پس کاملا مشخصه که هیچ اطلاعی از بازی نداری
بحث با شما کاملا بی فایده هست
موفق باشید
آخه متای 87 خیلی پایینه و واقعاً ناامید کنندستمن تو کتم نمیره، متال گیر قبول، ویچر قبول، بلادبورن قبول. حتی زندگی عجیب است :d هم قبول. اما فالاوت که most disappointing game of the year بود، پس چرا این قدر گوتی میشه آخه!
والله اینجوری که شما میگی یکی بازی نکرده باشه فکر میکنه بازی آشغال بوده.کجای حرفام اشتباه بود؟
اگه منظورت داستان هست، باید بگم یه دنیایی مثل فالاوت، به جای یه داستان شخصی مثل دو نسخه اخیر، حالا هر چه قدر هم خوب، باید یه داستان جهان شمول تر داشته باشد و باید انتخاب هایی داشته باشد که خط داستانی را کن فیکن بکنه. مثل ویچر. ویستلند 2 بیشتر فالاوت هست تا این.
گیمپلی هم به اون خوش دستی که من بعد از دو دهه، rpg ساختن از بتزدا انتظار داشتم نیست.
سیستم انتخاب دیالوگ هم بعضی وقتها مثل یه لوپ بی سر و ته میمونه. یعنی از دیالوگ هایی که جلو آدم میذاره، یکیش هدف هست و با انتخاب سایر گزینه ها دوباره بر می گردی سر جای اولت تا گزینه مورد نظر بازی را انتخاب کنی.
گرافیک را هم من بهتره هیچی نگم.
اپتیمایز بودن را هم دیگه شاهد قوی تر از دیجیتال فاندری میخوای؟ فریم صفر!فریم صفر تو نسل هشت!!!
راستی خیلی وقته بازیی ندیدم که با چرخش دوربین دچار افت فریم بشه
پ.ن :بر اساس شنیده ها و دیده ها نظر می دم.
ولی تو فضاهای باز و فضاهای بسته بزرگ مشکل خاصی نداره.
بازی افت فریم داره ولی دیگه اونجوریام نیست
اگر شما به خاطر وجود باگ تو بازی بتسدا از بازی نا امید شدی قطعا قبلا هیچ کدوم از بازیهای بتسدا را بازی نکردی
همه میدونن که اگر F4 پر ازباگ نبود خیلی عجیب تر میبود
افت فرم با چرخش دوربین هم من نداشتم یا اگر بوده اینقدر کم بوده که محصوص نبوده و نفهمیدم.
البته هر چی بگیم به حرف خودتون ادامه میدین شما،چون چیزی هست که ظاهراً واقعا باور کردین. اما در مورد داستان یه توضیحی میدم :داستان را هم گفتم، بد نیست ولی اون حالت جهان شمولی که حداقل من انتظار داشتم نداره و برا دنیایی مثل فالاوت زیادی شخصی هست.
1. حتما شما هم جزو اون دسته هتی که میگن گرافیک بازی در حد F3 هست. گرافیک تو فضاهای باز/بزرگ خوبه حالا شما میخوای قبول کن میخوای نکن. نه من میتونم به شما ثابت کنم خوبه نه شما میتونی به من ثابت کنی بده.اینا یه سری جملات هستن که آدم باعث میشه سرش رو به نزدیک ترین دیوار ممکن با سرعت 60 Km/h بکوبه!
به شما سابط کنم
ثابت، از ثبت و اثبات میاد.به من سابط کنی
محسوس، از حس و احساس میاداینقدر کم بوده که محصوص نبوده
2- یه سر به مقاله دیحیتال فاندری بزن2. شما بازیرو با فزیم ریت 0 انجام دادی؟
3.یه بازی بتسدا نام ببر که پر از باگ نبوده باشه.
4.رجوع شود به 3! یه دونه نام ببر.
5.اینکه محصوص نبوده خیلی عجیبه برات؟
1.ببخشید که نوشتم غلط املایی داشت. درستشون کردم ترو خدا از نمرم کم نکن استاد.@AghaReza
ثابت، از ثبت و اثبات میاد.
محسوس، از حس و احساس میاد
==============
2- یه سر به مقاله دیحیتال فاندری بزن
3- خب که چی؟ این یعنی خوبه؟ یعنی قابلیت انحصاری و شگفت انگیزیه؟ نباید برطرف بشه؟ نباید یه فکری بحال این بازی های به اصطلاح AAA اشون بکنن؟ زشت نیست برای یه بازی نسل هشتمی؟
4- این تکه از متن انقدر خنده دار و مضحکه که فکر نکنم طرفدار های خود بتسدا و FO هم بپسندن همچین چیزی رو! یعنی چی آخه؟
5- آره خیلی عحیبه برای شما «محصوص» نبوده! حالا باید ببینیم منظور شما از «محصوص» چی بوده!
خيلي داريد بچه گونه برخورد ميكنيد والا ما ابتدايي هم از اين حركات نميزديم1.ببخشید که نوشتم غلط املایی داشت. درستشون کردم ترو خدا از نمرم کم نکن استاد.
2.من گفتم بازی فریم دراپ نداره که میگی سر به مقاله بزن؟ اون دوستمون گفت فریم ریت میره رو صفر من گفتم به اون بدی نیست.
3.من گفتم این خوبه؟ گفتم قابلیته؟ اگر حوصله نداری بحث را کامل بخونی کسی مجبورت نکرده جواب بدی. او دوستمون گفت بازی نا امید کنندس و یکی از دلیلاش وجود باگ بود.
شما که اینقدر املات خوبه و برا خودت یه پا دهخدا هستی حتما معنی نا امید کنندرو میدونی دیگه؟ اول باید به یه چیزی امی داشته باشی تا بتونی ازش نا امید بشی. هیچ کس امید نداشت بازی بتسدا بدون باگ باشه که وقتی باگ داشت نا امید بشه.
امیدوارم منظورمو رسونده باشم.
4. رجوع شود به 3
5.برا یه غلط املایی دو دفعه نمره کم میکنی استاد؟
واقعا؟! نسبت به شماره اولش پیشرفتش جزئی بود ولی MOST DISAPPOINTING GAME؟؟ بیخیال!MOST DISAPPOINTING GAME
RUNNERS-UP : HOTLINE MIAMI 2 : WRONG NUMBER
موند ماریو کارت، متال گیر و فال اوت
بلادبورن اصلا یادم رفته بود
خب پس گوتی یوروگیمر بلابورن هست و مقام دوم هم متاله
مطمئنا وقتی در تیتر نقدش به صراحت مینیوسه بهترین بازی تاریخ حتما اونو در سال هم اول میکنه.