بهترین بازیهای سال 2015 از نگاه سایتها و مجلات

البته هر چی‌ بگیم به حرف خودتون ادامه میدین شما،چون چیزی هست که ظاهراً واقعا باور کردین. اما در مورد داستان یه توضیحی میدم :
کلیت داستان فالوت این دید نیهیلیستی به پلاتش (Plot) هست که "جهان رو نمی‌شه تغییر داد،فقط می‌شه تا حدی قابل تحمل ترش کرد". از سری اول بر این اساس بوده و الانم بر این اساس هست،با گفته‌های شما هم این رویکرد عوض نخواهد شد.فالوت دقیقا دنیایی رو نشون میده که دیگه هیچ امید بهبودی توش نیست و هر کس فقط به فکر خودش هست. اما بر خلاف چیزی که گفتین به همه این قضایا از بالا نگاه می‌کنه و جز در موارد خاص اصلا شخصی‌ نیست.اصلا یکی‌ از ایرداتی که برا داستان‌های بازی‌های Bethesda میگیرن اینه که خیلی‌ گسترده هست و به کاراکتر‌ها زیاد نمیپردازه،ولی‌ اگه دنبال یه بازی به قول خودتون جهان شمول هستین,Fallout نه Setting مورد نیاز رو داره نه دنبال اون چیزی هست که میگین،شما باید دنبال سری TES و Dragon age و Mass effect باشین.

وقتی بحثی میشه، هدف نتیجه گیری هست نه این که هر کس فقط حرف خودش رو بزنه. تو این مورد هم چیزی که شما گفتید درست هست و اینجا اشتباه از من بوده.
ایرادی که من از داستان فالاوت میگیرم، اونم نه فالاوت، بلکه فالاوت های بتزدا، اینه که تو داستان از همه پتانسیل دنیای بازی استفاده نشده. بر خلاف فالاوت های اینترپلی. تو فالاوت های بتزدا، اول کار داستان شخصی هست. همیشه شخصیت اصلی میخواد پدر یا پسرش را پیدا کنه و بعد این وسط میاد در گیر یه ماجرا بزرگتر میشه. دقیقا مشکل من با این فالاوت های بتزدا اینه که بیس اصلی داستان همون دید نیهیلیستی که گفتی نیست و از اواسط کار به عنوان هدف قرار می گیرد.البته نیو وگاس استثنا هست. تو فالاوت های اصلی از اول ما مسئول سرنوشت یه گروه بودیم.
یه مشکل دیگه که داستان از نظر من داره اینه که تاثیر گذاری شخصیت اصلی رو دنیای بازی ملموس نیست. مثلا تو ویچر یا ویستلند تصمیمات ما روند داستان را تغییر می ده. تغییراتی که با pacing خوب انجام شده و حس و حال واقعی داره. ولی تو فالاوت انتخاب ها علاوه بر ملموس نبودن زیاد، مصنوعی هست و انگار سازنده از سر مجبوری و محض خالی نبودن عریضه گذاشته. این دقیقا بر خلاف چیزی است که در فالاوت های قدیمی بود. شاید بگویید که انتظار بی جا دارم ولی واقعا انتظارم بی جا نیست. من هیچ وقت نمیام از TES همچین ایرادی بگیرم. چون داستان TES از زمان آرنا تا اسکایریم، یه روند خطی طور داشته. ولی فالاوت دقیقا نسخه های دقیقا برعکس این هست.
بتزدا عملا داره rpg هایی را تحویل می دهد که از لحاظ گیمپلی بی نظیر اند ولی از لحاظ داستان بوی چندانی از نقش آفرینی نبردند. این به خودی خود بد نیست ولی به نظر من پیاده کردن این سیستم رو سری فالاوت که یه زمانی رکن اصلیش داستان بوده کار اشتباهی است.

