چنتا بازی تا حالا این کارو کردن؟ فقط اونایی که تعدادش خیلی زیاد میشه.موضوع Goty و جوایز اینقدری که دوستان میگن هم ساده و صرفا جهت فان و اینا نیستوقتی سازنده یه مدت بعد از عرضه بازی (یا توی نسخه های ریمستر)، روی کاور بازی یا توی سایتش با فونت بزرگ می نویسه که بازی فلان قدر جایزه گرفته یعنی اینکه اهمیت داره.
این مساله خیلی به معنای اهمیت نیس بیشتر جنبه تبلیغاتی کار هست.....البته نوشتن جوایزی که از مراجع معتبر گرفتن رو جلد بیاد عالی هست ولی بقیه.....:dموضوع Goty و جوایز اینقدری که دوستان میگن هم ساده و صرفا جهت فان و اینا نیستوقتی سازنده یه مدت بعد از عرضه بازی (یا توی نسخه های ریمستر)، روی کاور بازی یا توی سایتش ا فونت بزرگ می نویسه که بازی فلان قدر جایزه گرفته یعنی اینکه اهمیت داره.
منم نگفتم که Story مهم تر از بخش های دیگه هست. :dطبیعیه گه گیم پلی از بخش های دیگه مهم تره. فقط خواستم یادآوری کنم که بازی های NRS (چون MKX رو هنوز بازی نکردم نظری درموردش نمیدم.) هم قسمت های قابل تحسین و الهام دارن.آخه Story رو توی فایتینگ میخوام چیکار؟:d اصن Story Mode به خودی خود خوب باشه هم فرقی توی قطع بودن آب داستان MKX نمیکنه. حالا خودت بازی میکنی میفهمی:d تعریف کردن Ono از بخش استوری شامل گیم پلی که اصلی ترین بخش هست نمیشه
احیانا خبر داری این پچ ها چیکار کردن یا باز کنم مبحث رو؟:d بازی رو که خدا رو شکر تست نشده میدن تو بازار چون اصولا بازی های NRS نه بتا تست دارن نه عرضه روی آرکید. وقتی بازی رو میدن بیرون دست پلیرها و ملت میوفتن توش، تازه وخامت اوضاع مشخص میشه. البته پچ اصولا برای درست کردن بازی هست ولی خوبه در مورد فایتینگ، NRS یاد بگیره اول بازیشون تست کنه و بعدا مجبور نشه یه سری از کمبوهای شخصیت ها رو حذف کنه تا بازی رو بالانس کنه. حرف از بالانس شد، دار و دسته اد بون کاملا اوضاعشون مشخصه و نیازی نیست در مورد بالانس بودن بازی هاشون صحبت کنم چون شاهکار بالانس بودن یعنی MK9 همچنان خاطرات خوبی توی ذهن بازیکنان گذاشته:d حتی پچ ها رو هم تست نمیکنن و بعدا مجبور میشن پچ رو هم حذف کنن و گندش رو بالا میارن. پچ ها هم که حجمشون کمتر از 15 گیگ نیست
در مورد DLC هم منظورت چیزهایی مثل Easy Fatality و Skip Fight که نیس؟ DLC ها هم منظورت DLC کاستوم هاست؟ با این حساب بیشترین ساپورت رو Tecmo Koei از DOA5 میکنه:d پچ هم که تا اینجایی من شمارش زدم نزدیک 100 گیگ پچ دادن و به زور بازی رو درست کردن و از افتضاح نسخه PC هم که به کل حرفی ازش نزنم بهتره.
منظور من از ساپورت یعنی نت کد درست و حسابی و قابل بازی که خب MKX نداره و NRS ذره ای هم اهمیت نمیده که نت کد درست باشه یا نه. این موضوع از زمان MK9 و IGAU صادق بوده و از بازی به بازی دیگه منتقل میشه.
فایتینگ بدون آنلاین درست و حسابی = یه فایتینگ مرده #فکت
حالا یه روزی روزگاری اگه تونستین آنلاین بازی کنین به این موضوع هم میرسین:d بازم میگم نریمان تو هنوز بازی رو انجام ندادی:d وقتی رفتی سراغش و داستانش رو دیدی، وقتی رفتی سراغ آنلاینش و اگر کار کرد و در مرحله بعد اگه پلیری پیدا شد، خبرم کن:d
چنتا بازی تا حالا این کارو کردن؟ فقط اونایی که تعدادش خیلی زیاد میشه.
اکثرا فقط مینویسن GotY فلان سایت یا بخشی از ریویو سایت های معروف.
بله جوایز مهمن یا گوتی که gamespot یا ign و امثالهم میدن. چندتا بازی تاحالا رو جلدشو نوشتن مثلا گوتی lazy gamer? مگه اینکه تعداد زیاد بشه و بنویسن مثلا 100 تا گوتی یا 200 تا گوتی.
