بهترین بازیهای سال 2015 از نگاه سایتها و مجلات

خودم بارها گفتم که تلاش و زحمتی که برای ویچر3 گذاشته شده سر هیچ بازی ای که در 2016 اومده صرف نشده و بازی به راحتی لقب شاهکار رو می گیره و یکی از بهترین های نسل 8 هم هست ولی دیگه نه در این حد که این همه اختلاف با fallout4 و bloodborne پیدا کنه!
تفاوت این بازی ها اصلا در حد این همه اختلافی که دارن نیست و حتی در مهمترین رکن بازی دو بازی نام برده شده از ویچر خیلی سرترن!
ویچر بیشتر به خاطر داستان وشخصیت پردازی و دستاوردهای عالی فنی و پیشرفتهای چشمگیرش نسبت به نسخه های قبلی دیده شده . اگه بخوایم بازی رو از ذات گیم پلی بررسی کنیم خیلی عقبتر از این 2 بازی هست. ( منظور بیشتر بخش مبارزات و اکشن بازی هست)
گوتی هایی هم که از سایتهای معتبر این 3 بازی گرفتن اختلافشون خیلی کمتر از آمار کلی هست.
البته تمامی این مقایسه های در واقع مقایسه بین شاهکار و شاهکارتره و به نظر من این 3 بازی 10/10 هستن.

یه چیزی داریم به نام جو گیری و شنا در جهت جریان بوجود اومده، الان دقیقا مصداق وضعیت فعلیه . البته منم به هیچ وجه منکر استحقاق ویچر برای کسب این عنوان نیستم و به حق جایگاه اول حقشه چون میزان پیشرفتش نسبت به شماره قبلی خودش خیلی بیشتر از رقباش بوده و در نوع خودش و در این سبک بی نظیر عمل کرده در تمام جهات ولی این اختلاف فاحش دقیقا بر می گرده به همون موضوعی که گفتم چون به فرض FO4 هم توی زمینه هایی بهتر از ویچر بوده همینطور بلادبورن و باید بگیم ویچر برتری نسبی داشته نسبت به این بازی ها ولی این نتایج نشان دهنده برتری مطلقه و از دید من این همه اختلاف بین ویچر و مثلا فال اوت 4 غیر منطقیه از لحاظ تقسیم جوایز.

خودم بارها گفتم که تلاش و زحمتی که برای ویچر3 گذاشته شده سر هیچ بازی ای که در 2016 اومده صرف نشده و بازی به راحتی لقب شاهکار رو می گیره و یکی از بهترین های نسل 8 هم هست ولی دیگه نه در این حد که این همه اختلاف با fallout4 و bloodborne پیدا کنه!
تفاوت این بازی ها اصلا در حد این همه اختلافی که دارن نیست و حتی در مهمترین رکن بازی دو بازی نام برده شده از ویچر خیلی سرترن!
ویچر بیشتر به خاطر داستان وشخصیت پردازی و دستاوردهای عالی فنی و پیشرفتهای چشمگیرش نسبت به نسخه های قبلی دیده شده . اگه بخوایم بازی رو از ذات گیم پلی بررسی کنیم خیلی عقبتر از این 2 بازی هست. ( منظور بیشتر بخش مبارزات و اکشن بازی هست)
گوتی هایی هم که از سایتهای معتبر این 3 بازی گرفتن اختلافشون خیلی کمتر از آمار کلی هست.
البته تمامی این مقایسه های در واقع مقایسه بین شاهکار و شاهکارتره و به نظر من این 3 بازی 10/10 هستن.
اگه جوایز معتبر رو بخوایم سایت هایی که تو متا ثبت میشن و جشنواره ها حساب کنیم (به اضافه یه سری سایت معروف که دیگه توی متا نیستن)، بازم فرقی تو اصل قضیه ایجاد نمیشه :دی الان TW3 نزدیک 60% کل جوایز رو گرفته، بریم سراغ اون قضیه ای که گفتم هم بازم آمارش همین حدودا باید باشه. در مورد خود بازی هم به نظرم یکی از معدود بازیهایی هست که لقب Perfect برازنده ـش هست و توی 10 سال اخیر شاید تهش 4 یا 5 تا بازی در این حد بازی کرده باشم، فلذا جوایزی که گرفته نوش جون CDPR :دی

