واقعا بازی بهتر از bloodburn تا حالا درست شده؟!! هم خودش بی نظیر هم DLC یش.
رکورد رو کاری ندارم ولی در واقع فقط باید بگیم اینجوری که TW3 داره پیش میره، چون رقبا اصلا پیش نمیرن و فقط بالا رفتن TW3 رو نگاه میکنن!اینطوری که ویچر و رقباش پیش میرن ..رکورد tlou در دسترسشه
اینکه از MGS بدش میومد :d با MGSV حال کرده؟ :d فکر کنم به MGS4 صفر داده بود, به این چند داده؟ :d
بحث انحصاری حالا یه حرفی اما بزرگی دلیلی بر بهتر بودن نیست. من ویچر و بیشتر از یه بار حوصلم نکشید تموم کنم اما بلاد بورن و بیشتر از 10 باره تموم کردم و هنوز هم دارم بازیش میکنم. از نظر گیم پلی که به نظر من اصلی ترین معیار سنجش خوب بودن بازیه باز هم بلادبورن یه سر و گردن بالا تره. ظراحی دشمنا و جونورا و کریچر ها و مخصوصا باس ها در بلاد بورن یه سرو گردن بهتر.گرافیک هنری هم که دیگه مشخصه. اما بیشرین تفاوت بعد از گیم پلی موسیقی بلادبورنه که ویچر با اینکه موسیقیش خوبه اما به پای بلابورن نمیرسه. بلادبورن محیط کوچکتری داره نسبت به ویچر اما اونقدر گیم پلیش جذابه که مدت زمان بازی کردنش شاید چندین برابر ویچر بشه. ویچر بازی عالی بود اما بلادبورن واقعا بهتر بود . فقط درسته قبول دارم اگر انحصاری نبود قطعا اول میشد.
بحث انحصاری حالا یه حرفی اما بزرگی دلیلی بر بهتر بودن نیست. من ویچر و بیشتر از یه بار حوصلم نکشید تموم کنم اما بلاد بورن و بیشتر از 10 باره تموم کردم و هنوز هم دارم بازیش میکنم. از نظر گیم پلی که به نظر من اصلی ترین معیار سنجش خوب بودن بازیه باز هم بلادبورن یه سر و گردن بالا تره. ظراحی دشمنا و جونورا و کریچر ها و مخصوصا باس ها در بلاد بورن یه سرو گردن بهتر.گرافیک هنری هم که دیگه مشخصه. اما بیشرین تفاوت بعد از گیم پلی موسیقی بلادبورنه که ویچر با اینکه موسیقیش خوبه اما به پای بلابورن نمیرسه. بلادبورن محیط کوچکتری داره نسبت به ویچر اما اونقدر گیم پلیش جذابه که مدت زمان بازی کردنش شاید چندین برابر ویچر بشه. ویچر بازی عالی بود اما بلادبورن واقعا بهتر بود . فقط درسته قبول دارم اگر انحصاری نبود قطعا اول میشد.
وجدانن بی اساس ترین صحبت های تاریخ به حساب میاد.واقعا کی فکرش رو میکرد سال 2015 بین این همه رقیب قدرتمند یه استدیو بی حاشیه مثل CPR بیاد یه بازی عرضه کنه و با اختلاف رقبا رو کنار بزاره ؟!
استدیویی که نه استاد کوجیما داره و نه استاد تاد هاوارد و نه استاد میازاکی ! نه هزینه ی سرسام آور کمپانی های ناشر رو داره مثل EA , ACTI , UBI و ...
نه زیر بار سیاست های کثیف پولی ناشرین میره و نه بازی هاش رو ناقص عرضه میکنه تا از DLC و Season Pass و اینا پول در بیاره و نه بازیش رو طی دو قسمت عرضه میکنه !!!
با این شرایط میان بازی رو عرضه میکنن که انقلابی رو توی بازیهای RPG و داستان سرایی و شخصیت پردازی عمیق توی صنعت گیم به وجود میاره !
چه خوب که این استدیو استاد! نداره .
در اینکه Witcher 3 و علی الخصوص همین Gwent ـش فوق العاده اند هیچ شکی نیست ولی خداییش اینکه دیگه بخاطر انحصاری بودن یه بازی بیایم لقبای ترول آمیز بهش بدیم و بگیم بازی بدیه هم اصلا حرکت درستی نیست.