین دوسه صفحه پیش یه عده از دوستانتون داشتن میگفتن که" تعداد goty های tlou یک شماره از تعداد goty های witcher3 بیشتره ، پس tlou پرافتخارترین بازی تاریخه ! "
البته من مطمئن بودم که با رکوردشکنی witcher3 و با توجه به این دیگه رکورد goty ها مربوط به یک بازی انحصاری نیست ، به طرز کاملا ناگهانی (!) ، این goty ها ارزش خودشونو از دست میدن و به موضوعاتی کاملا پوچ و بی معنی تبدیل میشن ! این تغییر عظیم معیارها و این رنسانس عقیدتی رو هم پیشبینی کرده بودم !
خیلی جالبه که برای تخریب ارزش ها witcher3 به لیست های " برترین ها تاریخ " پناه بردی ، لیست هایی که ان قدر پر اشکالن که هر وقت یکی از این لیست ها مشخص میشه و یک topic در مورد این لیست ها زده میشه ، محتوای اکثر پست ها کاربرا در اعتراض به لیست و حتی مسخره کردن اون لیسته .
هر کسی که هر دو سبک wrpg و jrpg رو تجربه کرده باشه ، این رو میدونه که این دو سبک به قدری تفاوت دارن که نباید در یک رده بندی محسوب بشن . به همین در شناخت برترین عناوین نقش آفرینی غربی بهتره اگر قراره به این لیست ها توجه کنیم ، حداقل به لیست های " the best rpg game on pc " توجه کنیم که فقط به رتبه بندی wrpg ها پرداختن .
به عتوان مثال لیست pc gamer :
http://www.pcgamer.com/the-best-rpgs-of-all-time-1/
رتبه witcher 3 توی این لیست چهارمه و رتبه dragon age : origins تو این لیست یازدهمه .
یا لیست rock paper shotgun :
https://www.rockpapershotgun.com/2015/07/10/best-rpg/
رتبه witcher3 توی این لیست هفتمه و رتبه dragon age : origins تو این لیست یازدهمه .
و یا لیست pcgamesN :
http://www.pcgamesn.com/15-best-rpgs-pc
هر دو بازی witcher3 و dragon age : origins توی این لیست حضور دارن .

البته در این لیست ها اکثرا به جای da : o ، da : I رو قرار میدن . هر دو نسخه شاهکارن ولی چون da : o از نظر المان ها نقش آفرینی قوی تره ، در این جور لیست ها بیش تر بهش بها داده میشه .
1-witcher3 بر اساس تعداد goty ها در حال حاضر پرافتخار ترین بازی تاریخه و تعداد بسیار زیادی از این جوایز readers pick هست و انتخاب خود گیمرهاست ، پس سعی نکن موفقیت ها witcher3 رو زیر سوال ببری و سعی کن با موفقیت هاش خودت رو وفق بدی .
2-من علاقه ای نداشتم که در این topic در مورد dragon age : inquisition مطلبی بنویسم ، ولی حالا که شما به این بازی هم حمله کردید ، توصیه زیر رو به شما میکنم :
da : I در سال 2014 ، game of the year شد ، در سالی غنی از بازی های نقش آفرینی ، در سالی که عناوین نقش آفرینی با کیفیتی مثل divinity : original sin و wasteland 2 و dark souls 2 عرضه شدن . da : i با برنده شدن این جوایز در سالی که رقبای سرسختی حتی در ژانر خودش داشت ، نشون داد که یک شاهکار به تمام معناست ، پس سعی کن خودت رو با موفقیت هاش سازگار کنی .
3-هر دو بازی witcher3 و da : I عناوینی شاهکاری هستن و اگر از عنوانی مثل tlou برتر نباشن ، مسلما کمتر هم نیستن . سعی کن خودتو با این حقیقت هماهنگ کنی .
4- شعور مخاطبت رو ان قدر کم فرض نکن و سعی نکن که به شعور مخاطبت توهین کنی .