از لحاظ سایت های مشهور قطعا بلادبورن از بقیه جلو تر اکثر سایتایی که بهش goty دادن جزو معروفترینان

Destructoid

gametrailers
eurogamer
metro
empire
tlegraph

و البته به احتمال خیلی زیاد EDGE

بهترین بازی 2015 همین ویچر3 هست دیگه ماده تبصره نمیخواد :دی

خودم بین بلادبورن و ویچر خیلی گیر کردم ولی در آخر دیدم رای ندادن به ویچر سختتر از بلادبورن هست :دی اختلافشون ولی خیلی کمه برام.

در مورد سایت های معتبر هم که به هر دوتای این بازیا خوب جایزه دادن دستشون درد نکنه :hug:

دیگه مثل روز روشنه دلیل اصلی این اختلاف, در حد انتظار ظاهر نشدن عناوین بزرگ 2015 بود نه فوق شاهکار بودن TW3(شاید الان این موضوع رو بعضیا رد کنن ولی حقیقت همینه).موقعی میتونیم بگیم که بله فلان بازی شایسته این تعداد جوایزه که رقبای اصلیش هم تو بالاترین سطح عمل کرده باشن مثل سال 2013 که نمونه بزرگ این مثاله.Halo Batman F4 و حتی MGS اگه عملکردشون تو بالاترین سطح قرار داشت محال بود این اختلاف پیش بیاد.تنها عنوانی که تونست نسبت به کارهای قبلی کارگردانش پیشرفت داشته باشه Bloodborne بود.شما اگه سیر پیشرفت بازیهای میازاکی رو از 2009 تا الان بررسی کنید میبینید که عناوینش دارن روز به روز جوایز بیشتر و معتبرتری میگیرن.
یعنی واقعا این قدر مشکله قبول کردن موفقیت ویچر و فوق شاهکار(
yahoo_29.gif
) بودنش?
یه ساعت ما روضه خوندیم که بیای اینو بگی.یه بار دیگه کامنتو بخون
فوق شاهکار یعنی:

TLOU
GTAV
UNCHARTED 2
Super Mario Galaxy 2
The Legend of Zelda: Ocarina of Time
RESIDENT EVIL 4
METAL GEAR SOLID 1
Half-Life 2
Red Dead Redemption
The Elder Scrolls V: Skyrim

دیگه لقب فوق شاهکار هم خز شد رفت.باید دنبال واژه تازه ای بگردیم
آقا سعی کن واسه پایین آوردن ویچر، بازی های دیگه رو خراب نکنی، دنبال راهکار حدید باش، من معنی این الفاظی مثل فوق شاهکار(
yahoo_29.gif
) رو درک نمی کنم ولی ویچر ۳ اگه از بازی هایی که اسم بردی اگه بالاتر نباشه مطمینا کمتر هم نیست!
اول میگی خیلی سخته قبول کردن فوق شاهکار بودنش؟ بعد میگی معنیشو درک نمیکنم!:-j

مثل اینکه دنبال دشمن فرضی میگردی.نه عزیز سخت نیست چون من نظر خودمو راحت گفتم با دلایلم, بدون اینکه بخوام به کسی مثلا تیکه بندازم اما ظاهرا ذهن شما به سعی کردن در پایین اوردن TW3 تعبیرش کرده. بعضیا ظاهرا تو بازیسنتر برای اینکه پاسخ بدن چیزی به ذهنشون نمیرسه جز اینکه در همون ابتدا پاسخ رو با یه خودشیرینی گیفی و از این قبیل چیزا شروع کنن که روز به روز هم داره بیشتر میشه و لایک خور ملسی هم داره که باعث شده طرفداراش روز به روز بیشتر بشن.