همین که همچین چیزی رو می نویسن میشه همون اهمیت دیگهاین مساله خیلی به معنای اهمیت نیس بیشتر جنبه تبلیغاتی کار هست.....البته نوشتن جوایزی که از مراجع معتبر گرفتن رو جلد بیاد عالی هست ولی بقیه.....:d
الان من خودم مخالف اضافه کردن رای سایتای ضعیف و گمنام هستم ولی اگه یه روز خودم بازیساز بشم رای همه سایتای درپیت و معروف رو که بازی من رو goty کردن میارم چون میخوام برا بازیم تبلیغ کنم و کاری کنم بیشتر بفروشه:d:d
در نهایت معیار صحیح تر جدا کردن سایتای معروفتر و قویتر و وزن دادن بهشون هستش(کاری که متا هم انجام میده)
موفق باشید
منم نگفتم که Story مهم تر از بخش های دیگه هست. :dطبیعیه گه گیم پلی از بخش های دیگه مهم تره. فقط خواستم یادآوری کنم که بازی های NRS (چون MKX رو هنوز بازی نکردم نظری درموردش نمیدم.) هم قسمت های قابل تحسین و الهام دارن.
در مورد بالانس بودن و پج های بازی خب واضحه که NRS تو این ضمینه خوب نبوده اما فاجعه هم نبوده و حداقل با هر بازیی که دادن به میزان زیادی پیشرفت داشتن. البته در مورد همین بالانس بودن یادمه SFxT هم خیلی بد عمل کرده بود و یکی از دلایلی زود به خاطره ها پیوست همین بود. یه چیزی هم بگم بخش عمده ای از از مشکلات پچ MKX برمیگرده به افتضاح بودن پورت نسخه ی PC و گرنه نسخه های کنسولی که خود NRS ساخته از لحاظ حجم پچ ها مشکلی ندارن. :d
در مورد DLC هم منظورم KP2 بود. این هم یه نوع ساپورت هست دیگه.درسته که همه ی شخصیت های معرفی شده به مذاق طرفدارا خوش نیومد. اما بالاخره طرفدارا KP2 می خواستن. اینا هم به خواسته ی اونا توجه کردن.
داستان برای من توی فایتینگ اصلا مهم نیست یعنی بود و نبودش برام فرقی نداره با این حال خیلی به قدرت داستان سرایی NRS اعتقاد داشتم ولی MKX ...:d یعنی به قدری این داستان افتضاح و خنده داره جا فیلم کمدی میشه عرضه-ش کرد:d تنها بخشی که به نظرم MKX ایده خوبی برای پیاده کرد وجود Living Tower ها و چلنج های روزانه بود که خب نت کد عزیز بازی نگذاشت مثل آدمیزاد عمل کنه. وقتی بازی نتونه توی چیزی که خودش خلق میکنه، موفق باشه دیگه باید جمع کنه بره:dمنم نگفتم که Story مهم تر از بخش های دیگه هست. :d طبیعیه گه گیم پلی از بخش های دیگه مهم تره. فقط خواستم یادآوری کنم که بازی های NRS (چون MKX رو هنوز بازی نکردم نظری درموردش نمیدم.) هم قسمت های قابل تحسین و الهام دارن.
در مورد بالانس بودن و پج های بازی خب واضحه که NRS تو این ضمینه خوب نبوده اما فاجعه هم نبوده و حداقل با هر بازیی که دادن به میزان زیادی پیشرفت داشتن. البته در مورد همین بالانس بودن یادمه SFxT هم خیلی بد عمل کرده بود و یکی از دلایلی زود به خاطره ها پیوست همین بود. یه چیزی هم بگم بخش عمده ای از از مشکلات پچ MKX برمیگرده به افتضاح بودن پورت نسخه ی PC و گرنه نسخه های کنسولی که خود NRS ساخته از لحاظ حجم پچ ها مشکلی ندارن. :d
در مورد DLC هم منظورم KP2 بود. این هم یه نوع ساپورت هست دیگه.درسته که همه ی شخصیت های معرفی شده به مذاق طرفدارا خوش نیومد. اما بالاخره طرفدارا KP2 می خواستن. اینا هم به خواسته ی اونا توجه کردن.