واقعا تلاش یه عده برای ترول کردن شاهکارهایی مثل The Witcher 3 و The Last Of Us ستودنی هست :confused:

مگه میشه TW3 رو به این راحتی ترول کرد و منکر ارزشهای این بازی شد؟ همین مورد هم برای TLOU صدق میکنه. مگه میشه منکر شاهکار بودن این عنوان شد؟ مگه TLOU کم رکورد داره

پر افتخارترین بازی نسل قبل
پر افتخارترین انحصاری
یکی از 5 بازی برتر نسل قبل

اینها فقط گوشه ای از افتخارات بازی TLOU هست پس سعی در ترول کردن این عنوان کار بیهوده ای هست.

افتخارات TW3 و TLOU اونقدر زیاد هست که با ترول کردن اونا به هر شکلی فقط خودتون رو زیر سوال میبرید. لطفا دیگه به این بحث های بچه گانه ادامه ندهید
الان دقیقا چه کسی در حال تلاش برای ترول tlou هست ؟ کسی کیفیت بالای tlou رو انکار کرد ؟
الکی سعی در گل آلود کردن آب نکنید ، که بعدا بتونید به ماهیگیری بپردازید !
مسلما کسی که tlou رو تجربه کره باشه ، نمیتونه منکر شاهکار بودن این بازی بشه . البته همین شرایط برای witcher3 و da : I هم وجود داره . و کسی که به این بازی ها توهین میکنه و موفقیت های این بازی هارو زیر سوال میبره ، در واقع داره به منطق و عقلانیت توهین میکنه .

آخرین ویرایش:
واقعا تلاش یه عده برای ترول کردن شاهکارهایی مثل The Witcher 3 و The Last Of Us ستودنی هست :confused:

مگه میشه TW3 رو به این راحتی ترول کرد و منکر ارزشهای این بازی شد؟ همین مورد هم برای TLOU صدق میکنه. مگه میشه منکر شاهکار بودن این عنوان شد؟ مگه TLOU کم رکورد داره

پر افتخارترین بازی نسل قبل
پر افتخارترین انحصاری
یکی از 5 بازی برتر نسل قبل

اینها فقط گوشه ای از افتخارات بازی TLOU هست پس سعی در ترول کردن این عنوان کار بیهوده ای هست.

افتخارات TW3 و TLOU اونقدر زیاد هست که با ترول کردن اونا به هر شکلی فقط خودتون رو زیر سوال میبرید. لطفا دیگه به این بحث های بچه گانه ادامه ندهید

• Like
Reactions: mohsen2012
به جای خون و خون‌ریزی، دو طرف دعوا قبول کنن که جفت بازیا شاهکار هستن و از بهترینای تاریخ :دی
به شخصه TLOU بهترین بازی زندگیمه، حالا می‌خواد 249 تا GOTY برده باشه، می‌خواد هیچی نبرده باشه!

ویچر 3 هم یه مقداریشو بازی کردم تا این جا محشر کبری بوده و مستحق هر گونه تعریف و تمجید.

بحث کردن در مورد بازیها یعنی ترول؟ من گفتم TW3 بازی بی ارزشیه؟ خوبه خودم دارم الان بازیش میکنم و تقریبا آخراشم.گرچه هم سبک نیستن اما دلیل هام رو بعد از اتمامش میگم که چرا تو بیشتر موارد یه لول کامل پایینتر از TLOU قرار داره و یا در بعضی موارد نسبت به Bloodborne

شما نظرتون رو در مورد «ویچر» گفتید و فکر نکنم نیاز به این همه بحث و جدل برای اثبات اینکه این بازی یک سطح پایی تر هست وجود داشته باشه. از نظر شما پایین تر هست و از نظر خیلی اینطور نیست. هرکسی نظرش رو میگه و تمام. ولی اینکه بخواهیم بگیم این آراء اهمیت نداره و فلان بازی معمولی هست و ... میشه ترول نه بحث منطقی.

به زور که نمیشه چیزی رو بالا کشید. TW3 بازی خوبیه منم قبول دارم ولی واقع بین بخوایم باشیم تو سال خودش خیلی خوب عمل کرده مثل 2014 که dragon age inquisition خیلی خوب عمل کرد ولی چه ربطی داره به بهترین بودن تو تاریخ!!