در مورد اون تیکه بولد شده هم باشه, بعدا مشخص میشه که TW3 تو لیست برترین های تاریخ چندبار بالاتر از اونا یا حتی نزدیکشون قرار میگیره

آخرین ویرایش:
دیگه مثل روز روشنه دلیل اصلی این اختلاف, در حد انتظار ظاهر نشدن عناوین بزرگ 2015 بود نه فوق شاهکار بودن TW3(شاید الان این موضوع رو بعضیا رد کنن ولی حقیقت همینه).موقعی میتونیم بگیم که بله فلان بازی شایسته این تعداد جوایزه که رقبای اصلیش هم تو بالاترین سطح عمل کرده باشن مثل سال 2013 که نمونه بزرگ این مثاله.Halo Batman F4 و حتی MGS اگه عملکردشون تو بالاترین سطح قرار داشت محال بود این اختلاف پیش بیاد.تنها عنوانی که تونست نسبت به کارهای قبلی کارگردانش پیشرفت داشته باشه Bloodborne بود.شما اگه سیر پیشرفت بازیهای میازاکی رو از 2009 تا الان بررسی کنید میبینید که عناوینش دارن روز به روز جوایز بیشتر و معتبرتری میگیرن.
یعنی واقعا این قدر مشکله قبول کردن موفقیت ویچر و فوق شاهکار(8-|) بودنش?
[MENTION=29171]YAKUZA_2[/MENTION]
آقا سعی کن واسه پایین آوردن ویچر، بازی های دیگه رو خراب نکنی، دنبال راهکار حدید باش، من معنی این الفاظی مثل فوق شاهکار(8-|) رو درک نمی کنم ولی ویچر ۳ اگه از بازی هایی که اسم بردی اگه بالاتر نباشه مطمینا کمتر هم نیست!

آخرین ویرایش:
اگر TW3 هم در سال 2013* عرضه می شد باز هم می درخشید. این چه صیغه ای هست که اظهر من الشمس رو اینطوری سرکوب می کنید؟ :|
یعنی بخش اعظمی از گیمرها در اشتباهند؟ این نتیجه ی بحثه؟

*: بگذریم از اینکه سال 2015 هم سال فوقالعاده ای بود.

موقعی میتونیم بگیم که بله فلان بازی شایسته این تعداد جوایزه که رقبای اصلیش هم تو بالاترین سطح عمل کرده باشن مثل سال 2013 که نمونه بزرگ این مثاله.

:-j

این ویچری که الان می بینیم، اگر 2013 هم عرضه می شد قلع و قمع می کرد، هر چند امثال شلوغ تر از 2013 نباشه، کمتر نیست...

نمیدونم cdpr چه ظلمی به بعضی ها کرده که به هر طریقی میخوان witcher 3 رو تخریب کنن و کمتر از اون چیزی که هست جلوه بدن . بعضیاشون که ان قدر توی این مسئله افراطین که حتی رقبای ویچر رو هم تخریب میکنن تا درخشندگی witcher3 رو کمتر جلوه بدن ! ....... البته موفق نمیشن ، هر قدر هم بخوان منکر درخشندگی این بازی بشن ،هیچ تفاوتی ایجاد نمیشه ، درخشنگی توی ذات این بازیه .

:-j

این ویچری که الان می بینیم، اگر 2013 هم عرضه می شد قلع و قمع می کرد، هر چند امثال شلوغ تر از 2013 نباشه، کمتر نیست...

این ویچری که شما داری می‌بینی رو بقیه هم دارن می‌بینن. شما با چشم مسلح داری می‌بینی که همچین حرفی می‌زنی؟ متا ویچر از سه عنوان بزرگ 2013 بیشتر شده یا سایت‌ها بیشتر مورد تحسین قرارش دادن که شما همچین حرفی می‌زنی؟
از هر فرصت کوچک و بزرگی استفاده بکنید، نمی‌تونید عظمت کاری که TLoU کرد رو کم کنید. همون طور که عظمت کاری که الآن ویچر داره می‌کنه قابل کم کردن نیست. البته این یک فکته که رقباش می‌تونستن بهتر عمل کنن ولی خب کیفیتشون همین بود و به طبع ویچر لایق این جوایز می‌شه. (از Bloodborne فاکتور گرفتم چون سبک GoTY بری نیست، در صورتی که لایق جوایز بیشتری بود)

