بهترین بازیهای سال 2015 از نگاه سایتها و مجلات

از ارزش های این گوتی ها نمیشه کم کرد ولی از این هم نمیشه گذشت که ن رقبای ویچر گوتی بگیر بودن و غیر از bb نتونستن در اون حد و انتظارات بشن و نه 2015 مثل 2013 هست هیچ رقمه پس بیخیال این مقایسه ها بشید

چرا "2015 مثل 2013 نیست هیچ رقمه" ؟؟؟ این حرف ها واقعا خنده داره و دلیلش هم مشخصه، این بحث ادامه پیدا کنه 2013 میشه خفن ترین سال تاریخ 8 نسل، بیخیال ...

از ارزش های این گوتی ها نمیشه کم کرد ولی از این هم نمیشه گذشت که ن رقبای ویچر گوتی بگیر بودن و غیر از bb نتونستن در اون حد و انتظارات بشن و نه 2015 مثل 2013 هست هیچ رقمه پس بیخیال این مقایسه ها بشید
دقیقا بر اساس چه معیاری بازی های بزرگ امثال مثل f4 یا mgs5 گوتی گیر نیستن ؟ بر اساس چه معیاری بازی های بزرگ امثال سطحشون از بازی های بزرگ 2013پایین تره ؟
شما و خیلی از افراد دیگه توی این تاپیک ادعا میکنند بازی های بزرگ امثال مثل mgs از بازی های سال 2013 مثل bioshock یا gta سطحشون پایین تره ، من مشتاقم تا ببینم شما چطوری ادعاتون را ثابت میکنید .
من بشخصه هیچ مشکلی با tlou ندارم و حتی طرفدارش هم هستم ولی ترول کردن این همه بازی برای بالا بردن اون بازی واقعا حس خوبی به ادم نمیده .

نمیدونم cdpr چه ظلمی به بعضی ها کرده که به هر طریقی میخوان witcher 3 رو تخریب کنن و کمتر از اون چیزی که هست جلوه بدن . بعضیاشون که ان قدر توی این مسئله افراطین که حتی رقبای ویچر رو هم تخریب میکنن تا درخشندگی witcher3 رو کمتر جلوه بدن ! ....... البته موفق نمیشن ، هر قدر هم بخوان منکر درخشندگی این بازی بشن ،هیچ تفاوتی ایجاد نمیشه ، درخشنگی توی ذات این بازیه .

چند صفحه قبل ریخته بودن سر MGS V حالا چت کردن رو Witcher 3. من لحظه شماری می کردم که یه سری از دوستان فرصت طلب دوان دوان TLOU رو بکشن وسط که به لطف یه دوست صفه قبل این اتفاق افتاد. آدم چقدر می تونه درگیر باشه که خودشو به هر در و دیواری بزنه تا از ارزش یه بازی کم کنه، انگار تو جیبش میره.

دقیقا بر اساس چه معیاری بازی های بزرگ امثال مثل f4 یا mgs5 گوتی گیر نیستن ؟ بر اساس چه معیاری بازی های بزرگ امثال سطحشون از بازی های بزرگ 2013پایین تره ؟
شما و خیلی از افراد دیگه توی این تاپیک ادعا میکنند بازی های بزرگ امثال مثل mgs از بازی های سال 2013 مثل bioshock یا gta سطحشون پایین تره ، من مشتاقم تا ببینم شما چطوری ادعاتون را ثابت میکنید .
من بشخصه هیچ مشکلی با tlou ندارم و حتی طرفدارش هم هستم ولی ترول کردن این همه بازی برای بالا بردن اون بازی واقعا حس خوبی به ادم نمیده .
عزیزم من اصن کاری به TLOU و ... ندارم اول کامنتم هم سلیس گفتم که از ارزش های این گوتی ها نمیشه کم کرد ولی حقیقتو نمیتونم نگم که امثال شما خوششون بیاد ! اسم ها هیچ وقت گوتی نمیبرن پس برا من اسم لیست نکن MGS خیلی بزرگه ولی MGS5 اون چیزی نشد که باید میشد این فکتو اگه میتونی زیره سوال ببر ! و همینطور F4 که از امتیازاتش هم مشخص بود بلادبورن هم که بازی FS هست و با توجه به سابقه DS تا همینجا هم عالی گوتی برده , این هایی که گفتم نه ربطی به tlou داره نه tw3 بلکه حقیقته . حوصله بحث ندارم ولی tlou , gta v , bioshock , Super Mario 3D World و The Legend of Zelda شرایطشون خیلی با امسال فرق داشت تازه بعد از 2013 هم به نظره من 2009 سال شلوغی بود , با این حال tw3 کاره بزرگی انجام داده