GameTrailers: Bloodborne

Eurogamer

Bloodborne

92jj_hgakeye.gif

اون بلاگ دوباره شروع به آپدیت کردن لیست کرد :دی Life is Strange خیلی خوب کار کرده، دمش گرم :دی

The Toledo Blade
(US) : Life Is Strange
New Statesman Magazine (UK) : Life Is Strange
Austin Chronicle (US) : Her Story
Diehard Gamefan (US) : Fallout 4
Eurogamer.de Readers' Choice (DE) :
The Witcher 3: Wild Hunt
SpazioGames (IT) : The Witcher 3: Wild Hunt
4Players Readers' Choice (DE) : The Witcher 3: Wild Hunt
3DJuegos (ES) : The Witcher 3: Wild Hunt
3DJuegos Readers' Choice (ES) : The Witcher 3: Wild Hunt
GIGA (DE) : The Witcher 3: Wild Hunt
Gamereactor Danmark (DK) : The Witcher 3: Wild Hunt
MANIAC.de (DE) : Bloodborne
Gmbox Readers' Choice (RU) :
IGN Brasil (BR) : The Witcher 3: Wild Hunt
Gamereactor Norge (NO) : Life Is Strange
Independent.ie (IE) : Rocket League
Next-Gen Gaming Blog (UK) : Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Polygon (US) : Her Story
Cg Magazine (CA) :
IDigital Times (US) : Fallout 4
TheSixthAxis (UK) :
TheSixthAxis Readers' Choice (UK) : The Witcher 3: Wild Hunt
Gamereactor UK (UK) : The Witcher 3: Wild Hunt
Attack of the Fanboy (US) : Fallout 4
Dork Shelf (CA) : Life Is Strange
GameTrailers (US) : Bloodborne
Game Rant (US) : Fallout 4
Bidness Etc (US) : Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
GamesRadar (US) : Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
GamingShogun (CA) : Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Shacknews (US) :
Stevivor (AU) : The Witcher 3: Wild Hunt
Niche Gamer (US) : The Witcher 3: Wild Hunt
AreaGames (DE) : Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
BILD Readers' Choice (DE) :
spieletipps Readers' Choice (DE) : Fallout 4
PlayGround.ru (RU) :
Niubie (ES) : The Witcher 3: Wild Hunt
UOL Jogos Readers' Choice (BR) :
SuperGamePlay (BR) : The Witcher 3: Wild Hunt
Gameparty (NL) : Star Wars Battlefront
InsideGamer Readers' Choice (NL) :
Daily Rush (DK) : The Witcher 3: Wild Hunt
Gamereactor Sverige (SE) : Fallout 4
Gamekapocs Readers' Choice (HU) :
Eurogamer.se (SE) : The Witcher 3: Wild Hunt
4Players (DE) : The Witcher 3: Wild Hunt

به به یوروگیمرم حال داد اساسی :d
یک جوری مطمئن بودم که ماریو رو گوتی میکنه که پیش خودم میگفتم چطوری اخه بلاد رو اصلا داخل تاپ 10 خودش نیاورده، (بهترین بازی تاریخ) داخل تاپ 10 نباشه؟ :دی در کل مرسی یورور
+

GameTrailers (US) : Bloodborne
چقدر بی سروصدا، میاد انتخاب میکنه میره.:d

الان فقط موند edge که از الان معلومه کدوم بازی رو گوتی میکنه :دی

افرین میازاکی روح تازه ای به صنعت گیم دمیدی:x

الان شما میدونی با این گیف مبنی بر جایز های با اعتبار بلود بورن از این دو مرجع، اقدامی انجام دادی که تو سایت بهش میگویند " جو " دادن :d

در کل بنده از عملکرد بلود بورن بسیار راضی هستم. چه از نظر تجربه گیمی که بهم داد. چه از نظر نمرات. چه از نظر فروش بازی و چه از نظر جوایز که الان داره میگیره و به جرات میشه گفت بعد از ویچر به لحاظ کیفیتی و اعتبار بهترین بازی سال هستش. خیلی خوشحال هم هستم.

TW3 که قشنگ داره به حقش می‌رسه. ولی من تعجبم از این هست که MGS V که او نمرات درخشان رو آورد، چرا الآن این قدر کم آورده؟ خودم اصلا دل خوشی از این بازی ندارم ولی اصلا انتظار نداشتم که با اون متا، وضعش بشه این! :دی شاید بعضی‌ها بگن پایان بد بازی بهش ضربه زده ولی من همچین فکری نمی‌کنم. این تاپیک و کامنت‌هاش داره داد می‌زنه که نه آقا جان! مشکل بیشتر از یه پایان بده.
If Chapter 51 was completed, would MGS5 be your GOTY? - NeoGAF