شما همین TW3 رو بزارید کنار GTAV TLOU UNCHARTED 2 RE4 خیلی از عناصرش شرمنده میشه.داستان/ گیم پلی/ شخصیت پردازی بصورت آشکاری سطحشون تو TW3 از بازیهای فوق پایینتره.حالا یعنی اگه 2014 اون بلاگه فرضا 700 تا سایت و مجله پیدا میکرد که ثبت کنه و 255 عدد از اونا به dragon age inquisition رای میدادن میشد پر افتخارترین بازی تاریخ خخخخخ....

زمان مشخص میکنه چه چیزی بیشتر تو صنعت گیم تاثیر گذاشته نه جنجال و هیاهو.نمونه هاش هم فراوون!

• Like
Reactions: Skull Knight
به زور که نمیشه چیزی رو بالا کشید. TW3 بازی خوبیه منم قبول دارم ولی واقع بین بخوایم باشیم تو سال خودش خیلی خوب عمل کرده مثل 2014 که dragon age inquisition خیلی خوب عمل کرد ولی چه ربطی داره به بهترین بودن تو تاریخ!!

شما همین TW3 رو بزارید کنار GTAV TLOU UNCHARTED 2 RE4 خیلی از عناصرش شرمنده میشه.داستان/ گیم پلی/ شخصیت پردازی بصورت آشکاری سطحشون تو TW3 از بازیهای فوق پایینتره.حالا یعنی اگه 2014 اون بلاگه فرضا 700 تا سایت و مجله پیدا میکرد که ثبت کنه و 255 عدد از اونا به dragon age inquisition رای میدادن میشد پر افتخارترین بازی تاریخ خخخخخ....

زمان مشخص میکنه چه چیزی بیشتر تو صنعت گیم تاثیر گذاشته نه جنجال و هیاهو.نمونه هاش هم فراوون!
دوست عزیز لطف کن یه نسخه از این TW3 که شما بازی کردی هم بده بقیه بازی کنن، چون مثل اینکه اون چیزی که ما بازی کردیم با TW3 شما فرق میکنه :D مقایسه داستان TW3 با RE4 و GTA V و بدتر از اون پایین تر دونستنش نسبت به اون دو تا، ظلمی آشکار در حق مقوله "داستان نویسی" هست :D RE4 برای من بهترین بازی 3 بعدی تاریخ هست، ولی دیگه داستانش همچین چیز خاصی نداره :D در ضمن TW3 یکی از Perfect ترین بازی های ده سال اخیر هست، با این حرفها نمیشه خرابش کرد، حالا یکی فکر میکنه فلان بازی ازش بهتره مسلما نظرش محترمه و هیچ فکتی این وسط وجود نداره، ولی کیفیت فوق العاده عالی بازی چیزی هست که این بازی رو برای خیلی ها بالاتر از هر عنوان دیگه ای تو این نسل قرار میده.

دوست عزیز لطف کن یه نسخه از این TW3 که شما بازی کردی هم بده بقیه بازی کنن، چون مثل اینکه اون چیزی که ما بازی کردیم با TW3 شما فرق میکنه :D مقایسه داستان TW3 با RE4 و GTA V و بدتر از اون پایین تر دونستنش نسبت به اون دو تا، ظلمی آشکار در حق مقوله "داستان نویسی" هست :D RE4 برای من بهترین بازی 3 بعدی تاریخ هست، ولی دیگه داستانش همچین چیز خاصی نداره :D در ضمن TW3 یکی از Perfect ترین بازی های ده سال اخیر هست، با این حرفها نمیشه خرابش کرد، حالا یکی فکر میکنه فلان بازی ازش بهتره مسلما نظرش محترمه و هیچ فکتی این وسط وجود نداره، ولی کیفیت فوق العاده عالی بازی چیزی هست که این بازی رو برای خیلی ها بالاتر از هر عنوان دیگه ای تو این نسل قرار میده.
البته با این دوستان اصلا نباید بحث کرد ، این دوستان گوتی رو بی معنا و پوچ میدون و همچنین متا رو با رشوه گیر دونستن منتقدین ، زیر سوال میبرن و از طرف دیگه به نظر اکثریت گیمرها که readers pick هارو تشکیل میده بی اعتنایی میکنند . و واقعا مشخص نیست ، دلیل این که goty 2015 و goty 2014 یک لول از goty 2013 پایین ترن ، چیه ؟! چون انحصاری نیستند ؟!