عزیزم من اصن کاری به TLOU و ... ندارم اول کامنتم هم سلیس گفتم که از ارزش های این گوتی ها نمیشه کم کرد ولی حقیقتو نمیتونم نگم که امثال شما خوششون بیاد ! اسم ها هیچ وقت گوتی نمیبرن پس برا من اسم لیست نکن MGS خیلی بزرگه ولی MGS5 اون چیزی نشد که باید میشد این فکتو اگه میتونی زیره سوال ببر ! و همینطور F4 که از امتیازاتش هم مشخص بود بلادبورن هم که بازی میازاکی هست تا همینجا هم عالی گوتی برده , این هایی که گفتم نه ربطی به tlou داره نه tw3 بلکه حقیقته . حوصله بحث ندارم ولی tlou , gta v , bioshock , Super Mario 3D World و The Legend of Zelda شرایطشون خیلی با امسال فرق داشت تازه بعد از 2013 هم به نظره من 2009 سال شلوغی بود , با این حال tw3 کاره بزرگی انجام داده
خیلی جالبه میگی اسم لیست نکن ، بعد خودت اسم لیست کردی !
خب چیزی که در مورد mgs میگی یه فکت نیست فقط نظر تو و شاید یه تعداد افراد دیگست ، همون طور که به نظر من mgs5 معراج گیم پلی سریه .
witcher3 یک انقلاب تو ژانر نقش افرینیه .
f4 دقیقا شرایط skyrim رو داره ، انقلاب نکرده اما مسلما یه تکامل لذت بخشه .
batman : ak فوق العادست ! ori and blind forest شگفت انگیزه ! undertale جادوییه ! pillars of eternity پرچمدار رنسانسه سبک crpg ه . her story یه پدیدست !
همچنین بازی های فوق العاده ی دیگه ای هم توی این سال عرضه شدن ، مثل : rise of tomb raider و ac : s و یا bloodborne و خیلی بازی های دیگه !
قصد ندارم بگم که هیچ کدوم از بازی هایی که نوشتم از بازی ای مثل bioshock یا gta یا tlou یا هر بازی خوب دیگه ای بهتره ، شما هم نمیتونی همچین ادعایی کنی ، هیچ برتری مطلقی بین این بازی ها وجود نداره .

این وسط حق Pillars of eternity نادیده گرفته شد به نظرم، POE واقعا جزو بزرگ‌ترین و بهترین بازی‌های سال بود که اگه بهتر از چند تا از بازی‌های پست اول نباشه بدتر از اونا هم نیست.حداقل یه سری از سایت‌هایRPG یا مرتبط با PC باید بهش چند تا جایزه میدادن.
Blizzard هم که کلا هیچ سایت و فستیوالی رو آدم حساب نکرد.:d

نظر شخصی: اگه TW3 از بزرگترین و خفن ترین بازی های نسل قبل و نسل قبل از اون بالاتر نباشه، قطعا چندان پایین تر هم نخواهد بود. اگه بهترین بازی تاریخ رو Resident Evil 4 بدونم (مشخصا از نظر خودم)، و بهش 10 بدم و بخوام بقیه بازی ها رو در مقایسه با عظمت اون بازی رتبه بندی کنم، TW3 بدترین نمره ای که براش میشه در نظر گرفت 9.7 هست مثلا :دی

