TW3 که قشنگ داره به حقش میرسه. ولی من تعجبم از این هست که MGS V که او نمرات درخشان رو آورد، چرا الآن این قدر کم آورده؟ خودم اصلا دل خوشی از این بازی ندارم ولی اصلا انتظار نداشتم که با اون متا، وضعش بشه این!شاید بعضیها بگن پایان بد بازی بهش ضربه زده ولی من همچین فکری نمیکنم. این تاپیک و کامنتهاش داره داد میزنه که نه آقا جان! مشکل بیشتر از یه پایان بده.
If Chapter 51 was completed, would MGS5 be your GOTY? - NeoGAF
Bloodborne هم حقش بیشتر از این هست انصافا. ولی خب این TW3 شیوه TLoU دو سال پیش رو در پیش گرفته. مهم نیست رقبا چقدر خفن باشن؛ فقط درو میکنه! با این وضع بعید نیست رکورد TloU رو بزنه!
این هم جایزه بدترین بازی سال:
Worst Game of the Year: Bloodborne
First off we have the award for absolute worst game of the year. Technically, this is the worst game of all time. This game brings nothing but shame to those who play it and those who enjoy it should be ashamed of themselves for allowing this type of evil into their hearts. I have never played a more aggravating and pointless game in my life. I downloaded it in order to do the multiplayer with a friend, but this multiplayer mode isn’t available from the start (first problem of many). So after seven hours of sitting and chatting with my friend in a party while we both tried to beat the first stage, I finally gave up and sat defeated. I wanted my $60 back and I’ve never legit wanted my money back for a video game. Well at least not since that horrendous Superman game on N64."
- Giant Bomb ,Xavier Wood
طرف هم میگه بازی از نظر تکنیکالی بدترین تاریخ هست، هم خاک تو سر کسایی که این بازی رو بازی کردن و ازش لذت بردن!![]()
اگر بازی نقدی بهش بشه دلیل نیست که منظور اینه که بازی بدیه، این چیزیه که بعضی بچه های اینجا فکر می کنن! مثل اونایی که فکر می کنن هر بازی که نامزد بهترین سال نشه پس حتما منظرو اینه که مضخرف بوده!انصافاً نمیشه گفت فنتوم پین بازی بدی بود. بازی مشکل زیاد داشت ولی یه چیز را داد می زد :
اینکه این فقط شبحی از بازی نهایی هست و مراحل ساختش هنوز کامل نشده. مسلما اگه وقت برا کامل شدنش در اختیار کوجیما می گذاشتن و کامل عرضه می شد، تبدیل به شاهکاری خاطره انگیز می شد.
پ.ن:البته چپتر 3 هنوز هم منتفی نیست :d
جدی میگم.
اینا نکاتیه که هر یک از اعضای یوروگیمر در بلادبورن واسشون برجسته تر بود :
یکیشون از voice-acting میگه که کاملا منطبق با اتمسفر سرد و پوچ بازیه.حتی تا اونجا پیش میره که میگه این بازیگرا و صداشون هستن که زندگی رو به خیابون های Yharnam میارن.میگه که تا بحال به اندازه کافی اعتباری به نویسندگی بلادبورن داده نشده.و اینکه بهترین دیالوگ در 2015؟شک دارم اونو در یه بازی بزرگ از این نظر مث متال گیر و یا پر دیالوگ مث Life is strange پیدا کنید.برای من You plague-ridden rat از ساکنین Yharnam بهترینه،4 کلمه و 5 بخش که خون،قدرت،حس بیماری و خشونت و سختی در چند ثانیه به جهان بازی میاره،و اینا نبوغ فرامسافتورـه،کافیه به هر گوشه از دنیای بازی نگاهی بندازین و این کار اساتادانه رو ببینید.
البته بنده خدا نمیدونه که هر چه دیالوگ کمتر===>ساختن بازی آسانتر و ارزش بازی کمتر
دیگری از اون سولز فن های رواله که کلا قفل دنیای بازی میشن(به نظرم اینا بهترینن). میگه بلادبورن حیرت آورترین بازی بوده که تا بحال بازی کرده،آسمون های مستش،کلیساهای باشکوهش،جونورای وهمآور و ... که مجموعه ای از چیزایی بود که هرگر نمیخواستم تموم شه،اما تموم شد و من برای 4 بار دیگه بازی رو انجام دادم.اما بالاخره تمام رازای بازی رو کشف کردم و تا حدی crestfallen شدم تا اینکه الد هانترز اومد...
از باس ها میگه،از اینکه تا بحال برای هیچ کدوم از باس ها کمک نگرفته،چه از NPC چ از پلیر دیگه،ویدئوهای یوتوب رو هم نگاه نکرده،به قوانین محکم چسبیده و واسه همین الد هانترز چیزی حدود 30 ساعت مشغولش کرده که 90%ـش سر باس ها بوده،میگه بلادبورن برای من شبیه عقده روحی و وسواس موبی-دیک مانند شده بود(و اینکه من اگر بخوام داستان ناخدا اَهَب و دلایل شکار وال سفید و اینکه چی درش میدید رو بگم یه طوماری میشه،اما دمش گرم یه جرقه ای تو ذهنم زد بازی رو از بعد دیگه ای ببینم).میگه زمانی که برای کشتن لودویگ گذاشتم رو میتونستم یه رمان بخونم،اما اصلا پشیمون نیستم چون این یه باس فایتیه که همیشه رویاش رو میدیم،اگر بازی دیگه ای بود صبرم رو از دست میدادم،اما عشق عمیق من به بلادبورن منو خواستار چیزای بی رحم تر و سختگیرانه تر در حفره های مجازات هیدتاکا میازاکی میکرد
یکی دیگه میگه میشه از طراحی هنری و دیزاین پیچیده بلادبورن یک کتاب نوشت
----------------------------------
----------------------------------
در کل من مطمئنم بودم گوتی یوروگیمر بلادبورنه.چون تو نقدش یه جورایی گفت بلادبورن بهترین بازی تاریخهاف تاپیکم اینکه یوروگیمر ارنستین و سماگ رو بهترین باس تاریخ بازی ها میدونه
بعد اینکه انصافا بلادبورن زیاد گوتی گرفته،اون دارک سولزه چند تا 5 تا گرفته بود؟این طوری شد اینکه سه چهار برابرش میگیره رو چند سال دیگه خدا به خیر بکنه
نیل دراکمن هم که کمر به بزرگنمایی بازی بسته.بزرگنمایی اینور،بزرگنمایی اونور،بزرگنمایی everywhere.
چرا؟!مکانیزم گیم پلی mgs5 عالی بود هیچ نقص فنی هم نداشت اما روند گم پلیش افتضاح بود از 1 جایی به بعد بازی به شدت تکراری می شد ماموریت ها تنوع نداشتن تازه باید 1 بازی هم دو بار در اصل بازی می کردی
اینا نکاتیه که هر یک از اعضای یوروگیمر در بلادبورن واسشون برجسته تر بود :
یکیشون از voice-acting میگه که کاملا منطبق با اتمسفر سرد و پوچ بازیه.حتی تا اونجا پیش میره که میگه این بازیگرا و صداشون هستن که زندگی رو به خیابون های Yharnam میارن.
.