بهترین بازیهای سال 2015 از نگاه سایتها و مجلات

خب چه ربطی داره. مگه من چی گفتم.

یه جمله گفتم بلاد بورن داره از مراجع معتبری جایزه میگیره.

من نگفتم ویچر از مراجع معتبری جایزه نگرفته.
من نگفتم چون بلاد از مراجع معتبری جایزه میگیره پس در کل بازی سال هست.

من هنوز متوجه نشدم پست من کجاش جو داشت. و هنوز نفهمیدم کجایی پستم در مورد دیگر بازی ها بود که از چه مراجع جایزه گرفتن یا چند درصدش معتبره یا نیست.

اینارو همش خودت ربط دادی با تفکرات خودت.

حالمم خوبه :d
هر سایتی که اسمش بیشتر شنیده شده باشه و تو دید باشه و تو metacritic باشن معتبره کاری به منتقد و .. و نقدش و نوع نوشتنش نداریم و هر سایتی هم که اسمش گنگ باشه ابدوخیاری شمرده میشه . این تقسیم بندی جدیده !
تو همون سایت metacritic که خیلیا بهش استناد میکنن و سایت هایی که توش ثبت میشن اصلا قاعده کاریشون هیشکی نمیدونه چیه و معلوم نیست چیطوری یک سایت یکدفعه فرداش حذف میکنن و یک سایت ضریب انچنانی میگیرن و میگن کسی هم نیاید بدونه چی به چیه !

Gamers Honest Truth (CA) : Fallout 4

Generacion Pixel (ES) : The Witcher 3: Wild Hunt

Gameswelt Readers' Choice (DE) : The Witcher 3: Wild Hunt

82f9436247aa.jpg

با اینکه من علاقه وافر شما رو به پیچوندن بحث و کشوندنش به فالوت تو همه پست‌هاتون و در جایی‌ که حتی‌ بحث خاصی‌ در این ارتباط نیست درک نمیکنم،اما یه توضیحی در مورد این حرفاتون که زدین میدم.
Fo 2 ربطی‌ به Bethesda نداره :دی
از همون اول هم اکثر پست‌ها در راستای "آشغال بودن فالوت و Bethesda با تکرار یه فرمول از بازیکنا دزدی می‌کنه" بود, تا به قول شما درو کردن جوایز.
اون چند نفر از فن‌های فالوت هم که میگین دارن از ویچر حمایت می‌کنن،از همون اول طرفدار ویچر هم بودن.الانم از موفقیت یکی‌ از بازی‌های مورد علاقشون خوشحال هستن. همین الان هم اگه یه بحثی‌ جدی در مورد فالوت شکل بگیره مطمئن باشین ادامه پیدا می‌کنه،نکته اینه که اکثر حرفایی که زده میشن جداً جواب خاصی‌ ندارن.:دی

باید میگفتم اونطوری که از FO طرفداری میکنن. بگذریم.
باشه ;)

دوستا این Rocket League چیه ؟ تو بیشتر سایتا جزو لیست برترین هاست. مگه چی داره؟ مال چه پلنفرمیه؟
فعلا برای PC و PS4 فقط اومده اما گویا برای One هم در راهه

این بازی فوق العادس اگه باهاش کنار بیای بشدت اعتیاد آوره و بنظر منم جز بهترین بازی های امسال بوده بدون شک.

سری Dark Souls از همون نسخه اول توی بازیسنتر طرفدارها و دشمن های زیادی داشته و تاپیک هاش خیلی شلوغ بودن!
حالا بخش PS3 رو کاری نداریم که اکثر بازی های مولتی پلتفورم اونجا خاموش بودن، به علت اینکه خیلی ها (مثل خودم) این بازی ها رو روی 360 یا PC به شکل کپی مصرف میکردن. :دی ولی این آمار تاپیک های سایر بخش ها هست:
Dark Souls
PC
76 صفحه
X360
142 صفحه

Dark Souls II
PC
196 صفحه
X360
120 صفحه

یعنی بازی اصلاً مظلوم و محروم و اینا نبوده و خیلی مورد توجه قرار گرفته. هم از نظر تعداد طرفدارها، هم از نظر تعداد منتقدها. :دی البته بحث Demon's Souls فرق میکنه و اون بازی خیلی ناشناس و بی سر و صدا از راه رسید و طرفدارهای خیلی کمتری داشت، هر چند اگه الآن یه ریمستر ازش بزنن احتمالاً خیلی ها دنبالش برن مثل خودم.
منظور اینه که Bloodborne به خاطر انحصاری بودن نیست که مورد توجه قرار گرفته، همچنین همه منتقدین بازی هم به خاطر انحصاری بودنش باهاش مشکل ندارن. کلاً بازی از نظر مخاطب (مثبت و منفی) به شدت شبیه DSها هست و فقط چون انحصاریه، این طرفداری ها و دشمنی ها ناخودآگاه بیشتر به چشم میاد و بحث های حاشیه ای راه می افته. :دی

الان تو این تاپیک داریم میبینیم:d

الان تو این تاپیک داریم میبینیم:d
چی رو می بینیم؟! :دی

بازی اصلاً مظلوم و محروم و اینا نبوده و خیلی مورد توجه قرار گرفته
yahoo_4.gif

به وضوح دیدیم دیگه
yahoo_4.gif
آهان از اون لحاظ! :دی آره دیگه وقتی بازی توی لیست بیش از 40 نفر دیده میشه و توی لیست های مختلفی هم بین 3تای اول هست، مشخصه که چیز مظلومی نیست! :دی اون هم در سالی که تعداد بازی های بزرگ و معروف بیداد میکنه!

آخرین ویرایش:
چی رو می بینیم؟! :دی
بازی اصلاً مظلوم و محروم و اینا نبوده و خیلی مورد توجه قرار گرفته:d
منظور اینه که Bloodborne به خاطر انحصاری بودن نیست که مورد توجه قرار گرفته، همچنین همه منتقدین بازی هم به خاطر انحصاری بودنش باهاش مشکل ندارن. کلاً بازی از نظر مخاطب (مثبت و منفی) به شدت شبیه DSها هست و فقط چون انحصاریه، این طرفداری ها و دشمنی ها ناخودآگاه بیشتر به چشم میاد و بحث های حاشیه ای راه می افته. :biggrin1:
به وضوح دیدیم دیگه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or