• Like
Reactions: zeus1 and Durance
خدمت شما که نگید این اصلا بازی رو ندیده و فقط داره ترول میکنه:D

TJyQO.jpg

در مورد داستان که اشاره کردید منظورم بین فاکتورهای مختلف اون عناوین بود چون هر کدومشون مطمئنا نسبت به هم نقاط ضعف و قوتی دارن;)

باشه یکی از Perfect ترین ها رو بعدها میبینیم که چقدر راجبش صحبت میشه و یا فلان کارگردان میگه من از رو TW3 این چیزو الگو گرفتم! ولی با توجه به تجربه خودم بعید میدونم در برابر بهترین های تاریخ صنعت گیم حرفی برای گفتن داشته باشه.بالاخره بعدها سایت ها و مجلات معتبر لیستهایی رو بعنوان برترین های تاریخ خودشون بیرون میدن دیگه.اونجا مشخص میشه dragon age inquisition و the witcher III چقدر از منتقدین صنعت گیم با این دو تا بازی حال کردن.گرچه دوستان دو تا لیست تازه رو نشون دادن و همچین خبری هم نبود:Dیواش یواش لیستهای بیشتری میان عجله نکنید:Dنظر خودم رو هم گفتم که نگید فقط دنبال آمار ارقامه و شاید اصلا این بازیو نرفته!

در هر حال بنظرم TW3 بازی خیلی خوبیه ولی فاصله زیادی داره تا به اون عناوین برسه.امیدوارم تو مقوله داستان نویسی/ سطح مبارزات/ و روونی گیم پلی با Cyberpunk 2077 پیشرفت بیشتری کنن.

• Like
خدمت شما که نگید این اصلا بازی رو ندیده و فقط داره ترول میکنه:D

TJyQO.jpg

در مورد داستان که اشاره کردید منظورم بین فاکتورهای مختلف اون عناوین بود چون هر کدومشون مطمئنا نسبت به هم نقاط ضعف و قوتی دارن;)

باشه یکی از Perfect ترین ها رو بعدها میبینیم که چقدر راجبش صحبت میشه و یا فلان کارگردان میگه من از رو TW3 این چیزو الگو گرفتم! ولی با توجه به تجربه خودم بعید میدونم در برابر بهترین های تاریخ صنعت گیم حرفی برای گفتن داشته باشه.بالاخره بعدها سایت ها و مجلات معتبر لیستهایی رو بعنوان برترین های تاریخ خودشون بیرون میدن دیگه.اونجا مشخص میشه dragon age inquisition و the witcher III چقدر از منتقدین صنعت گیم با این دو تا بازی حال کردن.نظر خودم رو هم گفتم که نگید فقط دنبال آمار ارقامه و شاید اصلا این بازیو نرفته!

در هر حال بنظرم TW3 بازی خیلی خوبیه ولی فاصله زیادی داره تا به اون عناوین برسه.امیدوارم تو مقوله داستان نویسی/ سطح مبارزات/ و روونی گیم پلی با Cyberpunk 2077 پیشرفت بیشتری کنن.
مگه من اصلا اشاره کردم شما بازی کردید یا نه؟ من الان دوباره دارم TW2 رو بازی میکنم و وقتی بخوام مقایسه کنم، واقعا پیشرفتی که TW3 نسبت به TW2 داشته باورنکردنیه :دی شما نگران سال های بعد هم نباش، TW3 به حدی خفن هست که تا سال ها در موردش صحبت میشه، از نظر کلی هم بخوایم حساب کنیم با تمام بازی هایی که گفتید تو یه سطح کلی قرار می گیره، حالا یکیش یه کمی بهتره، یکی دیگه یه کمی ضعیف تر ولی تفاوت زیادی با RE4 و GTA V و TLoU و ... نداره.