پ.ن: البته حرفم به این معنی نیست که اختلاف واقعی TW3 با رقباش در حد همین جوایزی هست که گرفته، ولی خب مشخصه درجه جایزه بگیری (!) بازی واقعا بالا بوده :دی وگرنه کیفیت کلی بازی ها رو بخوایم در نظر بگیریم به نظرم Batman: AK و Rise of The Tomb Raider و TW3 خیلی زیاد با هم فاصله ندارن (قطعا TW3 بهتره)، مسلما Fallout 4 و MGS V و Bloodborne هم باید کیفیت بالایی داشته باشن (هیچ کدوم رو هنوز بازی نکردم)، در کل امسال واقعا سال خوبی بود و کلی بازی با کیفیت عرضه شد، ایشالا سال های آتی هم به همین شکل باشه :دی

آخرین ویرایش:
از ویژگی های بارز تاپیک اینه که هروقت بعد از دو سه روز بهش سر میزنی تا کارشناسان محترم شروع به کوبیدن یکی از بازیهای توی لیست کردن :)

گیر دادن به نظرات کاربرای دیگه کم بود حالا گیر دادن و مسخره کردن نظر سایت ها و مجله ها هم اضافه شده به فرهنگ غنی سایت. مفهوم سلیقه و نظر شخصی هم که ماشالا همه میدونن ولی انگار خودشون رو میزنن به ندونستن. جدیدا هم که یه عده دارن با زبون بی زبونی میگن اگر ویچر3 باینقدر مورد توجه قرار گرفته بخاطر آشغال بودن رقباش بوده!! (راحت باشین حرف دلتونو بزنید دیگه:d) یعنی تا این حد انتحاری کار میکنن که برای پایین کشیدن یه بازی حاضرن بازی محبوب خودشونم نابود کنن. و یک عده هم برعکس فکر میکنن ویچر3 فرسنگ ها از بقیه بازیها بهتره و اصلا قابل قیاس با اونا نیست. کلا یک عده سیاه و سفید به این انتخاب ها نگاه میکنن و حسابی خوش میگذرونن :d

از ویژگی های بارز تاپیک اینه که هروقت بعد از دو سه روز بهش سر میزنی تا کارشناسان محترم شروع به کوبیدن یکی از بازیهای توی لیست کردن :)

گیر دادن به نظرات کاربرای دیگه کم بود حالا گیر دادن و مسخره کردن نظر سایت ها و مجله ها هم اضافه شده به فرهنگ غنی سایت. مفهوم سلیقه و نظر شخصی هم که ماشالا همه میدونن ولی انگار خودشون رو میزنن به ندونستن. جدیدا هم که یه عده دارن با زبون بی زبونی میگن اگر ویچر3 باینقدر مورد توجه قرار گرفته بخاطر آشغال بودن رقباش بوده!! (راحت باشین حرف دلتونو بزنید دیگه:d) یعنی تا این حد انتحاری کار میکنن که برای پایین کشیدن یه بازی حاضرن بازی محبوب خودشونم نابود کنن. و یک عده هم برعکس فکر میکنن ویچر3 فرسنگ ها از بقیه بازیها بهتره و اصلا قابل قیاس با اونا نیست. کلا یک عده سیاه و سفید به این انتخاب ها نگاه میکنن و حسابی خوش میگذرونن :d
بعضی وقتها بعضی نظر شخصی ها زیادی سرویسه! :d
ویچر را هم دلیلی غیر از بد بودن نسبی رقباش میدونی؟
وقتی نه متال گیر متال گیر باشه ،نه بتمن عالی باشه و فالاوت هم پایین تر از سطح انتظارات باشه،خب مسلما خیل جوایزی که باید بین اینا پخش میشده داده میشه به ویچر.
در حالت روتینش اول فالاوت باید میشد و بعد متال گیر.یا برعکس :d

هر کس نظر خودشو داره و من هیچوقت واسه خوشایند عده ای, حزب باد نمیشم که بخوام خلاف چیزی که نظرم هست رو بگم.کسایی درگیری ذهنی با خودشون دارن که نظر مخالف رو میخوان با بدترین شیوه به بیراهه بکشونن.موضوع سادس من گفتم TW3 واسه این اینقدر از دیگر رقباش فاصله گرفته که عناوین بزرگ 2015 نتونستن در حد اون چیزی که پیش بینی میشد ظاهر بشن و بخاطر همین با اینقدر اختلاف جلوئه. الان این چیز خیلی عجیب غریبی بود که توسط عده ای با تمام توان روبه روش گارد گرفته شد!