Bloodborne هم حقش بیشتر از این هست انصافا. ولی خب این TW3 شیوه TLoU دو سال پیش رو در پیش گرفته. مهم نیست رقبا چقدر خفن باشن؛ فقط درو می‌کنه! با این وضع بعید نیست رکورد TLoU رو بزنه! :دی

این هم جایزه بدترین بازی سال:

Worst Game of the Year: Bloodborne
First off we have the award for absolute worst game of the year. Technically, this is the worst game of all time. This game brings nothing but shame to those who play it and those who enjoy it should be ashamed of themselves for allowing this type of evil into their hearts. I have never played a more aggravating and pointless game in my life. I downloaded it in order to do the multiplayer with a friend, but this multiplayer mode isn’t available from the start (first problem of many). So after seven hours of sitting and chatting with my friend in a party while we both tried to beat the first stage, I finally gave up and sat defeated. I wanted my $60 back and I’ve never legit wanted my money back for a video game. Well at least not since that horrendous Superman game on N64."

- Giant Bomb ,Xavier Wood

طرف هم میگه بازی از نظر تکنیکالی بدترین تاریخ هست، هم خاک تو سر کسایی که این بازی رو بازی کردن و ازش لذت بردن! :دی

آخرین ویرایش:
این هم جایزه بدترین بازی سال:

Worst Game of the Year: Bloodborne
First off we have the award for absolute worst game of the year. Technically, this is the worst game of all time. This game brings nothing but shame to those who play it and those who enjoy it should be ashamed of themselves for allowing this type of evil into their hearts. I have never played a more aggravating and pointless game in my life. I downloaded it in order to do the multiplayer with a friend, but this multiplayer mode isn’t available from the start (first problem of many). So after seven hours of sitting and chatting with my friend in a party while we both tried to beat the first stage, I finally gave up and sat defeated. I wanted my $60 back and I’ve never legit wanted my money back for a video game. Well at least not since that horrendous Superman game on N64."

- Giant Bomb ,Xavier Wood

طرف هم میگه بازی از نظر تکنیکالی بدترین تاریخ هست، هم خاک تو سر کسایی که این بازی رو بازی کردن و ازش لذت بردن! :دی

whid.gif

قدیم میگفتم هرکی از خونه ننش قهر میکنه میره کارخانه نوشابه و ماکارونی و پفک میزنه تاریخ عوض شده الان باید بگیم هرکی از خونه ننش قهر میکنه سایت میزنه و برای عمش میشه منتقد .:-&

TW3 که قشنگ داره به حقش می‌رسه. ولی من تعجبم از این هست که MGS V که او نمرات درخشان رو آورد، چرا الآن این قدر کم آورده؟ خودم اصلا دل خوشی از این بازی ندارم ولی اصلا انتظار نداشتم که با اون متا، وضعش بشه این! :دی شاید بعضی‌ها بگن پایان بد بازی بهش ضربه زده ولی من همچین فکری نمی‌کنم. این تاپیک و کامنت‌هاش داره داد می‌زنه که نه آقا جان! مشکل بیشتر از یه پایان بده.
If Chapter 51 was completed, would MGS5 be your GOTY? - NeoGAF

اولا Neogaf رو ول کن که...
دوما MGS V هم از اون بازیاس که بعد از مدتی که تب و تابش خوابید ملت از جو در اومدن درست و حسابی به مشکلاتش پرداخته شده. والا با توجه به شرایط نقدش که اکثر منتقد ها رفته بودن تو یه کمپ زیر نظر کونامی بازی رو تند تند تموم کرده بودن نمیشه به امتیاز هاش اعتماد کرد. کسی که بره اونو بازی کنه بعد امتیاز 10 بهش بده معلومه یه جای کارش می لنگه. اون قضایای درگیری کونامی و کوجیما هم بی تاثیر نبود روی تحویل بیش از اندازه این بازی.
کلا از کوجیما بتی ساختن که حالا حالا ها کسی جرات نقدش رو نداره، من مخصوصا از وقتی فهمیدم خود کونامی شخصا سایتی رو که مصاحبه با Agness Kaku (کمک برای localizing بازی MGS2) رو منتشر کرده بود، مجبور کرد کلا مقاله رو از روی سایت بردارن احساس خوبی که نصفه نیمه داشتم بهش برگردوند.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or