نظرات دوستان رو دنبال میکردم نظرات خوبی بینشون بود چیزایی یاد گرفتم ولی یه مشکلم بود باعث میشد من که فن بازیه خاصی نیستم و صرفا بخاطر لذت بازی میکنم کمی زده بشم ! بعضا دوستان جوری کامنت میدن و جبهه میگیرن آدم فکر میکنه اینجوری دفاع میکنن از بازی یا کمپانی خاصی چیزی نصیبشون میشه تا تاثیری داره !
درسته این سیستم رای گیری خیلی مشکلات داره هر چقدرم یه سیستم عادلانه باشه بازم نمیتونه همرو راضی نگه داره چه برسه به این سیستم که پر از ایراده ولی خب فعلا همینه و قدرت تغییرشم نداریم دو حالت داره : یا این سیستم رو قبول میکنیم یا کلا مخالفشیم اگه قبول میکنیم که هیچ اگه قبول نداریم کلا خب چه اصراریه به دنبال کردنش !
این جبهه عجیب و غریبی که مقابل ویچر 3 و فالوت گرفته شده برای من حداقل قابل درک نیست ! اگه واقعا فالوت ناامید کننده ترین بازیه ساله
پس ... خیلی بخوای بی انصاف باشی میتونی بگی فالوت نسبت به هایپش و سابقش توقعات رو برآورده نکرد
خیلی از بازیهارو تونستم بازی کنم خیلیارم نشد بین بازیهایی که من انجام دادم انتخابام اینجوریه :
در مجموع کاملترین پکیج ارائه شده مال ویچر 3 بود و شاید گیم پلی خارق العاده نبود به نسبت مثلا داستان و گرافیک و ... اما پیشرفت خیلی خوبی داشت نسبت به نسخه دوم و اینکه بازی ایراد واقعا برجسته و بزرگی نداشت که بخوام بکوبم تو سرش یا بگم برام آزار دهنده بود بازی با کمترین مشکل و بیشترین لذت قطعا بهترین بازی سال لقب میگیره
بلاد بورن متاسفانه فقط حدود 10 ساعت تونستم رو کنسول یکی از دوستان بازی کنم ولی همین مدت کافی بود تا عالی بودن این بازی مشخص بشه همه چیز این بازی اعتیاد آور بود
رتبه سوم برام متال گر بود با اینکه پایانش اصلا راضیم نکرد و اواخرش افت داشت ولی گیم پلی بینظیر به جرات میشه گفت بهترین گیم پلی بازیهای امسال کافیه تا مزه تلخ آخر بازیو کمرنگ کنه
فالوت 4 هم خیلی خوب بود هرچند مشکلاتش کمی اذیت کننده بود و اون چیزی که تصور میکردم نبود ولی به عنوان یه بازی مستقل بدون شماره بهش نگاه کنم عنوان خیلی خوبی بود شاهکار نبود ولی قطعا خیلی خوب یا عالی بود
یه چیزیم که به ذهنم رسید الان و میگم اینکه چرا اینجوری فکر میکنید که این اختلاف زیاد ویچر 3 با رقبا به این معنیه که ویچر 3 فرسنگ ها جلوتره ! یا مثلا سایتا حق بقیه بازیارو خوردن و جوگیر شدن و ...
چرا از این دید نگاه نمیکنید هر سایتی نظر مستقل خودشو داره و ملاک خودشو برای انتخاب بهترین بازی سال وقتی اکثر سایتها ویچر 3 انتخاب میکنن بنظرتون به این معنی نیست که نسبت به بلادبورن ، فالوت 4 ، متال گر و ... پکیج کاملتری بوده و به همین دلیل اکثریت انتخاب اولشون ویچر 3 بوده ؟ برای من که این نشون دهنده اینکه سایتا با فکر انتخاب کردن و بازی که بنظرشون کاملتر و با پیشرفت بیشتر نسبت به بقیه همراه بوده رو انتخاب کردن این منطق که فکر کنیم ویچر 160 سایت و بلادبورن 19 سایت پس قطعا ویچر 3 چندین لول بالاتره !! یا با وجود اینکه سطح این دو بازی خیلی تفاوت نداره پس حق بلادبورن خورده شده ! بنظرم معنیش اینکه اکثریت قاطع روی این نظر اشتراک دارن که ویچر 3 کاملترین عنوان بوده