این وسط تفسیرات فوق کارشناسی و روانشاسی انجام شد که این نظرو رد کنن خب شما هم دلیلاتو بگو نه و ردش کن نه اینکه با یته پرنده بپری وسط! مگه اینجا همه باید مثل یه عده ای فکر کنن یا نظر بدن.خیلی ناراحتید یه گروه شاد هم حزبی تشکیل بدید و تموم سال قربون صدقه اشتراکاتتون برید.
برادر حالا خودت رو نزن به ناراحتی، اینم مد شده تا به کسی انتقاد می کنی سریع میره لاک دفاعی. حرفت رو هواس دیگه ناراحتی نداره. آخه یه کم فکر کن، اومدی می گی اگه بازی بهتری از Witcher اومده بود Witcher این همه جایزه نمی گرفت! تنها تنها به این نتیجه رسیدی یا کسی هم کمکت کرد؟!!

مثلا فکر کردی بازی های دیگه از اولش اومدن گفتن خیلی مهم نیست، این سری یه بازی معمولی می سازیم بره؟! بالا گفتم بازم می گم، با این وضع بازی های AAA این دور و زمونه، بازی مثل Witcher باید بیاد تا مصرف کننده ها بدونن که تا اخیرا چقدر این developer ها و publisher ها دارن بد کار می کنن و همش به فکر تلکه کردن مردم هستن تا یه بازی خوب ساختن.
نه مد نشده و انتقاد با عملیات شهادت طلبانه فرق داره.

در مورد بخش اول یه بار دیگه کامنتهامو بخون که مغلطه کردن با سوال کردن خیلی فرق میکنه و خیلی وقته این چیزا از مد افتاده!

بخش دوم خب یه چیزی نگید که باعث خنده مردم بشه.معنی جمله در حد خودشون ظاهر نشدن رو نمیدونی یعنی چی؟ یا باید در مورد اینم چندتا کامنت ردو بدل کنیم!

سازنده TW3 عنوان عالی ای رو ارائه کرد و احترام گذاشتن به گیمرها رو کاملا معنی کرد.صحبت من چیز دیگه ایه حالا میخواید موافق باشید یا مخالف به هر حال نظر من همونه

آخرین ویرایش:
بعضی وقتها بعضی نظر شخصی ها زیادی سرویسه! :d
ویچر را هم دلیلی غیر از بد بودن نسبی رقباش میدونی؟
وقتی نه متال گیر متال گیر باشه ،نه بتمن عالی باشه و فالاوت هم پایین تر از سطح انتظارات باشه،خب مسلما خیل جوایزی که باید بین اینا پخش میشده داده میشه به ویچر.
در حالت روتینش اول فالاوت باید میشد و بعد متال گیر.یا برعکس :d
این حالت routine کشته منو، بدون نگاه به خود بازی فقط از روی اسم باید این دو تا جایزه می گرفتن نه؟ یکی بیاد این فلسفه رو واسه من تحلیل کنه من یکی که نمی گیرم!
تو این دور و زمونه که سازنده های بازی گنده دارن بد کار می کنن Witcher نشون داد که همه اون داستانی های بازی AAA سخته و خرج داره و باید تا بیخ DLC کرد توپاچه ملت و optimize سخته و تمام اون جفنگیاتی که این مدت زیر گوش ما می خوندن حرف مفت بود، میشه یه بازی عالی ساخت هم بفروشه هم ملت راضی باشن.

- - -ویرایش - - -

هر کس نظر خودشو داره و من هیچوقت واسه خوشایند عده ای, حزب باد نمیشم که بخوام خلاف چیزی که نظرم هست رو بگم.کسایی درگیری ذهنی با خودشون دارن که نظر مخالف رو میخوان با بدترین شیوه به بیراهه بکشونن.موضوع سادس من گفتم TW3 واسه این اینقدر از دیگر رقباش فاصله گرفته که عناوین بزرگ 2015 نتونستن در حد اون چیزی که پیش بینی میشد ظاهر بشن و بخاطر همین با اینقدر اختلاف جلوئه. الان این چیز خیلی عجیب غریبی بود که توسط عده ای با تمام توان روبه روش گارد گرفته شد!

