متال گیر را اگه کونامی مجبور به نقد تو کمپ نمیکرد به 90 هم نمیرسید.
بلادبورن را هم میشه گذاشت پای انحصاری بودن و عامه پسند نبودند.
متال گیر بیشتر نقدهاش بعد از انتشار بازی اومد!
بلادبورن خیلی خوب عمل کرده.یه نگاه به اعتبار سایتهایی که بهش جایزه دادن بنداز.متوجه نمیشم انحصاری و عامه پسند نبودن برای متا خوبه ولی واسه گوتی نه!
پ.ن: پست های این تاپیک شاهکارن، شاهکار!!!!!
پس منتقدها موقع نمره دادن عامه محسوب نمیشن و بازیهای میازاکی پسندشونه و نمراتش شاهکار میشه / ولی موقع انتخاب گوتی همین منتقدا عامه محسوب میشن و پسندشون نمیشه!!!اقا من که گفتم .در مورد بلادبورن من اشتباه کردم.از نظر شما دارک سولز 2 چرا گوتی نشد؟بلادبورن هم به همون دلیل نشد.
تنها استدیویی که بازی تو نیم سال اول داده و بیگ وینر شده ناتی داگه.
پسر تو چقدر اشتباه میکنی:dبیخیال ادامه ندیم بهترهدر مورد دوم درسته من اشتباه می کردم.
در مورد اولی باید بگم از نظر من ds 2 و bb،به یه دلیل گوتی نشدن.
دراگون ایج همچین مالی نبود که بخواد دارک سولز 2 را کنار بزنه.بازی خوبی بود .ولی در حد بیگ وینر شدن نبود.
قضیه نمره و گوتی فرق داره.بازی های میازاکی خوب نمره میگیرن چون تو این دوره زمونه نواورانه و خاص تلقی میشن.
گوتی همیشه به بازیی داده میشه تو همه یا اکثر زمینه ها از بقیه بهتر باشه.
بازی های میازاکی همچین ویژگی را هیچ وقت نداشتند.
پس منتقدها موقع نمره دادن عامه محسوب نمیشن و بازیهای میازاکی پسندشونه و نمراتش شاهکار میشه / ولی موقع انتخاب گوتی همین منتقدا عامه محسوب میشن و پسندشون نمیشه!!!
بنظرت این قضیه شامل CD Projekt , Rockstar و Bethesda تو سالهای 2006 / 2010 و 2015 نمیشه!؟
حلا این قضیه به GOTY سال قبل هم رسید.در مورد دوم درسته من اشتباه می کردم.
در مورد اولی باید بگم از نظر من ds 2 و bb،به یه دلیل گوتی نشدن.
دراگون ایج همچین مالی نبود که بخواد دارک سولز 2 را کنار بزنه.بازی خوبی بود .ولی در حد بیگ وینر شدن نبود.
قضیه نمره و گوتی فرق داره.بازی های میازاکی خوب نمره میگیرن چون تو این دوره زمونه نواورانه و خاص تلقی میشن.
گوتی همیشه به بازیی داده میشه تو همه یا اکثر زمینه ها از بقیه بهتر باشه.
بازی های میازاکی همچین ویژگی را هیچ وقت نداشتند.
خیلی عجیبه BB حتی تو 10 تای اول هم نیست!!!Gaming Trend
10. Rocket League
9. Undertale
8. Just Cause 3
7. Until Dawn
6. Ori and the Blind Forest
5. Tales from the Borderlands
4. Fallout 4
3. Rise of the Tomb Raider
2. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
1. The Witcher 3: Wild Hunt