این ویچری که شما داری می‌بینی رو بقیه هم دارن می‌بینن. شما با چشم مسلح داری می‌بینی که همچین حرفی می‌زنی؟ متا ویچر از سه عنوان بزرگ 2013 بیشتر شده یا سایت‌ها بیشتر مورد تحسین قرارش دادن که شما همچین حرفی می‌زنی؟
از هر فرصت کوچک و بزرگی استفاده بکنید، نمی‌تونید عظمت کاری که TLoU کرد رو کم کنید. همون طور که عظمت کاری که الآن ویچر داره می‌کنه قابل کم کردن نیست. البته این یک فکته که رقباش می‌تونستن بهتر عمل کنن ولی خب کیفیتشون همین بود و به طبع ویچر لایق این جوایز می‌شه. (از Bloodborne فاکتور گرفتم چون سبک GoTY بری نیست، در صورتی که لایق جوایز بیشتری بود)

کی از متا حرف زد؟ باید پذیرفت ویچر 3 بازی خیلی بزرگیه و به راحتی میتونه تو هر سالی که عرضه شد، خودنمایی کنه، اما اون دوست عزیز این موضوع رو ربط داد به عملکرد ضعیف رقباش که اشتباه هست، 2013 هم خودش مثال زد ...

من خودم فن F4 هستم اما این حرفا واقعا بی انصافی هست نمی شه پذیرفت...

کاری به بحث ندارم.
محض رضای خدا یکی بیاد واسه‌ی من معتبربودن رو معنی بکنه!
تا سال‌ها ملاک بعضی‌ها، نمره‌ی GameRankings بود، بعدش ملاک شد نمره‌ی Metacritic، بعدش شد تعداد جوایز GOTY، بعدش شد تعداد جوایز GOTY از وب‌سایت‌ها و مجلات معتبر (:-s)، بعدش شد Rank بازی توی لیست‌های Top Games of All Time، بعدش شد تعداد بازی‌های رقیب با متای بالای 95 و شکست‌دادن اون‌ها از لحاظ تعداد GOTY و ...
قضیه این‌قدر داره بغرنج می‌شه که می‌ترسم توی سال‌های آینده بعضی‌ها بیان یک‌سری فرمول تولید بکنن و براساس اون، بهتربودن یه بازی رو بر دیگری مشخص بکنن و فرضاً طرف در بیاد بگه فرمول من استاندارده و اون‌یکی در بیاد بگه نه فرمول تو استاندارد نیست، مال من استانداردتره... =))

مثلاً فرمول من:
(تعداد بازی‌های با متای بالاتر از اون بازی در اون سال) - سینوس (تعداد جوایز بازی سال * رتبه) + (تعداد جوایز بازی نسل * رتبه) + تعداد جوایز بهترین بازی تاریخ + ((متا) + گیم‌رنکینگز)/2)
از رابطه‌ی بالا از صفر تا بی نهایت انتگرال بگیرید. اونی که مساحت زیر سطح نمودارش بیش‌تر باشه، بازی بهتریه.

این فرمول‌ها رو واسه‌ی مسخره‌بازی نگفتم. اگه به کامنت‌ها دقت بکنید، می‌بینید که تقریباً هرکسی واسه خودش یه فرمولی شبیه به مورد بالا داره که بر اساس اون بازی‌های مورد علاقه‌‌ش رو انتخاب می‌کنه.
واقعاً دیگه نمی‌دونم چی بگم!

آخرین ویرایش:
نظرات دوستان رو دنبال میکردم نظرات خوبی بینشون بود چیزایی یاد گرفتم ولی یه مشکلم بود باعث میشد من که فن بازیه خاصی نیستم و صرفا بخاطر لذت بازی میکنم کمی زده بشم ! بعضا دوستان جوری کامنت میدن و جبهه میگیرن آدم فکر میکنه اینجوری دفاع میکنن از بازی یا کمپانی خاصی چیزی نصیبشون میشه تا تاثیری داره !
درسته این سیستم رای گیری خیلی مشکلات داره هر چقدرم یه سیستم عادلانه باشه بازم نمیتونه همرو راضی نگه داره چه برسه به این سیستم که پر از ایراده ولی خب فعلا همینه و قدرت تغییرشم نداریم دو حالت داره : یا این سیستم رو قبول میکنیم یا کلا مخالفشیم اگه قبول میکنیم که هیچ اگه قبول نداریم کلا خب چه اصراریه به دنبال کردنش !