ا

برادر حالا خودت رو نزن به ناراحتی، اینم مد شده تا به کسی انتقاد می کنی سریع میره لاک دفاعی. حرفت رو هواس دیگه ناراحتی نداره. آخه یه کم فکر کن، اومدی می گی اگه بازی بهتری از Witcher اومده بود Witcher این همه جایزه نمی گرفت! تنها تنها به این نتیجه رسیدی یا کسی هم کمکت کرد؟!! مثلا فکر کردی بازی های دیگه از اولش اومدن گفتن خیلی مهم نیست، این سری یه بازی معمولی می سازیم بره؟! بالا گفتم بازم می گم، با این وضع بازی های AAA این دور و زمونه، بازی مثل Witcher باید بیاد تا مصرف کننده ها بدونن که تا اخیرا چقدر این developer ها و publisher ها دارن بد کار می کنن و همش به فکر تلکه کردن مردم هستن تا یه بازی خوب ساختن.

در مورد شیوه GOTY شدن TW3 یکم دارید کم لطفی میکنید. رقبای ویچر اینقدرها هم ضعیف نبودن !!

MGS V متای 93
Bloodborne متای 92
The Witcher 3 متای 92

این حالت routine کشته منو، بدون نگاه به خود بازی فقط از روی اسم باید این دو تا جایزه می گرفتن نه؟ یکی بیاد این فلسفه رو واسه من تحلیل کنه من یکی که نمی گیرم!
تو این دور و زمونه که سازنده های بازی گنده دارن بد کار می کنن Witcher نشون داد که همه اون داستانی های بازی AAA سخته و خرج داره و باید تا بیخ DLC کرد توپاچه ملت و optimize سخته و تمام اون جفنگیاتی که این مدت زیر گوش ما می خوندن حرف مفت بود، میشه یه بازی عالی ساخت هم بفروشه هم ملت راضی باشن.

:|
منظورم این بود که بیگ وینر ها باید این دو تا میشدند.
متال گیر را بر اساس نمایش ها می گم.که اگه واقعا همونطور میشد 4 جایزه هم به ویچر نمیدادند.
فالاوت هم هم به دلیل هایپ و هم سابقه بتزدا.
- - -ویرایش - - -

در مورد شیوه GOTY شدن TW3 یکم دارید کم لطفی میکنید. رقبای ویچر اینقدرها هم ضعیف نبودن !!

MGS V متای 93
Bloodborne متای 92
The Witcher 3 متای 92

متال گیر را اگه کونامی مجبور به نقد تو کمپ نمیکرد به 90 هم نمیرسید.
بلادبورن را هم میشه گذاشت پای انحصاری بودن و عامه پسند نبودند.

آخرین ویرایش:
:|
متال گیر را اگه کونامی مجبور به نقد تو کمپ نمیکرد به 90 هم نمیرسید.
بلادبورن را هم میشه گذاشت پای انحصاری بودن و عامه پسند نبودند.

اینا که نوشتی کلا توجیه هست /:)
اون انحصاری بودن و عامه پسند نبودن رو نفهمیدم !! یعنی دلیل متای بالای این بازی انحصاری بودن و عامه پسند نبودن هست و دلیل GOTY کم بازی هم همین انحصاری بودن و عامه پسند نبودن :|

کلا انگار قرار نیست با خودتون یک ذره فکر کنید که شاید TW3 بهتر ظاهر شده

اینا که نوشتی کلا توجیه هست /:)
اون انحصاری بودن و عامه پسند نبودن رو نفهمیدم !! یعنی دلیل متای بالای این بازی انحصاری بودن و عامه پسند نبودن هست و دلیل GOTY کم بازی هم همین انحصاری بودن و عامه پسند نبودن :|

کلا انگار قرار نیست با خودتون یک ذره فکر کنید که شاید TW3 بهتر ظاهر شده

اقا اصلا من اشتباه میگم.بلادبورن به همون دلیل گوتی نشد که دارک سولز 2 گوتی نشد.ویچر 3 بازی خوبیه ولی اگه متال گیر ،فالاوت و بتمن انتظارات را بر اورده می کردند ،مسلما با توجه به عرضه تو نیمه اول سال صد در صد زیر سایه اونا قرار می گرفت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or