شما همین TW3 رو بزارید کنار GTAV TLOU UNCHARTED 2 RE4 خیلی از عناصرش شرمنده میشه.داستان/ گیم پلی/ شخصیت پردازی بصورت آشکاری سطحشون تو TW3 از بازیهای فوق پایینتره.
"داستان/ گیم پلی/ شخصیت پردازی بصورت آشکاری سطحشون تو TW3 از بازیهای فوق پایینتره."
"RE4"
"سطحشون تو TW3 از بازیهای فوق پایینتره"
"پایینتره"
"RE4"...
خداوکیلی بعضی وقتا یه چیزایی رو می بینم اینجا چندین بار پشت سر هم می خونم ببینم اشتباه خوندم یا نه. به خود نویسنده RE4 هم بگی از خنده غش می کنه به جان خودم. شما که RE4 رو کشیدی وسط، بیا برو یه چند تا بازی دیگه هم بکش وسط دور هم خوش باشیم.
کلا یه بار دیگه حرف یکی از دوستان رو بیارم وسط که این جوایز بهترین بازی سال برای TW3 اینقدر برای بعضی ها زوردار شده به چه چیزایی چنگ نمی زنن که ارزشش رو بیارن پایین.

مگه من اصلا اشاره کردم شما بازی کردید یا نه؟ من الان دوباره دارم TW2 رو بازی میکنم و وقتی بخوام مقایسه کنم، واقعا پیشرفتی که TW3 نسبت به TW2 داشته باورنکردنیه :D شما نگران سال های بعد هم نباش، TW3 به حدی خفن هست که تا سال ها در موردش صحبت میشه، از نظر کلی هم بخوایم حساب کنیم با تمام بازی هایی که گفتید تو یه سطح کلی قرار می گیره، حالا یکیش یه کمی بهتره، یکی دیگه یه کمی ضعیف تر ولی تفاوت زیادی با RE4 و GTA V و TLoU و ... نداره.
فعلا که توی دو تا لیست برترین های تاریخ که در بالا ذکر شده همچین خبری هم نیست با اینکه بازی تازه تازس:D الان داغید متوجه نمیشید وقتی Uncharted 4 اومد بپایید اینجوری نشید
.
.
.
.
.
.
.
.
wpfjjqvqqj9ano1fwt7s.gif
:D

• Like
"داستان/ گیم پلی/ شخصیت پردازی بصورت آشکاری سطحشون تو TW3 از بازیهای فوق پایینتره."
"RE4"
"سطحشون تو TW3 از بازیهای فوق پایینتره"
"پایینتره"
"RE4"...
خداوکیلی بعضی وقتا یه چیزایی رو می بینم اینجا چندین بار پشت سر هم می خونم ببینم اشتباه خوندم یا نه. به خود نویسنده RE4 هم بگی از خنده غش می کنه به جان خودم. شما که RE4 رو کشیدی وسط، بیا برو یه چند تا بازی دیگه هم بکش وسط دور هم خوش باشیم.
کلا یه بار دیگه حرف یکی از دوستان رو بیارم وسط که این جوایز بهترین بازی سال برای TW3 اینقدر برای بعضی ها زوردار شده به چه چیزایی چنگ نمی زنن که ارزشش رو بیارن پایین.
خب حداقل نقل قول کن که تو ویرایش اینو گفتم که برداشت اشتباه نشه!

{در مورد داستان که اشاره کردید منظورم بین فاکتورهای مختلف اون عناوین بود چون هر کدومشون مطمئنا نسبت به هم نقاط ضعف و قوتی دارن}
9qwkgsqr134yg8933qcp.jpg

TW3 : 251

TLoU : 249
رکورد زده شده ...GET OVER IT!

و نه به معنای برتری یکی به اون یکی نیست.
اینم بگو که اگه GTA V نامی تو سال 2015 حضور میداشت به احتمال 99% خشتک The Witcher 3 الان دور گردنش بود!:rolleyes:

آخرین ویرایش:
  • Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or