این جبهه عجیب و غریبی که مقابل ویچر 3 و فالوت گرفته شده برای من حداقل قابل درک نیست ! اگه واقعا فالوت ناامید کننده ترین بازیه ساله :| پس ... خیلی بخوای بی انصاف باشی میتونی بگی فالوت نسبت به هایپش و سابقش توقعات رو برآورده نکرد
خیلی از بازیهارو تونستم بازی کنم خیلیارم نشد بین بازیهایی که من انجام دادم انتخابام اینجوریه :

در مجموع کاملترین پکیج ارائه شده مال ویچر 3 بود و شاید گیم پلی خارق العاده نبود به نسبت مثلا داستان و گرافیک و ... اما پیشرفت خیلی خوبی داشت نسبت به نسخه دوم و اینکه بازی ایراد واقعا برجسته و بزرگی نداشت که بخوام بکوبم تو سرش یا بگم برام آزار دهنده بود بازی با کمترین مشکل و بیشترین لذت قطعا بهترین بازی سال لقب میگیره

بلاد بورن متاسفانه فقط حدود 10 ساعت تونستم رو کنسول یکی از دوستان بازی کنم ولی همین مدت کافی بود تا عالی بودن این بازی مشخص بشه همه چیز این بازی اعتیاد آور بود

رتبه سوم برام متال گر بود با اینکه پایانش اصلا راضیم نکرد و اواخرش افت داشت ولی گیم پلی بینظیر به جرات میشه گفت بهترین گیم پلی بازیهای امسال کافیه تا مزه تلخ آخر بازیو کمرنگ کنه

فالوت 4 هم خیلی خوب بود هرچند مشکلاتش کمی اذیت کننده بود و اون چیزی که تصور میکردم نبود ولی به عنوان یه بازی مستقل بدون شماره بهش نگاه کنم عنوان خیلی خوبی بود شاهکار نبود ولی قطعا خیلی خوب یا عالی بود

یه چیزیم که به ذهنم رسید الان و میگم اینکه چرا اینجوری فکر میکنید که این اختلاف زیاد ویچر 3 با رقبا به این معنیه که ویچر 3 فرسنگ ها جلوتره ! یا مثلا سایتا حق بقیه بازیارو خوردن و جوگیر شدن و ...
چرا از این دید نگاه نمیکنید هر سایتی نظر مستقل خودشو داره و ملاک خودشو برای انتخاب بهترین بازی سال وقتی اکثر سایتها ویچر 3 انتخاب میکنن بنظرتون به این معنی نیست که نسبت به بلادبورن ، فالوت 4 ، متال گر و ... پکیج کاملتری بوده و به همین دلیل اکثریت انتخاب اولشون ویچر 3 بوده ؟ برای من که این نشون دهنده اینکه سایتا با فکر انتخاب کردن و بازی که بنظرشون کاملتر و با پیشرفت بیشتر نسبت به بقیه همراه بوده رو انتخاب کردن این منطق که فکر کنیم ویچر 160 سایت و بلادبورن 19 سایت پس قطعا ویچر 3 چندین لول بالاتره !! یا با وجود اینکه سطح این دو بازی خیلی تفاوت نداره پس حق بلادبورن خورده شده ! بنظرم معنیش اینکه اکثریت قاطع روی این نظر اشتراک دارن که ویچر 3 کاملترین عنوان بوده ;;)

کی از متا حرف زد؟ باید پذیرفت ویچر 3 بازی خیلی بزرگیه و به راحتی میتونه تو هر سالی که عرضه شد، خودنمایی کنه، اما اون دوست عزیز این موضوع رو ربط داد به عملکرد ضعیف رقباش که اشتباه هست، 2013 هم خودش مثال زد ...

من خودم فن F4 هستم اما این حرفا واقعا بی انصافی هست نمی شه پذیرفت...
از ارزش های این گوتی ها نمیشه کم کرد ولی از این هم نمیشه گذشت که ن رقبای ویچر گوتی بگیر بودن و غیر از bb نتونستن در اون حد و انتظارات بشن و نه 2015 مثل 2013 هست هیچ رقمه پس بیخیال این مقایسه ها بشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or