بله با این مقایسه خیلی دقیق و منطقی (!) معلومه مسخره هست، ولی ما داریم در مورد ۴۰۰ تا سایت حرف میزنیم نه ۲ تا سایت. ضمن اینکه بحث در مورد اهمیت قضیه بود نه کیفیتش.به عقیده من که این جور رتبه بندی اصلا محکم نیست که بخوای بهش استناد کنی،حالا فلان بازی رو کاورش زده دلیل نمیشه دیگه فکر نکنیم به این موضوع و حتما قبول کنیم این حرکت رو و دیگه مسئله باز و تحلیلش نکنیم
اگر دکتر سیروس شمیسا بیاد بگه حافظ بهترین شاعره و جواد رضویان بیاد بگه سعدی و سپس رای ها رو 1-1 حساب کنیم مشخصه چیز منطقیـی نیست
البته من نفس حرکت رو زیر سوال نمیبرم بالاخره چیزیه که هست و دنبال کردنش هم جذابه،اما اینکه منطقی نیس کاملا بدیهیه به نظرم![]()
بله با این مقایسه خیلی دقیق و منطقی (!) معلومه مسخره هست، ولی ما داریم در مورد ۴۰۰ تا سایت حرف میزنیم نه ۲ تا سایت. ضمن اینکه بحث در مورد اهمیت قضیه بود نه کیفیتش.
والله من ترجیح میدادم Bloodborne بیگ وینر باشه ولی به نظرم wıtcher هم کاملا لایق این عنوان هست. اما با این حال این قضیه تعداد گوتی ها به نظرم خیلی کم اهمیته (خارج از این تاپیک و سایتهایی که کلا برای این منظور الم شدن)چیزی مشخص ـه اینه که یـ سریا به مراد دلشون رسیدن تو این ضمینه یـ سریا هنوز نه در واقع این غر غر کردنا برا کسایی که هنوز به مراد دلشون نریسدن کاملا طبیعه و اگه چنین مسائل رو پیش نمی کشیدند باید تعجب میکردیم (هرچند که به قول خودشون خیلی بی اهمیت این مسئله و فقط یـ سری سایتا و بلاگ های کم بازدید این مسئله رو دارن بازتاب میدن) !
درمورد داستان که میگم تا MKX رو بازی نکنم نمی تونم نظر بدم. :dداستان برای من توی فایتینگ اصلا مهم نیست یعنی بود و نبودش برام فرقی نداره با این حال خیلی به قدرت داستان سرایی NRS اعتقاد داشتم ولی MKX ...:d یعنی به قدری این داستان افتضاح و خنده داره جا فیلم کمدی میشه عرضه-ش کرد:d تنها بخشی که به نظرم MKX ایده خوبی برای پیاده کرد وجود Living Tower ها و چلنج های روزانه بود که خب نت کد عزیز بازی نگذاشت مثل آدمیزاد عمل کنه. وقتی بازی نتونه توی چیزی که خودش خلق میکنه، موفق باشه دیگه باید جمع کنه بره:d
SFxT رو همون اوایل با پچ درستش کردن (که همونجور که گفتم، پچ برای بالانس کردن بازی خوبه ولی به شرط اینکه بازی رو درست کنه نه اینکه نزدیکش کنه به درست:d من نمیتونم 2-3 ماه ول بچرخم تا بلکه سازنده دلش بخواد بازی رو درست کنه) ولی چیزی که کار دستش داد وجود Microtransaction و سیستم Gem ها بود که خود سیستم Gem به خودی خود خوب بود و مشکلی نداشت ولی Microtransaction و پولی کردن Gem ها برای عملکرد بهتر توی بازی باعث نابودیش شد و بنده هم علی رغم اینکه به شدت SFxT رو دوست داشتم، اما نابود شدنش رو کاملا درست میدونم و تو دهنی بود برای کپکام تا دیگه از این غلطا نکنه.
بحث پچ ها به کنار، بحث محتوای اونا هم زیر سواله:d بدبختی اینجاست چیزی رو درست نمیکرد و من بعد از نصب 8 تا پچ تازه تونستم بازی رو روون اجرا کنم:d 8تا پچ نزدیک 2 ماه طول کشید تا بازی درست شد جدا از پچ هایی که برای بالانس کردن بازی ساخته شده بودن. این خوبه؟ من به عنوان یه مشتری چرا نباید از دست NRS شاکی باشم؟ سر MK9 بازی رو Day 1 خریدم و تجربه ای شد برام که دیگه بازی های NRS رو روز اول نخرم.
در مورد قسمت بولد شده هم بیخیال نریمان:d گیر آوردی ما رو؟:d طرفدارا فقط KP2 رو میخواستن و به محتوا کاری نداشتن؟:d یعنی اگر 4تا حشره برای بازی عرضه میشد طرفدارا بازم از اینکه KP2 معرفی شده خوشحال بودن و کاری به شخصیت ها نداشتن؟:d اصن هدف از عرضه KP2 چیزی غیر از اضافه کردن شخصیت هایی هست که طرفدارا انتظار داشتن توی بازی ببینن ولی ندیدن؟ همین خود تو توی تاپیکش نگفتی ناامید شدی؟
این دیگه از اون حرفا بود ها:d
پ.ن: تو فکر میکنی من هیتر MK هستم ولی علی رغم چیزی که به نظر میاد اصلا اینطور نیست:d من از اد بون متنفرم که مخاطبش رو بی شعور فرض میکنه.